musli de mi yok?
nerelerdesin sen??
uzun sure gozukmedin forumda...
Bu haftaki birincimiz aramiza yeni katilan azul. Ama gecen haftaki kilosu tok karina tartilarak bildirdigi kilosu oldugu icin (ki bu da bir kilo fark eder) bence birinciligi diger yeni arkadasimiz jellyb10 ile paylasiyor. Butun kilo verenleri tebrik ediyoruz..
24/12/2010 1/1/2011 8/1/2011 14/1/2011
azul 58 55.6 2500 gr vermis
jellyb10 59.1 57.5 1600 gr vermis
aygirl 59.3 59.8 59.5 59.1 400 gr vermis, ustelik regli
cansu 53.6 53.6 52.9 52.6 300 gr vermis
suleulku 52.3 52 51.7 51.5 200 gr vermis
gzmnc 52 51.8 200 gr vermis
aybukeeslem 53.6 53.2 53.1 100 gr vermis
anchusa 52.5 52.5 52.5 52.4 100 gr vermis
dulci 54.6 55 400 gr almis
intlogistics 52.9 52 51.1 51.6 500 gr almis
erbesen 57.5 gecen hafta bildirim yapmadigindan ne kadar verdi bilemedim.
:)) yilbasi tatilinde 15 gun yoktum :)) sadece ara ara girip bakiyordum. menu listelerine de dahil olmaidm... ama artik burdayim :))aslinda bu hafta ya da haftaya koc olabilirim.... bu hafta suleulku kimse olmadigi icin kabuletmis ama alabilirim ondan...
müsliyi hiç sevmem yameyveli k-flakes vardı o da bitmiş:)
ama ben bir çözüm buldum. bir yumurtaya un kattım peynir kattım, bol karabiber kattım, azıcık karbonat kattım, omlet yaptım. ekmeğe gerek kalmadı:)
ben de bu hafta 100 gr verdim,
3 haftadir 800 gr verdim toplamda
55,8 dim;
55 im simdi
ben sunu yapiyorumÇok basit tiramisu tarifi olan var mı? Benim sevmediğim eşimin bayıldığı tatlıları öğrenmeye çalışıyorum da
haftaya koc yapalim seni uyarsa??
aslinda biz haftaya tasiniyoruz ya belki benim vazifeyi de sana devredebilirim bir sureligine eger uyarsa...koc secme ve kilo tablosu yapma isini..
becerikli kiz
olur...
haftaya cuma tr.de olcam ama oradan da girebilirim....
olsun ilk uc ay kilo vermen normal hatta bence iyi bile....
aa ne tez geldi zaman ? :) süper..
canim sen hangi ucak sirketinden almistin bileti ?
ben sunu yapiyorum
1 hazır kakaolu pandispanya, 1 çay fincanı sıcak su, 2 çorba kaşığı neskafe, 2 çorba kaşığı tozşeker, 1 tatlı kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı türk kahvesi. (ben 2 tatlı kaşığı kakao kullandım)
krema için de 4 su bardağı süt, 1 yumurta, 1 paket (200 gr) labne peyniri, 3 kahve fincanı un, 3 kahve fincanı toz şeker gerekiyor.
kremayı yapmak için süt, un, yumurta ve tozşekeri bir tencereye alıp blendırdan geçirin. ateşe koyup sürekli karıştırarak muhallebi kıvamını alana kadar pişirin. 10 dk. soğutun. bu arada sıcak su, ikişer çorba kaşığı neskafe ve toz şekeri karıştırın. ikiye ayırdığınız pandispanyaların iç yüzlerini bununla ıslatın. krema soğuyunca içine bir paket labne peynirini ekleyin, karıştırarak iyice yedirin. kremanın yarısını servis tabağındaki pandispanyanın üzerine kalın bir şekilde sürün. diğer pandispanya katını üzerine kapatın. kalan kremayla pandispanyaları tamamen kaplayın. birkaç dakika soğuduktan sonra süzgeç yardımıyla kakao ve Türk kahvesini serpin. buzdolabında 4-5 saat dinlendirip servis yapın...
portakal agacindan alintidir
evet evet, ilk3 ay normalmis,
alinirsa da 0,5-1,5 kg arasi almak lazimmis..
simdiden sismedigime ben de memnunum acikcasi
ama minicik bir gobegim cikti simdiden)
insALLAH !!!! Tebrikler
Bu hafta hepimiz daha hafifleriz umarim.
bu azimle boyle devam edersin merak etme
burada hem yeme duzenim oturdu hem de kilo veriyorum :))
koclarimizin uyarilari olmasaydi kesin 40 kiloya duserdim ayricaaa, yemek yapmayi da ögreniyorum :)) farkli olsun, saglikli olsun, cesit olsun derken ben bayagi bayagi kaptim bu isi :)) ama hala sevmiyorum orasi ayri
Ayy çok sevindim,valla hissetmedim değil,kendimi çok hafiflemiş hissediyodum,vermişim demek ki...
Teşekkür ederim anchusa ve suleulku koçumuza,tüm kilo veren arkadaşlara da tebrikler...
Böyle devam ederiz inşaALLAH...
bugun ki menümü de yazip kacayim ama(
sabah
1 bardak süt
1 dilim kepek ekmegi
kk peynir
5-6 dilim salatalik
ara
1 mandalina
öglen
tonbalikli makarna
yogurt
ara (16:00)
1 portakal
kursum oldugu icin 1 ara daha yaparim
ara (saat 18:00)
1 mandalina
aksam
firinda patates püreli köfte (anchusa tesekkürler bu tarifi surekli yapiyorum :) )
meyve suyu (seker katkisiz)
veeee bbugun 1 saat yürüyüs :))
dem yaa senn ilk zamnlarını hatırlıyorum daaa...buranın çok faydas oldu banada....
akşam ara yapacakmısınnn......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?