50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menümm

sabah:1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
1 kk yağsızz peynir

ara:yok(hastanede olduğum için ara öğün yapamadım

öğle:1 kase müsli(buda geç geldiğim için akşam yemeğine yakın yedim)

ara:1 mandalina

akşam:2 zeytin yağlı biber dolması,cacık,1 dilim ekmek

ara:yarım muz,1 mandalina,1 közlnemiş patates
2 lt su 1 bardak yeşil çay.

bugün yoğun bir gün geçirdiğim için ancak bu kadar oldu.

inş . bende etkisi qörüceemm aburcubura çok düşkünüm ben yaaa eşim yüsünden her qece aburcubur bi parçada olsa yiyorumm hadi hepsini yaptım desek bundan nasıl kesiceemm oooffff oofff işim çok zorr :S adam her akşam bişi yiyooo e o yerkende bakamıyorumm ((

slm.yaamuur,bu konuda yalniz degilsin bede sana katiliyorum.....yememek cok zor birsey degilmi??

dlcim ıyıyım canım az kaldı ogrenmene eskı kıloma donmeye basladım bu arada spora basladım o bayagı ıyı geldı haftada ıkı gun ama 2.5 saat kadar spor yapıyorum orda evde yapamıyrm bu sene vaktım olmuyor bayagı yogunum buraya bıle gıremıyrm bos vaktımde yatıp dınlenıyrm. ama sen dıkkat et canım artık o kılolar kalıcı olmaya basladı sende ve gıderek metabolızma eskısı gıbı olmuyr yatıs kalkıs ve yemek yeme saatlerıne dıkkat et. eski kiloma donunce vermeden oncekını sana ozelden msj atacagım :)

genel olarak güzell... çok geçmiş olsun buarada..... aralarını gene yapmamışınnn öğle yemeğini atlamışın...keşke az az bir şeyeryeseydin......kısıtlama getiremyoum dayanmıyourm dyorun ama aralar yok öğle yemeği yok.... sen gün boyunca çokaç kalıyorsun o yüzdende akşam gözün dönüyor.....

tşk ederim qeçti sayılır .. evet yaa nedense qün içinde canım yemek yemek istemiyoo
buqünkü menümüde yaziim bende yavaş yavaş alışıcam inş. bide sporada yoğunluk verdiimmmm mii ooohhhh hadi inşaallaahh

sabah : bi bardak süt yok denecek kadar az şekerli
bi dilim kepek ekmeği
bi domates,yarım biber ve bi yumurtadan menemen
çok ufak ince dilim beyaz peynir

ara : bi yeşil elma

öğlen : sütlü tahıllı diyet qevrek bi kase

ara yok malesef

akşam : bi tabak etli şehriye çorbası
bi kaşık sebze yemeği
az yağda kavrulmuş yoğurtlu sarımsaklı havuç salata
bi kaşık salçalı makarna
bi dilimden daha az kepek ekmeği

buqün tam 1 lt su içtimm inşaallaah onuda 2.5 a çıkarıcam
suyla aram yokta :)

canım tabiki anladım seni ama ben ara verince zayıflayamıyorum birde geç ALKIYORUM ÖĞLEYİ İKİNDİ GİBİ YAPIYORUM O YÜZDEN FAZLA ACIKMADIĞIM İÇİN ATIŞTIRIYORUM DİYEBİLİRİM MESELA AKŞAM yemeğinden sonra ara veriyorum kendime oda geç yattığım için bu menü ile ben aç kalmıyorum doyuyorum yani yemek yemeyi çok seven biri olarak ... aç kalmadan zayıflıyorum hatta bu haftaki menülerimle geçen hafta 3 kilo verdim ama daha az yiyodum birde hiç aram yoktu... şimdi birde olsa verdim ara bakalım yarın tartılacam kilo verebildimmi sanki aynıyım bu hafta 57 gibiyim ....

yağmur eşine söyle bi anlaşma yap sen zayıflayana kadar eve abur cubur almasınn... ya bide senin ilk haftan ya o yüzden zor geçiyo bak bu hafta zayıfladıysan eğer ... zayıfladığını görünce öyle keyifleneceksin hatta kendi kendi ni motive edip bişiy yemeyeceksin tutacaksın kendini benim eşimde yiyo her gün gözümün önünde ama artık takmıyorum alıştım....

KIZLAR NERDESİNİZ YA ben bu hafta kilo veremedim hala 57 yim geçen hafta 3 kilo verdim diye bu hafta okadar sıkmadım kendimi şimdide böyle oldu ... 1 haftadır hiç kilo veremedim yeri geldi kaçamakda yaptım ve 57 yim hala kilo almadım ama zayıflayamadımda

Anca yazabiliyorum sorry

sabah: 1 dilim cörek ve dag meyveleri receli
ara: 2 ceviz, bir badem, birfindik
ögle: 2 suda haslanmis (kizartma degil) icli köfte
ara:yok
aksam: misafirlikteydim bir peynirli bohca, birer servis kasigi kisir, makarna salatasi, firinda brokoli ve ton baligi, 1 büyük sk marullu salata
ara: 1 kücük dilim cheesecake
spor yok

Bu arada dün tartildim 59.1 ciktim ve regl oluyorum

öğlenyemeğin çok az olmuş..... akşam yemğinde dolmada zaten piirinç var ekmek yemesende olurdu.....ama genel olarak güzel menü puanın 7

oofff hemde felakettt bu qece yine dayanamadım yedim öle ascıkk aburcuburr

kendini gün içinde yemeğe alıştır.... bünyen o şekilde alışmış öye devam eder.... akşam eşimde atıştırmayı çok sever çayı hiç boş içmez bende onun yüzünden kilo aldımya...ben hiç abur cubur yemezdim ama alıştım ((.... şimdi akşam yemeğinde az yiyorum 2 saat snra çayla ara yapıyorum... o abur cubur yerken bende leblebi kuru kayıısı kuru üzüm fındık badem yiyorum...

ama suyunu görmedim sanma.... tebrik ederim.... çok güzel gdiyorsun....

ayyy hiç sorma sporu sadece yürüyş yaptım bu hafta.....okul çok soğuktu eve geldim hep uyudum....fırsat buldukça dışarda yürüyüşyaptım 15-20 dk lık....yani sen gidnce bende saldım :))))

hııımmm olurrr.... bşka türlü benimde spor yapacağım yok zaten.......

canlar merhaba forum baya değişmiş ..nasılsınız ? özledim sizleri benimde sizle birlikte motive olmaya ihtiyacım war spor konusunda en son ağustos ayında yaptım sanırım :89: başladım bırakrım sora çünkü boynum tutuluyodu hep dr. gittim ilaçla gönderiyolardı baktım yine tutuluyor dr değiştirdim emar falan dderken rahatsızlım belli oldu düzleşme ve daralma varmış epey bi canım sıkıldı moralsizdim 0 hareketle geçti günleerim.. yediklerimede diikkat etmedim bide okulda yoruluyodum zaten ağrı olunca hep dışardan söledim bi baktım 54 lerden 59 çıkmışım 4-5 ayda dr konuştum yürüyüş ve pilates yapabileceğimi söledi bende yarın inş. toparlayıp yürüyüşe başlıyorum pilatesi şuan yapamam belim falan kütük gibi oldu biraz sekillensin fazllalıkları atayım pilatesede başlıcam :79:

kızlarrrrrr nasılsınız..bugün sayfa hiç ilerlemiyor.arada bi baktım da kimse yoktu..yazmiıştım ama kimse görmedi galiba.relax tone kullanan var mı titreterek zayıflatan alet..yorumu olan varsa ona göre alıcaz da..

abukeeslem dediğin aleti eşimin yengesi kullanıyodu oda baya bi şişman haftada 800 gram mı ne veriyomuş öyle dedi...

selam kızlar kimse yok ama ben yinede menümü yazmak istiyorum gerçi haftasonları yazmıyoruz galibaya olsun

Sabah
1,5-2 dilim kepek ekmek
yaklaşık 2 çorba kaşığı reçel
1 kk diyet peynir
yarımdan biraz fazla salatalık bir domates
1 çay bardağı çay
50 adet en küçük cinsinden (büyük siyahlardan değil) kuru üzüm

Ara

1 kase sütlü cornflakes

Akşam
1 çorba kasesi büyüklüğünde bir kasede (tam dolu olmadan) salata (1-2 yaprak marul, 1-2 dal roka, çeyrek salatalık, 1 kçk domates)
1 portakal
44 leblebi
2 fıstık

toplamda 2-2,5 lt su içtim
spor yapamadım hem haftada bir kaç gün bedenin dinlenmesi gerektiği için hem de bütün gün sürekli hareket halindeydim hiç oturamadım denebilir ama yinede bir 20-30 dk yürüyüş yaptım öğünlerim ve akşam yemeğim az oldu biraz yemek yemeye vaktim olmadığı için akşamda biraz geç yedim mecburen 20.30 - 20.45 filandı inş. kilo olarak geri dönmez az kalorili sonuçta :18:

abukeeslem dediğin aleti eşimin yengesi kullanıyodu oda baya bi şişman haftada 800 gram mı ne veriyomuş öyle dedi...

teşekkür ederim canım kardeşim almayı düşünüyor hatta sipariş verdik..ben de bugün yazmak istedim menümü:
ARA:
1 br ılık su
2 t.k.pekmez
1 kartopu tatlısı(ceviz büyüklüğünde sütlü un helvası gibi )
SABAH:
1 haşlama yumurta yoğurt soslu
1 dilim çavdar ekmeği
ARA:
1 avuç kadar iğde(acaba kaç kalori)
ÖGLE:
yarım kase tarhana çorbası
1 porsiyon ciğer kavurma
salata-yoğurt az
1 dilim çavdar ekmeği
ARA:
1 kartopu tatlısı
1/4 nar 1/4 elma
1 avuç leblebi
5-6 iğde
AKŞAM:
1 tabak lahana yemeği
3-4 kaşık erişte (maydanoz ve peynirli)
ARA:
nescafe
kraker

arkadaşlar değerlendirme yapılmıyor ama biri menüme bişey söylesin...regl olduğum için mi bilmiyorum karnım çok şişti.ne yapıcam ben çok yedim bugün çok kötü hissediyorum kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…