dere otu, taze sogan ve maydonozu minik minik kiy.nohutla karistir.
evde soya sosu varsa 2 kasik soya sosu, 2 kasik nar eksisi ve zeytinyaginin icine 1 dis sarimsak sik. karistirip dok..
Öncelikle aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.
Bakımlıyız.Com - Kilo cizelgesi nasil yapilir?
1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1 ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni kadinlarkulubu.com da profiline yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
gzmnc bir an once laptop ve eve internet almalisin. bak psikolojin tamamen degisecek. geceleri makale okumak benim icin hayal. eve is tasimayi pek tercih etmiyordum.zaten butun gun ofiste calisiyorsun...
guzel menulere hala devam ediyorsun. hic salmadin...harikasin...
merhabalar
bugün daha iyiyim o doğum sancısı gibi olan gaz sancısını atlattım :)
sabah
yarım simit, yarım poğaca, birazcık krem peynir ve çay
ara yok
öğlen
yemekhanede güzel yemek çıkmadı azıcık çorba ve azıcık pilav, ondan sonrada sabahki simit ve poğacanın kalan yarıları ve çay
ara
yarım kase kpecial ve süt
akşam
pirinç pilavı üzeri döner
kola
yine sağlıksız bi menü kabul ediyorum
menümü de yazayım değerlendirme için teşekkürler koçum
Sabah
yaklaşık 1 dilim kepek ekmek
1 kk diyet peynir
1 orta boy domates
en fazla 4-5 yaprak marul
Ara
1 orta boy mandalina
Ara (1. aradan 1 saat sonra filan)
1 küçük boy elma
Öğle
2 kupa 5 i bir yerde çay
1 kase düğün çorbası (kalın şehriye, yoğurt, un ile yapılıyormuş) (birkaç damla limon sıktım)
yaklaşık 1 çorba kasesi kadar salata (birkaç yaprak marul, azıcık dereotu, 1 domates tamamen tuzsuz, yağsız, sossuz) (birkaç damla limon )
1 adet küçük köfte (serçe parmak uzunluğunda )
1 orta boy dilim kepek ekmek
1 mandalina
1 petit beurre bisküvi
Ara
1 küçük mandalina
Ara (akşam yemeğinden 45 dk önce filan)
4 dilim bisküvi pastası üzerinde hindistan cevizinin toz hali (4 katlıydı 4x4=16 adet petit beurre bisk. ve bir miktar fındık aromalı puding gibi düşünebiliriz)
2 adette sade petit beurre bisk.
Akşam
yarım çorba kasesi kadar nohut yemeği (pul biberli)
5,5 çorba kaşığı pilav (karabiberli)
bir miktar salata [(baya az)] ( içinde, bir miktar dışı kırmızı olan turplardan, biraz havuç, biraz roka ve soğan azıcıkta kırmızı lahana vardı ve tamamen tuzsuz, yağsız, sossuz)
2 adet sade petit beurre bisküvi
1 adette çok çok küçük bir muz (normal bir muzun yarısının çok ince hali)
Ara
2 fincan sade mate çayı (poşet)
Ara
1 mandalina olur sanırım
toplam 2,5 lt su
60-65 dk yürüyüş
150 ip atlama
45 dk pilates
koçum bugün tv de bizim yöntemden konuşuyorlardı.diyetisyen dr..3 ana 3 ara öğün ve metabolizma falan...çok doğru bi yerdeyiz biz..
veee menüm
SABAH
1 lavaş arası kk peynir
1 haşlanmış yumurta yogurt nane ve pulbiberli
tereyağ-reçel
ARA
1 kase k-fleaks kuru armutlu
ÖGLE
1 Kase yarma çorbası
salata(nohut bulgur mısır maydonoz nar ekşisi ve z.yağ vardı)
5-6 kaşık vişne suyu (organik)
ARA
10-12 tane siyah kuru üzüm
ARA
yarım fincan nescafe
AKŞAM
fırında karnıbahar
salata(öglenkinden)
vişne suyu
ARA
iğde ve meyve yemeyi düşünüyorum
1 lt su
henüz spor yapamadım yarın yazıyım...
Bugünkü menümle geldim koçum
Sabah :
2 kk helva
1 kk peynir
Domates
Salatalık
3 dilim ekmek
Reçel
Salam
1 bardak şekersiz çay
Ara
1 adet susamlı gevrek
Öğle:
4 adet yaprak sarma
1 bardak limonata
10 adet bebe bisküvisi
2 adet susamlı gevrek
Ara:
1 adet meyveli etiform bisküvi
1 maden suyu
Akşam:
1 porsiyon çorba
1 porsiyon makarna ( Üzerine ketçap mayonez)
2 lokma fasülye
1 portakal
http://bilabilabila.png yi kopyalayip yapistiriyorsun degil mi?? ayrica imza kismina degil oradaki cizelge kismina yapistirmalisin..
evetGünaydın kıslar
zukseddin hoşgeldin:)
anchusam ekmek makinası mı aldın hayırlı olsun sana kendi bulduğum tariflerden verebilirim. çok keyifli bir şey değil mi:) pilav makarna yerine ekmek yemek daha mantıklı bence:) kalorisi daha az o açıdan yani
Dün yaptığımı sildim,bugün tekrar yapıp denicem bakalım,çizelge kısmına yapıştırıyorum ama niye
olmadı hala anlamadım,neyse bi daha deneyeyim ben,sağol gzmnc...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?