canım bende ilk başladığımda senin gibiydim birden kesemedim fln ama ilk haftam da 3 kilo verdim 60 iken 57 oldum zaten az yiyerek midede küçülüyo az ve sık yiyerek ama ben sabah öğle akşam 3 öğün yedim ufak atıştırmalarım oldu ... ama çok araları çok verirsek o zaman kilonu koruyosun ama zayıflayamıyosun 3 öğün en doğrusu bence.. meyvemi yedim yatmadan önce 3 lt su içtim günde.. yeşil çay içtim güğünde 1 kupa ve ıhlamur yatmadan önce hiç şeker atmadım çayıma fln ben etkisini gördüm baya...
inş . bende etkisi qörüceemm aburcubura çok düşkünüm ben yaaa eşim yüsünden her qece aburcubur bi parçada olsa yiyorumm hadi hepsini yaptım desek bundan nasıl kesiceemm oooffff oofff işim çok zorr :S adam her akşam bişi yiyooo e o yerkende bakamıyorumm((
Merhana kızlar :80:
Şulecim naber, tebrik ederim, harika kilo verdin maşallahBen adam akıllı spor yapamadığımda bildirim yapmadım bu hafta ne yazık ki..
Watercım görüşmeyeli nasılsın? Kilonu ne zaman öğreneceğim :)
Buarada 55 kiloyum
slm.yaamuur,bu konuda yalniz degilsin bede sana katiliyorum.....yememek cok zor birsey degilmi??
oofff hemde felakettt bu qece yine dayanamadım yedim öle ascıkk aburcuburr
ya sorma bende annemlerdeydim yine biraz fazla kacirdim sanirim,hep yedikten sonra pisman lik duyuyorum.....misafirlikte yemeyincede olmuyor iste dimi
sen yine qittiğin yerde duramıyosun ben evde dayanamıyorum odaa eşim yüsünden :)
hep akşamları fasla kaçıyoo
ay ozaman hepimize kolay gelsin.....
herkese iyi geceler ve iyi hafta sonlari,görüsmek üzere bye
öğlen 3 grubun eksik kalmış akşmda 1. grubun..... puanın 8
nazz seni hergün uyarıyorum hergün aynı tür menüyle yazıyorsnnnn.... değiştirmeye sanırm niyetin yok... araların eksik öğlen yemeğin çok az 5 gündür bunları yazdım ama sen aynı şekilde yemeyi sürdüdün. anırm kendim söyledin kendin dinledim..... puanın 7
yağmur eşine söyle bi anlaşma yap sen zayıflayana kadar eve abur cubur almasınn... ya bide senin ilk haftan ya o yüzden zor geçiyo bak bu hafta zayıfladıysan eğer ... zayıfladığını görünce öyle keyifleneceksin hatta kendi kendi ni motive edip bişiy yemeyeceksin tutacaksın kendini benim eşimde yiyo her gün gözümün önünde ama artık takmıyorum alıştım....inş . bende etkisi qörüceemm aburcubura çok düşkünüm ben yaaa eşim yüsünden her qece aburcubur bi parçada olsa yiyorumm hadi hepsini yaptım desek bundan nasıl kesiceemm oooffff oofff işim çok zorr :S adam her akşam bişi yiyooo e o yerkende bakamıyorumm((
bugünkü menümm
sabah:1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
1 kk yağsızz peynir
ara:yok(hastanede olduğum için ara öğün yapamadım
öğle:1 kase müsli(buda geç geldiğim için akşam yemeğine yakın yedim)
ara:1 mandalina
akşam:2 zeytin yağlı biber dolması,cacık,1 dilim ekmek
ara:yarım muz,1 mandalina,1 közlnemiş patates
2 lt su 1 bardak yeşil çay.
bugün yoğun bir gün geçirdiğim için ancak bu kadar oldu.
tşk ederim qeçti sayılır .. evet yaa nedense qün içinde canım yemek yemek istemiyoo
buqünkü menümüde yaziim bende yavaş yavaş alışıcam inş. bide sporada yoğunluk verdiimmmm mii ooohhhh hadi inşaallaahh
sabah : bi bardak süt yok denecek kadar az şekerli
bi dilim kepek ekmeği
bi domates,yarım biber ve bi yumurtadan menemen
çok ufak ince dilim beyaz peynir
ara : bi yeşil elma
öğlen : sütlü tahıllı diyet qevrek bi kase
ara yok malesef
akşam : bi tabak etli şehriye çorbası
bi kaşık sebze yemeği
az yağda kavrulmuş yoğurtlu sarımsaklı havuç salata
bi kaşık salçalı makarna
bi dilimden daha az kepek ekmeği
buqün tam 1 lt su içtimm inşaallaah onuda 2.5 a çıkarıcam
suyla aram yokta :)
oofff hemde felakettt bu qece yine dayanamadım yedim öle ascıkk aburcuburr
Baş ağrısı problemi yaşadım bu hafta canım, onun da etkisi var buraya girmemem ve spor yapmamam da... Biraz da keyfim yoktu (sebepsiz) , öyle olunca da inan içimden hiç bişi yapmak geçmiyor. Eğer buraya girmiyorsam bil ki sebep bunlar :)
Haftaya spor konusunda kendime gelirim umarım.. Senin spor durumları nasıldı bakalım. Zaten koç olmak yeterince spor olmuştur sana
ayyy hiç sorma sporu sadece yürüyş yaptım bu hafta.....okul çok soğuktu eve geldim hep uyudum....fırsat buldukça dışarda yürüyüşyaptım 15-20 dk lık....yani sen gidnce bende saldım :))))
hııımmm olurrr.... bşka türlü benimde spor yapacağım yok zaten.......
kızlarrrrrr nasılsınız..bugün sayfa hiç ilerlemiyor.arada bi baktım da kimse yoktu..yazmiıştım ama kimse görmedi galiba.relax tone kullanan var mı titreterek zayıflatan alet..yorumu olan varsa ona göre alıcaz da..
abukeeslem dediğin aleti eşimin yengesi kullanıyodu oda baya bi şişman haftada 800 gram mı ne veriyomuş öyle dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?