50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydın....

Pazartesi menümü yazıyorum:

Sabah:Bir buçuk dilim kepek ekmeği,üzerine biraz kaymak(krema gibi olandan değil ama hakiki süt

kaymağı),bi kk peynir,bi bardak az şekerli çay

Ara:bir portakal

Ara:10 adet kaju fıstığı

Öğlen:Üç dilim kepek ekmeğinden yapılmış kaşarlı tost,yanına 12-15 dal roka,bi bardak çay

Ara:Bi avuç yaban mersini

Ara:bi kase yoğurt

Ara:bi elma yemiştim bak unutuyodum

Akşam:bir tabak barbunya,bi kase yoğurt,3-4 turşu,bi marul

Ardından bi tane kalburabastı tatlı

Ara:yarım muz

30 dk.leslie yürüyüş,2 lt su içtim...bu kadar
....ayy çok mu kalsiyum ağırlıklı olmuş menüm:44:

Son düzenleme:
tek kelimeyle harika bir menü....... valla kendimden utandım haileleil puanına bile gerek kalmadan puanın 10

tesekkurlerrrr

belirgin bir şişliğin yok sadece bi ağırlık ver üzerimde ve tartıda ..... karnım ağrıyor regli olacakmışım gibi...1,5 kilo fazlam olduğu için eskiye göre göbeğimde büyüdü

cnm benim hamile misin yoksa

güzel bir menüüüü kalsiyum iyidir seninde çok fazla değil zaten..... öğlee yemeğinde keşke sulu bir yemek yeseydin daha güzzel olurdu..... puanın 8

güzel bir menüüüü kalsiyum iyidir seninde çok fazla değil zaten..... öğlee yemeğinde keşke sulu bir yemek yeseydin daha güzzel olurdu..... puanın 8

Hmm teşekkürler,ya yemeğim yoktu öğlen ondan,bugün de bakalım ne pişircez...:97:

Hmm teşekkürler,ya yemeğim yoktu öğlen ondan,bugün de bakalım ne pişircez...:97:

ben kuru baklagilleri haşlayıp buzluğa atıyorum kuru börülce barbunya fasülye vb.... ben evde yemek olmadımı çıkarıp onlarıyeşillik garnitür mısırla salatasını yapıyorum hem doyurucu hemde çok lezzetli oluyor.... tavsiye ederim......

Günaydın herkese:)

nohut da haşlanıp buzluğa atılır mı şulem, şu buzluk kokusu denilen şey sinmez dimi. ya benim nohutlar çok geç pişiyor da o yüzden öyle bişeyler yapsam diyorum. önceden haşlayım sonra buzluğa atıp kısa zamanda pişirirm.

Ayy kaç zamandır biz de hep baklagil ağırlıklı yiyoruz,canım sebze istiyo ama kışın hormonlu oluyo

diye almıyorum,faydası yok zararı olmasın diye yemiyorum,

Buzlukta benim de var bamya falan ama vaktim olmayınca yapamıyorum,nohut fasulye falan hemen

kolayıma geliyo atıyorum düdüklüye hemen oluyo,

Yazın sebzelerimiz bahçeden geliyo,annem yolluyo sağolsun,çok iyi oluyo bolca yiyoruz da işte kışın

yemiyorum hormonlu diye napayım...:97:

Bi vaktim olsun kuru patlıcan fasulye yemeği yapcam,hafta sonu yapacaktım o zamanda eşim son

anda bi gezme işi çıkarttı,taa Kütahyaya gittik mantı yemeye,kayınvaldem yapmış bi güzel yedik

benim kilolar geri gelecek valla...

ben bi ara haslamistim

hemen azicik cikarip nohutlu pilav falan yapmak cok pratik oluyordu

istahim duzelsin de yine yapayim

sulenin yontenmini de deneyeyim.
kuru borulce ben hic almadim, nerde satiliyor cnm ??

nohutun cinside önemli pişmasinde benimde başıma gelmişt... imdi bmdenalıyorum hem iri oluyr hemde iyi pişiyor...
eşiminde burnuda hassatır öyle o kokulara... şimdiye kadar şikayet etmedi..... çok uzun süre bekletmezsinnn 1-2 hafta içinde tükerisinn sendee

hhımmmm mantı yemeyede gidilirrr hani afiyet lsun......

ben bi ara haslamistim

geçenlerde marketten almıştım kidan..büyük marketlerde bulunur sanıırm.... bide kırmızı fasülye buldum onu aldım oda barbunyadanbiraz daha kırmızı artık meksikamıdır bilmem ama üstünde kırmız fasülye diyordu oda salatanın içinde güzel oluyor....

okul yemek götüreceğim zaman bunları .çıkartıp salataya koyuyorum okuldakilerde severek yiyorlar besleyici salata diye.....

Son düzenleme:
kocum bugün ki menüm:

sabah

1 bardak portakal suyu
kk peynir
1 dilim kepek ekmegi
5 dilim salatalik

ara

1 mandalina

öglen

yarim porsiyon tonbalikli makarna
yarim porsiyon patatesli barbunya
yogurt

ara

1 portakal

aksam

1 dilim patates püreli köfte
yogurt var yanimda ayran da yapabilirim oyle de yiyebilirim

ara

1 mandalina

kocum seni ugrastiricam k.bakma lütfen ama dunden 1 puuan sil benden kiviyi yiyemeden uyuyakalmisim :))

dun eve gelip aksam yemegimi yedigimde saat 10 olmustu bugun aksami da yanimda getirdim...

ben bi ara haslamistim

kuru börülce ben de almadım ama nohut fasulye pratik gözüküyor.

ay marketlerde kapalı satılanların hepsi taş gibi, yumuşağını nerde bulcam bilmem

:)) zor ama cok farkli deneyimler arkadasliklar da edinir insan... biran hem istedim hem istemedim... :))

hazirlik, tasinma, yerlesme kismi gozumu korkuttu... cok cok kolay gelsin....

aaahhh ahhh ben de tezimi yazacagim diyecegim gunler cabucak gelse keske :)) ögrenci modundayim hep, aslinda cok da guzel, rahat ama...

ay marketlerde kapalı satılanların hepsi taş gibi, yumuşağını nerde bulcam bilmem

he hee :)) ben hazir haslanmis konserve haline getirilmislerden aliyorum :))

evet bu yalnizlik bana yemek yapmayi ögretti ama hep de basit ve pratik seyler... e cok da saglikli olmuyor :) bakalim...

he hee :)) ben hazir haslanmis konserve haline getirilmislerden aliyorum :))

evet bu yalnizlik bana yemek yapmayi ögretti ama hep de basit ve pratik seyler... e cok da saglikli olmuyor :) bakalim...

konserve çok da sağlıksız gelmiyor ben de onlardan alıyorum onlardan ama, onlar da çok az geliyor bana bir öğünde bitiyoruz biz. eşim sağolsun :) bol bol yapıp 2-3 gün yemek daha rahatlık oluyor

ay markafoniye steve madden gelmiş, ama benim ihtiyacım yok, çıldiricimmm :84:

tamam canım dünkün düzlettim.... bu günde 10 nu kaptın gene...

kuru börülceyi bende indirimde gördüm aldım.... denemiş oldum :)))

bim in nohutu çok güzel....hem iri iri oluyor hemde güzel pişiyor......bir gece önceden ıslatıyorum sabaha kadar kadar kocaman oluyorlr.... tavsiye ederim fasülyesi güzel değil ama nohutu çok iyi.....

hımmm bim bize uzak ama gidiyim bir ara nohut almaya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…