hemen kopyaladim tarifi
ama evdeki zeytinli ekmek bitmeden deneyemem....
aci da cok sever esim.
evde bitirmem gereken hashasim ve kurutulmus domateslerim var.
hepsini sirayla denemek istiyorum...
Cok tesekkur ederim....
Bir de hic pizza hamuru mayaladinmi makinede???
dene dene, çörek otlu peynirli de güzel oluyor, dereotluya da peynir katabilirsin:)
pizza hamuru mayaladım sonra onu yağda kızarttım, pudra şekelli reçelli yedim bir kere süper oldu:)
pizza hamuru da olur sanırsam. ama çıkarttıktan sonra biraz bastırıp havası oluyor onu çıkartman lazım.
biraz yapışık oluyor bir de:S çıkardığında hafif unlayabilirsin.
tatlı ekmeklere de şeker yerine pekmez daha bir hoş oluyor
simdilik tatli ekmeklerden uzak duracagim
zeytin peynir gibi malzemeleri ben en basta attim herseyle birlikte ama galiba sen sonradan atiyorsun.
arada ottu makine biz anlamadik bu niye otuyo diye gittik basina, o acaba malzemeleri katabilirsin otmesi miydi???kitapcigindada bulamadim ki...
siteye yeni üye oldum nereye danışacağımı bilemiyorum
zayıflamak için mate çayı kullansam fayda eder mi? yeni evliyim ve aslında tereddütlüyüm.
selam kizlarr,
sabah sabah kaynatmissiniz ;-)
gzmnc cnm o zaman haftaya sen koc ol,
cuma eksik olsa da arkadaslar idare ederler artik,
obur hafta da full ben olurum.
yarim yarim yapmayalim
herkese uyarsa tabi.
evet canım malzemeleri sonra atıyorum zeytin gibi ceviz gibi ilk hamurun toparlamasına engel olur diye, yarım saat sonra ek malzeme düdüğü çalıyor o zaman atıyosun.
kitapçıkta bişey yok ya, ordaki tariflerde çok dandik.
selam kızlar hoşgeldiniz:)
azicik ucundan kaynattik...
bu hafta bana is dusmeden is bolumu yapildi. ne guzel. tesekkur ederim....
nasilsin canikomm ???
Lachesis hindistan cevizli kurabiyeleri denedin mi?
Kizlar bugun balkabakli ya da kestaneli cheesecake yapicam. galiba balkabakli yapacagim, 2 yildir yapmamistim.kestane puresini evde yapmaya usenirim simdi , koskaya da gidemicem hic almaya. ayiklanmis balkabagi almak daha kolay... Ablam docent oldu yarin gece ona kucuk bir parti duzenlicez onun icin. Bir de sulenin firinda pirasasini yapacagim. Insallah guzel olurlar.
Pepperim ne zaman bulusuyoruz ben gitmeden? 15 gun daha burdayim ben....
iyiyim bildiğin gibi, sen nasılsın:)
Kizlar bugun balkabakli ya da kestaneli cheesecake yapicam. galiba balkabakli yapacagim, 2 yildir yapmamistim.kestane puresini evde yapmaya usenirim simdi , koskaya da gidemicem hic almaya. ayiklanmis balkabagi almak daha kolay... Ablam docent oldu yarin gece ona kucuk bir parti duzenlicez onun icin. Bir de sulenin firinda pirasasini yapacagim. Insallah guzel olurlar.
Lachesis hindistan cevizli kurabiyeleri denedin mi?
hmm okudum cnm,
sevindim, biraz daha zaman kazandik
haftaya ya da sen yogun olmazsan sonraki haftaya bir bakariz cnm
ben de daha iyiyim cnm eskisine gore,
giderek iyiye gidecek insallah
yalniz kilo vermeme ragmen gobegim cikti kizlar;
en fazla 2 hafta daha saklarim sanirim ben)))))
vay be ne aile, abla docent kardesi de o yolda ilerliyor
masallah size
tebrikler cnm
tamam sen iyi olursan haftaya goruselim..
bence 4 ay bitimine kadar saklarsin..:)yani ben olsam saklardim
ben de gaza gelsem iyi olacak. bak mesela bu hgece sabahlayabilirim cay demleyip. esim de gec gelir zaten, ona gule gule yemegi duzenleniyor is yerinde....
begenmene cok sevindim. evet ilk yapisimda benimde ici fazla gelmisti. tecrubeyle tutturuyorsun sonra...hamura 1 butun yumurta, hindistan cevizine 1 yumurta aki koyuyorsun. yanlis mi yazmisim acaba? hatta ben artan yumuta sarisini da kativeriyorum hamura..ben dedim kurabiyeyi çok güzel oldu...yalnız benim 20 den fazla oldu 2 tepsiye yaklaştı öyle olunca içi az geldi bende kalanını boş yaptım...ama tarifte bişey vardı soracağım...hamura 1 yumurtamı koyuyoruz yoksa ondada akımı...hazırlanışında akı yazmışında....
ablanı tebrik ederim....çok güzelbir duygudr eminim..... abla kardeş maşallahınız var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?