50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet evet bu annemin yaptigina benziyor :)) süperrrr..............

ben bunu kesin yaparim....

canim katmayan da var ama 90% katarlar. hazir alinan tiramisularda yaziyor zaten ama restoranlardada oluyor genellikle. ben italyan bi restoranda sormustum, azcik katiyoruz farketmezsiniz bile dedi bana..

hadi yaaa.. netten siparis veriyoruz... off keske daha once aklima gelseydi. simdi nasil emin olcam ki

tadindan da anlamam....

üzerinde yaziyorsa yemem paketle gelecek nasil olsa... ama ya yazmiyorsa

ayy canım yaa valla hiç ümütli değildim menümden çok mutlu oldum teşekkür ederim

e
BORANİ pazı yaprakları haşlanıp ayrı bı tencerede sıvıyagda kavrulan soğanların üzerıne atılarak kavrulur. isteğe göre baharatlar atılır. başka bi kapta yoğurt mayonez ve sarımsak karıştırılır. kavrulmus pazların uzerıne bu yoğurt katılır. en son üzerıne de sıvıyağda kızdırılmış pul biber veya salça sos dökülür. servise hazır :) ben yoğurtun içine mayonez koymadım ( böyle de çok güzel oluor) üzerine de pulbiberi yağda yakmadan öylece döktüm. benim yediğimin yağı azdı yani.

ama bugünkü yediklerim felaket akşam yazıcam. yorumunu merakla beklıyorum. öptum herkesi

çokk güzel bir menüüüü akşam yemeğinde biraz eksik varr puanın 9

çok fazla tatlı yemişsinnnn antp fısığt zaten kalorli bide sen 2 öğündede çikolata yemişin.... olmamış... öğen ve akşam yemeğinde aynı keşke biraz değiştirseydinnnn yğurt çorbası zaten prinçli bide sen ekmek yemişinnnn hiç meyve yok menünde hiç sebze yokkk puanın 7

bence pirinç yerine varsa bulgur koyyy daha sağlıklı ve güzel olur....

hadi yaaa.. netten siparis veriyoruz... off keske daha once aklima gelseydi. simdi nasil emin olcam ki

tadindan da anlamam....

üzerinde yaziyorsa yemem paketle gelecek nasil olsa... ama ya yazmiyorsa

yazmıyorsa senin suçun değil ki varsada nerden bileceksin..... bence yiyebilirisnnn varsada kesin yazıyordur üstünde.... türkyede olsa yazmazlarda öyle her şeyi alamanya kurallara daha dikkatli daha bir düzenli ülke.....

varsa mutlaka yazar

evet dikkatlice inceleyeyim.

simdi cok pisman oldum ismarladigima..

ki daha 2 hafta once tatli almamaliyim dedim kendime... ama o an resmini gorunce unutmusum

pasta almistim marketten, icindekiler kismina goz attim (ama kucuk yazilarla herseyi yazmislar ve uzundu), actim tadina baktim acilik var, detayli tekrar baktim ki rom varmis. tabi dogruca cope gitti...

yine bir acilik alirsam atarim direk de yazmiyorsa da yerim sanirim, yarim porsuyon...

off aslinda hic almamak gerekiyordu bosu bosuna aldim simdi de stres yapiyorum...

Eneee:-( kocum,ıkı saat yazmakla ugrastım,bı puan bıle vermemıssın menume. Haklısın,cok karısık oluyor ceple. En ıyısı ben sadece okumakla yetıneyım.

Eneee:-( kocum,ıkı saat yazmakla ugrastım,bı puan bıle vermemıssın menume. Haklısın,cok karısık oluyor ceple. En ıyısı ben sadece okumakla yetıneyım.

senide dahil edelim mi listemizee ben sadece genel değerlendirme için yazdın iye düşündümmmm..istersen hemen puan verip yazlım listeye.....

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 0 0 3 1 3 1 8
peppermint 1 1 3 1 2 2 10
lachesis 1 1 1 1 2 1 7
gzmnc 1 1 3 1 3 1 10
aygirl 1 1 2 0 2 0 1 5
eyllull 1 1 2 1 3 1 9
intlogistics 1 1 3 1 2 1 9
ca_cansu 1 1 3 1 1 1 8
erbesen 1 1 0 0 3 0 1 4
melahatt 1 1 0 1 1 0 1 3
daisy87 1 1 2 1 2 0 7
lyllyl 1 1 2 1 2 1 8
nazz 1 0 1 1 3 1 7
jelyb10 1 1 1 0 3 1 7
aybukeeslem menüsü yok 0
azul 1 1 2 1 2 1 1 7
tuğbaaa 1 0 2 0 3 0 6
coturnix 1 1 3 1 2 1 9

sabah neden yumurtanın beyazını yiyorsun sarısıda çok faydalı.....yemelisin....öğlen hep karbonhidrat yemişinn kek patates vb.....olmamış...

yumurtanın sarısını oğluma yediriyorum beyazını ben yiyorum.doktorumuz beyazını yedirme 1 yaşına kadar dedi

afiyet olsun canım:)

ay niye yemiyorsun, rom çok güzel yakışıyor bazı tatlılara.

hııı ondan tamam şimdi oldu bende özellikle yemiyorsun sanmıştım....

ya şulem ben günü şimdiden bitirdim ne yiycem bilmiyorum

sabah

1 dilim çok tahıllı ekmek
kk kadar kaşar
3 zeytin

ara

4-5 leblebi

öğlen
1.5 tabak karışık baharatlı kepekli makarna.
1 kase yoğurt

ara

1 dilim ananas

öğlen 2

1.5 tabak karışık baharatlı kepekli makarna.(baharatlardan biri acaip iştah açtı galiba)
1 kase yoğurt

akşam

annemlere gidicez, babamın doğumgünü.
nohutlu pilav
salata

ara

minik bir dilim pasta

dolapta da eşimin trabzondan getirdiği 1 kilo laz böreği var, onu napsam bilemedim, fazla tereyağlı ve şerbetli olduğundan yemeye korkuyorum. en iyisi annemlere pastanın yanında onu da götüreyim:)
krem karameller de mefta oldu zaten
eşim istiyor alıyor bitiremiyor hep, sonra da bana dert oluyor offf

alkol kullanmadigim icin :))

yemeğin içindeki romun alkol kullanmakla alakası yok ki ama. dünya mutfağında bir çok yemeği de şarapla pişirirler, alkolu uçar gider aroması kalır. koskoca bir keke tiramusuya katsalar katsalar tamamına en fazla 2 yemek kaşığı katıyorlar zaten:)
ben önceden küçük paketlerinden alıp kullanıyordum damla çikolatalı tarçınlı kek yapıyordum romlu süper oluyordu. bir de nane likörü çikolata kremalı kurabiyelere süper gidiyor, ay canım istedi şimdi :)

bu rejim beni pasta kurabiye zevkimden uzak tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…