zeytin yağının has'ı hakikisi var bizde de içemem kiii hem çok kalori kaloriyi geç tadı fena yaa sinameki mi ne öle bi çay vardı sanki:S akşam ondan mı alsam eve giderken
yemeğin içindeki romun alkol kullanmakla alakası yok ki ama. dünya mutfağında bir çok yemeği de şarapla pişirirler, alkolu uçar gider aroması kalır. koskoca bir keke tiramusuya katsalar katsalar tamamına en fazla 2 yemek kaşığı katıyorlar zaten:)
ben önceden küçük paketlerinden alıp kullanıyordum damla çikolatalı tarçınlı kek yapıyordum romlu süper oluyordu. bir de nane likörü çikolata kremalı kurabiyelere süper gidiyor, ay canım istedi şimdi :)
bu rejim beni pasta kurabiye zevkimden uzak tutuyor
iyi de sabahlari ac karnina 1 tatli kasigi icecegin zeytinyaginin (oda sicakliginda) bence pekde bir kalorisi yoktur.. zaten bagirsaklarini yumusaticak gidecek :)
hımmama ben onu yınede işe gelirken içmiyimmmsonra wcde geçmesin mesai hani böle bişi içsem de bu akşam halletsem işimi die düşündüm 2 gundur tık yok ya bende sölemesi ayıp
ya şulem ben günü şimdiden bitirdim ne yiycem bilmiyorum
sabah
1 dilim çok tahıllı ekmek
kk kadar kaşar
3 zeytin
ara
4-5 leblebi
öğlen
1.5 tabak karışık baharatlı kepekli makarna.
1 kase yoğurt
ara
1 dilim ananas
öğlen 2
1.5 tabak karışık baharatlı kepekli makarna.(baharatlardan biri acaip iştah açtı galiba)
1 kase yoğurt
akşam
annemlere gidicez, babamın doğumgünü.
nohutlu pilav
salata
ara
minik bir dilim pasta
dolapta da eşimin trabzondan getirdiği 1 kilo laz böreği var, onu napsam bilemedim, fazla tereyağlı ve şerbetli olduğundan yemeye korkuyorum. en iyisi annemlere pastanın yanında onu da götüreyim:)
krem karameller de mefta oldu zaten
eşim istiyor alıyor bitiremiyor hep, sonra da bana dert oluyor offf
bayanlaaar yardımmmmm:18:
çok hızlı bağırsak çalıştırma yönteminiz var mı kayısı salatalık hariç??
çok güzel menü.. öğlen sebze kısmın eksik kalmış. puanın 9
laz böreğinde şerbet var mıda benim bildiğim içinde muhallebi gibi bir şey oluyordu
o zaman ben iii durumdayımhe he benim icin 2 gun gayet iyi bir rakam:)) haftada 1 gun giderim ben :)) bu aralar biras daha iyiyim ama
:78: :78: :78:
kefirçok güzel menü.. öğlen sebze kısmın eksik kalmış. puanın 9
laz böreğinde şerbet var mıda benim bildiğim içinde muhallebi gibi bir şey oluyordu
kefir iç.... direk çalıştırıyor....
hem şerbet hem muhallebi, hem de tereyağı. maşşallah kalori bombası:)
kefirdenizem zaten tadını merak edıodum bahanem olur
ama çok güzel tadi ben çok seviyorum......
.
ayy olabilirrrrr....bide yazın gititğimzide hiç bir şeyin yiyememiştik terayağı alışmışız biz pastorizeye onlarınki doğal sanırm ağır gelmişti.....ya ben istanbuldakileri çok beğeniyordum da, bu trabzondan gelen trabzon tereyağından mı ne, ağır geldi biraz:S
merhaba arkadaşlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum evde yoktum.şuleulkucum aralarave öğünlere dikkat edemedim. ben bu hafta listeye hiç girmesem mi acaba zaten 1 gün kaldı.pazartesiden itibaren başlayım. hiç sporda yapamadım bu hafta.
kocumm ben dun 40 dakka yurudum..
bugun de 40 dak yururum :))
tamam not alıyorum..... kız tiramisun noldu???
valla sizde kiloluyum zannediyorsunuz kilo vermeye çalışıyorsunuz şaşıyorum valla bizim gibi olanlar napsın 1.70 boy kilo 77 hııı valla kilonuzu koruyun derim helal olsun bende 60 kiloydum bebeklerim olmadan önce ama iki kere 1 yıl aralıklı doğum yapınca olcağı oldu 79dum 2 hafta da oldum 77 küpeler saolsun iim
alkol iceren hicbirsey yazmiyordu, tadinda da bir gariplik yoktu.. ben de yedim....
ama birdaha kesinlikle almicam... yasadigim strese degmiyor
almamak da en iyisi var mi yok mu az mi cok mu cekincelerini yasamaktansa...
biz kilolu sanmıyoruz kendimiz öyle takıntmız yok..... ama zayıf olmayı seviyoruzzz...kilo veremesekte sağlıklı yaşamıyı öğreniyoruz.....
burda bir çok ark ya bekar yada yeni evli o yüzden zayıf olmayı başarabilmişiz.....bir kısmımızda hamilelik öncesi kilo vermeye uğraşıyor....
küpeler sağolsun dediğin ne???
akupunktur küpesi iştahımı fazlasıyla kesti bundan önce çok yiyen ve kilo veremeyen biriydim ama gitgide gidiyor kilolar,hemde yememe hiç dikkat etmeden yani süper birşey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?