50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın ladies :jeyyar:

ben de bu sabah bir tane kepeklı ekmekten yapılmıs yagsız tost ve ıkı bardak form cayı içtim
saat3bucukta sınavım var ona gıtmeden once de bıskuvı felan kemırıp gıderım kaydirigubbakcemile3

bu arada ben hala regli olamadım şu şişkinliği atamıyorum üzerimden senağlamasenağlama

iş yerinde olmuyor bu lapa işi
c.tesi bende evde deneyecem lapayı bakalım ne olacak kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
55 kg bekle gelecem
beyaz montum sende bekle senide giyecem :jeyyar::jeyyar:

slm kıslar bende bir 58 kiloyum bi türlü veremüyrum kilo otud,rdu beni çok seviyyo sanırım gitmiyo o yüzden. kıslar şu lapa nedir tarifini verirmisiniz. onu deneyim bari.açım ben açım yemek yemeyi seviyorum kilo alınca mide de büyüdü sürekli yemek istiyorum uuuff ya ... şu lapa tarifini alayım arkadaşlar

canımcım şu lapa tarifini verirmisin nasıl yapılıyoo ben de yapayım

gunaydın arkadaşlar ben dün akşam bi hata yaptım galiba bilmeden akşam 1,5 kereviz rendeliyip yoğurtladım yarısını yedim 2 saat sonrada 1 demete yakın maydonoz yedim üstünede su içtim sonra tansiyonum acayip düştü ölüyorum sandım. başımı felan suladım herhalde kereviz ve maydonoz ağır geldi sonra yattım şimdi hala başımda tutukluk var 9 da elma yedim şimdi kepekli tost ekmeğimi yedim ama midem yine düzelmedi bi tane fırında pişmiş sigara böreği yedim üstüne şimdide çok pişmanım

canımcım şu lapa tarifini verirmisin nasıl yapılıyoo ben de yapayım

canım ben dün yaptım 1 su bardağı pirinçe 2,5 su bardağı su ekledim pişirdim.dün öğle ve akşam yedim şimdi öğelene de var.neyse aslında tarifi 1 çay bardağı pirince 2,5-3 çay bardağı su ekleyip pişiriyosun.yağ tuz eklemiyosun.yerkende pul biber nane yoğurt ekleyebilirsin.bu diyet 2 gün yapılıyormuş en fazla.bunun yanında sebze ve meyve yiyebilirmişsin.ben yerken yanıında su da içiyorum yoksa yerken zorlanıyorum.hadi bakalım kolay gelsin:smiley-cool:

sinelcim geçmiş olsun canım zayıflayacağız diyede kendini hasta etme aman dikkat et bünyemiz ister istemez zayıf kalıyor bazen
sigara böreğinidie dert etme buda senin bu haftalık kacamağın olsun

CANIM DİKAKT ET SAĞLIĞINA ÇOK YÜKLENME BÜNYENE İLK GÜN BENDE ÖLÜYORUM SANDIM TANSİYONUM DÜŞTÜ AMA ŞİMDİ BOMBA GİBİYİM AZ AZ YE AMA TEK BİRŞEYE YÜKLENME GEÇMİŞ OLSUN.:1rolleyes:

cucuma sendemi olmadın bende olmadım tam 11 günüm geçti acayip rahatsız ediyor senin kaç gün oldu ?
Sınavındada başarılar dilerim canım allah zihin açıklığı versin

cucuma sendemi olmadın bende olmadım tam 11 günüm geçti acayip rahatsız ediyor senin kaç gün oldu ?
Sınavındada başarılar dilerim canım allah zihin açıklığı versin

benım en son 31 aralıkta olmustu bugun ayın 30u :1no2: senağlama

tesekkur ederım bundan sonra ıkı sınavım kalacak inşallah :Saruboceq:

canım geçmiş olsun..zayıflayacağım diye sağlığından olma dikkat et kendine:teselli:

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar aslında dikkat ediyorum dün akşam yemek yiyesim yoktu onun için geçiştirdim kerevizle ama demekki neymiş yapmamak gerekiyormuş bunu öğrenmiş oldumm :):):):)

missdefnecim çok teşekkür ederim bende akşam yemeği olarak yapıcam bunu hafta sonu böyle geçirmeyi düşünüyorum bakalım faydasını görürsem yazarım canımcım çok sağol

missdefnecim çok teşekkür ederim bende akşam yemeği olarak yapıcam bunu hafta sonu böyle geçirmeyi düşünüyorum bakalım faydasını görürsem yazarım canımcım çok sağol

önemli değil tatlım.
hep beraber kurtulacağız bu fazlalıklardan:lepi:

deniz koydumadımı lapayı ben birgün yaptım 1 kg gitmişti tabi ertesi günde yediklerine dikkat edeceksin

çido canım 58 kilosun kaç kilo olmak istediğini yazarsan ekleyelim seni listeye

şeker leblebi hepimize hayırlı cumlar resim çok anlamlıymış şu mübarek günde verelim kilolarımızı

kızlar pirinç lapası diyetini yapacaksanız ogun başka yemek yememeniz gerekiyor 4 öğünde pirinç lapası yenecek yağsız tuzsuz salata meyve olabilir ama kahvaltı öğlen başka yemek akşam lapa veya tam tersi durumlar olmaz aksine kilo alırsınız veya hiç bi etkisi olmazz ben pazar günü denicem bakalım ne olcak CADIARZUCADIARZU

doğru söylüyosun sinelcim başka yemek yenmemesi lazım.ben akşam az daha çorba içecektim 1-2 kaşık aldım içemedim iyiki de içememişim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…