50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ben coook aciktim birden.. ne yapayim???

1 fincan hazir corba yapip icsem mi yoksa 1.5 saat daha dayanmaya mi calissam... ama basim da agriyor gibi?? (

ben geldim hemen pazartesi menumu yazayim
Kahvalti
1 kepekli simit, 1 domates, 1 salata, 1 haslanmis yumurta, 1 kk beyaz peynir

Ara:1 adet ev baklavasi, yesil cay

Ogle:

feslegenli peynirli kurutulmus domatesli makarna, 2 tane izgara kofte, yogurt

Ara:yarim avuc kabak cekirdegi

Aksam
2 kasik patates puresi, 2 adet kofte, yarim dilim ispanakli borek, yogurt

Ara:1 kivi, yarim armut

Sali
Kahvalti: 1 dilim tam tahilli ekmek, 1 kk eski kasar, 1 domates, 1 salata

Ara:1 havuc

Ogle:2 kasik nohut salatasi, yarim dilim ekmek,2 kasik yogurt,3 kasik zeytinyagli fasulye

Ara:1 adet ev baklavasi

Aksam: Salata, cinekop izgara ve ekmek yiyecegim

Ara: 2 cesit meyveyle arami yaparim..

Iki gunde 1 saatlik yuruyrusum var

Son düzenleme:
yemek düzenin oturuyor galiba yavas yavas...

insallah nazar degmez de... rahatca gerekli gidalari yiyebilirsin...

canim yeme duzenim simdi daha iyi evet;
ama hala hicbirseyi isteyerek severek yemiyorum cnm,
tiksindigim bisuru sey var hala :-(

ama en azindan yiyebiliyorum, buna da sukurr..

selam kızlar bu gün yine takıntım tavan yaptı şimdi daha sakinim akşam yemekte pırasalı börek var ama yesem mi yemesem mi bilemedim çünkü öğlende makarna yedim dünde koçum k.hidratın fazla kaçırdın demiş sadece meyve yemeyi düşündüm ama sonra aklıma brokoli geldi 100 gr. mı 35 kaloriymiş brokolili salata yiyeyim diyorum öf ne yapsam karar veremedim

azul ve jelly10 tebrik ederim kızlar sizleri. :)

Selam herkese arkadaşlar.
Neyseki 2 tanecik sınavm kaldı.Bugün bir uyumuşm anlatamam okuldan gelince. =)
Uyumayı özledm.
bu hafta baya yemek yememe rağmen kiloda almadım çok mutluyum sınav dönemim olduğu için. :)
nasılsınız umarım herkes iyidir arkadaşlar.
Bu haftada koçumuz şule galiba.
Teşekkürler bu güzel koçluğu için
Bugünkü menümüde yazıyım gelmşken ama menüde hiç bir şey yok gibi.Canım istemiyor çünkü.Yada canımın ne istediği aklıma gelmio falan filan fıstık işte her neyse

Sabah

1 tane tost
1 bardak greyfurt suyu

Ara

Yarım elma

Öğlen

1 porsiyon su böreği ayran

Akşam

1 porsiyon su böreği yineeee =( 2 bardak şekersiz limonlu çay

Ara

3 tene kuru incir yeşil çay

selamlar
bugünkü menüm

sabah
bir kase kspecial ve süt

ara yok

öğlen
az domates çorba
bir küçük peynirli gül böreği
yoğurt

ara
elma

ara
elma

ara
çok az kspecial ve süt

akşam
hazır çorba yapıcam bi kase içerim
ve tabiki salata
zeytinyağlı sarma 3 tane kaldı dünden onları yiycem

ara
ne yiceğimi bilmiyorum ama kesin yerim bişiler

Sabah
tost (2 orta boy kepek ekmek dilimi arasında yarım kk diyet peynir, çeyrek domates, yarım yaprak marul, 2-3 dal maydanoz)

Ara
0,5 ml'lik pet şişede yarım yağlı süt

Öğle
2 kupa 5 i bir yerde çay
1 tabak yoğurtlu makarna pol bul biberli ama tuz sos vs. yok
38 leblebi
20 fıstık
10 kuru üzüm (en küçük cinsinden)

Ara
yarım mandalina

Akşam
salata ( mısırlı (çok değil), brokoli, az marul 1-2 dal roka, 1-2 dal maydanoz)
1 dilim ıspanaklı börek ama çok yağlı değil ve gül böreği gibi değil incecik :18:
17 leblebi
8 kuru üzüm yine küçük cinsinden
bir kaç tane fıstık

Ara
yarım mandalina

toplamda 2,5 lt su
270 ip atlama
45 dk pilates
30-35 dk yürüyüş :2:

koçum sence çok mu ? offf biliyorum çok ama kaçamak filan yapmadım mesela oradan kurtarsam barı hem h.sonu hemen hemen sadece kahvaltı yaptım yemek yemedim bütün h.sonlarım öyle olacak zaten bir nevi detoks gibi ona saysak (((
bir de stresten midir nedir regl olamıyorum şiştim balon gibi gözümün önünden tatlılar filan geçiyor ama yemiyorum tabi ki =)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar :80:

Şulecim ben ne yazık ki bu hafta rakibin olamayacağım ( Yatılı misafir geldi. (zaten zımbırtı da olacağım) Bi türlü düzene giremedim, cidden anlamda tekrar dikkat etmeye başlamam şart. Ama şunu da belirteyim, fırsat buldukça kendi kendime hareket yapıyorum. Tabi çok parça parça olduğu için süreye bakamıyorum.

En kısa zamanda görüşmek üzere...

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 1 1 3 1 3 1 10
peppermint 1 1 3 1 3 1 10
gzmnc 1 1 3 1 3 0 9
aygirl 0 1 1 1 2 1 6
nazz 1 1 1 0 3 1 7
jelyb10 1 1 1 1 3 1 8
aybukeeslem 1 1 3 1 0 1 7
azul 1 1 2 1 2 1 8
tuğbaaa 1 0 2 1 3 1 8
anchusa 1 0 3 1 3 1 9
parlaksiyah 1 1 2 1 2 1 8
yaamuur 1 1 0 0 3 1 1 5
coturnix 1 0 3 1 2 1 8

tek tatlı ile yapılan aralara puan vermiyorum keşke yanında yada sonradan bir şeyler daha yseydin...bunun dışında çok güzel menü 2 gününde puanı 9

caım hergün menü yazacakmısın yoksa bugünlükmü sadece..... listeye alalım mı seni yoksa izinlimi sayaım....

öğlen ve akşamdada 1 gruptan besin almamışın.... onun dışında güzel menü puanın 7

valla senn reglin olsm bendegelmem....çok streslisin herşeyi çok kafana takıyorsun tatlım yol uzun böyle ömür geçermi yazık beee kendineee

birkere çok fazlaa çerez yiyorsun..... karnın doymuyor yediklerinle sende gerisini çerezle tamamlıyorusun.... hala yağsiz tuzsuz yiyorsunnnn eğer yağ yemezsen halsiz güçsüz düşersin yağ vitamineri damarlara taşır..... bundan vaz geçeceksin....

haftasonu sırf kahvaltı ile geçermi yaaa detoks olmazki ooo...sağlıksızbeslenme olur.... yabu börekten bu kadar korkulurmu incecilmi 1 dilimmiş aş artık kendini.....sağlıklı beslenerek kilo almazsın merak etme..... ama böyle gider hastaolursan serumlar sana kilo yapar haberin olsun......

menü değrlendirme kriterlerine göree her besinden yemişin.... puanın 9

canın bak şu yazıyı oku
http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_1499.htm

burayı keşfetmeden önce böylede değildim söylemek bile istemem o derece yani inş. zamanla dahada düzelteceğim menülerimi vs. puan ve değerlendirme için çok teşekkürler

Şulecim makale önerin için çok ama çok teşekkürler. Çok güzel bi yazı cidden. (favorilerime ekledim) Her ne kadar hiç bi zaman uzun süreli ağır spor yapmasam da, yaptığım sporların sadece aşırı hareketsiz hayatımı bi nebze de olsa iyileştirdiğinin farkındayım. Ama böyle yazılar insanın görüş açısını genişletiyor cidden. Evin içinde de olsa, daha çok hareket ortamı yaratmalıyım kendime :) Zaten zayıflamayı falan geçtim, selülitlerim arttı ya kalça bölgesinde ((

Canım beni izinli say sen listeye alma bugün girebildim nete sadece haftaya eklersn listeye ama menülerimi yorumlarsan sevinirim şunu yemelisin diye falan :)

slm bugünkü menüm
SABAH

1 Dilim kepekli ekmek

çok az sucuklu yumurta

ince 2 dilim kaşar

beyaz peynir kibrit kutusu kadar...

2 fincan tek şekerli çay

ÖĞLE

iştahım yoktu bişiy yiyemedimm...

ARA

iki tane yulaflı bisküvi

1 bardak elma suyu

AKŞAM

2 servis kaşığı pilav

2 tane bağet

sebze haşlaması (kımızı biber, domates , bezelye- patates, mısır)

1 dilim kepek ekmeği

ARA

ŞEFTALİ SUYU
2 grissini

NOT; yarım saat plates yaptım 250 yarım mekik çektim

1 porsiyonda meyve yerim birazdan....

1 kupa yeşil çay ve ıhlamur limonlu şekersiz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…