50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menümü de yazayım,belki yarın nete giremem,

Sabah:Bir dilim kepek ekmeği,bir kk peynir,azcık tereyağ,bi bardak az şekerli çay,ardından bi kase yoğurt

Ara:bir elma,bi avuç yaban mersini

Ara:10 adet kaju fıstığı

Öğle:İki buçuk dilim kepek ekmeğinden yapılmış kaşarlı tost,ardından 10 grlık bi çikolata,

Ara:bir muz

Ara:bi kase yoğurt

Akşam:bi tabak barbunya(patatessiz) yanına az bulgur pilavı,bi buçuk kepek ekmeği,bol roka,marul,3-5 dilim turp yemeyi planlıyorum.

Ara:yarım ananas,bir portakal yerim.

Spor olarak:45 dk.leslie+aerobik yapıcam akşam.2 lt.su hep içiyorum zaten...bu kadar
.....

merheba arkadaşlar......
nasılsınız bu hafta ekdim menüyü ayrıca sabah tartıldım regl olduğum halde 53.1 çıktı acaba tartı mı bozuldu diye düşündüm çünkü 100 gr vermiş görünüyorum halbuki kaldığım yerde patates kızartmasından çekirdeğe kadar yedik hem de saat gece 2 lerde ve sporda yoktu.gerçi çok eglenceli 2 gündü eski arkadaşlarımın kaldığı eve gittim.. galiba kızımın peşinde koşmak ve ayağımda yarım saat sallamakta bi nevi spor oluyor benim için.değerlendirmeye girmese de...

öğlen çok az olmuşşşş sadece tost yemek onun dışında güzel puanın 8

suleulkucummm

cuma günkü menümde belli oldu

1 büyük bardak ılıktan biraz daha sıcak limonlu su
1 bardak su
1 küçük kraker
(20 dk sonra)
1 dlm kızarmış ekmek
Domates, salatalık
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
çay

Ara
2bardak su
1 hurma

Öğlen
1 porsiyon türlü güveç
Fırın makarna
1 bardak su

Ara
2 ya da 3 de olabilir=) etiform portakallı
1 bardak çay

Ara
Portakallı çok sevdim 2 tane daha

Akşam
Çorba varsa içerim yoksa boool yeşillikli salata
1 dilim kızarmış ekmek
1küçük peynir

Ara
meyve

seleluka slm bugünkü menümü yazıyorum
SABAH
1 TANE YUMURTA İLE YAPILAN SALATA (İÇİNDE AYSBERG,taze soğan , maydonoz, çarliston biber vardı ve yağ limonbaharat verdı)
2 dilim kepekli ekmek
2 tatlı kaşığı krem peynir
1 tatlı kaşığı tereyağ
2 ince dilim kaşar
1 kupa yeşil çay limonlu
ÖĞLE
2 KAŞIK YOĞURT
SALATA
2 tane grissini
AKŞAM
zeytinyağlı pırasa 1 porsiyon
bulgur pilavı 2 servis kaşığı
2 kaşık yoğurt
acılı ezme
ARA
IHLAMUR İÇERİM ŞEKERSİZ diyet yulaflı büskivilerim var onlardan atıştırırım yanında
1 avuç kadar kuruyemiş yerim
meyvemi hergün yerim zaten
1 elma
mandalina ve portakal
GÜNDE 1 SAAT SPOR YAPIYORUM
3 lt su tüketiyorum...

öğlen 3 grubun eksik kalmış akşmda 1. grubun..... puanın 8

nazz seni hergün uyarıyorum hergün aynı tür menüyle yazıyorsnnnn.... değiştirmeye sanırm niyetin yok... araların eksik öğlen yemeğin çok az 5 gündür bunları yazdım ama sen aynı şekilde yemeyi sürdüdün. anırm kendim söyledin kendin dinledim..... puanın 7

herkese iyi haftasonlariiiiii...........

c.tesi pazar cok cok kacirmamak dilegiyle....

:80: :80: :79::79: :80: :80: :79::79: :80: :80: :79::79: :80: :80:

selamm
hoff ben az önce çok kötü bişi yaptım ama neyse genede yazıcam

sabah
bir kase kspecial ve süt

ara
yok

öğlen
yarım tabak pirinç pilavı
salata

ara
yarım kase kspecial

akşam
eve gelir gelmez açlıkdan gözüm döndü ve bir dilim ekmeğe nutella ve kaymak sürdüm yedim çok pişmanım
birazda bir kase çorba ile bir servis kaşığı amerikan salata yiycem

ara
portakal suyu içicem

Merhabalaaaaaaaaaaaaaaaarr :80:

Sınavlardan dolayı giremedim, dünkü menümü yazamadım. Hemen başlayım en güzeli...

Dünkü menüm

Sabah 7:30
1 poğaça (Sınava yetişme telaşı içinde kahvaltı yapmaya vaktim olmadı)

Öğle 12:00
1 porsiyon soslu makarna

Ara :
2 dilim ballı tost ekmeği

Ara :
Biraz marshmallows (70 kalori)
1 orta şekerli Türk kahvesi

Akşam
Yarım kuzu dürüm
Bir kaç dilim kuşbaşılı kaşarlı pide
1 ayran

Bugünkü menüm :

Sabah :
1 poğaça ( Yine sınava yetişme telaşı )

Öğle :
1 tavuk döner dürüm
1 ayran

Ara :
Biraz cips

Akşam :
4 yemek kaşığı çorba
1 küçük porsiyon makarna
4 yemek kaşığı pırasa
Biraz yoğurt

Ara :
1 adet portakal
Biraz marshmallows (70 kalori)

Yarım saat egzersiz yapıp yatmadan da 1 bardak light süt içicem.

Son düzenleme:
sevgili koçum değerlendirme yapsanız yeter tşkler

sabah
1 orta büyüklükte dilim kepek ekmek
1 kk kutusu diyet peynir
1-2 roka yarım yaprak marul
1 küçük domates
1 salatalık
3-4 acı biber ince halkalar şeklinde
dün bahsettiğim gofretimsiden 3 ya da 4 tane (çikolata gibi bir şey değil serçe parmak büyüklüğünde incecik petek gibi bir şey)
çeyrek browni intense

Ara

0.5 ml'lik şişede yarım yağlı süt

Öğle
2 kupa 5 i bir yerde çay
1-2 yaprak marul, 5-6 roka
1-1,5 kase düğün çorbası (un,yoğurt, arpa şehriyeyler yapılıyormuş)
1,5 dilim kepek ekmek
1 miniminnnacık domates
16 adet leblebi
20 adet küçük cinsinden kuru üzüm

Ara
1 portakal
10 adet leblebi
5 adet kuru üzüm

Akşam
öğlen yediğim düğün çorbasından 1 kase
1,5 dilim kepek ekmek
yarım çorba kaşığı pirinç pilavı
yarım kase yoğurt
yaklaşık 2 kase bulgur pilavı
o gofretimsi şeyden 3 adet

bu kadar :18: akşamdan sonra ara koymuyorum çok kazınırsa midem belki salatalık yerim o kadar

günlük toplam su 2,5-3 litre
spor
45 dk pilates :92:
50 dk yürüyüş
30 dk koşu
15-20 dk hızlı dans
135 ip atlama

tşkler

Merhana kızlar :80:

Şulecim naber, tebrik ederim, harika kilo verdin maşallah Ben adam akıllı spor yapamadığımda bildirim yapmadım bu hafta ne yazık ki..

Watercım görüşmeyeli nasılsın? Kilonu ne zaman öğreneceğim :)

Buarada 55 kiloyum

eve gidince saldırman normal hiç bir şey yemeişin tok tutacak..... special çok tok tutmaz
onu yiyceğin zaman içie ceviz kuru üzüm kayısı vb katarsa daha besleyici olur..... prinç pilavi kan şekerini hızlı yükselttiği için çok tok tutmaz çabuk acıkırsın... akşam yemeğinde çok az.....salata ve çorbadan yemek mi lur....beemeim bu günkü menün puanın 6

perşembe günü

puanın 6

cuma günü
şartlar altında gayet güzel..... yalnız arada cips emişin olmamış bide akşamda marshmallows yemişin - yi aldın puanın 7

önceliklee çok büyük gelişme var tebrikler......menü güel yalnız akşam yemeğin olmamaış sadece pilav ekmek yani karbonhidat yemişin..... sağlıklı olmamış....
vee bu kada spor zararlı....çok seviyor olabilirsin ama günde en fazla 1 saat yap çok zararlı vücudunu çok yıpratırsın.....

sevindim şimdi ama bu seferde spor sorunu varmış neyse artık onuda yavaş yavaş düzeltirim çok tşkler suleulku

teşekkürederim şekerim... darısı senin başına... hiç görmedik seni bu haftaaaa..... bu hafta spor yapan çok azdı......ama listemiz kalabalılaştı çok yeni gelen ark. var....

teşekkürederim şekerim... darısı senin başına... hiç görmedik seni bu haftaaaa..... bu hafta spor yapan çok azdı......ama listemiz kalabalılaştı çok yeni gelen ark. var....

Baş ağrısı problemi yaşadım bu hafta canım, onun da etkisi var buraya girmemem ve spor yapmamam da... Biraz da keyfim yoktu (sebepsiz) , öyle olunca da inan içimden hiç bişi yapmak geçmiyor. Eğer buraya girmiyorsam bil ki sebep bunlar :)

Haftaya spor konusunda kendime gelirim umarım.. Senin spor durumları nasıldı bakalım. Zaten koç olmak yeterince spor olmuştur sana

ayyy hiç sorma sporu sadece yürüyş yaptım bu hafta.....okul çok soğuktu eve geldim hep uyudum....fırsat buldukça dışarda yürüyüşyaptım 15-20 dk lık....yani sen gidnce bende saldım :))))

ayyy hiç sorma sporu sadece yürüyş yaptım bu hafta.....okul çok soğuktu eve geldim hep uyudum....fırsat buldukça dışarda yürüyüşyaptım 15-20 dk lık....yani sen gidnce bende saldım :))))

Aaa sadece yürüyüş yaptım demek olur mu yahu, yürüyüş bi çok spordan çok daha güzel ve eğlenceli. İşim dışarıda olsa bol bol yürüme imkanları yaratırdım kendime, yürürsem evde de spor yapmazdım :)) Önümüzdeki haftada da rakip olalım o halde, ne dersin? Yoksa ben bu isteksizliğimle kolay kolay spora başlayacak değilim gibi gözüküyor. (başlayınca yapması zevkli :))

hııımmm olurrr.... bşka türlü benimde spor yapacağım yok zaten.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…