50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet cnm ya cok onemli,
hayirlisiyla iyi cikar ins..

dedigin gibi hic kolay is degil dogru,
filmlerdeki gibi 1 gece de hamile kalinmiyorr
dedigin gibi Allah isteyen herkese nasip etsin

ayyy evet millleti salak yerine koyuyorlar....her yatan hamile kalıyor.... bu bitek bizim dizlerde filmlerde oluyordur kesin....

ayyy evet millleti salak yerine koyuyorlar....her yatan hamile kalıyor.... bu bitek bizim dizlerde filmlerde oluyordur kesin....

gercekten de cok onemliymis... insallah dualarin kabul olur.. Rabbim gönlüne göre verir... biz de aklimiza geldikce boyle dua edelim senin icin :)) ve diger tüm bebis bekleyen anneler icin :))

bircogu bunu dörtgözle bekleyip, herseyden sakinirken, bugun okudum bir lise ogrencisi kiz da sinif ark.dan hamile kalinca kendisi evde dogurup cöpe atmis.... insanlik ne kadar ilginc... hayirli insanlar olup, hayirli insanlarla karsilasmak dilegiyle....

selam herkese ee ne var ne yok akşama köfte var kaç tane yesem acaba

bugün nasil beslendigine bagli canim ama genelde porsiyonlarda 4-5 tane oluyor bildigim kadariyla... öyle azcik yiyip, kendini ac birakip sonra sekere cikolataya ziplamadan kararinca ye derim....

yaninda ekmek ya da pilav makarna türü de tüketmelisin... ayran ya da yogurtla da destekle ki karnin gözün gönlün doysun....

cnm sagol,
dualara cok ihtiyacimiz var

yaa canim sorma, ayni haberi ben de okudum az once, hatta is arkadasimla konustuk boyle canilik olur mu diye :-(((
Allah genclerimize akil fikir versin, sasirtmasin.
seytana uydurmasin bunlar gibi

cok kotu cookkk

hadi yaptin bir hata... anlik heyecan, hayir diyemedin ya da istedin neyse ne ama o hatteye gelene kadar niye nasil beklersin... cok kotu coookkk....

çok şükür bu gün kaçamak filan olmadı şu dakikaya kadar iyi gidiyor o zaman önce çorba sonra 5 adet köfte yarım kepek ekmek salata ve yoğurt

peppercim
anlamadım hamileliğinde bebeğindeAllah korusun bi sorun yok değil mi biraz fazla vesvese yapıyormuşsun gibi geldi hayatım bana.
ya bak tecrübeyle sabittir benim arkadaşıkm çok stresli bi hamilelik geçirdi yok bebeğim iyimi yok şölemi bölemi Maşaşllah çok tatlı bi kızı var bir o kadar da huysuz biyere gittiğinde rahat vermez bi huzursuzluk. ben ona hep derim hamilelikdeki streslerin bu çocuğa vurdu diye

yo yoo canim,
Allah'a sukur simdilik hersey yolunda ve olmasi gerektigi gibi.

ben sadece doktora gitme zamani yaklasirken biraz stres oluyorum,
ilk basta keseyi gorecek miyiz,
2. gidisimde kalp atislarini duyacak iyiz,
simdi de test sonuclari iyi gelecek mi diye dusunmeden edemiyorum

bak sizin de basiniza geldiginde beni anlarsiniz

su an bebegim cok kucuk, mercimek kadar;
henuz onu hissetmiyorum (oynamasini, hareketlerini)
bu yuzden doktor muayene zamanlarinin arasi uzayinca acaba bebegim iyi mi diye meraklaniyorum ister istemez
ablam diyorki "3,5 aydan sonra oynadigini hissedince bu kaygilarin bitecek"

ama stres yapmiyorum genel olarak

tenkinliyim
biraz da merakli

o kadar cnm )))

her anne adayinin duydugu endiseler bunlar sanirim. Hep her seyin yolunda gidecegini dusunup rahatlatmaya calis kendini...Meraklanman cok normal...

nilufert gelmis hos gelmis...
nerelerdeydin sen????

heyyy misafir gitti ben geldim, mutfak biraz dağınık ama hiç toplayasım yok şimdi :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…