görmedim canım kusura bakma..... çok güzellll harika bir menüüüü sonunda :))) akşamda karnıbahar yemeğini yanına ekmek yada pilav vee ayran yoğurt yerse puanın 10 olur ama bu menüye göre puanın 8
pizzaya değilde kolay pişman olabilirisin...... evde potakal suyunu içtimi bari gidice yadameyve yedinmi???
önceliklee çok geçmiş olsun inş bir şey çıkmamıştır....... gelelim menüneeeee... malasef çok kötü 2 gündee araa yok meyve yok sebze yokkkk varsa yoksa karbonhidrat.... böyle giderse verdin kiloları geri alırsınnn....
pazartesi
ara yok sabah simit öğlen tost olmamış... akşam öğünün en iyi öğün..... ama rada tek kurabiye olmamış tatlı ile yapılan aralara puanvermiyorum puanın 6
salı
sabah he 2 servis kaşığı patates hem yarım poğaca hem ekmek ..çokkkkk fazlaaaaaa olmuş....
bide ara yok öğlene tekrar poğaca akşama kesme çorba hmaur zaten bide 2 ekmek yemişin olmamaış arada ersen felakaet gene 2 tane tatlı yediğin için hem puan vrmiyorum hem - alıyorsun.... insan meyve falan yer puanın 4
Günayydınn herkese...
Çarşamba menümü yazıyorum:
Sabah:Bir buçuk dilim ekmek,dört mini daire sucuk,bir kk peynir,bir bardak çay,
Ara:yarım muz,bi avuç yaban mersini
Ara:10 tane antep fıstığı
Öğle:İki tabak yoğurt çorbası,çeyreğin yarısı ekmek,7-8 dal roka,5-6 dal marul,3 adet mini 5 gr lık çikolata
Ara:bir elma,bi avuç yaban mersini
Ara:10 tane antep fıstığı
Akşam:Bir tabak yoğurt çorbası,bir buçuk dilim kepek ekmeği,10 dal roka,6-7 dal marul,
Bir top çikolata(ceviz büyüklüğünde)
Ara:Bir kase sütlü çorba
Sabah 30dk. leslie yaptım,2 lt su içtim...bu kadar...
günaydın bal pekmezz
azulcum bişi sorcam sana öncelikle afiyet olsun
bu yaban mersininin tadı nasıl?? tatlı mı ekşi mi) nası bişi? aktarda bulabilir miyim?
ya ben uyuyamiyorum( suan evde tekim, kizin biri baska eve tasindi, diger kiz da 18 inde gelecekmis... ben simdiye kadar hic yalniz kalmamistim, buraya gelince odada yalniz yatmaya alismak zaman aldi. h.sonlari kizlar bazen oluyor bazen olmuyordu o zamanda isikta yatiyordum, sabah gec kalkiyordum. ama simdi 1 haftadir, isikta iyi uyuyamiyorum, sabahlari da zor kalkiyorum. henuz ise gec kalmadim ama, off boyle de olmaz ki...
ben nasil aliscam yaaa....
niye yatamıyorsun ki hayatım yalnız olunca, kapını kilitle yat, yalnızlıktan mı korkuyorsun?
evet...
her tikirti gurultu beni rahatsiz ediyor. biri mi girdi, kapida birileri mi var.... gibi...
ev 2.katta, kapida celik kapi... ama yine de....
Naber tatlim ? Istesin dimi ?
hadi yaben hiç korkmam yalnızlıktan ama yalnızlıktan korkana da ne tavsiye verilir bilmem ki.
Kuruntu yaptığını düşün, yalnızlıktan, karanlıktan zarar gelmez insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?