50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anchusacım selam hayatım. nerelerdeydinm diye sprmuşsun .geçenlerde belki okumamışsındır.

dairede müfettiş vardı netler kapalıydı . gönderdik şimdi.
ne var ne yok hayatım .
ingiltere işin ne oldu gidiyormusunuz

azul o çizelgeyi ben de yapamadım hala uygun formatta değil diyor...

İstediğin şekilde çizelgeni hazırlayabildiysen,en son sayfada çizelgenin altında ilk çıkan bi adres

kutucuğu var,orda başı http:// ile başlayıp sonu png ile biten bölümü profilindeki çizelge bölümüne

yapıştırıyosun,bi de böyle dene bakalım...

ya evet ben gemiis hic okuyamiyorum bugunlerde...
gecmis olsun bitmis teftis.
ingilterye gidiyoruz ama iki hafta daha atti esimin isi nedeniyle. subatin ikinci haftasinin basinda gidecegiz
bu kadar ara verme bundan sonra...hos inan ben de pek giremiyorum bayagidir. Girdigimde de bakiyorum kimsecikler yok geri cikiyorum...toplanamadik bir turlu...

1.5 saat sonra yine toplanti var hocayla ben ona bakayim biras.. insallah bu hafta cok cok ii gecer... bu aylar önemli aylar

kocum dun sormussun da ben sanirim cevaplamadim hatirlamiyorum,

pazartesi 40 dakka, sali 30, carsamba 30 dün 50 dakka yürüyüsüm var. bugun de 30 dakka olur...

menüm:

sabah

3 dilim kepek ekmegi
2sinde saralle
kk peynir
5 adet minik domates
5 dilim salatalik

ara

1 kivi

öglen

patates+köfte
yogurt

ara

1 portakal

aksam

firinda balik-4 adet
1 dilim kepek ekmegi
domates salatalik

ara

1 mandalina

cay icmek istiyorm aksamlari papatya iyi olur.. hem sabahlari kalktigimda agzi kurumus olmaz hem de rahatlatir...
unutmam umarim..

bir de tek basima cay icmek bile slklci keyif almiyor insan...

Yaptım canım teşekkür ederim...

Günaydın gzmnc,yardımların için teşekkürler,yaptım çizelgemi...

:)) bol bol yenilemen de gerekir umarim :) (kilo verdikce asagi saga kaydirirsin ibreyi :)) )

aa... ama toparlanmistinda degil mi?? tüh simdi 2 hafta sonra yine stres...
kolay gelsin...

gzmnc ve peppermint kocluga gonullu olmus.tesekkur ederiz
gzmnc sen yola gidecek ve turkiyede olacaksin istersen pepper i yapalim bu hafta koc.
ondan sonra da seni yapariz. Tatilde olacagin icin canin cok girmek istemeyebilir foruma..

kizlar bu arada kilo bildirimlerinizi pazartesi sabaha kadar yapin bana

:)) bol bol yenilemen de gerekir umarim :) (kilo verdikce asagi saga kaydirirsin ibreyi :)) )

aa... ama toparlanmistinda degil mi?? tüh simdi 2 hafta sonra yine stres...
kolay gelsin...

toplanmaya baslamistim evet. ama tam toparlanmadan geldi haber neyseki...
kullanmadigimiz bir oda var evde. oraya goturecegimiz esyalari yigiyorum simdilik.

ben haftaya cuma yola cikacagim, ve ondansonraki hafta hic olmayacagim nette. peppermint e de uyarsa 24-28 ocak arasi ben olsam?? (28-7 arasi yokum)

ayyy kimse beni takmamış
merhaba hoşgeldin....nerelerdeydin uzun süre yoktun ortalarda........

çok güzel br menü tebrik ederim...... yalnız akşamki kızartmlar biraz fazla olmuş bunu için puanın 9

bende size katılmak istiyorum yarın sabah diyete başlıyorum. ama bir listeye uymalımıyım yoksa günlük yediklerimi azaltarak mı kilo vermeye çalışmalıyım bilmiyorum.
aramızıa hoşgeldinnnn...biz diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıoruz..... 6 öğün yiyrek az az sıksık yeme alışkanlığı kazanmaya uğraşıyoruz......sende bize katılırsan rahatça verirsin kiolarını....
herzamank gibisib yalnız akşamda eksiğim var...ama hamilelik puanı ile puanın 10

hoşgeldinnnnn çarşamba gününde baklava ile ara yapmışın tek tatlı ile yapına araya puan vermiyorum...bunun için puanın 9

perşembe gününde gene tatlı arası puaınn 9

öğlene yoğurtsalata ayran eklersen bide pudingi tek başına yemezsen puanın tam olur ama şuanda puanın 8

Ya kizlar ekmek makinem geldi sonunda. Ama is tehlikeli bir boyut aldi. Ilk denememi zeytinli cavdar ekmegiyle yaptim ve her ogun ekmek yemeye basladik. Hos pilav makarna hic yapmiyorum ekmek yiyoruz diye....

ayyy ne güzelgüle güle kullan.....ekmek daha sağlıklıdır pilav makarnadan bencede.....
suleulkucum dün 52 dk kondisyon bisiklete bindim canım..
yazdım canım

sporlarını yazdım....menünde çok güzellll puanın 10

ben haftaya cuma yola cikacagim, ve ondansonraki hafta hic olmayacagim nette. peppermint e de uyarsa 24-28 ocak arasi ben olsam?? (28-7 arasi yokum)

hi haftaya buradasin yani
ondan sonraki hafta yoksun
tamam. o zaman haftaya sen ol... ondan sonraki hafta musitse pepperminte sorariz.

evet
tarif alabilirim.bir de hangi marka kullaniyorsun un karisimini??Ben soke aldim gayret guzel oldu. bir de sinangil deneyecegim.Hic dereotlu yaptin mi? esim dere otlu istedi bugun.

azul herkes bocaliyor ilk yapista...

ben önceden karışım yapıyordum ama artık kendim hazırlıyorum herşeyini canım, herşeyli yaptım ben dereotlu güzel oluyor:) domatesli ve baharatlıya bayılıyorum en çok.

bak favorimi kopyalıyım, buraya da yazmıştım hatta:)

Kullanılan Malzemeler:
  1. Yarım su bardağı domates suyu
  2. Yarım su bardağı süt
  3. Bir yemek kaşığı yoğurt.
  4. 2 tatlı kaşığı zeytin yağı
  5. 3 buçuk su bardağı beyaz un
  6. 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
  7. 1 tatlı kaşığı kekik
  8. 15 doğranmış yeşil zeytin.
  9. 1 çay kaşığı tuz.
  10. 2 çay kaşığı instant maya

Hazırlık

Tarifin Hazırlanışı
  1. Domates suyunu, sütü, yoğurdu, zeytinyağını, kekik, pul biber ve tuzu sırasıyla ekmek kabının içine boşaltın. Üzerine unu tüm sıvıyı kapatacak şekilde dökün. En üste de mayayı koyup ekmek makinasına yerleştirin. Ekmek makinenizi normal ekmek programında 3 saatlik sürede ayarlayın. İlave malzeme sinyali verdiğinde zeytinleri ekleyin.
  2. Ve mis gibi pizza kokan ekmeğinizin pişmesini bekleyin:)
  3. Hafif acılı, yumuşacık bir ekmek.

bunu siyah zeytinle de yapabilirsin.

bir de aynı tarifinde zeytin yerine haşhaş tohumu, toz acı biber ve mahlepli olanı var
yoğurt çok önemli ama yoğurt mutlaka koymaya çalış tariflerinde içini yumuşak ve bembeyaz yapıyor.

bir de çavdar ya da tam tahıl ununda cevizli ekmek yapıyorum o da çok güzel oluyor:)

Anchusa, ben tartildim sabahleyin 58,4üm. ama cok ümitlenmiyorum, cünkü birkac gündür cok az sey yedim geri alma ihtimalim yüksek.. :2:

Bu arada hepinize günaydin

siteye yeni üye oldum nereye danışacağımı bilemiyorum
zayıflamak için mate çayı kullansam fayda eder mi? yeni evliyim ve aslında tereddütlüyüm.

hemen kopyaladim tarifi
ama evdeki zeytinli ekmek bitmeden deneyemem....
aci da cok sever esim.
evde bitirmem gereken hashasim ve kurutulmus domateslerim var.
hepsini sirayla denemek istiyorum...
Cok tesekkur ederim....

Bir de hic pizza hamuru mayaladinmi makinede???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…