50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çikolatan yapılan arayı kabul etmiyorummmm....2 aranda yok..... akşamdan sonraki arayı da bildirmemişin puanın 6

çok güzelll gidiyorsunnn ama 100 leblebi çok olmuş 1 avuç yap onu....
gayet iyi gidiyorsunnnn

ana öğün olark çok az o ama sabah için olabilir sadecee......tvde diyor 2 öğü ginde 2 kere dye....sen ara öğün yapabilirsin....ama illa ana öğün olsun desen sadece sabaha izin var :)))

evt gerçekten çok kötüüüü...hem kola var hem cips varçikolaa varr kapak tatlısını saymıyorum bileeee puanın 3

kocummmmmmmmmmm,

yarin öglene, pilav salata ve tiramusu yesem abartmis olur muyum??

aksam da kursum basliyor, yogurt+balik yerim olur mu??

abartmamış olursun yalnız pilav salata eksik olur 2 puan alırsın ...yanında 1 gruptanda yemelisin....

cipsyemişin ama snra yoğurt yemişinnn onu telafietmiş ama tek cips olsaydı ekiyi verirdim :))) yokyaa daha bozulmaz kaç gün olmuş da....

genel olarak güzel menüüüüü...iyi gidiyorsunnnnn

öğlen yokk mazeretinde olsa keşke önce yeseydin..... puding ve kurabiyee olmamış vee akşamdan sonraki arada tiramisu..... tatlı ile yapılan araya puan vermiyorummm puanın 4

bu aradaki knoppers ne ??? bide akşadan snraki arayı yaptınmı onaa göre puan vereyim

şimdiiii önceliklee öğlenki sucuğu yme bencee dana pilic karışımlaarı çok sağlıklı değillll pilicim tırnağına kadar kesip koyuyorlarmı..... un gibi öğütüp... onun yernee % 100 dana sucuk alll hafta 1-2 günonu ye daha iyi... birde akşamdan sonraki arayı tatlı ile yapmışın tek tatlı aralarıa puan vermiyorum 1 lokmada olsa (((

puanın 7

genel olrak çok güzel menü yalnız saha öyle arası yok öğlen çk az olmuş ara gibi sanki puanın 7

sabah neden yumurtanın beyazını yiyorsun sarısıda çok faydalı.....yemelisin....öğlen hep karbonhidrat yemişinn kek patates vb.....olmamış...

puanın 7

çok güzelllll +1 hamile puanı ile puanın 10

Ya ne tatlı ne ekşi,mayhoş derler ya aynen öyle,güzel bişey hem de çok faydalıymış,marketlerde

paketlenmiş olarak bulunuyo,aktarda var mıdır bilmiyorum,ama vardır heralde...dene sen beğenirsin...

hımmmmmmmm şimdi netten baltım kalorisi de düşükmüş alayım ben şundan ya bende şekr düşüklüğü olduğu için kayısı hurma falan şeker dengemi bozdu benim:S mayhoş bişiler yemeye ihtiyacım vardı iyi oldu bunu öğrendiğim saol cnm

bugun ki menum:

sabah

1 bardak süt

ara

1 muz

öglen

pilav + salata + tiramisu

ara

1 portakal

aksam

patatesli bakla + yogurt

ara

1 mandalina

Rica ederim afiyet olsun,kalorisi düşük müymüş,hayret bilmiyodum iyi oldu söylediğin sağol...

güzelmis. bende bugün briaz rahatim. 4ay regl olmamak ne demek. senin kilo vermeni de engellemistir. wcyi bosver o koku oraya ait napican :)

Merhabalar.bende menulerımı yazayım.yorumlarınızı beklıyorum. Salı : sabah: 1 simit-tek sekerli çay öglen : 1 tabak pat.hav. Tavuk haşlama-4 kaşık pilav-bol kıvırcık salata Ara:5-6 kuru üzüm 2.ara :4 tane kremalı bisküvi Aksam:1 tabak nohut-1 kase şehr.corbası-5 kasık yogurt-az tursu Ara:1 muz-1 mandalina Çarşamba: sabah:1 domates-yarım salatalık-kk peynir-4 zeytin-1 haşl.yumurta-2 dilim kepek ekmek-1bardak tek sekerli cay Ara:1 havuç-0.5 lt su Ogle:1 pors hamsi-1 kase merc.corb-bol yeşıl salata-ceyrek beyaz ekmek Ara:1 minık parca tahın helvasi-0.5 lt su 2.ara :1 havuc Aksam: 4 kofte-2 kızarma bıber-1 domates-2 sarma-az kızartma patates-2 sarma-2 dılım kepek ekmek-1 bardak cok acık cay Ara: 1 muz

bugun ki menum:

sabah

1 bardak süt

ara

1 muz

öglen

pilav + salata + tiramisu

ara

1 portakal

aksam

patatesli bakla + yogurt

ara

1 mandalina

öğlenki menünde 1. besin grubundan olmadığı için puanın 9

bu aradaki knoppers ne ??? bide akşadan snraki arayı yaptınmı onaa göre puan vereyim

canim knoppers tatli birsey
130 kalori

aksamdan sonraki arada da bir küück 16glik Ritter Sport cikolata yedim 98 kalori

Bu arada Doktorumu aradim demin, Kolesterolüm hafif yüksek cikmis, o hafta evdeydim ve cok yumurta yemistim ondan olabilirmis. Bisiklete binerek EKG yaptiracak, kalp atislarimda düzensizlik varmis. Orda daha iyi anlariz dedi. 2 hafta sonra randevu verdiler.

genel olarak çok güzellll tebriklllerrrrr

canim cok cok gecmis olsun.. ins daha muhim seyler cikmaz...

aman iyi bariii okadarda kötü bir şy okmuş.... inş ekg de öyle çıkar.... şimdi geleim menüneee....

tatlı ile yapılan arayı kabul etmiyorummmmm..sen 1 değil 2 defa arayı böyle yapmşın......malesef puanın 5

Farkındayım,cok karısık olmus ama,cepten bu kadar oluyor. Özür.

tahmin ettim canım önemli değil.......

pirincli ispanak yemegi yapan var mi?

susuz, kimisi limon sikar kimisi yogurtla yer..

canim istedi.. h.sonu ondan yapayim...

ama nette bulamadim tarif. hepsi bole sulu sulu gozukuyor. annemin yaptigi gibi degil

kesinlikle kuruntu... ama bilmiyorum alisik olmadigim icin de bu saatten sonra daha da zor geliyor.. ama mecbur alisacagim. boyle uykusuz yorgun ne kadar dayanabilirim ki....cuma aksami isik kapali yatacagim. yavas yavas alisirim umarim...

alışırsın canım tüm bunlar alışkanlıklardan ibaret

sagol canim, insallah. cok mühim olsaydi bindirmezdi bisiklete bence.

sana bisey sorcam canim, burada tiramisu yu yaparken alkol koyuyorlar mi??

oglen icin disardan yiyelim dedik, ben de tiramisu istedim ama simdi icime bir kurt dustu (

bilgin var mi??

Haklisin kocum aksamki gereksizdi. meyve yemeyi istedim ama canim istemedi, ciko yiym bari dedim.
Insallah, sagol canim.

pirincli ispanak yemegi yapan var mi?

susuz, kimisi limon sikar kimisi yogurtla yer..

canim istedi.. h.sonu ondan yapayim...

ama nette bulamadim tarif. hepsi bole sulu sulu gozukuyor. annemin yaptigi gibi degil

soğanı sıvı yağda kavur, sonra biraz domates çok az biber salçasını kavur soğanla. sonra dondurulmuş ıspanağı at, karıştır biraz yumuşasın. bir çay bardağı pirinci yıkayıp içine at. üstünü geçecek kadar kaynar su koy, suyunu çekene kadar pişir, sarımsaklı yoğurtla ye. istersen yoğurdun da üstüne, pul biberi sıvı yağda kızartıp mantı sosu gibi dökebilirsin. sossuz da yoğurtla da çok güzel:)

sana bisey sorcam canim, burada tiramisu yu yaparken alkol koyuyorlar mi??oglen icin disardan yiyelim dedik, ben de tiramisu istedim ama simdi icime bir kurt dustu (
bilgin var mi??

canim katmayan da var ama 90% katarlar. hazir alinan tiramisularda yaziyor zaten ama restoranlardada oluyor genellikle. ben italyan bi restoranda sormustum, azcik katiyoruz farketmezsiniz bile dedi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…