evet :)) almanyadayim...
Günaydin kizlar nasilsiniz ? Ben iki gün yataktan sonra bugün calisiyorum, geldigimde kaos ile karsilastim herkes birsey istiyor
Günaydin kizlar nasilsiniz ? Ben iki gün yataktan sonra bugün calisiyorum, geldigimde kaos ile karsilastim herkes birsey istiyor
arada 400 km var :)) ben daha guneydeyim...
aaa canim cok cok gecmis olsun.. ne oldu?? hayirdir???
dun merak etmistim seni sormustum ama kimsenin haberi yoktu demek ki??
simdi nasilsin??
sagol canim. grip. haftasonu regl. ardindan grip. bayagi bi baygin düstüm. atesim falan da vardi :S ama gecti simdi, sadece toparlaniyorum. daha iyiyim, hamd olsun.
dün aksam girip yazdim buraya aslinda. ama gecti gözden kacmistir.
Geçmiş olsun,ALLAH acil şifalar versin...
Hmm neresi yani güney derken..?
dere otu, taze sogan ve maydonozu minik minik kiy.nohutla karistir.geçmiş olsun aygirl...
kızlar haşlanmış nohutum var da bildiğiniz güzel bi salata var mı...
Öncelikle aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.İyiyim ben sağol,sen nasılsın?
Ya anchusa bişey sorcam,şu alttaki kilo indeksi mi ne onu nasıll yapıyosunuz?
gzmnc bir an once laptop ve eve internet almalisin. bak psikolojin tamamen degisecek. geceleri makale okumak benim icin hayal. eve is tasimayi pek tercih etmiyordum.zaten butun gun ofiste calisiyorsun...gunaydinnnnnnn....
iyi olmaya calisiyorum :)) evde oyalanacak bisiler lazimdi bana cok sikiliyordum erkenden yatiyordum ben de dun kendime yapboz aldim :))
aslinda almanca calissam makale okusam daha iyi olur ama bazen insanin cani farkli seyler yapmak istiyor.. elimin altinda olmasi super.. dun hemencecik basladim... yapbozla ugrasmayi nekadar ozledigimi anladim.. tam bana gore saatlerce basinda oturup minik minik parcalarla ugrasabilirim :))
bunlari bitireyim 3d maket olarak alip denemeyi dusunuyorum :))
burada kar basladi yine.. hava buz gibi.... suan bayagi lapa lapa yagiyor yaaa... kesin tutar....
guzel menulere hala devam ediyorsun. hic salmadin...harikasin...selam sule,
dunku menum cnm
sabah
yarim simit
2 ad.cherry domates
1 ad ucgen peynir
yarim salatalik
ara
2 ad.galete
ogle
2 ad.tavuk sis izgara
2 kasik pilav,
1 kase cacik
ara1
1 muz
ara2
ceyrek simit
yarim salatalik
aksam
yarim peynirli gozleme
bi parca eski kasar
ara
-
yorgundum banyo yapip yattim, ara yapamadim :-(
geçmiş olsun aygirl...
kızlar haşlanmış nohutum var da bildiğiniz güzel bi salata var mı...
canım peki boyun kaç hedefin 50 galiba ben de 50 istiyorum ama boyum 155 merak ettim..
gzmnc bir an once laptop ve eve internet almalisin. bak psikolojin tamamen degisecek. geceleri makale okumak benim icin hayal. eve is tasimayi pek tercih etmiyordum.zaten butun gun ofiste calisiyorsun...
guzel menulere hala devam ediyorsun. hic salmadin...harikasin...
guzel menulere hala devam ediyorsun. hic salmadin...harikasin...
Öncelikle aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.
Bakımlıyız.Com - Kilo cizelgesi nasil yapilir?
1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1 ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni kadinlarkulubu.com da profiline yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
baden würtemmerg deyim ben.
merabalarr buqünkü menümü yazmayaa qeldiim :)
sabah :
bi bardak süt
bi ufacık poğça
bi ince dilim kek
bi domates yarım salatalık
bi ince ve ufak beyaz peynir
ara :
bi adet havuç
öğlen :
bi tane kıymalı dolma biber
iki kşık makarna
bi kase yoğurt
ara yok akşam yemeğiyle yakın zamandı eşim işten erken qelince ara yicek vakit olmuyo acıkmıyorum
akşam :
3 kaşık sebze yemeği (( patlıcan,kabak,biber,domates,patates,soğan ve sarımsak bulunmakta ))
iki kaşık makarna
bi kase yoğurt
ara :
çok minik tavukqöğsü ( tatlı )
epey zaman sonra bi fincan çay az şekerli
ince bi dilim kek
ve 1.5 lt su
bu sabah plates yapamadım hatta hiç bişi yapmadım çok yorqun hissediyodum kendimi artık yarın bakıcaz artık :)
yaaa bide bi avuç çekirdekle bi bardak meyvesuyu içmiştim en son çekirdek azda yesem zararlımı :26:
slm bugünkü menüm....
SABAH
2 tane peynirli börek
2 fincan çay tek şekerli
yarım domates ve salatalık
aysberg ve maydonaz
1 tatlı kaşığı pekmez
ÖĞLE
SADE MAKARNA
SEBZE ÇORBASI
2 kaşık yoğurt
AKŞAM
1 tane karadeniz levreği balık
1 kase çorba (kremalı sebze)
salta ( kıvırcık , tup, havuç, soğan, maydonoz, verdı içinde limonlu yağlı ve nar ekşisi soslu)
ARA
YEŞİL ÇAY VE GRİSSİNİ 1 TANE
MEYVE KARIŞIK YRIM PORSİYON
SPOR 1 SAAT YÜRÜYÜŞ VE 120 MEKİK
3 LT SU.....
araların yokkk biliyorsun..... öğle yemeğinde 3 grup yok puanın 7
bir tane aram yok seleulku.... ve yedi vermişsin...
selamlarr
bugün ölüyordum gaz sancısından
bu yüzden doğru dürüst yiyemedimbişi
bidaha uzun bi süre akşamları salata yemicemmm
sabah 2 etimek krem peynir ve çay
ara
yok
öğlen
yarım kase mercimek çorba
yarım tabak makarna
ara
elma
eve gelir gelmez bi tane çikolatalı gofret yedim
akşam
bir kase çorba
bir porsyion pirinç pilavı üzeri döner
gazoz
çokgeçmiş olsun...... elinde olmadan biaz sğlıklısz beslenmişin yarın telafi edersin öğlen ve akşamdan eksik besin grupların var puanın 6
ve bu arkadaşa 6 vermişsin bu menü ileçok komik.... heralde dalgınlığına geldi...
Teşekkürler,sen de iyisin,sana da tebrikler...
Koçum ben dün giremedim,Salı ve Çarşamba menülerimi yazıyorum:
Salı:
Sabah:Bir buçuk dilim kepek ekmeği,bi kk peynir,biraz kaymak,bi minik daire sucuk,2-3 ceviz,bi bardak az şekerli çay
Ara:bi simit
Ara:bi avuç yaban mersini
Öğle:İki dilim kepek ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost,7-8 dal roka,bi bardak çay
Ara:3-5 ceviz
Ara:bi elma
Akşam:İki tabak tarhana çorbası,iki dilim kepek ekmeği,3-5 turşu,bi kase yoğurt,ardından iki kalburabastı tatlı
Ara:yapamadım malesef
Spor:30dk. leslie yürüyüş...2 lt su içtim...
Çarşamba:
Sabah:Bir buçuk dilim kepek ekmeği,biraz kaymak,bi kk peynir,3-4 ceviz,bi bardak çay
Ara:bi portakal
Öğle:İki dilim ekmek,bira kaymak,Bi kk peynir,bi haşlanmış yumurta,bi bardak çay(kahvaltı yaptım yani)
Ara:10 adet antep fıstığı,3-4 ceviz,5 kuru üzüm
Akşam:İki tabak tarhana çorbası,iki dilim kepek ekmeği,3-5 turşu,bir kase yoğurt
Ara:bi tane kalburabastı tatlı(olmuyo ama gene de yazayım )
Spor: 45 dk. yürüyüş+fitness hareketleri,2 lt su içtim...bu kadar....:97:
gunaydinnnnnnn....
iyi olmaya calisiyorum :)) evde oyalanacak bisiler lazimdi bana cok sikiliyordum erkenden yatiyordum ben de dun kendime yapboz aldim :))
aslinda almanca calissam makale okusam daha iyi olur ama bazen insanin cani farkli seyler yapmak istiyor.. elimin altinda olmasi super.. dun hemencecik basladim... yapbozla ugrasmayi nekadar ozledigimi anladim.. tam bana gore saatlerce basinda oturup minik minik parcalarla ugrasabilirim :))
bunlari bitireyim 3d maket olarak alip denemeyi dusunuyorum :))
burada kar basladi yine.. hava buz gibi.... suan bayagi lapa lapa yagiyor yaaa... kesin tutar....
Koçummmmmmm iki gündür menümü yazamıyorum. Sınav telaşından değmedi hiç elim... :S Bu hafta bitsede kurtulsam :S
Salı günkü menüm :
Sabah:
3 dilim ekmek
2 kk helva
1kk peynir
Domates, salatalık
Reçel
2-3 dilim salam
1 şekersiz çay
Ara:
25 adet susamlı fıstık
Ihlamur çayı
Öğle:
1dilim ekmek
3 stick kaşar
Biraz yeşil zeytin
Akşam:
1 porsiyon çorba
Yarım porsiyon tavuklu pilav
Bir kaç kaşık cacık
Ara :
Biraz cips
Bir adet çikolata :S
Çarşamba günkü menüm:
Sabah:
1 adet patatesli poğaça
1 bardak light süt
Öğle:
1 tavuk ızgaralı hamburger
Biraz patates kızartması
Ice tea şeftali
Akşam:
1 porsiyon çorba
Yarım porsiyon pilav
Yarım porsiyon nohut
Salata
Ara :
10 adet susamlı fıstık
Kocum ben rahatsizim bu yüzden ne yedigimin farkinda bile degilim, bu haftaki menü ve spor listelerinde olamicam.
Sizleri uzaktan öpüyorum grip bulasmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?