50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel gidiyorsunnn....yalnız diyetisyenin mi verdi bilmiyorum ama yağsız salata yeme azda olsa yağ koy... yağda eriyen vitaminler varmış....

eminim çok kısa sürede verirsi kilolarını

aa cnm bana 10 vermemis miydin, oyle hatirliyorum

çok güzel gidiyorsunnn....yalnız diyetisyenin mi verdi bilmiyorum ama yağsız salata yeme azda olsa yağ koy... yağda eriyen vitaminler varmış....

eminim çok kısa sürede verirsi kilolarını

inş. canım inş. yaaa. evet dıyetısyenım verdıı bu menuyuu ama bnde azcık koymayı dusunuyorum neden dersenn bnm bu tarz yemek yeme alıskanlıgım yokktuu yanı bn hep aparatıf yıyecekler kızartmlar tarzı sylerden hoslanıyordum duzensız ve dengesız bı beslenmem vardı su 2 gunde bir gundede 2 kez ancak yemk yoyrdum arada tabı yıne dengesız yıyeceklerr ama artıkk bı dengeye gırmem gerektı dedıgım gıbı gelınlık bulamıcam yoksaa

sule cnm ben yarin belki giremem,
bugunku menumu simdiden yazayim

sabah
yarim simit
2-3 cherry domates,
1 kk kasar peynir
1 catal helva

ara
2 ad. kuru kayisi

ogle
1 kase mercimek corbasi
1 porsiyon sebzeli kofte yemegi
1 bardak ayran

ara
ceyrek simit
2-3 cherry domates, 1 kk kasar
1 catal helva

aksam
sehriye corbam var,
yanin da ne yerim tam bilemiyorum

ara
meyve yerim ya da suyunu sikarim mutlaka

not : cnm sen bana hep aksamin eksik diyosunya,
yemek pisiremiyorum ki, disardan olan hazir seyleri de yiyemiyorum
mecburen eksik kaliyor aksamlari

bazen anneme gidiyorum, bazen de o biseyler yolluyo ama herzaman olmuyor o da :-(

-- duygu somurusu gibi oldu biraz ama gercek buu

eve canım biliyorumm ve anlıyorum o yüzde sana +1 leri veriyoruz yaaa....malesef ben kriterlere göre belirtmek zorundayım eksikikleri... öğlende karbonhdrat grubundan besin almamışın....

akşama garnitür al içine yeşillik doğra salata yap mesela pratik ....içinde sebzede var salata da..... ama tek şehriye olunca malesef sadece 2. grptan beslenmiş oluyorsun....ozmanda 1 puan verebilrimm bidehamileleik puanıyla puanın 8

he hee, cok simarigim diy mi,
hem hamilelik puanlarini alip hem de hala konusuyorum.

sagol cnm hersey icin, tavsiyelerin icin

sule senin bu isi bu kadar profesyonelce yurutmene hayranim inan ki...
Ne guzel, sorumluluklarini gayet ciddiye aliyorsun ve su forumnda o kadar cok sey oturttun ki... ama sanirim gercek hayatta da boylesindir sen... herkese zaman ayiriyor ve gayet disiplinli yorumluyor puanliyorsun. tekrar takdirlerimi sunayim dedim.

Kizlaaarrr kilo bildirimlerini unutmayin. su ana kadar 2 kisinin bildirimi geldi. Pazartesi sabaha kadar yolladiniz yolladiniz. Zamaninda yollamazsaniz listeye dahil etmeyecegim. Liste bir kere yayinlanacak yalnizca haberiniz olsun

:26: elimden geldiğince sizlerden öğrendiklerimi uygulyarak anlatmaya çalışıyorm...

.evet gerçek hayatımdada böyleyim...yeterki bir işi yapmak istiyim azimliyimdir çalışmayı çok severim ama istemem lazım a bu aralar çok sık olmuyor :)))

biz çokişler başardık...çok güzel sistem oturttuk... başka hiç bir yerde yokk.... iyiki varsınız..... övgülerin için çok teşekkür ederim.....layık olmaya daha çok çalışcam

kitou hoşgeldincanım...... bizim fakir hanede burası :)))

olsun olsun sen gayet iyi gidiyorsun hamileliktede. versin bencede kocumuz sana ekstra puanlar..

sagol cnm,
diy mi simdilik iyi gidiyorum
oyle tatlilara, tuzlu ya da eksi biseylere saldirma durumlarim yok henuz
az az yiyorum herseyden

ama anchusa biliyo musun, benim gobegim onden firladi, belim de iyice zayifladi,
hamile gorunumune girmeye basladim.
tum gun sirkette karnimi icime cekmekten bi hal oluyorum, otururken pant.un ust dugmesini aciyorum caktirmadan :-(

inan ovgu degil. Ben gordugumu soyluyorum. Herkes cok guzel kocluk yapiyor bu forumda bazen oldu bastan savma koclar ama coook uzun zamandir hiiic yok. Insanlar acisindan sansli bir topic bu ama senin ayrica ozelligin su: oturup dusunuyorsun sistemi nasil gelistirebiliriz diye. Ya da gonullu koc bulamayinca hemen gonullu oluyorsun.O yuzden bu isi severek yaptigini dusunuyorum... bizim tesekkur etmemiz lazim valla....
.

olcak o kadar. ilk 3 ayi atlat sakincasi yoksa baslarsin spora....rahat seyler giymeye calis is yerindede elbiseler falan...
ben kesin pisbogaz bir hamile olurdum valla..

Kizlaaarrr kilo bildirimlerini unutmayin. su ana kadar 2 kisinin bildirimi geldi. Pazartesi sabaha kadar yolladiniz yolladiniz. Zamaninda yollamazsaniz listeye dahil etmeyecegim. Liste bir kere yayinlanacak yalnizca haberiniz olsun

cnmmm ben rejim yapmadigim icin kilo bildirimi de yapmiyorum ama ..
yapmam gerekir mi??

ben de aynı fikirdeyim şuleye öpücükler gönderiyorum, çok özenli bir de çok tatlı

kesinlikle katiliyorum anchusa sana.

ben de cok tsk ediyorum suleulkuye.

ayni sekilde sana da cnm
topigin buyuk yuku sizlerde

olcak o kadar. ilk 3 ayi atlat sakincasi yoksa baslarsin spora....rahat seyler giymeye calis is yerindede elbiseler falan...
ben kesin pisbogaz bir hamile olurdum valla..

cnm ic karni genis olanlarda yana dogru bi genisleme oluyor, benim gibi ic karni dar olanlarinda one dogru pirtliyor gobisi..
elbise giymeyi dusundum de o zaman daha cok belli olacak diye cekiniyorum
kumas pantlanlarim rahatti da, bugun free gun, kot giydim, mahvetti beni, karnimi sıktı :-((

selam kizlar benide araniza alirmisiniz..hedefim 55 kilo olmak..163 boyundayim..simdi leslie sansonla spor yapcam sonra görüsürüz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…