yağmur eşine söyle bi anlaşma yap sen zayıflayana kadar eve abur cubur almasınn... ya bide senin ilk haftan ya o yüzden zor geçiyo bak bu hafta zayıfladıysan eğer ... zayıfladığını görünce öyle keyifleneceksin hatta kendi kendi ni motive edip bişiy yemeyeceksin tutacaksın kendini benim eşimde yiyo her gün gözümün önünde ama artık takmıyorum alıştım....
teşekkür ederim canım kardeşim almayı düşünüyor hatta sipariş verdik..ben de bugün yazmak istedim menümü:
ARA:
1 br ılık su
2 t.k.pekmez
1 kartopu tatlısı(ceviz büyüklüğünde sütlü un helvası gibi )
SABAH:
1 haşlama yumurta yoğurt soslu
1 dilim çavdar ekmeği
ARA:
1 avuç kadar iğde(acaba kaç kalori)
ÖGLE:
yarım kase tarhana çorbası
1 porsiyon ciğer kavurma
salata-yoğurt az
1 dilim çavdar ekmeği
ARA:
1 kartopu tatlısı
1/4 nar 1/4 elma
1 avuç leblebi
5-6 iğde
AKŞAM:
1 tabak lahana yemeği
3-4 kaşık erişte (maydanoz ve peynirli)
ARA:
nescafe
kraker
arkadaşlar değerlendirme yapılmıyor ama biri menüme bişey söylesin...regl olduğum için mi bilmiyorum karnım çok şişti.ne yapıcam ben çok yedim bugün çok kötü hissediyorum kendimi..
ha haha çok komiksin canım olabilir normal ben de çayıma şeker atmadığım içinmi ne benimde canım çikolatta istiyo normalde yemem çikolata fln canım istemez... olur arada kaçamaklar ee zayıflayabildinmi bu hafta diyet yaptın diye biliyorumm...hıı söledim bu akşamm tmm sana qetirmem alırım ben yerim dedi :) yine yedi ama tuttum kendimi yemedim yemedim amaaa az önce çookkk canım çektii bi tane çokoprens yedim maden bulmuş qibi sevindim onu yerken yaaa
kizlar merhabaaa,
topige girip bakiyorum arada da artik menu yazma ve yorumlama disinda pekbir paylasim olmuyor burda .. :-((
Kizlar ben de giremiyorum bu aralar. Ama biraz daha duzene gireyim soz daha cok girecegim..Bbu hafta bir tek menu yazmaay girebildim..aynen öyleeecanımm..tipik zayıflama topiğine döndük bizde.....
Ben de bir süre aranızda olamayacağım, önce ablam gelecek ameliyatı falan var, sonra görümcem gelecek bizde kalacak bir süre.. şubat sonuna kadar, yaklaşık 1.5 ay pek bir seyrek gireceğim sanırım.
Zaten açıkçası kilo verme modunda da hiç değilim, sizi görmeye giriyorum.
öpüldünüz şekerlerim
hayırdır geçmiş olsun ne ameliyatı..... inş ciddi bir şey yoktur..... görümcen niye geliyorki kayınvaliden yanında duruyor mu hala...
olsun gel fırsat buldukça sen..... kilo modunda olmasanda sohbet etmeye gel...özletme kendini.....
merhaba bende 160 boyunda 57 kilodayim,kendimi 52 olunca cok daha zinde hissediyorum yani bi bes kilo fazlam var,ne zaman zayifliyacagim diye karar versem ogun istahim daha acik oluyor,bide midemde problem var ac kalamiyorum acaip bulantim oluyor perisanliyorum,zaten hep bu bulantim yuzunden yiye yiye kilo aldim,ben sabahlari ise yuruyerek gidiyorum bisey yemeden hemen hemen yarim sat yuruyorum,isde yesil cayla kahvaltilik biskuvi yiyorum,oglen corba,salata ve ek yemek ne pisirdiysem ne olursa yiyorum ama ekmek yemem,ilkindileyin yesil cay icerim,aksamda yemek yemem ama meyva ve dondurma yiyorum,suyu kaynatip sicak icerim,insallah bende bes kilo verebilirim,hepimize alah kolaylik versin almak kolay ama vermek zor...........
ya kilo bildirimini kime yapıorduk(((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?