50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sikma canini,
hoca da biliyordur sordugu sorunun cevapsiz oldugunu zaten,
o yine de seni zorlamak, stres yapmadan nasil ynt veriyosun gormek istemistir

bebegimi bekliyorum cooookkk seker :)) bayildim:))

nasil guzel bir mucizedir, suan tam icinizde bir canli daha.... gobeginize dokunuyor musunuz??

ben seni bilg. müh sanıyrsm..... mak kısmıı bilmyorsum çift dalmı yaptın?? ama çaştığınız konu farklıymış ben sadece kod yazıyorsun sanıyordum....

Dünkü menümü yazıyorum
sabah:2 dilim kepek ekmek
1 bardak şekersiz çay
az omlet
1 kk beyaz peynir

ara:1 küçük muz

öğlen:1 tabak çorba,az salata

ara:1 mandalina

akşam:2 kolaç (hamur işi),bol ekşili yeşil salata

ara:3büsküvi

2.5 lt su
2 bardak yeşil çay

öğlen ve akşamdaki eksiklikleri biliyorsundur zaten öğlen çok az olmuş akşamda sadece k.hidrat almışın puanın 7

hi hi cift anadal yaptim. aslinda fiziksel birseyi modellemeye calisiyoruz...
hııımmm kolay gelsin ozamannnnn.....maşşallah diyelim 2 zor bölümü birdne okulmak herkesin harcı değil.... inş emekerini karşılığnı alırsın....

tesekkürler,dikkate alacagim,sagol bilmiyordum ögrenmis oldum....
aslinda cok isterdim daha fazla yazmayi ama gercekten fazla firsatim yok kim sevmez sohbet etmeyi...buldugum firsati tabiki degerlendirmeye calisiyorum...herkese slm.

cok tesekkür ederim... insallah...

selam kızlar ben geldim bugün çok bir kaçamak yapmadım kızlar ama yakınlarda regl olucam o yüzden herhalde gerçi yinede hiç bu kadar olmamıştı ama çok kötü tatlı krizim geldi ne yapayım ben ya

selam kızlar nasılsınız?

çarşamba günü 3 puan almıştım.şuleulkucüm dün için de 3 puan yaz sen bana menümü yazmayayım aynısı sayılır.bugün fena değil.

ayy kızlar dün noldu? arkadaşım biraz rahatsızdı. sağlık ocağına gittik beraber.sıra beklerken boğazıma tuttum.baksana burada bir şey mi var dedim. o da ayyy melahatt bence doktora göster.elimde oynuyor korkutmak gibi olmasın ama sen göster dedi. ben pimpirikli zaten. o da öyle deyince.senle beraber gideyim rica edip göstereyim dedim.çünkü onların aile hekimiydi.sıra alamazdım.arkadaşım muayene oldu.sonra ben rica ettim bana baktı dktor. inceledi.şuramda diye gösterdim.o senin atar damarın dedi. 2 öğretmen kıpkırmızı çıktık. kitle ile atardamarı karıştırmışız.

:)) he heee enteresan olmus...

canim, sen buyuk bi zorlugu atlatip o doktoraya kabul edilmissin; gerisini de halledersin eminim.
stres yapma canimm..

bebegimi bekliyorum cooookkk seker :)) bayildim:))

nasil guzel bir mucizedir, suan tam icinizde bir canli daha.... gobeginize dokunuyor musunuz??

canim benim, Allah'in en buyuk mucizesi gercekten de.
dokunmaz miyim, konusuyorum bile

canim simdi henuz cok kucuk ve annesine tutunma asamasinda oldugu icin bebegim co tedirginim; 3 ayi doldursak biraz daha rahatlayacagim. Allah'im herkesin hamileligini ve benimkini de en iyi selkilde gecirmemizi nasip etsin.

he hee, alemsin melahatt )

hayirdir cnm, 3 puanlara neden dustun
hep 10 alirdin sen

Insallah sImsIkI tutunur, annecigine yardimci olur, cok rahat, guzel, huzurlu bir hamilelik ve dogum olur...

ya konusmak eminim cok cok keyiflidir. eminim bebek hisseder, ama hepsinden onemlisi sizi hayata daha sIkI baglar bence.. artik savasmak icin 1 nedeniniz daha var :))

özel ve detayli olabilir (cevap vermek istemezsen hiic alinmam :)) ) ama merak ettim, normal mi sez. mi dusunuyorsun?

canimm , cok sagoll, insallah dedigin gibi olur

canim ben eger normal yollardan olursa onu tercih ederim elbette.
hem daha saglikli, hem de bebegimi daha iyi hissedecegime inaniyorum bu sekilde, hemde dogar dogmaz kucagima alabilecegim.
ama son yillarda nedense normal dogumlar cok az,
dogum baslamasina (isaret denen sivi gelmesine ) ragmen sanci gelmiyor;
bebegin susuz kalmasi, plasentasinin kireclenmesi vs riskler baslyor bu sefer ve mecburen sezeryane giriyorsun.
boyle de olursa yapacak bisey yok..
bakalim

ablamin mesela catisi dardi, cocugun basinin sigmasina imkan yokmus, mecbur sez.olmustu,
ben de durumlar nasil gelisir bilemiyorum :26:

hmm.. insallah hem bebek icin hem de senin icin en saglikli, en dogal, en rahat dogum olur. Allah gönlüne göre yasamayi nasip eder umarim...

gelismeleri merakla takip edecegim :))

suan bunlar bana oldukca uzak ve coook merak ettigim konular

peppermint ya çok heyecanlı sen anlatırlken ben bile heyecanlanıyorum.istediğimizde inşallah Allah bize de nasip eder.isteyen herkes bu duyguların yaşar...

evet tabi okurken bunlar insanin aklinin ucundan bile gecmez,
benim de oyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…