tek kelimeyle harika bir menü....... valla kendimden utandımhaileleil puanına bile gerek kalmadan puanın 10
belirgin bir şişliğin yok sadece bi ağırlık ver üzerimde ve tartıda ..... karnım ağrıyor regli olacakmışım gibi...1,5 kilo fazlam olduğu için eskiye göre göbeğimde büyüdü
Herkese günaydın....
Pazartesi menümü yazıyorum:
Sabah:Bir buçuk dilim kepek ekmeği,üzerine biraz kaymak(krema gibi olandan değil ama hakiki süt
kaymağı),bi kk peynir,bi bardak az şekerli çay
Ara:bir portakal
Ara:10 adet kaju fıstığı
Öğlen:Üç dilim kepek ekmeğinden yapılmış kaşarlı tost,yanına 12-15 dal roka,bi bardak çay
Ara:Bi avuç yaban mersini
Ara:bi kase yoğurt
Ara:bi elma yemiştim bak unutuyodum
Akşam:bir tabak barbunya,bi kase yoğurt,3-4 turşu,bi marul
Ardından bi tane kalburabastı tatlı
Ara:yarım muz
30 dk.leslie yürüyüş,2 lt su içtim...bu kadar....ayy çok mu kalsiyum ağırlıklı olmuş menüm:44:
cnm benim hamile misin yoksa
güzel bir menüüüü kalsiyum iyidir seninde çok fazla değil zaten..... öğlee yemeğinde keşke sulu bir yemek yeseydin daha güzzel olurdu..... puanın 8
Hmm teşekkürler,ya yemeğim yoktu öğlen ondan,bugün de bakalım ne pişircez...:97:
ben kuru baklagilleri haşlayıp buzluğa atıyorum kuru börülce barbunya fasülye vb.... ben evde yemek olmadımı çıkarıp onlarıyeşillik garnitür mısırla salatasını yapıyorum hem doyurucu hemde çok lezzetli oluyor.... tavsiye ederim......
valla ihtimal vermiyorum ama olabilir... neyse bakalım haftaya cumartesi regli olmam gerekiyor....ozaman belli olur...
:26:
Günaydın herkese:)
nohut da haşlanıp buzluğa atılır mı şulem, şu buzluk kokusu denilen şey sinmez dimi. ya benim nohutlar çok geç pişiyor da o yüzden öyle bişeyler yapsam diyorum. önceden haşlayım sonra buzluğa atıp kısa zamanda pişirirm.
Günaydın herkese:)
nohut da haşlanıp buzluğa atılır mı şulem, şu buzluk kokusu denilen şey sinmez dimi. ya benim nohutlar çok geç pişiyor da o yüzden öyle bişeyler yapsam diyorum. önceden haşlayım sonra buzluğa atıp kısa zamanda pişirirm.
Ayy kaç zamandır biz de hep baklagil ağırlıklı yiyoruz,canım sebze istiyo ama kışın hormonlu oluyo
diye almıyorum,faydası yok zararı olmasın diye yemiyorum,
Buzlukta benim de var bamya falan ama vaktim olmayınca yapamıyorum,nohut fasulye falan hemen
kolayıma geliyo atıyorum düdüklüye hemen oluyo,
Yazın sebzelerimiz bahçeden geliyo,annem yolluyo sağolsun,çok iyi oluyo bolca yiyoruz da işte kışın
yemiyorum hormonlu diye napayım...:97:
Bi vaktim olsun kuru patlıcan fasulye yemeği yapcam,hafta sonu yapacaktım o zamanda eşim son
anda bi gezme işi çıkarttı,taa Kütahyaya gittik mantı yemeye,kayınvaldem yapmış bi güzel yedik
benim kilolar geri gelecek valla...
ben bi ara haslamistim
hemen azicik cikarip nohutlu pilav falan yapmak cok pratik oluyordu
istahim duzelsin de yine yapayim
sulenin yontenmini de deneyeyim.
kuru borulce ben hic almadim, nerde satiliyor cnm ??
ben bi ara haslamistim
hemen azicik cikarip nohutlu pilav falan yapmak cok pratik oluyordu
istahim duzelsin de yine yapayim
sulenin yontenmini de deneyeyim.
kuru borulce ben hic almadim, nerde satiliyor cnm ??
nohutun cinside önemli pişmasinde benimde başıma gelmişt... imdi bmdenalıyorum hem iri oluyr hemde iyi pişiyor...
eşiminde burnuda hassatır öyle o kokulara... şimdiye kadar şikayet etmedi..... çok uzun süre bekletmezsinnn 1-2 hafta içinde tükerisinn sendee
sorma seyyah oldum bu alemi gezerim....
oturamadim bir yerimde
evet bir laboratuvar ayarlayacagim orada.bir kac yer vara ma daha kesin bir secim yapmadim. gidene kadar da makale islerimi halletmek derdindeyim. haftanin 3 gunu laba gidip iki gunu teze yogunlasmak planim...
kuru börülce ben de almadım ama nohut fasulye pratik gözüküyor.
ay marketlerde kapalı satılanların hepsi taş gibi, yumuşağını nerde bulcam bilmem
he hee :)) ben hazir haslanmis konserve haline getirilmislerden aliyorum :))
evet bu yalnizlik bana yemek yapmayi ögretti ama hep de basit ve pratik seyler... e cok da saglikli olmuyor :) bakalim...
kocum bugün ki menüm:
sabah
1 bardak portakal suyu
kk peynir
1 dilim kepek ekmegi
5 dilim salatalik
ara
1 mandalina
öglen
yarim porsiyon tonbalikli makarna
yarim porsiyon patatesli barbunya
yogurt
ara
1 portakal
aksam
1 dilim patates püreli köfte
yogurt var yanimda ayran da yapabilirim oyle de yiyebilirim
ara
1 mandalina
kocum seni ugrastiricam k.bakma lütfen ama dunden 1 puuan sil benden kiviyi yiyemeden uyuyakalmisim :))
dun eve gelip aksam yemegimi yedigimde saat 10 olmustubugun aksami da yanimda getirdim...
kuru börülce ben de almadım ama nohut fasulye pratik gözüküyor.
ay marketlerde kapalı satılanların hepsi taş gibi, yumuşağını nerde bulcam bilmem
kuru börülceyi bende indirimde gördüm aldım.... denemiş oldum :)))
bim in nohutu çok güzel....hem iri iri oluyor hemde güzel pişiyor......bir gece önceden ıslatıyorum sabaha kadar kadar kocaman oluyorlr.... tavsiye ederim fasülyesi güzel değil ama nohutu çok iyi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?