50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nerelerdesin sen??
uzun sure gozukmedin forumda...

:)) yilbasi tatilinde 15 gun yoktum :)) sadece ara ara girip bakiyordum. menu listelerine de dahil olmaidm... ama artik burdayim :))aslinda bu hafta ya da haftaya koc olabilirim.... bu hafta suleulku kimse olmadigi icin kabuletmis ama alabilirim ondan...

ben de bu hafta 100 gr verdim,
3 haftadir 800 gr verdim toplamda

55,8 dim;
55 im simdi

Çok basit tiramisu tarifi olan var mı? Benim sevmediğim eşimin bayıldığı tatlıları öğrenmeye çalışıyorum da

haftaya koc yapalim seni uyarsa??
aslinda biz haftaya tasiniyoruz ya belki benim vazifeyi de sana devredebilirim bir sureligine eger uyarsa...koc secme ve kilo tablosu yapma isini..

becerikli kiz

Çok basit tiramisu tarifi olan var mı? Benim sevmediğim eşimin bayıldığı tatlıları öğrenmeye çalışıyorum da
ben sunu yapiyorum

1 hazır kakaolu pandispanya, 1 çay fincanı sıcak su, 2 çorba kaşığı neskafe, 2 çorba kaşığı tozşeker, 1 tatlı kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı türk kahvesi. (ben 2 tatlı kaşığı kakao kullandım)

krema için de 4 su bardağı süt, 1 yumurta, 1 paket (200 gr) labne peyniri, 3 kahve fincanı un, 3 kahve fincanı toz şeker gerekiyor.

kremayı yapmak için süt, un, yumurta ve tozşekeri bir tencereye alıp blendırdan geçirin. ateşe koyup sürekli karıştırarak muhallebi kıvamını alana kadar pişirin. 10 dk. soğutun. bu arada sıcak su, ikişer çorba kaşığı neskafe ve toz şekeri karıştırın. ikiye ayırdığınız pandispanyaların iç yüzlerini bununla ıslatın. krema soğuyunca içine bir paket labne peynirini ekleyin, karıştırarak iyice yedirin. kremanın yarısını servis tabağındaki pandispanyanın üzerine kalın bir şekilde sürün. diğer pandispanya katını üzerine kapatın. kalan kremayla pandispanyaları tamamen kaplayın. birkaç dakika soğuduktan sonra süzgeç yardımıyla kakao ve Türk kahvesini serpin. buzdolabında 4-5 saat dinlendirip servis yapın...
portakal agacindan alintidir

haftaya koc yapalim seni uyarsa??
aslinda biz haftaya tasiniyoruz ya belki benim vazifeyi de sana devredebilirim bir sureligine eger uyarsa...koc secme ve kilo tablosu yapma isini..

becerikli kiz

olur...

haftaya cuma tr.de olcam ama oradan da girebilirim....

Görmüştüm bunu, güzel oluyosa yapıyım o zaman:) çok sağol kuzum:)

mart sonu aranızda olmayı planlıyorum kızlar:) inş. hedeflerime ulaşırım şimdilik hoşçakalın:) mart sonunda görüşmek üzereee:)

emeği geçen herkese teşekkürler.emeğinize yüreğinize sağlık.kalorisiz sağlıklı yeni bir hafta diliyorum kızlar hepinize.koçlarımızın sayesinde dahada azimli oldum.artık bir şey yerken bunu yemek bana ne kazandırır ne kaybettirir diye düşünüyorum.sonra burda listede ilk sıralarda olmak dahada hırslandırıyor.umarım hep böyle devam eder.yavaş yavaş ama sağlam adımlarla.yalnız bu ara iştahım çok açıldı nedense.zaman zaman olurmu böylebebeğim emdikçe içim kıyılıyo.gece kalkıp meyve yedim açlıktan uyuyamadım

dem yaa senn ilk zamnlarını hatırlıyorum daaa...buranın çok faydas oldu banada....

tebrk ederiim inş hep öyle devam edersin.....

akşam ara yapacakmısınnn......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…