50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eğer öğlen ekmekte yersen puanın tam olur.... yoksa 9 verecem

akşam öğünde eksiğin var ara yok..... ama +1 hamilelik puanı ile puanın 9

akşam öğünde eksiğin var ara yok..... ama +1 hamilelik puanı ile puanın 9

evet cnm,
aksam pek bisey yiyemedim farkindayim.
arayi da yapamadim, dedigim gibi banyo yapip yattim, cok yorgundum.

sagol cnm puanlama icin.

kizlar haftaya ben koc olabilirim isterseniz,
sulecim kadar profesyonel yapamasam da, okur yorumlar puan veririm. ;-)

ben "ben de olabilirim" demistim.. kesin bir karar veririz.. ama eger ben olursam, sadece cuma günü sen ilgilenebilir misin? cuma yolda olcam cunku...

ben "ben de olabilirim" demistim.. kesin bir karar veririz.. ama eger ben olursam, sadece cuma günü sen ilgilenebilir misin? cuma yolda olcam cunku...

hmm,
tamam canim olur tabi ki.
cumaya kadar ki puanlari bana gonderirsen cumayi da ben puanlarim

yada tum hafta da ben olabilirim cnm

haberlesiriz yarin

Ya anchusa ben bu yazdıklarını sırasıyla yaptım zaten İngilizce yazıyo anlayarak eksiksiz yaptım yani,

Url kodunu kopyalayıp yapıştırıyorum profilimdeki çizelge bölümüne ama kabul edilemez diyo,neyi yanlış

yaptım hala bulamadım yani...
:44:

url li kisimda http:// dan itibaren kopyala. basindaki kismi alma..

selam herkese neler yapıyorsunuz bakalım
kızlar bu gün bisküvi pastası yaptım 4 kat yaptım 4 dilim yedim (16 adet peti beurre bisküvi olmuş oluyor) yani şöyle düşünebiliriz extra şeker un şu bu katmadım sonuçta :18::18::18: akşam yemeğini de biraz az yersem dengelerim herhalde .

Son düzenleme:

pastanin arasinda neler vardi ? :)

pastanin arasinda neler vardi ? :)

şimdi aynen şöyle tepsinin en altına petit beurre bisk. dizdim tek kat halinde üstlerine süt serpiştirdim (light süt) yumuşasın diye sonra üzerine ince bir tabaka puding (fındık aromalıymış) aynen bu şekilde 4 kat yaptım 4 dilim yedim yani 4x4=16 bisk. ve biraz puding yemişim dibi düşünebiliriz :18:

merhabalar
bugün daha iyiyim o doğum sancısı gibi olan gaz sancısını atlattım :)

sabah
yarım simit, yarım poğaca, birazcık krem peynir ve çay

ara yok

öğlen
yemekhanede güzel yemek çıkmadı azıcık çorba ve azıcık pilav, ondan sonrada sabahki simit ve poğacanın kalan yarıları ve çay

ara
yarım kase kpecial ve süt

akşam
pirinç pilavı üzeri döner
kola

yine sağlıksız bi menü kabul ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…