50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zeytin yağının has'ı hakikisi var bizde de içemem kiii hem çok kalori kaloriyi geç tadı fena yaa sinameki mi ne öle bi çay vardı sanki:S akşam ondan mı alsam eve giderken

iyi de sabahlari ac karnina 1 tatli kasigi icecegin zeytinyaginin (oda sicakliginda) bence pekde bir kalorisi yoktur.. zaten bagirsaklarini yumusaticak gidecek :)

:)) evet insanin cani daha cok tatli istiyor :))

ben tercih etmemeyi tercih ediyorum :) bilmeyerek saten burda kesin bissuru sey kaciriyorumdur bir de bilerek yapmayayim :)

iyi de sabahlari ac karnina 1 tatli kasigi icecegin zeytinyaginin (oda sicakliginda) bence pekde bir kalorisi yoktur.. zaten bagirsaklarini yumusaticak gidecek :)

hımm ama ben onu yınede işe gelirken içmiyimmmsonra wcde geçmesin mesai hani böle bişi içsem de bu akşam halletsem işimi die düşündüm 2 gundur tık yok ya bende sölemesi ayıp

hımm ama ben onu yınede işe gelirken içmiyimmmsonra wcde geçmesin mesai hani böle bişi içsem de bu akşam halletsem işimi die düşündüm 2 gundur tık yok ya bende sölemesi ayıp

he he benim icin 2 gun gayet iyi bir rakam :)) haftada 1 gun giderim ben :)) bu aralar biras daha iyiyim ama

:78: :78: :78:

çok güzel menü.. öğlen sebze kısmın eksik kalmış. puanın 9

laz böreğinde şerbet var mıda benim bildiğim içinde muhallebi gibi bir şey oluyordu

bayanlaaar yardımmmmm:18:
çok hızlı bağırsak çalıştırma yönteminiz var mı kayısı salatalık hariç??

kefir iç.... direk çalıştırıyor....

he he benim icin 2 gun gayet iyi bir rakam :)) haftada 1 gun giderim ben :)) bu aralar biras daha iyiyim ama

:78: :78: :78:
o zaman ben iii durumdayım ben eskiden her gun giderdim yaa:97: bu aralar bozuştuk wcyle pek uğrayamıorum
kefir denizem zaten tadını merak edıodum bahanem olur

merhaba arkadaşlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum evde yoktum.şuleulkucum aralarave öğünlere dikkat edemedim. ben bu hafta listeye hiç girmesem mi acaba zaten 1 gün kaldı.pazartesiden itibaren başlayım. hiç sporda yapamadım bu hafta.

ya ben istanbuldakileri çok beğeniyordum da, bu trabzondan gelen trabzon tereyağından mı ne, ağır geldi biraz:S
ayy olabilirrrrr....bide yazın gititğimzide hiç bir şeyin yiyememiştik terayağı alışmışız biz pastorizeye onlarınki doğal sanırm ağır gelmişti.....

hııımmm sen bilirsin şekerim nasıl uygun görürsen....

valla sizde kiloluyum zannediyorsunuz kilo vermeye çalışıyorsunuz şaşıyorum valla bizim gibi olanlar napsın 1.70 boy kilo 77 hııı valla kilonuzu koruyun derim helal olsun bende 60 kiloydum bebeklerim olmadan önce ama iki kere 1 yıl aralıklı doğum yapınca olcağı oldu 79dum 2 hafta da oldum 77 küpeler saolsun iim

tamam not alıyorum..... kız tiramisun noldu???

alkol iceren hicbirsey yazmiyordu, tadinda da bir gariplik yoktu.. ben de yedim....

ama birdaha kesinlikle almicam... yasadigim strese degmiyor

almamak da en iyisi var mi yok mu az mi cok mu cekincelerini yasamaktansa...

biz kilolu sanmıyoruz kendimiz öyle takıntmız yok..... ama zayıf olmayı seviyoruzzz...kilo veremesekte sağlıklı yaşamıyı öğreniyoruz.....

burda bir çok ark ya bekar yada yeni evli o yüzden zayıf olmayı başarabilmişiz.....bir kısmımızda hamilelik öncesi kilo vermeye uğraşıyor....

küpeler sağolsun dediğin ne???

alkol iceren hicbirsey yazmiyordu, tadinda da bir gariplik yoktu.. ben de yedim....

ama birdaha kesinlikle almicam... yasadigim strese degmiyor

almamak da en iyisi var mi yok mu az mi cok mu cekincelerini yasamaktansa...

afiyet olsun ozaman.....

akupunktur küpesi iştahımı fazlasıyla kesti bundan önce çok yiyen ve kilo veremeyen biriydim ama gitgide gidiyor kilolar,hemde yememe hiç dikkat etmeden yani süper birşey bu

akupunktur küpesi iştahımı fazlasıyla kesti bundan önce çok yiyen ve kilo veremeyen biriydim ama gitgide gidiyor kilolar,hemde yememe hiç dikkat etmeden yani süper birşey bu

peki ya çıkarınca ne olacak......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…