50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah: 1 dilim cörek, 1kk kadar feta peynir
Ara: kuru kayisi
Öglen: 2 kasik kadar"Garnitür-salatasi" acili, icine yine taze maydonoz koydum bolca kiymadan ve pul biber, yaninda ayran ictim
Ara: 1 ceviz
Aksam: karnibahar yemegi (tencerede zeytinyagli,annem icine domates kesmis minik minik cok güzeldi), 2 kasik bulgur pilavi (Sade) ve yaninda mantar sote
Ara: meyve olacak belki birtane de yogurt
por : bakalim... yazarim ama niyetim 15 dakika stepper

oooff çok qeç oldu ama perşembe menümü yazmadan yatmim dedim

sabah:
bi bardak süt
bi dilim kepek ekmeği
ince dilim beyaz peynir
1 adet domates
3 yeşil zeytin

ara bi yeşil elma

öğlen öğün atladım iştahım yok hastayım biraz

ve akşam :

yarım tabak etli şehriye çorbası
bi dilim kepek ekmeği
fırında köz patates
ve aynı şekilde ama azz yağlı ve sarımsaklı patlıcan salata
2 kaşık pilav
yarım hamburqer köfte
4 kaşkk yoğurt

yatmadn eşim yerken dayanamadım bi kaç tane kakaolu qofret şu ufak olanlardan
ve bi kaç tane peynirli çubuk krekerle meyve suyu

daya yeni başladığım için pek kısıtlama qetiremiyırum dayanamıyorum ama düselicem inş. :)
kolumun ağrısıda qeçsin rahat hareket edim platese devaammm :))))

canım bende ilk başladığımda senin gibiydim birden kesemedim fln ama ilk haftam da 3 kilo verdim 60 iken 57 oldum zaten az yiyerek midede küçülüyo az ve sık yiyerek ama ben sabah öğle akşam 3 öğün yedim ufak atıştırmalarım oldu ... ama çok araları çok verirsek o zaman kilonu koruyosun ama zayıflayamıyosun 3 öğün en doğrusu bence.. meyvemi yedim yatmadan önce 3 lt su içtim günde.. yeşil çay içtim güğünde 1 kupa ve ıhlamur yatmadan önce hiç şeker atmadım çayıma fln ben etkisini gördüm baya...

GÜNNNAAAAAAAAAAYDDDDDDDDDIIIIIIIIIIINNNNNNNNNN

perşembe günkü menüm

1 büyük bardak ılıktan biraz daha sıcak limonlu su
1 bardak su
1 küçücücük kraker
(20 dk sonra)
1 dlm kızarmış ekmek
1 üçgen light peynir
Domates, salatalık
1 fincan 5i 1 yerde çay

Ara
2bardak su
1 çay
1 hurma

öğlen
yarım porsiyon mantar çorbası
1 porsiyon sebzeli tavuk
1 porsiyndan azcık az ıspanaklı börek=(
1 bardak su

Ara
1çay
1 küçük parca çikolata

Ara
2 hurma
1 kuru kayısı
1 bardak su
(çikolatadan sonra kanşekerimin ayarı kaçtı midem kazınıo gibi sürekli tatlı yeme isteği oluştu)

ara
1 bardak ayran( en sonunda ayran içmeye karar verdim=)

Akşam
(çikolatanın ve böreğin vicdan azabı beni yemekten uzak tuttu=(
1 büyük elma
1 ayva

Ara
1 küçük elma
2 bardak su

30 dk yürüyüş

selam kizlarrr

dunki menum

sabah
yarim simit
1 kk kasar peynir
ceyrek salatalik

ara
1 ad.kuru kayisi
1 ad.galete

ogle
1 kase corba
yarim parca tavuk sinitzel
1 kase cacik

ara
yarim simit
ceyrek salatalik
2-3 yesil zeytin

aksam
1 kase yayla corbasi
1 kasik havuc salatasi
1tabak eriste
1 kasik yogurt

ara
1 mandalina

optum sekerr

Kizlar ben bu aralar feci yogunum
O yuzden cok ilgilenemiyorum
Nasilsiniz?
Umarim hersey yolundadir.
Haftaya gonullu koc var mi???

Nilufert olabilirim demisti ama girmiyor bu aralar degil mi? Tweety ve erbesen de olabilir aslinda uzun suredir olmadilar. Neyse koc bulamazsak haftaya ben olmaya calisacagim.

Günaydın herkese...

Perşembe menüm:

Sabah:Geç yaptım kahvaltıyı,10.30 gibi,çeyrek ekmekle kaşarlı tost,bir bardak az şekerli çay,

bir 5 grlık minik çikolata(5 gr dan heralde bişey olmaz,başka hiç tatlı bişey yemiyorumki,arkadaşlar

tiramusu muffin falan yiyo,yani çok kalorili olduğunu düşünmüyorum ama yine de sen bilirsin

koçum,puan kırılıyosa kırarsın artık )

Ara: bir elma

Ara:10 tane kaju fıstığı

Öğle ve Akşam yemeği karıştı birbirine,yani ikindi vakti yediğim yemek:bir orta boy pizza,bir kupa

sıkma portakal suyu

Ara:iki kivi,yarım ananas,yarım portakal

Sabah 30 dk.leslie,akşam 45 dk. leslie+aerobik+dans yaptım
.2 lt su içtim...bu kadar...

Son düzenleme:
merhaba kızlar 2-3 haftadır yoktum . yeni yeni arkadaşlar var .
pepper laches spatz anchusa nerelerde bieln varmı

kocum benim dun aksamki yemegimden puan kir cunku sadece yogurt yidim (

eve geldigimde o kadar yorgundum ki direk yattim uyudum

çok güzzel bir menüü sadeceakşam yemğinde 3 .grup eksik ayran yoğurt salata falan olsa çok güzel olurdu puanın 9

genel olarak güzell... çok geçmiş olsun buarada..... aralarını gene yapmamışınnn öğle yemeğini atlamışın...keşke az az bir şeyeryeseydin......kısıtlama getiremyoum dayanmıyourm dyorun ama aralar yok öğle yemeği yok.... sen gün boyunca çokaç kalıyorsun o yüzdende akşam gözün dönüyor.....

şimmmmdiiiii gnde1 kere kaçaak yapma hakkıız var......küçük bir parça çikolata yemişin tek o olsaydı puan vermicektim ama arkasından başka şeylerde yemişin.... iyi olmuş..... akşam yemeği olamaış tek mevye ile yemek mi olur hiçççç kötü olmuş puanın 6

şimdi günlük 1 kee kçamak hakkımı varr ama tek olmıcak....sadece tek tatlı ile ara yapılıyorsa puan vermiorum......ama sen sonrasın da bir şeyler yemişin.... öğle ve akşam yemeği karşmış aralar yok olmuş... puan 5

kocum bugün ki planlanan menum

sabah

1 bardak p.suyu (katkisiz)
1 yumurta
1 dilim kepek ekmegi

ara

1 muz

oglen

3 adet firin balik
1 dilim kepek ekmegi
salata

ara

1 portakal

aksam

dun yemedigim yemekim barbunya
yogurt

ara

1 mandalina

Tamam teşekkür ederim...:97:

kocum benim dun aksamki yemegimden puan kir cunku sadece yogurt yidim (

eve geldigimde o kadar yorgundum ki direk yattim uyudum

ayyy kıyamam sana çok mu yordular seni........hani sen yemeğini yanında getirmiştin dün.... yemedin mi

eee kızlar bugn cumaa kilo bilreen yo hiç yoksa cumartesiye alındıda benim mi haberim yok......

barbunyanın içinde patates yoksa ya ekmek ye yadapilav yapta tam puan vereyim....

ayyy kıyamam sana çok mu yordular seni........hani sen yemeğini yanında getirmiştin dün.... yemedin mi

dun yanimda getirmemistim. kursta yiyemem diye... okulda oldugum zamanlar getirecegim yanimda.. hem okul hem kulak dr.u hem kurs canim cikti. ama 40 dk yurudum de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…