50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yoo bence gayet güzel olmuş menün..artık düzenini kurdun puanın 10
masallah cnm, ne cok oruc tutuyosun sen
eski borclarini mi tutuyosun ??

benim bu yil tum ramazan gidecek :-((

eveet seviyorum oruçtutmayı....hem okulda ne yiyce derdi olmuyor evdem yemek taşımak zorunda kalmıyorm okuln pis wc sini kullanmamaktan kurtuluyorum..... hem metebolzimamm şaşırtıyorm hemde borçlarımı ödüyorum..... her yönden krlıyım yani :)))

senin artık bebişin olacak inş.....olsun seneye ödersin kış günlerinde parça parça

canım çok geçmş olsun.....yatak yastık çok etkiliyor sağlığımız.....benimde yastığım yün.birleşmiş keçe gib oluş hep başım ağrıyordu geçenlerde tiftim kabardı kocaman oldu...şimdi rahatettim....

bu arada menün her zamanki gibi çok güzel puanın 10

evet yastigim da kecelesmis yatak zaten cok da rahat degildi... yeni yastik alsam ii olcak...

menü icin tesekkürler.. bugun disaridan soyleme gunuydu ben de salata istedim.. pizza bi sure yemesem ii olcak :))

gelse de yesem... aciktim....

odayi paylastigim kisi taylantli, off ya yemekleri coook agir kokuyor dayanilcak gibi degil....

bir de simdi odada yiyor...

burnumun diregi kirildi icim kalkti resmen... dusunmemeye calisiyorum ama cok cok kotu yaaa.........

ayyyy çk kötü ozamannnn odada yemeseee bari.... gözünü sevdiğim türk yemekler......çok şanslı saydım kendimi birden.....

ayyyy çk kötü ozamannnn odada yemeseee bari.... gözünü sevdiğim türk yemekler......çok şanslı saydım kendimi birden.....

hem de cooookkkkk....

ya neler yediklerini bi gorsen sacma sapan soslar... enteresan kokulu seyler... poffff..........

benim salatam geldii :)))

yasasin yine 10 u kaptim

cnm bizim sirkette pek kolay olmuyor oruc tutmak :-(( ramazanda yine zorluklara karsin tutuyoruz da; ramazan disi cok zor :-(
artik bakalim hayirlisi

yasasin yine 10 u kaptim

cnm bizim sirkette pek kolay olmuyor oruc tutmak :-(( ramazanda yine zorluklara karsin tutuyoruz da; ramazan disi cok zor :-(
artik bakalim hayirlisi

valla senin bu haldeki beslenmen bir çok kişiye örnek olacak.....tebrik ediyorum...

özel şirkette haklısn canımm oruç konusunda... en azından ramazanı tutabiiyorsunuz bu da yeter....

eee doktoran zaman gidiyorsunuz bebişle yeni buluşma ne zaman

şulecim hoşbuldum canım . anchusacım lachesim ve diğerleri çok çzlledim sizi. yeni yeni arkadaşalr katılmış.
biliyorum uzun zamandır yoktum. işyerine müfettişler vardı .internet kapatıldı.
peperimin güzel haberi beni çok mutlu etti.
başka ne havadisler var kızlar

özlettin kendini......benim bldğim başka bir değişiklik yok hepimiz 2 ileri 1geri çabalaıp duruyoruz.......sende ne var ne yok....hayırllı haberlerden sende yokmu.....:))))

ay sıkıldım ya ben ekmek pilav makarna tatlı yemıyorum spora gıdıyorum.1,51 boy 64 kılo var.

aramıza katıl sağlıklı beslenerek verirsin kilolarını....

aramıza katıl sağlıklı beslenerek verirsin kilolarını....

kesinlikle katiliyorum.....

bana da bir salata yollamislar masallah.... 1 ortaboy göbek i dogramislar ye ye bitmedi.... sosu da yogurtlu sosdu guzel oldu tonbaligini da ben ekledim...

aksam yemegim de yanimda 6:30-7 gibi isitir yerim....

ben de borclarimi haftasonu odemeye calisiyorum. h.ici burada cok zor oluyor.. hele de "neden nicin" sorulari :))

aynen cnm dedigin gibi..

doktora subatin ilk haftasi gidicez cnm,
2 li test yapilacak o zaman
onu da stres yapiyorum biraz, insallah iyi cikar sonuclar

ohhh afiyet olsunnnnnn....senin işin daha zor gurbet ellerde kime neyi nasıl anlatacaksın..... Allah kabul etsin canım inş.....
aynen cnm dedigin gibi..

doktora subatin ilk haftasi gidicez cnm,
2 li test yapilacak o zaman
onu da stres yapiyorum biraz, insallah iyi cikar sonuclar

stress yapma bolbol dua et...senin duan kabul olur....inş iyi çıkar sonuçlar.....

yok şekerim yaa bakalım uğraşıyoz:)

2 li testi bilmiyorum ama insallah sonuclari cok cok iyi cikar.....

ohhh afiyet olsunnnnnn....senin işin daha zor gurbet ellerde kime neyi nasıl anlatacaksın..... Allah kabul etsin canım inş.....

stress yapma bolbol dua et...senin duan kabul olur....inş iyi çıkar sonuçlar.....

2 li test, bebegin ense kalinligi+ anneden alina kanda bakilan bi hormon seviyesi ile olculuyormus
bebegin omurilik ve zeka gelisiminin duzgun olup olmadigini anlamak icinmis sanirim..
ilerleyen haftalarda da 3 lu test yapilacakmis

sagolun kizlar ,
valla hersabah ise gitmek icin uyandigimda tam ezani duyuyorum, ezan vakti dua ediyorum Allah'a ,
insallah kabul eder.
yarin sabah yine uyanirsam hepimiz icin dua edicem kizlar:97:

yok şekerim yaa bakalım uğraşıyoz:)

Allah başarılar versin... gazanız mubarek olsun.... hayırlı haberler alırsınız inş....

he hee cok hossun suleulku,

evet nilufert, allah muvaffakiyetler versin

ayyy çok önemli bir test miş....inş iyi çıkar sonucu...... ayy evet dua et bizim içindeeee inş gönlünden geçen herşey hayırlısıyla olur senin için......

eee kızım kolay işmi???? gün hesapla saat hesapla zaten %25 şansın var bunuda gün aşır ıkullanman lazım valla zor iş...Allah herkese çalışan uğraşan isteyen, istemeyi isteyen herkese başarılar versin...

evet cnm ya cok onemli,
hayirlisiyla iyi cikar ins..

dedigin gibi hic kolay is degil dogru,
filmlerdeki gibi 1 gece de hamile kalinmiyorr
dedigin gibi Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…