merhabalar tekrar
bugünkü menümü yazıyorum
sabah
2 etimek , krem peynir , bir kupa çay
ara yok
öğlen
bir porsiyon nohut, yarım porsiyon bulgur pilavı, yoğurt , birkaç parça lahana turşusu
ara
bir kase kspecial
akşam
bir tabak domates soslu spagetti ve karışık salata
ara
birkaç tane ceviz var evde onları yiyeceğim.
Bugünkü menümle geldim kızlar
Sabah :
1 adet patatesli poğaça (Bıktım yahu poğaça yemekten! Bitsin sınavlar...Yarın bir güzel kahvaltı yapcam inşallah!)
Öğle :
1 adet tavuklu kaşarlı gözleme
1 bardak şekersiz çay
Ara:
12 adet susamlı fıstık
Akşam :
Yarım porsiyon çorba
Bir kaç kaşık bezelye
Bir kaç kaşık makarna
1 dilim patatesli börek
Ara :
5 adet susamlı fıstık
1 adet portakal
selam..suleulku bugün bana çok kızcaksın..işte menüm:
ARAkahvaltıya arkadaşım gelceği için erken kalktım ve önce ara sonra kahvaltı yaptım arkadaşımla)
1kase k-fleaks
SABAH:
3 dilim peynirli yumurtalı fırında kızarmış ekmek(çavdar)(çok oldu ama arkadaş sen acıkmadın heralde diyince son dilimi yedim ayıp olmasın diye..):96::96:
azıcık yumurtalı patates
2 lokma ekmek üzeri labne ve reçel
1 br yeşil çay (şekersiz)
ARA:
1 br sıcak su
1 br 5 i bir yerde
1 incir 2 kuru kayısı
ÖGLE:
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 s.k.kuru fasülye
2 y.k. ıspanak
kuzu kulağı ve maydonozlu salata
1 dilim ekmek
ARA:
1 br nesquik(114 cal)
AKŞAM:
sabah kahvaltı 11 öğlen 4 te olunca akşam yiyemedim amaaaa maalesef eşim un helvası istedi ben de biraz yedim..
suyu 1 lt ye tamamlıcam ve
spor 500 cal 40 dk bisiklete binerim..
bugünkü menüm
sabah:
1 dilim buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
az omlet ve 1 sosis
1 kk peynir
ara:1 mandalina
öğle:
1 kase müsli
ara:birkaç tane kuru pasta
akşam:2 dilim uskumru
bol yeşil salata
1 dilim buğday ekmeği
ara:yarım muz yicem
Ben bugün ne yediğimi yazmasam..ben neden sizin gibi motive olamıyorum
sabah meyve suyu (geç kaldım işe o yüzden)
10 gibi elma.(buraya kadar iyiydi)
12 de tavuklu krep,çikolata,meyve suyu,helva
16 da çikolata
18 de karnıbahar,1 dilim ekmek,rus salatası..
kızlar siz sularınızı sıcak mı soğuk mu ılık mı içiyorsunuz hangisi daha iyi acaba kimisi soğuk kimisi sıcak diyor :79:
bir de akşam yemeklerini kaçta yiyiyorsunuz
nazz geçen haftada söylemişim menü yazımında öğünler altına yedikleriniz yazılacak ve altlarında boşluk bırakılaca yoksa çok zor oluyor okuması lütfen yarın öyle yazarmıısın
biz kaçamkalarmızı haftasonu yapıyuoruz.... sende kızartmanı keşke haftasonu yeseydin.....
öğlen yemeğin çok az....dün değerlenirme kurallarımız yazdım ve özellikleee öğünlerde sadece çorba salata yoğurt olmaz dedimmmmmmmmmmmm bide senni yarım kase gün boyu açsın......çok az bir öğün içinnn zaten ara gene yok...
puanın 7
tamam canım dediğin gibi yazarım...ben geç kalktığım için ve geç kalkıyorum oyüzden acıkmadığım için öyle atıştırıyorum canım... sizler gibi çalışmıyorum ben ewdeyim ve kızım var 1 yaşında ona bakıyorum eee evde olunca çocuk geç yatıp geç kalkıyo bende ona ayak uyduyorum işte ama aç kalmıyorum sık ve az yiyorum... dediğiniz gibi gerçektende işe yarıyo... pazaartesi yedim kızartmayı canım kızartma yapmamın sebebide eşimin canının istemesi onun izin günü hafta içi malum ozaman ona yaptığım için bende faydalandım.. işte...
Sabah: malesef hic birsey
ara: 1 badem, 1 findik, birkac siyah üzüm
ögle: yarim isirik (üstünden) ispanakli pizza (üzerinde salam varmis midem bulandi farkedinceyiyemedim),süre sonra bir minik baklava dilimi kadar brownie, yaklasik 10 tane tuzlu cubuk
ara: iki kasik kadar barbunya, sade yogurt
aksam: yayla corbasi büyük bir tabak, 3-4 kiymali yaprak sarmasi
simdi 5i bi yerde icicem
ara: mandalina, belki farkli bi meyve daha
spor yok halsizim hem regl agrim vardi düne kadar hemde üsüttüm
buqünkü menümm
sabah :
bi dilim kepekli lıqht ekmek
bi yumurta
bi domates
bi dilim ince byaz peynir
bi bardak süt
ara : bi yeşil elma
öğlen yok temizliğe kaptırdım kendimi yemekle oyalanmak istemedim zaten oğluşla yeterince oyalandım
akşam :
bi tabak mantar çorba
iki kaşık karnıbahar
iki kaşık hatta biraz daha fazla pilav (( pilava hiç dayanmyorum çok seviyorumda ))
domates, salatalık, soğan salata
bi kase yoğurt
ara yok akşam çayın yanına küçük bi qofret ve 2 çokoprens :s
temizlik yordu nedense canım aşırı tatlı istedi bunlarla kstim ve son olarak saat 01:00 bi kase çikolatalı k-flakes
ve 2 lt su sabahta ebru şallıyla plates , mekikte çekicektim unuttum
yaaa ben bi şey itiraf edecem.....pazar gecesi çocuklar duymasının tekrarını iziyordum saat 12.30 gibiydi orda kıymalı makarna yedileer....benimdeçok canım çekti ağzım sulandı resmen eşime dedim yiyelimmi oda sağolsun hiç hayır demeyz boğaza yapta yiyelim dedi....kalktık 2 akıllı 250 gr sıpagetti haşladık üstünede kıymalı domatesli biberl bir sos ohh afiyetle yedik.herhalde yarını yemişimdir saat 1,30 giibde yattık
sabah tartıyı görünce aklıma başıma geldi 53.........düne öre 1,5 kilo çok çıkıyorum....tabi hemen pişmanlık başladı..gece bir vakti yenirmi yarın öğlene yapar yerdik... neye fayda edecekse.....
ve dü gün boyu ve yatana kadar 53 ün altını görmedim....ben anlamadım gitti....gün içinde 2-3 seferde bağırsakarım çalıştı....
geçen hafta yumurtlama dönemimdi hiç şişlik yaşamadım 200 grda verdim...bu neyin nesi çözemedim....vücudumda bir şişlik hisediyorm ama sebebini bulamadım....reglimde ta haftaya......
merhaba kizlar
iste dunku menum
sabah
yarim simit
1 ucgen peynir
2 ad.cherry domates, ceyrek salatalik
ara
2 ad.kuru kayisi
1 bardak ihlamur
ogle
1 kase corba
1 tabak taze fasulye
1 bardak ayran
yarim dilim ekmek
ara
yarim simit
2 ad.cherry domates,
ceyrek salatalik
aksam
1 kase corba
2 ad.kuru biber dolmasi
1 ad.kuru patlican dolmasi
2 kasik yogurt
ara
1 bardak sikma portakal+mandalina+havuc+greyfurt suyu
he heee,
olur boyle seyler
2-3 ay once de biz esimin annesine gitmistik, bize kuru dolma yapmisti yanimiza da vermisti biraz,
aksam eve donduk, gece 12 falan tv izlerken aciktik, 1 tbak kuru dolmayi goturmustuk)
nasil bi sislik cnm; karnin mi sis, tum vucudun mu?
benim ilk hamilelik belirtik karnim kocaman sismisti de adet olacakmis gibi, 1 hafta oncesinden)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?