50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam..suleulku bugün bana çok kızcaksın..işte menüm:
ARAkahvaltıya arkadaşım gelceği için erken kalktım ve önce ara sonra kahvaltı yaptım arkadaşımla)
1kase k-fleaks
SABAH:
3 dilim peynirli yumurtalı fırında kızarmış ekmek(çavdar)(çok oldu ama arkadaş sen acıkmadın heralde diyince son dilimi yedim ayıp olmasın diye..):96::96:
azıcık yumurtalı patates
2 lokma ekmek üzeri labne ve reçel
1 br yeşil çay (şekersiz)
ARA:
1 br sıcak su
1 br 5 i bir yerde
1 incir 2 kuru kayısı
ÖGLE:
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 s.k.kuru fasülye
2 y.k. ıspanak
kuzu kulağı ve maydonozlu salata
1 dilim ekmek
ARA:
1 br nesquik(114 cal)
AKŞAM:
sabah kahvaltı 11 öğlen 4 te olunca akşam yiyemedim amaaaa maalesef eşim un helvası istedi ben de biraz yedim..
suyu 1 lt ye tamamlıcam ve
spor 500 cal 40 dk bisiklete binerim..

koçum akşam menümün bir kısmını düzeltiyorum 3 biber dolması, 10 çorba kaşığı yoğurt, 1,5 dilim kepek ekmek, 2 çorba kaşığı bezelye, 1 büyük boy mandalina, 17 kuru üzüm (en kuru cinsinden), 50 leblebi akşamdan sonraki ara öğünümde 1 portakal yerim en fazla çünkü doydum bu sefer çok şükür

Bugünkü menümle geldim kızlar

Sabah :
1 adet patatesli poğaça (Bıktım yahu poğaça yemekten! Bitsin sınavlar...Yarın bir güzel kahvaltı yapcam inşallah! )

Öğle :
1 adet tavuklu kaşarlı gözleme
1 bardak şekersiz çay

Ara:
12 adet susamlı fıstık

Akşam :
Yarım porsiyon çorba
Bir kaç kaşık bezelye
Bir kaç kaşık makarna
1 dilim patatesli börek

Ara :
5 adet susamlı fıstık
1 adet portakal

bugünkü menüm
sabah:
1 dilim buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
az omlet ve 1 sosis
1 kk peynir

ara:1 mandalina

öğle:
1 kase müsli

ara:birkaç tane kuru pasta

akşam:2 dilim uskumru
bol yeşil salata
1 dilim buğday ekmeği

ara:yarım muz yicem

genel olarka güzel menü.....sabahki ara ve akşam yemeğinde 1 grup besin almamışın puanın 8

senini çin gayet güzel menü ilerleme var tebrik ederm..... tatlı yok kaçamak yok.. puanın 8

hııımmmm sabh okkalı bir kahvaltı oluş gerçekten ama her şeye rağmen aranı yapmışın tebrik ederim...ama akşam atlnmış (( biraz mecburtten olmuş sanırımmm eşine sölee haftasonu istedin canı tatlı şeyleri ozaman özgürüzz istediğini yapabilirisn...

puanın 7

öğlen çok eksik olmşşşşşş sadece müsli ile öğün yaplmazzz onun dışında çok güzel bir menü puanın 8

Ben bugün ne yediğimi yazmasam..ben neden sizin gibi motive olamıyorum
sabah meyve suyu (geç kaldım işe o yüzden)
10 gibi elma.(buraya kadar iyiydi)
12 de tavuklu krep,çikolata,meyve suyu,helva
16 da çikolata
18 de karnıbahar,1 dilim ekmek,rus salatası..

buranın ayrı bir havası varrr hesap vereeksin yaa kendini tutuyorsun.... sabah geç kaldıysan keşke süt falan içseydin yada poağaca simit falan yeseydn .....

öğlee kadar çok az kalmışın kan şekerin düşmütür çikolataa sarılman normal....ama sen aradada yemiin..... akşam yemeğinde güzelll tabi rus saatasıda çok mayonez yoksa......

kızlar siz sularınızı sıcak mı soğuk mu ılık mı içiyorsunuz hangisi daha iyi acaba kimisi soğuk kimisi sıcak diyor :79:
bir de akşam yemeklerini kaçta yiyiyorsunuz

Son düzenleme:
kızlar siz sularınızı sıcak mı soğuk mu ılık mı içiyorsunuz hangisi daha iyi acaba kimisi soğuk kimisi sıcak diyor :79:
bir de akşam yemeklerini kaçta yiyiyorsunuz

sıcak içmek gerekiyormuş..... bende sıcak yada ılık içmeye çalışıyorum....

akşam yemeğini en geç 6 da yiyroumm 8 de çayla br ara 10 dadameyve arası yapıyorum.....

Sabah: malesef hic birsey
ara: 1 badem, 1 findik, birkac siyah üzüm
ögle: yarim isirik (üstünden) ispanakli pizza (üzerinde salam varmis midem bulandi farkedinceyiyemedim),süre sonra bir minik baklava dilimi kadar brownie, yaklasik 10 tane tuzlu cubuk
ara: iki kasik kadar barbunya, sade yogurt
aksam: yayla corbasi büyük bir tabak, 3-4 kiymali yaprak sarmasi
simdi 5i bi yerde icicem
ara: mandalina, belki farkli bi meyve daha
spor yok halsizim hem regl agrim vardi düne kadar hemde üsüttüm

buqünkü menümm

sabah :
bi dilim kepekli lıqht ekmek
bi yumurta
bi domates
bi dilim ince byaz peynir
bi bardak süt

ara : bi yeşil elma

öğlen yok temizliğe kaptırdım kendimi yemekle oyalanmak istemedim zaten oğluşla yeterince oyalandım

akşam :
bi tabak mantar çorba
iki kaşık karnıbahar
iki kaşık hatta biraz daha fazla pilav (( pilava hiç dayanmyorum çok seviyorumda ))
domates, salatalık, soğan salata
bi kase yoğurt

ara yok akşam çayın yanına küçük bi qofret ve 2 çokoprens :s
temizlik yordu nedense canım aşırı tatlı istedi bunlarla kstim ve son olarak saat 01:00 bi kase çikolatalı k-flakes
ve 2 lt su sabahta ebru şallıyla plates , mekikte çekicektim unuttum

çok az yemişinnn gün boyu...hele öğlen istemeyrekte olsa hiç olmamamış ((.... spor için çok yorma kendini dnlen biraz..... puanın 6

öğlen ve sonrak ara yok olmamış......birde tek tatlı ile yapılan arayı kabul etmiyorum...veee sadece 1 tane yiyebiliyoruz...2. tatlı cezaya giriyor....gofret ve çokoprens olamamış... ama en azından k-flaks ile günü kurtarmışın puanın 5

günaydınlar herkese...... nasılsınız bakalım inş iyidinizidir...... bizde dönem sonu koşturması var.... bugün son yazılımı yapacağım..... hemen dünkü menümüde yazayım

sabah

1 kase çikolatalı,cranberyy,ceviz ve az pekmizli nesfit

ara

1 mandalina

öğle
1,5 dilim fırında pırasa ( bu sefer içine patateste koydum tam börek gibi oldu)
1 büyük bardak portakal + mandalina suyu

ara
1 elma 1 bardak süt

akşam
2 kaşık patates çorbası
3 kaşık kepekli bulgur pilavı
3-4 kaşık sebzeli tavuk ( fırın poşetinde)

ara
1 avuç leblebi

ara
1 portakal
1 mandalin
1 kivi

spor
45 dk yürüyüş

bu sefer düzgün bir menü oluşturdum puanım 10

yaaa ben bi şey itiraf edecem.....pazar gecesi çocuklar duymasının tekrarını iziyordum saat 12.30 gibiydi orda kıymalı makarna yedileer....benimdeçok canım çekti ağzım sulandı resmen eşime dedim yiyelimmi oda sağolsun hiç hayır demeyz boğaza yapta yiyelim dedi....kalktık 2 akıllı 250 gr sıpagetti haşladık üstünede kıymalı domatesli biberl bir sos ohh afiyetle yedik.herhalde yarını yemişimdir saat 1,30 giibde yattık

sabah tartıyı görünce aklıma başıma geldi 53.........düne öre 1,5 kilo çok çıkıyorum....tabi hemen pişmanlık başladı..gece bir vakti yenirmi yarın öğlene yapar yerdik... neye fayda edecekse.....

ve dü gün boyu ve yatana kadar 53 ün altını görmedim....ben anlamadım gitti....gün içinde 2-3 seferde bağırsakarım çalıştı....

geçen hafta yumurtlama dönemimdi hiç şişlik yaşamadım 200 grda verdim...bu neyin nesi çözemedim....vücudumda bir şişlik hisediyorm ama sebebini bulamadım....reglimde ta haftaya......

merhaba kizlar

iste dunku menum

sabah
yarim simit
1 ucgen peynir
2 ad.cherry domates, ceyrek salatalik

ara
2 ad.kuru kayisi
1 bardak ihlamur

ogle
1 kase corba
1 tabak taze fasulye
1 bardak ayran
yarim dilim ekmek

ara
yarim simit
2 ad.cherry domates,
ceyrek salatalik

aksam
1 kase corba
2 ad.kuru biber dolmasi
1 ad.kuru patlican dolmasi
2 kasik yogurt

ara
1 bardak sikma portakal+mandalina+havuc+greyfurt suyu

he heee,
olur boyle seyler
2-3 ay once de biz esimin annesine gitmistik, bize kuru dolma yapmisti yanimiza da vermisti biraz,
aksam eve donduk, gece 12 falan tv izlerken aciktik, 1 tbak kuru dolmayi goturmustuk )

nasil bi sislik cnm; karnin mi sis, tum vucudun mu?
benim ilk hamilelik belirtik karnim kocaman sismisti de adet olacakmis gibi, 1 hafta oncesinden )

tek kelimeyle harika bir menü....... valla kendimden utandım haileleil puanına bile gerek kalmadan puanın 10

belirgin bir şişliğin yok sadece bi ağırlık ver üzerimde ve tartıda ..... karnım ağrıyor regli olacakmışım gibi...1,5 kilo fazlam olduğu için eskiye göre göbeğimde büyüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…