- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 44
Hemencecik bugünkü menümü yazıp kaçayım kızlarArkadaşın doğum günü var bugün...
Sabah :
3 dilim ekmek
Bal
Çok az tereyağı
1 kk peynir
1 bardak şekersiz çay
Ara :
1 adet golden çikolata(Kaçamak yaptım biraz... Dayanamıyorum tatlıya... )
Öğle :
5 adet minik tuzlu kurabiye
Ton balığı (Ekmeksiz)
Şekersiz çay
Akşam :
1 porsiyon mercimek çorbası
Küçük porsiyon bulgur pilavı
Bir kaç kaşık cacık
Akşam çok yememeye çalıştım. Arkadaşımın doğum gününde ufak boyutlarda bir şeyler yicem. Biraz dengelemek istedim. Bugün bunları yedim koçummmm!
çikolatan yapılan arayı kabul etmiyorummmm....2 aranda yok..... akşamdan sonraki arayı da bildirmemişin puanın 6
suleulku değerlendirmen için tşkler ama eklemek istediklerim var öğlenden sonraki ara da bir mandalina 2 adet fıstık ve 1 adet fındık yedim
akşamda 1 tabak sulu et yemeği 1 orta boy dilim kepek ekmek ufacık bir kare (küçük parmağın yarısı kadar var yok) çikolata 100 leblebi (artık sayarak yiyiyorum) 9 adette de kuru üzüm şimdi de tamamen şekersiz 1 ya da 2 bardak siyah çay içeceğim bu günün menüsü nasıl sence iyi mi çok mutşkler şimdiden
çok güzelll gidiyorsunnn ama 100 leblebi çok olmuş 1 avuç yap onu....
gayet iyi gidiyorsunnnn
teşekkür ederimm
ama ben bu kadar yersem kilo veremem gibi geliyo bana
tamam dikkat ediyorum akşamları ağır kızartma vs yemiyorum ama
genede çok yiyorum sanki :)
bide bu kspeciali ana yemek olarak yemen lazım ara öğün olmaz dedi ofisden arkadaşlar
ne dersin şuleulku?? yanlış mı yapıyorum
ana öğün olark çok az o ama sabah için olabilir sadecee......tvde diyor 2 öğü ginde 2 kere dye....sen ara öğün yapabilirsin....ama illa ana öğün olsun desen sadece sabaha izin var :)))
iyi akşamlar kızlar. bugün ben de temzilik vardı. çok kötü beslendim.puanım kötü olacak ama yazmam şart..
sabah: 2dilim çadar ekmeğine hellimli sandviç ,şekersiz çay
ara: 1 mandalina
öğle: yook
ara: 4-5 dilim kabak tatlısı
akşam: 5-6 kaşık yoğurtlu makarna, yarım bardak kola
ara: 3 draje çikolata,1 avuç cips
ne kadar kötü olduğunun farkındayım.
evt gerçekten çok kötüüüü...hem kola var hem cips varçikolaa varr kapak tatlısını saymıyorum bileeee puanın 3
kocummmmmmmmmmm,
yarin öglene, pilav salata ve tiramusu yesem abartmis olur muyum??
aksam da kursum basliyor, yogurt+balik yerim olur mu??
abartmamış olursun yalnız pilav salata eksik olur 2 puan alırsın ...yanında 1 gruptanda yemelisin....
o kadar da kötü değil de sağlıksız. sen genelde süper menüler yazıyorsun, arada olur böyle bence. şimdi sana özendim ben de 2 avuç cips yedimcips bir de iştahımı mı açtı ne ardından midem kazındı, pul biberli yoğurt yedim bir kase de. şulem puanımı düşebilirsin. akşam arası ananas yerine böyle oldu
Bu arada ben pazartesi krem karamel yaptım, bugün bozulmuş mudur sizce?
cipsyemişin ama snra yoğurt yemişinnn onu telafietmiş ama tek cips olsaydı ekiyi verirdim :))) yokyaa daha bozulmaz kaç gün olmuş da....
buqünkü menümde pek olmadı hastayım biraz bide sabah tatanoz aşısı yaptırdım kolum çok fena ağrıyo yattım bütün qün
sabah hiç halim yoktu aşıyı aç olmim die qiderken bi poğça aldım saat 11 de sadece onu yedim
saat 3 te bi kase şu hazır tahıllı diyet qevreklerden yedim sütlü
öğle yemeği yerine qeçti
saat 4 te bi elma yedim
akşam yemeğim se saat 6 buçuktu sanırım
yarım tabak mercimek çorba
iki ince dilim yağsız kızarmış tavuk
yarım kase yoğurt
ve yeşil salata
son olarak elma ve portakal bu kadar
pek su içemedim yine
genel olarak güzel menüüüüü...iyi gidiyorsunnnnn
iyi aksamlar kizlarrrrr,
ay benim menüm bugün hem düzensiz hem berbat,dis dr.randevüm vardi aksamada arkadasa davetliydim,neyse yazayim
sabah:
2dilim kizarmis tost ekmegi
salatalik,1kasik bal,
1kasik pekmez,cay
ara:
1tane muz
öglen:
birsey yemedim cünki disciden geldim 2saat yemek yasagi vardi
ara:
1kutu vanilya pudding
2tane kurabiye
aksam:iste burada bagdan bosandim
2kasik pilav
2kasik sebzeli mantar yemegi
1kücük güvec kasesinde sebzeli et yemegi
2kasik salata,1kasik pirincli taze fasulye
bunlari yedikten yarim saat sonrada kücük bir dilim tiramisu....
kendimi suan patlayacakmis gibi hissediyorum,neolur koc lütfen bir kelimede yorumla fazla söze gerek yok cok kötü oldugunun farkindayim ama bugün böyle oldu nedense.....
spor:60dk.yürüdüm
öğlen yokk mazeretinde olsa keşke önce yeseydin..... puding ve kurabiyee olmamış vee akşamdan sonraki arada tiramisu..... tatlı ile yapılan araya puan vermiyorummm puanın 4
- Sabah: 2 dilim cekirdekli siyah ekmek, biri tereyagli biri diyet labneli yaninda 2 büyükyesil zeytin
- Ara: 2 ceviz birkac kara üzüm (kücük kücük), 2 kesmesekerbüyüklügünde peynir (küp küp yag icinde baharatli, iste yiyebilirim diye düsündüm)
- Ögle: eve geldim,melemen yedim 1 beyaz brötchen yani ekmekcik ile birlikte, bir tane de cavdar ekmekcigi, tahin helvasi ile yaninda 2 bardak cay (dün gece annemler yanimda helvayi bi götürdü kendimi zor tutmustum öglene sakladim )
- Ara: 1 Knoppers
- Aksam:3 tane fingerfish ile sandvic, yaninda karnibahar yiyecektimama annem onu haslamayip onun yerine tereyagli cörek yapmis sicak sicak, dayandim yemedim (yarin kahvalti icin ise götürcem ondan) sebze olmadigi icin ben de kornison tursu yedim, acilisindan..
- Ara: ne yiyecegimi bilmiyorum, meyveye niyetlensem de canim istemiyor su an :s
- Spor: 15 dakika Stepper (yapicam birazdan)
bu aradaki knoppers ne ??? bide akşadan snraki arayı yaptınmı onaa göre puan vereyim
iyi akşamlar kızlar, final haftasındayım , menümü yazıp direk yatıcam mesajlara göz gezdiremiyorum malesef herkesede iyi akşamlar diliyorum.Suleulku dünkü menümle 8 puan almışım sevindim valla :) değerlendirmen için teşekkür ederim bugünkü menümde hiç fena değil
kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği, çeyrek kk peynir,1 yumarta haşlaması,3 tane yeşil zeytin,çok az terayağ, az şekerli 1 fincan çay( dünler sonra ilk defa terayağ tükettim ama gerçekten azdı)
ara : 1 yemek kaşığından daha az ıspanak kavurması yumurtalı, 2 lokma ekmek
öğle: 1 dilim ekmek, 5-6 dilim piliç- dana karışımı yağsız sucuk
ara: 1 kupa salep(süt ile yapıyorum bu arada )
akşam: 2 kase tavuk suyu çorbası(içinde tavuğun etleride vardı) ve hamuru( arabaşı dün bahsettiğim yöresel yemek hamuru tavuk göğsü kıvamı ve görünümünde çorbayla yutuluyor, hamuru ekmek yerine sayabiliriz)
ara: 1 lokma browni intense( çeyrek)
ara ara yapılmış toplamda 1 saat yürüyüş
şimdiiii önceliklee öğlenki sucuğu yme bencee dana pilic karışımlaarı çok sağlıklı değillll pilicim tırnağına kadar kesip koyuyorlarmı..... un gibi öğütüp... onun yernee % 100 dana sucuk alll hafta 1-2 günonu ye daha iyi... birde akşamdan sonraki arayı tatlı ile yapmışın tek tatlı aralarıa puan vermiyorum 1 lokmada olsa
puanın 7
haklısın seleulku abartım ben geçen hafta yemiyodum zayıfladığımı görünce daha fazla yemeye başladım şımardım heraldebugünkü menümü yazıyorum ...
(çarşamba)
SABAH
kırmızı biber kızartaması iki tane
üzerine yoğurt
ince 2 dilim kaşar
4 tane zeytin
2 dilim kepekli ekmek
1 porsiyon salata ( içinde salatalık domates turp havuç ve kıvarcık vardı yağ limon nar ekşisi sos olarak da )
elma çayı
ÖĞLE
2 GRİSSİNİ
yeşil çay
ARA
AZICIK CİPS KAYISI SUYU
AKŞAM
tarhana çorbası 1 kase
1 tabak kabak yemeği yoğurt soslu
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 dilim kepekli ekmek
acılı ezme
ARA
3 KUPA TEK ŞEKERLİ ÇAY
YARIM avuç kuruyemiş
MEYVA
OLARAKTA 1 KÜÇÜK MUZ
YARIM MANDALİNA
3 DİLİM PORTAKAL
YARIM ELMA
yarım saat spor yaptım sabah
yatmadan öçncede yarım saat spor yapıyorum
3 lt su içtim
genel olrak çok güzel menü yalnız saha öyle arası yok öğlen çk az olmuş ara gibi sanki puanın 7
bugünkü menüm
sabah
1 bardak şekersiz çay
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
salatalık
ara:
1 mandalina
öğle
1 zeytin yağlı biber dolması
1 dilim kek
1 kase patates salatası
ara:3 bisküvii
akşam:
2 dilim ince ekmek
1 kepçe şehriye çorbası
yarım porsiyon ıspanak bol yoğurtlu
havuçlu turplu salata
ara:
yarım kivi
1 mandalina
2 bisküvi
2 lt.su
3 bardak yeşil çay
sabah ılık su 1 bardak
sabah neden yumurtanın beyazını yiyorsun sarısıda çok faydalı.....yemelisin....öğlen hep karbonhidrat yemişinn kek patates vb.....olmamış...
puanın 7
off ya bugünde yine çok iyi geçemdi bence. bi de sen değerlendirsen sevgili koçum nasıl acaba yarın merakla bakıcam.
SABAH : 07: 00
1 yeşil elma
KAHVALTI : 09: 00
1 Haşlanmış yumurta
2yeşil 2 siyah zeytin
1 tatlı kaşığı lor peyniri
1 közlenmiş çarliston
1,5 dilim kepek ekmeği
ARA :
inaının hatırlamıyorum :) hafif bişeydi ama
ÖĞLEN : 13 :00
4 kaşık pataes yemeği tavugundan yemedım
4 kaşık kavrulmuş pazı
1 kase çorba
2 dilim kepek ekmeği
ARA : 15: 00
1 bardak süt
4 adet kuru kayısı
AKŞAM : 18: 30
1 Kase çorba
4 kaşık borani
2 dilim k. ekmeği
ARA : 20:00 250 g. dondurma
biraz önce küçük kırmızı elma
SPOR : Sabah saat 07:30 da başladığım ve 1 saat 30 dakıka süren tempolu bi yürüyüş.
çok güzel bir menüüüüü yalnız borani nasıl birr yemek ne var içinde ??? puanın 8
bakalım nasıl değerlendırlecek :)
gunaydin kizlarrrrr
sulecim bugunku menum canimmmm
sabah
yarim simit
yarim salatalik
1 ucgen peynir
bikac yesil zeytin
ara
3 ad gunkurusu kayisi
ogle
1 kase mercimek corbasi