50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin kizlar nasilsiniz ? Ben iki gün yataktan sonra bugün calisiyorum, geldigimde kaos ile karsilastim herkes birsey istiyor

Günaydin kizlar nasilsiniz ? Ben iki gün yataktan sonra bugün calisiyorum, geldigimde kaos ile karsilastim herkes birsey istiyor

aaa canim cok cok gecmis olsun.. ne oldu?? hayirdir???

dun merak etmistim seni sormustum ama kimsenin haberi yoktu demek ki??

simdi nasilsin??

Koçummmmmmm iki gündür menümü yazamıyorum. Sınav telaşından değmedi hiç elim... :S Bu hafta bitsede kurtulsam :S

Salı günkü menüm :

Sabah:
3 dilim ekmek
2 kk helva
1kk peynir
Domates, salatalık
Reçel
2-3 dilim salam
1 şekersiz çay

Ara:
25 adet susamlı fıstık
Ihlamur çayı

Öğle:
1dilim ekmek
3 stick kaşar
Biraz yeşil zeytin

Akşam:
1 porsiyon çorba
Yarım porsiyon tavuklu pilav
Bir kaç kaşık cacık

Ara :
Biraz cips
Bir adet çikolata :S

Çarşamba günkü menüm:

Sabah:

1 adet patatesli poğaça
1 bardak light süt

Öğle:
1 tavuk ızgaralı hamburger
Biraz patates kızartması
Ice tea şeftali

Akşam:
1 porsiyon çorba
Yarım porsiyon pilav
Yarım porsiyon nohut
Salata

Ara :
10 adet susamlı fıstık

aaa canim cok cok gecmis olsun.. ne oldu?? hayirdir???

dun merak etmistim seni sormustum ama kimsenin haberi yoktu demek ki??

simdi nasilsin??

sagol canim. grip. haftasonu regl. ardindan grip. bayagi bi baygin düstüm. atesim falan da vardi :S ama gecti simdi, sadece toparlaniyorum. daha iyiyim, hamd olsun.
dün aksam girip yazdim buraya aslinda. ama gecti gözden kacmistir.

sagol canim. grip. haftasonu regl. ardindan grip. bayagi bi baygin düstüm. atesim falan da vardi :S ama gecti simdi, sadece toparlaniyorum. daha iyiyim, hamd olsun.
dün aksam girip yazdim buraya aslinda. ama gecti gözden kacmistir.

aksamlari giremiyorum ki canim ben sabah da kontrol etmedim eskiyi...

toparlanmana sevindim...

Geçmiş olsun,ALLAH acil şifalar versin...

Hmm neresi yani güney derken..?

baden würtemmerg deyim ben.

geçmiş olsun aygirl...

kızlar haşlanmış nohutum var da bildiğiniz güzel bi salata var mı...
dere otu, taze sogan ve maydonozu minik minik kiy.nohutla karistir.
evde soya sosu varsa 2 kasik soya sosu, 2 kasik nar eksisi ve zeytinyaginin icine 1 dis sarimsak sik. karistirip dok..
İyiyim ben sağol,sen nasılsın?

Ya anchusa bişey sorcam,şu alttaki kilo indeksi mi ne onu nasıll yapıyosunuz?
Öncelikle aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.
Bakımlıyız.Com - Kilo cizelgesi nasil yapilir?
1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:

track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1 ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m ve cm göründüğünden emin ol.

9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni kadinlarkulubu.com da profiline yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.

gzmnc bir an once laptop ve eve internet almalisin. bak psikolojin tamamen degisecek. geceleri makale okumak benim icin hayal. eve is tasimayi pek tercih etmiyordum.zaten butun gun ofiste calisiyorsun...
guzel menulere hala devam ediyorsun. hic salmadin...harikasin...

canım peki boyun kaç hedefin 50 galiba ben de 50 istiyorum ama boyum 155 merak ettim..

canim sanirim 1.58 :) ama cok da emin degilim...birkere disaridaki otomatik makinelerde ölcmustum. ayakkabisiz corapsiz falan...

ben de istiyorum ama henuz para biriktiremedim yilbasi parasi da dusundugumden cok cok az geldi.. alacagim zaman iyi bisi olsun sadece internet icin kullanmayayim istiyorum ama o zamanda fiyatlar inanilmaz ucuyor... bakalim...

Hmm tamam teşekkür ederim denicem...

hiç bir şey çok yemedğin sürece zararlı değildir...... ama bizim kuralimız tek tatlı ile ara yapılmıak ve günde 2 kere tatlı yenilmicek

öğünlerin çok güzellll aran yok ve geceki ara olmamış puaının 8

yoo hiç bir şey dalgınlığıma gelmez çünkü puanlama cetvelim var her öğüne ona göre veriyorum komik olan ne anlamadım????

salı günün puanı öğlen ve akşada öğünlerineksik son öğünün yok puanın 7

çarşamba günü

salıgünüyle aynı eksikler var puanın 7

ayyy bnde çk severim puzze ....evde 3 tane va çerçevelettik astık ama gözüm hala puzzellarda....çok zevkli insanı dinlendiriyo......

salı günü

aran yok öğlen menün eksik olmuş... ama akşamki arada 2 zararlı şey bir den yemişin o yüzden olmamış puanın 6

çarşamba
çk daha güzle bir menü olmuş sadece aralar eksik.... puanın 8

Kocum ben rahatsizim bu yüzden ne yedigimin farkinda bile degilim, bu haftaki menü ve spor listelerinde olamicam.

Sizleri uzaktan öpüyorum grip bulasmasin

canım çok geçmiş olsunnn dikkkat et kendiene iyi olmaya bak gerisi önemli değil....

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 0 0 3 0 3 1 7
peppermint 1 1 3 1 3 1 10
gzmnc 1 1 3 1 3 1 10
nazz 1 0 0 1 3 1 6
jelyb10 1 1 2 1 3 1 9
aybukeeslem 1 1 3 0 3 1 1 8
azul 1 1 2 1 2 0 7
tuğbaaa 1 1 2 0 3 0 1 6
anchusa 1 1 3 0 3 1 9
parlaksiyah 1 1 2 1 3 1 9
yaamuur 1 1 0 0 3 0 5
coturnix 1 0 2 1 2 1 7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…