yaaa kızlar benim bugün ki menülerim iyi güzeldi ama sonra reglim yaklaştığı için canım öylle bir çikolata istiyorki böyle gözlerim dönüyor resmen çikolata görünce bende ilk defa bu kadar iradesiz davrandım ve kare çikolatalar varya onlardan işaret parmağı uzunluğunda 3 dilim (düz şekilde) 3 tanede vanilya aromalı petek gofretlerden incecik ama bu çikolata gibi değil asıl sorun çikolata oooof of ne yapıcam ben kızlar yemeğe karşı koyabiliyorum istersem ama sorun çikolata olduğunda krizden ağladığımı bilirimböyle devam edersem bulimia olucam
peki ya çıkarınca ne olacak......
sorun etmee bukadarrrr bir çikolata yemekle kilo alınmaz dünyanın sonu değil..ama böyle stress yaparsan kilo alırısn haberin olsun.... ye çikolatanı emerek ama ısırarak değil...... zaten yemeğe çok karşı koyduğun için krizlerin tututor
bak sonunuda biliyorsunn ozaman rahat ol ye çikolatanı kendiiini ödül vermiş kabul et sıkıntıya gerek yok......
yok be bişey olmuyor bu küpeyi hergün rahatlıkla istediğin saat kullanabiliyosun ideal kilona ulaştığn zaman çıkart koy kutusuna, verdiğin kiloları geri almıyorsun hadi diyelim kilo almaya başladın tekrar tak ve ver kilonu bukadar hiç yan etkisi olmadı şuana kadar yan etkisi yok zaten
bana pek sağlıklı bir yöntem olarak gelmedi.... beslenme alışkanlıkların değişmediği sürece çıkarttığın zaman küpenin etkisi yok alacak kilo almaya başlayacak.... ama sen memnunsan diyecek bir şey yokyok be bişey olmuyor bu küpeyi hergün rahatlıkla istediğin saat kullanabiliyosun ideal kilona ulaştığn zaman çıkart koy kutusuna, verdiğin kiloları geri almıyorsun hadi diyelim kilo almaya başladın tekrar tak ve ver kilonu bukadar hiç yan etkisi olmadı şuana kadar yan etkisi yok zaten
ya ben anlamıyorum mesela dikkat ediyorum çevremdekilere örneğin sadece benim gördüğüm zamanlar ki bu kişiler evlerinde de yiyiyordur, 1 büyük paket cips yanında kutu kola, 1 kaç saat sonra 1 tost yanında hazır meyve suyu ya da ayran ya da o da kola, o bilmem kaç küsür kalorili bisküviler vb. ama işin garibi kilo da almıyorlar genetik mi acaba metabolizma hızı mı vs. diye düşündüm ama değil anne babaları vs. benim anne ve babamın kilosuyla vs. aynı hatta benimkiler daha zayıf yani genetik de değil peki nasıl kilo almıyorlar biz niye alıyoruz bir de ben bir kaç sene önce bambaşka biriydim günde 3 çikolata tostlar şunlar bunlar yediğimi bilirim ama şimdi ayda yılda çikolata yiyiyorum cips kola b. ekmek vs. tuz şeker un yok ama yinede şimdide o zamanda kilom aynı fakat zayıf gösteriyorum herkes ne kadar zayıfladın kemiklerin sayılıyor vs. diyor peki bu nasıl oluyor acaba pilatesten mi eğer öyleyse ben yine yiyimbıktım artık yemek içmek düşünmekten uzun oldu kızlar özür dilerim
bana pek sağlıklı bir yöntem olarak gelmedi.... beslenme alışkanlıkların değişmediği sürece çıkarttığın zaman küpenin etkisi yok alacak kilo almaya başlayacak.... ama sen memnunsan diyecek bir şey yok
sen çok fazla stress yapıyorsunn herşeyiii..... vucutta kendinin korumaya alıyor kıtlık geliuor bu son yediğim kenara depolayıym diyor.....
arkların çok rahatlar kafaya takmıyorlar veee herkesin bünyesi farklı onlar çok hareketli olabilirlerrr metabolizmaları çok çalışıyor olabilir...... ama yedikleri sağlıksızzz bu bir gerçek.... sende hafta bir çok abartmadna yiyebilirsinki bunları....hayatı kendine zehir etme..... bu vucudun sahibi var o sana emanet ona hor davranma.......
bizim sirkette 2 tane bayan akupunktur ile zayifladilar
hem de ne zayiflamak; 80 kiloluk kadinlar 34 beden oldu,
2-3 senedir de hala ayni, incecikler
valla ben de dusunuyorum,
eger hamilelikte cok kilo alirsam ve dogumdan sonra veremezsem akupunktura gidicem ben de
cnm sen nereye, kime gidiyosun akupunktura ?
bizim sirkette 2 tane bayan akupunktur ile zayifladilar
hem de ne zayiflamak; 80 kiloluk kadinlar 34 beden oldu,
2-3 senedir de hala ayni, incecikler
valla ben de dusunuyorum,
eger hamilelikte cok kilo alirsam ve dogumdan sonra veremezsem akupunktura gidicem ben de
cnm sen nereye, kime gidiyosun akupunktura ?
haklısın aslında normal birisi olmayı öğreneceğim inş. :26:
kiloyu hayatınca çok merkeze almışın....hiç bir düşündüğün uğraşın yok......ilk önce kendini boş bırkama oyalanacak yeni uğraşılar bul...kurslara git... hobiler edin...kendini dinleme .....
zaten yoğun denilecek bir hayatım var ama evet hayatımın merkezine aldım bunu da bilerek ve isteyerek yaptım böyle kendimle ilgilenmek için mi denir nasıl tasvir edilir bilemedim şimdi ama örneğin eylül ekim ayına kadar daha relakstım ve zaten öyle olunca hem gözüm sürekli yemek aramıyordu hemde işin garibi haftada 1 kez filan yiyiyordum böyle abur cuburu o da yetip artıyordu canımda istemiyordu o günlerde düşündüm böyle kafaya takacak bir şey aradım ve sonunda nur topu gibi takıntım oldu artık ne düşünsem ne yapsam aklımda hep yemek abur cubur vs. bu takıntıyı bıraksam her şey çok güzel olacak hiç olmadı psikiyatriste gideceğim yeter artık
bana pek sağlıklı bir yöntem olarak gelmedi.... beslenme alışkanlıkların değişmediği sürece çıkarttığın zaman küpenin etkisi yok alacak kilo almaya başlayacak.... ama sen memnunsan diyecek bir şey yok
evet haklısın ama benim 2 haftadır beslenme alışkanlıklarım tamamıyle değişti mesela artık hiç abur cubur yeme isteğim yok yemiyorumda zaten ve yemeklerde çok az yiyip hemen kalkıyorum yani hiç yemesem aklıma gelmiyo açlığım yani
Kocum menulerimi yaziyorum
PAZARTESI:
Sabah
Yarim kepekli simit, 1 kk beyaz peynir , domates ve salata 3 yesil zeytin
Ara:1 portakal
Ogle:2 kasik zeytinyagli taze fasulye, 2 kasik yogurt, mercimek corbasi
Ara:1 kavala kurabiyesi
Aksam: 2 kasik tas kebabi, 2 kasik barbunya, yogurt, salata
Ara:3 kestane
SALI
Sabah
Yarim kepekli simit, 1 kk hellim peyniri , domates ve salata 2 yesil zeytin, 1 haslanmis yumurta
Ara:yarim armut, yarim portakal
Ogle:Et sis (cok yemedim oldukca azdi) Bol salata ve 1 yarim lavas ekmegi
Ara:yarim kase asure
Aksam:
yarim porsiyon Izgara bonfile, 2 kasik patates puresi, salata ve 1 kasik barbunya pilaki
Ara:5 adet kestane
CARSAMBA
Sabah[/B]
Yarim kepekli simit, 1 kk hellim peyniri , domates ve salata
Ara:bir kivi
Ogle:
Zeyinyagli taze fasulye, yogurt, 2 kasik makarna
Ara:2 dilim armut,2 dilim elma,2 dilim portakal, 2 dilim mandalina
Aksam:
2 kasik et sote, 2 kasik makarna, yogurt
Ara:5 badem, 1 incir kurusu
PERSEMBE:
Kahvalti: 1 minik kasarli tost(yagsiz), 1 domates bir salata
Ara:yarim kase asure
Ogle:
2 kasik portakalli kereviz yemegi, 2 adet izgara kofte, 1 dilim ekmek ve 2 kasik yogurt
ara:yarim avuc kabak cekirdegi
Aksam:
havuclu tavuk sote(soya soslu muhtemelen) 2 kasik makarna, bol salata
Ara:1 portakal
Kocum hergun 1 saatlik yuruyus yaptim....
bugünkü (PERŞEMBE) menümü yazıyorum seleluka
SABAH
1 BARDAK ILIK LİMONLU SU
1 tabak kıvırcık ve roka limon sos üzerine azda tuz
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
5 yeşil zeytin
şekersiz nescafe
1 dilim kepekli ekmek
ÖĞLE
1 TANE KIYMALI PİDE
ayran 250 ml
salata 1 porsİYON
ARA
1 TANE GRİSSİNİ
KAYISI SUYU 1 BARDAK
AKŞAM
mercimek çorbası
1 dilim kepekli ekmek
sebze haşlama
meyva olarakda
mandalina yarım
elma 1 tane
yarım portakal
spor günde 1 saat toplam
3 lt su içtim
1 kupa yeşil çay
1 kupa ıhlamur şekersiz ve bol limonlu ...
selamlar
bugnkü menüm şöyle
sabah
yarım ev yapımı mayalı ppğaca, 1 etimek üzeri krem peynir ve bir kupa çay
ara
yarım kase kspecial ve süt
öğlen
yarım kase mercimek çorba,biraz karnıbahar yemeği , yoğurt
ara
5 tane cicibebe ve süt
akşam
domatesli bulgur çorbası bir kase , karışık salata ve yoğurt
ara
elma
selam herkese misafirim ben ama en azından değerlendirirseniz çok sevinirim sevgili beslenme koçumuz
Sabah
1 domates
1 salatalık
yarım biber (koyu yeşil olandan incecik halkalar)
yarımdan az kase yeşillik (marul-roka-dereotu)
1 dilim kepek ekmek (orta boy)
1 ya da 2 tane de vanilya aromalı serçe parmak uzunluğunda incecik gofretimsi bir şey ama öyle üstü kremalı filan değil petek şeklinde
Ara
1 elma
Öğle
2 kupa 5 i bir yerde çay
yarım simit, azıcıkta (çok az) kepek ekmeğin ucundan
yarım kase yeşillik (marul-maydanoz-roka)
1,5-2 arası kk diyet peynir
1,5 domates
yarım ile 1 arası salatalık
kare çikolatalardan 3 uzunlamasına dilim ( işaret parmağı uzunluğunda ve kalınlığında)
bir de o sabah öğünümdeki petek gofretimsi şeyden 3 tane
Ara
pek ara niyetiyle deği zaten ama o petek gofretimsiden 1 adet
Akşam
Yarım ile tam arası çorba kasesinde patlıcan yemeği 1 serçe parmağı büyüklüğünde patates vardı tabağımda
4 çorba kaşığı pilav
4,5 çorba kaşığı yoğurt
1 porsiyon (normal yuvarlak tabak) salçalı karnabahar
1 orta boy dilim kepek ekmek
1 orta boy mandalina
15 adet leblebi
ufak bir portakal dilimi (yarımın yarısı)
o petek gofretimsiden 3 adet
Bu günlük bu kadar olacak umarım akşam yemeğinden sonra ara düşünmüyorum ya da belki 1 mandalina yerim
toplamda 2,5-3 lt su
40-45 dk tempolu yürüyüş
45 dk pilates maxiplus
135 kere ip atlama
belki az sonra 20 dklık filan bir yürüyüş-koşu olabilir(kesin değil) bu kadar :86::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?