soğanı sıvı yağda kavur, sonra biraz domates çok az biber salçasını kavur soğanla. sonra dondurulmuş ıspanağı at, karıştır biraz yumuşasın. bir çay bardağı pirinci yıkayıp içine at. üstünü geçecek kadar kaynar su koy, suyunu çekene kadar pişir, sarımsaklı yoğurtla ye. istersen yoğurdun da üstüne, pul biberi sıvı yağda kızartıp mantı sosu gibi dökebilirsin. sossuz da yoğurtla da çok güzel:)
canim katmayan da var ama 90% katarlar. hazir alinan tiramisularda yaziyor zaten ama restoranlardada oluyor genellikle. ben italyan bi restoranda sormustum, azcik katiyoruz farketmezsiniz bile dedi bana..
çikolatan yapılan arayı kabul etmiyorummmm....2 aranda yok..... akşamdan sonraki arayı da bildirmemişin puanın 6
çok güzelll gidiyorsunnn ama 100 leblebi çok olmuş 1 avuç yap onu....
gayet iyi gidiyorsunnnn
ana öğün olark çok az o ama sabah için olabilir sadecee......tvde diyor 2 öğü ginde 2 kere dye....sen ara öğün yapabilirsin....ama illa ana öğün olsun desen sadece sabaha izin var :)))
evt gerçekten çok kötüüüü...hem kola var hem cips varçikolaa varr kapak tatlısını saymıyorum bileeee puanın 3
abartmamış olursun yalnız pilav salata eksik olur 2 puan alırsın ...yanında 1 gruptanda yemelisin....
cipsyemişin ama snra yoğurt yemişinnn onu telafietmiş ama tek cips olsaydı ekiyi verirdim :))) yokyaa daha bozulmaz kaç gün olmuş da....
genel olarak güzel menüüüüü...iyi gidiyorsunnnnn
öğlen yokk mazeretinde olsa keşke önce yeseydin..... puding ve kurabiyee olmamış vee akşamdan sonraki arada tiramisu..... tatlı ile yapılan araya puan vermiyorummm puanın 4
bu aradaki knoppers ne ??? bide akşadan snraki arayı yaptınmı onaa göre puan vereyim
şimdiiii önceliklee öğlenki sucuğu yme bencee dana pilic karışımlaarı çok sağlıklı değillll pilicim tırnağına kadar kesip koyuyorlarmı..... un gibi öğütüp... onun yernee % 100 dana sucuk alll hafta 1-2 günonu ye daha iyi... birde akşamdan sonraki arayı tatlı ile yapmışın tek tatlı aralarıa puan vermiyorum 1 lokmada olsa(((
puanın 7
genel olrak çok güzel menü yalnız saha öyle arası yok öğlen çk az olmuş ara gibi sanki puanın 7
sabah neden yumurtanın beyazını yiyorsun sarısıda çok faydalı.....yemelisin....öğlen hep karbonhidrat yemişinn kek patates vb.....olmamış...
puanın 7
çok güzelllll +1 hamile puanı ile puanın 10
güüünaayyyddııııın
huzurlarınızda çarşamba günkü menüümmm
1 büyük bardak ılıktan biraz daha sıcak limonlu su (yağları falan erittiği yokmuş ama enerji verirmiş C vitamini işte kışın içmek lazım ama metabolizmayı hızlandırdığı da yazıo)
4 tane sarı leblebi
(20 dk sonra)
1 dlm kızarmış ekmek
1 üçgen light peynir
2 zeytin
Domates, salatalık (keten tohumu serptim üstüne)
1 fincan 5i 1 yerde çay
Ara
2bardak su
1 hurma
1 yemek sonrası çayı (liptonun)
Öğlen
Düğün çorbası( kremalı mantara benzıodu içinde küçük parca et gibi bişiler vardı)
Kıymalı bezelye
Peynirli makarna
2 bardak su
ara
1 5i1 yerde çay
1 bardak su
1 avuçtan az fındık fıstık badem(iş yerinde dağıttılar)
Ara
1 çay
1 fıstıklı lokum ( işyerinde dağıtılanları yemeye devam edıorum)
Akşam
1 kase sebzeli (unlu) çorba
Salata
Ara
1 yarım mandalina
20 dk yürüyüş
Günayydınn herkese...
Çarşamba menümü yazıyorum:
Sabah:Bir buçuk dilim ekmek,dört mini daire sucuk,bir kk peynir,bir bardak çay,
Ara:yarım muz,bi avuç yaban mersini
Ara:10 tane antep fıstığı
Öğle:İki tabak yoğurt çorbası,çeyreğin yarısı ekmek,7-8 dal roka,5-6 dal marul,3 adet mini 5 gr lık çikolata
Ara:bir elma,bi avuç yaban mersini
Ara:10 tane antep fıstığı
Akşam:Bir tabak yoğurt çorbası,bir buçuk dilim kepek ekmeği,10 dal roka,6-7 dal marul,
Bir top çikolata(ceviz büyüklüğünde)
Ara:Bir kase sütlü çorba
Sabah 30dk. leslie yaptım,2 lt su içtim...bu kadar...
evet evet bu annemin yaptigina benziyor :)) süperrrr..............
ben bunu kesin yaparim....
hadi yaaa..netten siparis veriyoruz... off keske daha once aklima gelseydi. simdi nasil emin olcam ki
tadindan da anlamam....
üzerinde yaziyorsa yemem paketle gelecek nasil olsa... ama ya yazmiyorsa
hadi yaaa..netten siparis veriyoruz... off keske daha once aklima gelseydi. simdi nasil emin olcam ki
tadindan da anlamam....
üzerinde yaziyorsa yemem paketle gelecek nasil olsa... ama ya yazmiyorsa
varsa mutlaka yazar
yazmıyorsa senin suçun değil ki varsada nerden bileceksin..... bence yiyebilirisnnn varsada kesin yazıyordur üstünde.... türkyede olsa yazmazlarda öyle her şeyi alamanya kurallara daha dikkatli daha bir düzenli ülke.....
Eneee:-( kocum,ıkı saat yazmakla ugrastım,bı puan bıle vermemıssın menume. Haklısın,cok karısık oluyor ceple. En ıyısı ben sadece okumakla yetıneyım.
evet evet bu annemin yaptigina benziyor :)) süperrrr..............
ben bunu kesin yaparim....
evet dikkatlice inceleyeyim.
simdi cok pisman oldum ismarladigima..
ki daha 2 hafta once tatli almamaliyim dedim kendime... ama o an resmini gorunce unutmusum
pasta almistim marketten, icindekiler kismina goz attim (ama kucuk yazilarla herseyi yazmislar ve uzundu), actim tadina baktim acilik var, detayli tekrar baktim ki rom varmis. tabi dogruca cope gitti...
yine bir acilik alirsam atarim direk de yazmiyorsa da yerim sanirim, yarim porsuyon...
off aslinda hic almamak gerekiyordu bosu bosuna aldim simdi de stres yapiyorum...
sabah neden yumurtanın beyazını yiyorsun sarısıda çok faydalı.....yemelisin....öğlen hep karbonhidrat yemişinn kek patates vb.....olmamış...
yumurtanın sarısını oğluma yediriyorum beyazını ben yiyorum.doktorumuz beyazını yedirme 1 yaşına kadar dedi
afiyet olsun canım:)
ay niye yemiyorsun, rom çok güzel yakışıyor bazı tatlılara.
senide dahil edelim mi listemizee ben sadece genel değerlendirme için yazdın iye düşündümmmm..istersen hemen puan verip yazlım listeye.....
bayanlaaar yardımmmmm:18:
çok hızlı bağırsak çalıştırma yönteminiz var mı kayısı salatalık hariç??
alkol kullanmadigim icin :))
sabahlari ac karnina 1 tatli kasigi z.yagi.. direk icsen???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?