50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ..

aranıza ben de katılmak istiyorum. Ben de 59 - 58 kilo civarı geziniyorum, gün içinde tartılmalarıma göre.

Ben diyet yapmıyorum. Yani ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama iki güne bir pilates yapmaya çalışıyorum. Bir de her gün düzenli olarak yürüyorum. Diyet değil ama iş yerine yemeğimi evden getiriyorum.

hosgeldin...

biz de saglikli beslenmeye onem vererek ve spor yapmaya calisarak kilo vermeye calisiyoruz...

haftalik gönüllü koclarimiz var. hergun menünü yazmalisin.

sabah
---

ara
---

oglen
---

ara
---

aksam
---

ara
---

seklinde... yani 3 ana 3 ara olmak uzere 6 ogun mutlaka yapmaya calisiyoruz. koclarimizin menuleri degerlendirme sistemleri farkli. hepsi pazartesi nasil yapacagini belirtiyor...

spor yapiyorrsan belirtmen gerekir...

duzenli takip ettikce daha ii oturur canim..

kolay gelsin...

hoş geldin aramıza..... öncekillee biz diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruzzz.... diyet yemeğimiz oksadece kızartmalar ve aşığı yağlı yemeklerden uzak duruyoruz.... her şeyden az az yiyerek beslenmeye çalışıyoruz...... eğer bizmle braber istediğin kiloya erişirsin umarım.....

buarada boyun kaç hedefin kaç

kisa yol, oyuzden cok da bisi farketmiyor... hepsinin yemeklerini bildigim kadariyla bir turk sirketi hazirliyor :) germanwings le kiyaslayinca aman aman bi fark yok canim...

ben simdiye kadar neredeyse sirf THY ile uctum da ondan soruyorum. simdi sunexpr. den is seyahati ayarliyorum..

kalitede sorun yoksa digerleriyle de ucarim sadec ekücük sirketlerden ürküyorum biraz.
15 kisilik ucak ayarlicam, THY olmuyor :)

acikcasi hayirlisi....

ama pegasus da germanda da memnundum.... ucuz olmalarinin sebebi ucus saatleri cok kotu.. ya gece yarisi ya sabahin koru...

acikcasi hayirlisi....

ama pegasus da germanda da memnundum.... ucuz olmalarinin sebebi ucus saatleri cok kotu.. ya gece yarisi ya sabahin koru...

bende deminden beri düsünüyorum pegasusu neden tercih etmedik diye :) saatleridnen dolayiydi. özel sahis icin sorun degil ama heyet olunca özel istekler oluyor..

slm kızlar bugünkü menüm

SABAH
2 dilim normal ekmek
2 dilim kaşar
1 tatlı kaşığı labne peynir
3 tane zeytin
patates kızartması 1 tane normal boyutta patates yemişimdir uzun zamandır yemediğim için çok güzel geldi
2 çatal yumurta salatası
azıcık içinde turp havuç aysberg nane yeşil soğan olan salata
2 fincan açık tek şekerli çay
ARA
2 grissini 250 ml ayran
ÖĞLE
BİR POSİYON ROKA VE KIVIRCIK SALATASI limonlu
MERCİMEK ÇORBASI YARIM KASE
AKŞAM
kremalı sebze çorbası
zeytinyağlı biber dolması
yoğurt 2 yemek kaşığı
1 kupa yeşil çay
1 kupa ıhlamur
1 saat plates 250 yarım mekik
meyve de yerim portakal mandalina
elma kivi fln... yarım porsiyon...

kizlar evde bitirmem gereken petibor biskuvilerim var. Mozaik pasta disinda bir tarif geliyormu akliniza....Guzel ve degisik bir tarif..

selam kızlar bende menümü yazayım dedim değerlendirmeler için tşkler.

Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 kk diyet peynir
1 domates
3 adette form kepekli bisküvi

Ara
1 elma

Öğle
1,5-2 kupa 5 i bir yerde çay
1,5-2 kase çorba bol pul biberli (tel şehriye)
az bir şey salata (2-3 dal maydanoz, 2 yaprak marul, 3-4 dal roka, 1 domates)
1,5 dilim kepek ekmek
bir kaç tanede (sayısını hatırlamıyorum ama en fazla 4 ) form kepekli bisküvi

Ara
3 adet form kepekli bisküvi

Akşam
3 biber dolması (zeytinyağsız tuzsuz)
en fazla 1 ya da 1,5 dilim kepek ekmek
yarım kase ya da bir kase yoğurt (bu gün hiç süt-yumurta tüketmediğimden)
1 portakal (tatlı niyetine )

Ara
1 portakal ya da mandalina belki 2 si birden ama o zaman biraz fazla kalorili mi olur acaba :18:

toplamda 2,5-3 lt su
1 saat (ağırlıkla beraber) koşar adımlarla yürüyüş
45 dk pilates
135 ip atlama

Son düzenleme:
cok cok kolay gelsin....

sen orada calisacak misin bir okul da ya da arastirmalarini evden mi yürüteceksin?? off cok zordur ya mekan degistirmek

sorma seyyah oldum bu alemi gezerim....
oturamadim bir yerimde
evet bir laboratuvar ayarlayacagim orada.bir kac yer vara ma daha kesin bir secim yapmadim. gidene kadar da makale islerimi halletmek derdindeyim. haftanin 3 gunu laba gidip iki gunu teze yogunlasmak planim...

merhabalar tekrar
bugünkü menümü yazıyorum

sabah
2 etimek , krem peynir , bir kupa çay

ara yok

öğlen
bir porsiyon nohut, yarım porsiyon bulgur pilavı, yoğurt , birkaç parça lahana turşusu

ara
bir kase kspecial

akşam
bir tabak domates soslu spagetti ve karışık salata

ara
birkaç tane ceviz var evde onları yiyeceğim.

nazz geçen haftada söylemişim menü yazımında öğünler altına yedikleriniz yazılacak ve altlarında boşluk bırakılaca yoksa çok zor oluyor okuması lütfen yarın öyle yazarmıısın

biz kaçamkalarmızı haftasonu yapıyuoruz.... sende kızartmanı keşke haftasonu yeseydin.....

öğlen yemeğin çok az....dün değerlenirme kurallarımız yazdım ve özellikleee öğünlerde sadece çorba salata yoğurt olmaz dedimmmmmmmmmmmm bide senni yarım kase gün boyu açsın......çok az bir öğün içinnn zaten ara gene yok...
puanın 7

şimdiii bu kadr çokkk bisküvi olmamaış......onlarçokta sağlıklı şeyler değl...... veee gün içinde yediğim sadece kabonhidrattt olamaış tel şehriye dolmadaki prinç hep karbonhidrat..... bunları yediğinde ekmek yemiceksin çünkü ekmekte karbohidrat.....

o biberde niye yağ tuz yok... ya sen obezite değilsin lezzetli yemek varken kendine niye eziyet ediyorsunnnn.....meyvenin çok kalorisi yok 2 sin birden yiyeblirisnnnnn......

puanın 8

kızlar bi spor isteside yapıyoruz katılmak istermisiniz?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…