50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet evet, ilk3 ay normalmis,
alinirsa da 0,5-1,5 kg arasi almak lazimmis..

simdiden sismedigime ben de memnunum acikcasi

ama minicik bir gobegim cikti simdiden )

ayyy ne güzel bir duygudur eminim.. inş sağlıkla geçer hamileliğinde doğumunda....

nasılsınız arkadaşlar form kendine gelmiş dün kimse yoktu bugün sayfalar dolmuş. 1 saat yürüyüşle ortalama kaç kalori yakılır bilen var mı..

nasılsınız arkadaşlar form kendine gelmiş dün kimse yoktu bugün sayfalar dolmuş. 1 saat yürüyüşle ortalama kaç kalori yakılır bilen var mı..:82: birde iğde kalorili bişey mi çok seviyorum daa

sabahta beri düdüklü çalıştırıyoum. şimdide patates koaydum eşim genemi düdüklü diyor artık :))) zavvalı düdüklüm ömrüde hiç bukadar çlışmamıştr.... kuru börülce vardı kıımız fasülye ile onları ıslattım sabah onlar pişiridim... buzluğa attım sonra çıkarıp salatalaraa koyuyorum çok doyurucu ve güzzel oluyor....

teşekkürler suleulku ben de regliyim çok şiştim hemen 5 i 1 yerde yapıcam inşallah faydası olur..

daha onceki sayfalarda aciklandi biliyorum ama unuttum ve simdide bulmam imkansiz 5 i 1 yerde cay nasildi??

tr.e gidince alayim kendime getireyim...

slm kızlar bu topige daha öncede gelmiştm ben o zamanda 58 kiloydum şimdide
kızlar şu beşi bi yredekı çayı nasılhazırlaıp içiyonz bu aralar bagırsaklarım hiç çalışmıyo
yeişl çay dersniz şimdi ama odaiyi faydsı oluyodu
geçen regliliydm ondanmı hiç bi işe yaramadı bend
olmam gereken kilom 55 inşşş

bide kızlar bende cuma günleri tartlıom
ama cuma günü ben 58 700 düm
bugün ise 59 200 bu nassl iş anamadım vaallah
hatta ogün reglim oluyodu şiştm ama ben kabız
oldugum için sanırm

Bu ara final telaşında gecikiyor bazen menülerim... Cumartesi günkü menümde yorumlanmamış, arada kaynamış gitmiş sanırım :)) Baktım ama göremedim.

Dünkü menümü yazmaya geldim koçummmm , geç oldu ama geldim sonunda... Dün tüm gün dışardaydık, arkadaşlarla buluşup ders çalıştık :S

Dünkü menüm :

Sabah :

1 adet patatesli poğaça (Sınavlar geldi ya, yetişme telaşından kahvaltı yalan oluyor bazen... :S )

Ara
1 bardak şekersiz çay

Öğle :
Ekmek arası piliç pane
1 ayran

Akşam :
2 kaşık pilav
6 adet minik kanat
Biraz soğan
Yarım domates
1 adet közlenmiş yeşil biber
Biraz pide ekmek
Limonata

Ara :
1 fincan Türk kahvesi
1 adet çikolata

Ara :
Yarım portakal

daha onceki sayfalarda aciklandi biliyorum ama unuttum ve simdide bulmam imkansiz 5 i 1 yerde cay nasildi??

tr.e gidince alayim kendime getireyim...

5 i ir yerde çayı : 2 ölçü yeşil çay birer ölçü biberiye,funda mate ve kekik...
hepsi karıştırılıyor çay gibi demlenip içliyor....

haftasonlari menuleri puanlanmiyor canim....

tatil tatil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…