50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menümü yazmaya geldim kızlar

Sabah :
1 kk peynir
Bal
Tereyağı
4 dilim ekmek
1 kk helva
1 bardak şekersiz çay

Ara :
10 tane susamlı fıstık

Öğle :
1 tane hamburger ekmeği
1 bardak şekersiz çay
Çokça yeşil çizik zeytin (25 tane falan)

(Evet, evet biliyorum çok abartı ama çok seviyorum, çerez niyetine yiyorum resmen yeşil zeytini )

Ara :
Cips

Akşam :
Yarım porsiyon çorba
Küçük porsiyon tavuklu pilav
Bir kaç kaşık cacık

Ara :
Çikolata
1 bardak şekersiz çay

hıı söledim bu akşamm tmm sana qetirmem alırım ben yerim dedi :) yine yedi ama tuttum kendimi yemedim yemedim amaaa az önce çookkk canım çektii bi tane çokoprens yedim maden bulmuş qibi sevindim onu yerken yaaa

veeee işte buqünkü menüm :)

sabah :
2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış
azz peynirli yağsız tost
bi domatesss
ve bi bardak sütt azz şekerli

ara : bi yeşil elma

öğlen :
iki kaşık karnıbahar
iki kaşık makarna
bi kase yoğurt
yarım dilim kepek ekmeği

akşamla öğle arasında çok fark olmadığı için ara yok
iki kaşık sebze yemeği
iki kaşık salçalı makarna
bi kase yoğurt
ve domates ve soğanlı salata
yarım dilim kepk ekmeği

eşimm aburcubr yerken ben ondan yemim diyee tahıllı diyet qevrekten yaptım bi kase yedimki o tatlı olduğu için ttlı yeme iştahımı kesiyo ama odaa diyett normal değil

veeee buqüünn 2 lt hattaa az daha fazla suu içtiimmm
son olarak bi tane çokoprensss şeee dayanamdımda
qüne çok erken başlamyorum saolsun oğlumda uyuyoo qeç kalkınca yemeklerimde bu kadar oluyo ama aç kalmıyorum doyuyorum böyle mesela arada yediğim bi elma bile çok qeliyo bana

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma toplam
gzmnc 10 10 10 6 10 46
intlogistics 7 9 9 6 8 39
anchusa 8 10 10 10 0 38
coturnix 7 7 9 9 6 38
şule 6 8 8 8 7 37
peppermint 9 8 10 10 0 37
jelyb10 8 7 7 7 7 36
azul 7 8 7 5 8 35
eyllull 8 8 9 8 0 33
nazz 6 4 7 8 7 32
lachesis 5 10 7 9 0 31
erbesen 7 10 4 9 0 30
aygirl 5 10 5 8 0 28
lyllyl 6 8 8 6 0 28
tuğbaaa 4 5 6 6 7 28
melahatt 9 9 3 3 0 24
daisy87 5 8 7 0 0 20
ca_cansu 5 6 8 0 0 19
aybukeeslem 8 6 0 0 0 14

arkdaşlar cuma günü bildirim yapan çok az... ama yapanların hakkı yenmesin diye diğerlerine 0 vermek zorunda kldım

yürüyüş ( 60 dk= 6p ) fitness (60 dk=10 p) pilates (60dk=8p)
…… Pzt Pzt Pzt Salı Salı Salı Çrş Çrş Çrş Prş Prş Prş Cum Cum Cum
yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns TOPLAM
lyllyl 90 0 0 60 0 0 90 0 0 90 0 0 0 0 0 33
anchusa 60 0 0 60 0 0 60 0 0 60 0 0 0 0 0 24
daisy87 90 0 0 60 0 0 60 0 0 0 0 0 0 0 0 21
erbesen 0 0 0 40 0 0 60 0 0 45 0 0 0 0 0 15
gzmnc 40 0 0 30 0 0 40 0 0 40 0 0 0 0 0 15
intlogistics 30 0 0 30 0 0 20 0 0 30 0 0 40 0 0 15
azul 0 0 0 30 0 0 30 0 0 45 0 0 45 0 0 15
şule 20 0 0 0 0 0 0 0 0 20 0 0 40 0 0 8
lachesis 0 30 0 0 0 0 0 30 0 0 0 0 0 0 0 8
aygirl 0 0 0 0 0 20 0 0 15 0 0 15 0 0 0 8
eylull 0 0 0 0 0 0 30 0 0 0 0 0 0 0 0 3
ca_cansu 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Selam kızlar herkese gerçi kimsecikler yok burda ama olsun. :)
Geçen hafta pek girip meünümü yazmaya vakit bulamadım.Bu haftada öyle olcak sanırım ama napıyım şu sınavlarm bir bitsn artık hep siznleyim. :)
Bu arada abur cuburuda kaçırdm haftasonu ders çalışırken =(
Artık telafi edecem inş.

canım sen bugün karbonhidratı baya abartmışsın inşallah nescafene yada çayına şeker atmamışsındır yada özel gününde olduğun için canın tatlı istemiş olabilir onun harici menün çok güzel lahanayı erişte süper bunlar sabah kalvaltında çok iyi beğendim ne güzel beyaz ekmek yemiyosun...

hıı söledim bu akşamm tmm sana qetirmem alırım ben yerim dedi :) yine yedi ama tuttum kendimi yemedim yemedim amaaa az önce çookkk canım çektii bi tane çokoprens yedim maden bulmuş qibi sevindim onu yerken yaaa
ha haha çok komiksin canım olabilir normal ben de çayıma şeker atmadığım içinmi ne benimde canım çikolatta istiyo normalde yemem çikolata fln canım istemez... olur arada kaçamaklar ee zayıflayabildinmi bu hafta diyet yaptın diye biliyorumm...

Kizlar selam
Oncelikle suleulkeye tekrar gonullu koclugundan oturu tesekkur ediyoruz. Her zamanki gibi bomba gibiydi...Bu hafta da ben cok yogun oldugum icin suleulku kocluga devam edebilecegini soyledi.Cooook ama coook tesekkur ediyoruz. Bu haftaki kocumuz da suleulku...

kizlar merhabaaa,

topige girip bakiyorum arada da artik menu yazma ve yorumlama disinda pekbir paylasim olmuyor burda .. :-((

aynen öyleeecanımm..tipik zayıflama topiğine döndük bizde.....
Kizlar ben de giremiyorum bu aralar. Ama biraz daha duzene gireyim soz daha cok girecegim..Bbu hafta bir tek menu yazmaay girebildim..

Ben de bir süre aranızda olamayacağım, önce ablam gelecek ameliyatı falan var, sonra görümcem gelecek bizde kalacak bir süre.. şubat sonuna kadar, yaklaşık 1.5 ay pek bir seyrek gireceğim sanırım.
Zaten açıkçası kilo verme modunda da hiç değilim, sizi görmeye giriyorum.
öpüldünüz şekerlerim

hayırdır geçmiş olsun ne ameliyatı..... inş ciddi bir şey yoktur..... görümcen niye geliyorki kayınvaliden yanında duruyor mu hala...

olsun gel fırsat buldukça sen..... kilo modunda olmasanda sohbet etmeye gel...özletme kendini.....

ablam burnu için deviasyon ameliyatı olcak canım. istanbul dışındalar normalde, ameliyat için geliyor yani, benim doktoruma olucak. inşallah iyi geçer.

görümcem de hamile ya yalnız kalamıyor, annesi memleketine döndü işleri varmış, o yüzden bizde kalcak.

fırsat buldukça gelirim tabi, ama geçmişi falan takip edemem

merhaba bende 160 boyunda 57 kilodayim,kendimi 52 olunca cok daha zinde hissediyorum yani bi bes kilo fazlam var,ne zaman zayifliyacagim diye karar versem ogun istahim daha acik oluyor,bide midemde problem var ac kalamiyorum acaip bulantim oluyor perisanliyorum,zaten hep bu bulantim yuzunden yiye yiye kilo aldim,ben sabahlari ise yuruyerek gidiyorum bisey yemeden hemen hemen yarim sat yuruyorum,isde yesil cayla kahvaltilik biskuvi yiyorum,oglen corba,salata ve ek yemek ne pisirdiysem ne olursa yiyorum ama ekmek yemem,ilkindileyin yesil cay icerim,aksamda yemek yemem ama meyva ve dondurma yiyorum,suyu kaynatip sicak icerim,insallah bende bes kilo verebilirim,hepimize alah kolaylik versin almak kolay ama vermek zor...........

öncekilleee doğru yerdesin......şimdi zayıflama aç kalmak değldirrr az az sık sık yemek lazımmm....sabahları aç karnına işe gidimezzz....hem yüüş gibi fırsatın var evde en azından süt iç çık.... veee bisküvi ile kahvaltı olmazzz hergün... yeşil çaydan ara olmazz bir şeyleryeelisin....
en önemlisi ekmeksiz olmaz...eğer yeterinde karbonhidrat almzsa kas kaybı başlar....Allah korusun....

şimdi bizde koçluk sstemi var bu hafta koç benim.....menüleri inceliyor hatalı yerler varsa uyarıyorm.... eğer sende bize katılırsa çok kısa zamanda vereceğne eminim kiloları......

Arkadaşlar bu haftada koçunuz benim…..elimizdeki teknik yetersizliklerden dolayı tekrar beraberiz…. Aramıza yeni katılan arkadaşlar olduğu için bende kurallarımı yazayım dedim…..

 Zayıflamak = aç kalmak değil…. Kesinlikle aç kalmak az yemek yasak

 Ana menülerde 3 temek besin grubundan besin alınacak

sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata

her gruptan bir besin seçilecek….. mutlaka bu kurala uyulacak

 Öğünlerde sadece çorba salata istemiyorum….

 Günde 6 öğün beslenilecek. Acıkmadım unuttum yok…… kuru kayısı,leblebi süt vb…ürünler çantamızda olsun mutlaka

 Günlük 1 defa kaçamak hakkımız var 2.cisi olursa – puan verilecek

 Ara öğünlerde tek tatlı ile ara yapılmıcak.yapılırsa 0 puan verilir.

 Günde en fazla 2,5 litre su içilecek…. Ama birden değil su içim yudum yudum olacak..yarım litre 3 saatte içilecek…yoksa faydası yokmuş sadece wc ye götürüyormuş….

 Mutlaka 5 i bir yerde çayı içilecek..çok güzel ödem attırıyor…..

 Akşam yemeğinden sonra mutlaka ara yapılacak puan veriliyor

 Menü yazarken yiyebilirim denilmicek..kesin belliyse o yazılacak….puan ona göre veriliyor çünkü…..

 Menüde yemeğin için ne olduğu söylenecek.eğer yemeğini çinde kıyma tavuk yada peynir varsa bildirilecek….

Son düzenleme:
arkadaşlar bende 59 kiloyum boyum 1.60...7 aylık evliyim..kısaca eşimden ayrı yerde görev yapıodum şimdi birleştik 4 hafta felan oldu..deli gibi yemeye başladım,eşime güzel yemekler yapıyorum ve bende yiyorum ama 4 haftada 56 dan 59 oldum2 yıl önce 67 den 55 e düşmüştüm kilomu korudum ama yine 60 lara yaklaştım ..diyet yapma kararı aldığım zaman daha çok yiyorum..yarın başlıyacağım dengeli beslenmeye inşallah sabah tereyağı balın başında bulmam kendimi...bende sizinleyim:)

selam kızlar sevgili koçumuz yorum yaparsa sevinirim

Cumartesi Menüsü

Sabah
1,5-2 dilim kepek ekmek
yaklaşık 2 çorba kaşığı reçel
1 kk diyet peynir
yarımdan biraz fazla salatalık bir domates
1 çay bardağı çay
50 adet en küçük cinsinden (büyük siyahlardan değil) kuru üzüm

Ara

1 kase sütlü cornflakes

Akşam
1 çorba kasesi büyüklüğünde bir kasede (tam dolu olmadan) salata (1-2 yaprak marul, 1-2 dal roka, çeyrek salatalık, 1 kçk domates)
1 portakal
44 leblebi
2 fıstık

toplamda 2-2,5 lt su içtim
spor yapamadım hem haftada bir kaç gün bedenin dinlenmesi gerektiği için hem de bütün gün sürekli hareket halindeydim hiç oturamadım denebilir ama yinede bir 20-30 dk yürüyüş yaptım öğünlerim ve akşam yemeğim az oldu biraz yemek yemeye vaktim olmadığı için akşamda biraz geç yedim mecburen 20.30 - 20.45 filandı inş. kilo olarak geri dönmez az kalorili sonuçta :18:

Pazar (yine aynı sebeplerden düzensiz beslendim haftasonlarım hep böyle)

Sabah
2 bardak su
1,5 dilim kepek ekmek
1,5 çorba kaşığı reçel
yarım çorba kaşığı bal
1 bardak şekersiz çay
yarım salatalık
1 küçük domates
yaklaşık 2 kk diyet peynir
73 kuru üzüm ama en küçük cinsinden bir avucu doldurmadı bile
72 leblebi
10 fıstık
birde serçe parmağın yarısı kadar çikolata

Öğle
1 kase cornflakes

Akşam (saat 21.30 filandı yemek yemedim o yüzden)
1 portakal (orta boy)
3 adette form kepekli bisküvi ( meşhur saman gibilerden)

toplamda 2,5-3 lt su
spor yok ama 2 gündür spora iht. yok sürekli ayaktayım hareket halindeyim ama yinede bir 30 dk filan yürüyüş yaptım pek spordan saymasamda :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…