tabi ozel sektorun duzeni farkli...cnm 4 aya kadar gizleyemem, cunku 8. ayda izne ayrilsam arada sadece 4 ay kalir,
onlarda belki hazirlik yaparlar, yerime bakacak birini falan ise alirlar; ben 3 ayda soyleyeyim de ters dusmeyeyim sonra.
bir de doktora gidip gelmeer falan izin gerekebilir, soylersem belki biraz daha musamahakar olurla bana karsi
subat basi soylemeyi dusunuyorum ben de
ok. haftaya haberlesiriz
--ing. de belki daha iyi calisrsin cnm
tabi ozel sektorun duzeni farkli...
ben de ingiltereye gidene kadar islerimi bitirmeyi planliyorum. insallah oraya kalmaz is...
begenmene cok sevindim. evet ilk yapisimda benimde ici fazla gelmisti. tecrubeyle tutturuyorsun sonra...hamura 1 butun yumurta, hindistan cevizine 1 yumurta aki koyuyorsun. yanlis mi yazmisim acaba? hatta ben artan yumuta sarisini da kativeriyorum hamura..
uzerine cikolata erittin mi? eritmeden de cok guzel oluyor.hic gerek bile olmuyor aslinda ustune cikolata sosuna.
selam kizlarr,
sabah sabah kaynatmissiniz ;-)
gzmnc cnm o zaman haftaya sen koc ol,
cuma eksik olsa da arkadaslar idare ederler artik,
obur hafta da full ben olurum.
yarim yarim yapmayalim
herkese uyarsa tabi.
Kizlar bugun balkabakli ya da kestaneli cheesecake yapicam. galiba balkabakli yapacagim, 2 yildir yapmamistim.kestane puresini evde yapmaya usenirim simdi , koskaya da gidemicem hic almaya. ayiklanmis balkabagi almak daha kolay... Ablam docent oldu yarin gece ona kucuk bir parti duzenlicez onun icin. Bir de sulenin firinda pirasasini yapacagim. Insallah guzel olurlar.
20 dk pisirmek yetiyor. ilk once pismemis gibi dursa da soguyunca icini cekiyor.yarısına yaptım yarısına yapmadım....2 side çokgüzel oldu..misafrm gelmişti onlarda çok beğendiler.....sen tarfte 20 dk dmişisi pişirme süresine ben 40 dk falan yaptımm....tabi biraz sert oldulr...asıl tarif yumuşak mı oluyor...bana sanki pişmedi gibi geldide 20 dk da
amiiiiin.....tamam haftaya ben kocum.. aslinda cuma da girmeye calisabilirim gece bile olsa... kardesim de eve gitmis bugun evde bilg olcak yani...
off super, darisi önce sizinnn sonra da benim basima :)))
mrb arkadaslar bnde aranıza katılmak ıstıoyrum 57,2 kılo ıle sizlerle bırlıkte azımleee 50 kıloya düsmek ıstıyorumm hazıran a dugunum var ve gelınlıge sıgmamaktan korkuyorumm benıde aranıza alırsaınız sevınırımmm azımlerınız benııı cok etkıledı cunku
mrb arkadaslar bnde aranıza katılmak ıstıoyrum 57,2 kılo ıle sizlerle bırlıkte azımleee 50 kıloya düsmek ıstıyorumm hazıran a dugunum var ve gelınlıge sıgmamaktan korkuyorumm benıde aranıza alırsaınız sevınırımmm azımlerınız benııı cok etkıledı cunku
Oooooo iyi kaynatmışsınız yine hanımlar,
Yaa böyle tarifler vermeyin valla okurken bile canım istiyo,
Neyse ben Perşembe ve Cuma menülerimi yazayım bari,
Perşembe:
Sabah:Bir buçuk dilim kepek ekmeği,biraz kaymak,2-3 ceviz,bi kk peynir,bi bardak az şekerli çay
Ara:bi avuç yaban mersini
Ara:bi dilim yaş pasta (üzgünüm aylardır pasta canım istiyodu arkadaşlar almış)
Öğleört dilim patatesli börek(Valla bunu da arkadaşın annesi yapıp yollamış,bugün sırf karbonhidrat oldum ) bi kupa çay
Ara:yarım muz
Akşam:bir top kepek ekmeği,Bir tabak tarhana çorbası,bir tabak bulgurlu kuru madımak yemeği,bi kase yoğurt,2-3 turşu,2-3 marul
Ara:yarım ananas
Spor:1 saat 15 dk.leslie yürüyüş ve fitness yaptım,2 lt su içtim...
Bugün-Cuma:
Sabah:bir dilim kepek ekmeği,biraz kaymak,bi zeytin,2-3 ceviz,bi kk peynir,bi bardak az şekerli çay
Ara:bi elma
Ara:bi avuç yaban mersini
Öğle:Şimdi İki dilim kepek ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost yapıp yicem,bi kase de yoğurt yicem
Ara:bi muz
Akşam:bi buçuk tabak bulgurlu kuru madımak yemeği,iki dilim kepek ekmeği,bi kase yoğurt,2-3 turşu yicem
Ara:yarım ananas yerim
Spor:bir saat leslie yürüyüş ve fitness hareketleri yaptım sabah,2 lt suyumu da içerim...:97:
Aynen, ben de 57,5 kiloyum ve 52 kiloya düşmek istiyorum; ama o azimi bulamadım bir türlü kendimde. Sizinle beraber gaza gelirim inşallah ben de:)
ben dıyetısyen gözetımı altında dıyetım var ve spor yapıyorum evde plates ayrıca spor merkezıne yazılmayı dusunuyorumm burası cok soguk od. ıcın yuruyuse gıdemıorum henuz az daha yuruyuslerım baslıcak ıns.bırlık olmayınca azımlı ve kararlı kişiler görmek benı cok daha motıve edıyor ve mutlu dıyor bu yuzden bnde daha cok gaza gelıyorumm hızla ılerlıyorum ıstedıgımm yoldaaa:) sımdıden tşk edıyorumm aranıza aldıgınız ıcın umarım bu amacal bırlıkte guzel dostluklar kurarızz:)
hemen yazayim tarifio kurabiye nedir merak ettim :)))
bu hafta toplanti tam 1 saat sürdüne cok iyi ne de cok kotu diyemem ama pofff.. yine de umdugum gibi gitmedi..
yav adamin aklina nerden geliyor o sorulari sormak ben anlamiyorum yaaaa................
perşembe biraz fazla karbonhidrat olmuş haklısınnn ama genede fena değil..puanın 8
cuma günü daha güzel bir menü var puanın 9 bu arada sizde sivaslımısınız yoksa???madımak falan....
.....
hemen yazayim tarifi
MALZEMELER:
250 GR. MARGARİN
1 YUMURTA
1 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
2 YEMEK KAŞIĞI KAKAO
1 VANİLYA
1 TATLI KAŞIĞI KABARTMA TOZU
2,5 SU BARDAĞI UN
İÇ MALZEMESİ:
1 SU BARDAĞI HİNDİSTANCEVİZİ
3 YEMEK KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ
1 YUMURTA AKI
1 YEMEK KAŞIĞI SÜT
ÜSTÜ İÇİN:
50 GR. BİTTER ÇİKOLATA
1 YEMEK KAŞIĞI SU
4 YEMEK KAŞIĞI SÜT
HAZIRLANIŞI: Oda sıcaklığındaki margarini, pudra şekerini, yumurta akını, kakaoyu, elenmiş unu kabartma tozunu ve vanilyayı yoğururuz, yumuşak bir hamur hazırlarız, hamuru dinlendirirken iç malzemesini hazırlarız, hamuru ceviz büyüklüğünde parçalar ayırırız yuvarlak olarak açarız iç malzemesinden 1 tatlı kağışı koyarız ve kapatırız, tüm kurabiyelerimizi hazırladıktan sonra 170 derecede 20 dk kadar pişiririz kurabiyelerimiz soğuduktan sonra üstü için çikolatamızı parçalara böleriz, su ve süt ile benmari usulde eritiriz, kurabiyelerimizin üzerini süsleriz.Yaklaşık 20 adet kurabiye çıkıyor,
AFİYET OLSUN.
bilim dunyasina hos geldin. doktora sonunda sen de o abuk subuk sorulari soran tiplerden oluyorsun iste....
Kizlar bugun balkabakli ya da kestaneli cheesecake yapicam. galiba balkabakli yapacagim, 2 yildir yapmamistim.kestane puresini evde yapmaya usenirim simdi , koskaya da gidemicem hic almaya. ayiklanmis balkabagi almak daha kolay... Ablam docent oldu yarin gece ona kucuk bir parti duzenlicez onun icin. Bir de sulenin firinda pirasasini yapacagim. Insallah guzel olurlar.[/QU
anchusacım çok tebrik ederim hayatım ablanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?