O ZAMAN bnde menumu yazayım
SABAH: 2 dılım bugday ekmegı,3 adet zeytın,1 kıbrıt kutusu beyaz peynır,yagsız domates ve salatalık 1 bardak az sekerlı çay
ARA: 1 ORTA BOY ELMA
ÖĞLE: 5KASIK MERCIMEK CORBASI,4 YEMEK KASIGI SUSUZ ISPANAK YEMEGI,2 DİLİM EKMEK,1 SU BARDAGI KDR YOGURT VE YAGSIZ SALATA
GÜNDE SADECE EN FAZLA 5 SU BARDAGI SU ILE BASLANGIC YPTIK CUNKU BN DIYETTN ÖNCE 2 GÜNDE BIR SU ICEN BIRIYDIMMMM:s
düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 1 1 2 0 3 1 8
peppermint 1 1 3 1 2 1 9
gzmnc 1 1 3 1 2 1 9
nazz menüleri yok 0
jelyb10 0
aybukeeslem 1 1 3 1 3 1 10
azul 1 1 1 1 3 1 8
tuğbaaa 1 1 2 1 2 0 7
anchusa 1 1 3 0 3 1 9
parlaksiyah 1 1 3 1 3 1 10
yaamuur 1 1 3 1 2 1 9
coturnix 1 0 1 1 2 0 5
aa cnm bana 10 vermemis miydin, oyle hatirliyorum
çok güzel gidiyorsunnn....yalnız diyetisyenin mi verdi bilmiyorum ama yağsız salata yeme azda olsa yağ koy... yağda eriyen vitaminler varmış....
eminim çok kısa sürede verirsi kilolarını
sule cnm ben yarin belki giremem,
bugunku menumu simdiden yazayim
sabah
yarim simit
2-3 cherry domates,
1 kk kasar peynir
1 catal helva
ara
2 ad. kuru kayisi
ogle
1 kase mercimek corbasi
1 porsiyon sebzeli kofte yemegi
1 bardak ayran
ara
ceyrek simit
2-3 cherry domates, 1 kk kasar
1 catal helva
aksam
sehriye corbam var,
yanin da ne yerim tam bilemiyorum
ara
meyve yerim ya da suyunu sikarim mutlaka
not : cnm sen bana hep aksamin eksik diyosunya,
yemek pisiremiyorum ki, disardan olan hazir seyleri de yiyemiyorum
mecburen eksik kaliyor aksamlari
bazen anneme gidiyorum, bazen de o biseyler yolluyo ama herzaman olmuyor o da :-(
-- duygu somurusu gibi oldu biraz ama gercek buu
eve canım biliyorumm ve anlıyorum o yüzde sana +1 leri veriyoruz yaaa....malesef ben kriterlere göre belirtmek zorundayım eksikikleri... öğlende karbonhdrat grubundan besin almamışın....
akşama garnitür al içine yeşillik doğra salata yap mesela pratik ....içinde sebzede var salata da..... ama tek şehriye olunca malesef sadece 2. grptan beslenmiş oluyorsun....ozmanda 1 puan verebilrimm bidehamileleik puanıyla puanın 8
he hee, cok simarigim diy mi,
hem hamilelik puanlarini alip hem de hala konusuyorum.
sagol cnm hersey icin, tavsiyelerin icin
sule senin bu isi bu kadar profesyonelce yurutmene hayranim inan ki...
Ne guzel, sorumluluklarini gayet ciddiye aliyorsun ve su forumnda o kadar cok sey oturttun ki... ama sanirim gercek hayatta da boylesindir sen... herkese zaman ayiriyor ve gayet disiplinli yorumluyor puanliyorsun. tekrar takdirlerimi sunayim dedim.
olsun olsun sen gayet iyi gidiyorsun hamileliktede.versin bencede kocumuz sana ekstra puanlar..
:26: elimden geldiğince sizlerden öğrendiklerimi uygulyarak anlatmaya çalışıyorm...
.evet gerçek hayatımdada böyleyim...yeterki bir işi yapmak istiyim azimliyimdir çalışmayı çok severim ama istemem lazım a bu aralar çok sık olmuyor :)))
biz çokişler başardık...çok güzel sistem oturttuk... başka hiç bir yerde yokk.... iyiki varsınız..... övgülerin için çok teşekkür ederim.....layık olmaya daha çok çalışcam
sagol cnm,
diy mi simdilik iyi gidiyorum
oyle tatlilara, tuzlu ya da eksi biseylere saldirma durumlarim yok henuz
az az yiyorum herseyden
ama anchusa biliyo musun, benim gobegim onden firladi, belim de iyice zayifladi,
hamile gorunumune girmeye basladim.
tum gun sirkette karnimi icime cekmekten bi hal oluyorum, otururken pant.un ust dugmesini aciyorum caktirmadan :-(
Kizlaaarrr kilo bildirimlerini unutmayin. su ana kadar 2 kisinin bildirimi geldi. Pazartesi sabaha kadar yolladiniz yolladiniz. Zamaninda yollamazsaniz listeye dahil etmeyecegim. Liste bir kere yayinlanacak yalnizca haberiniz olsun
sule senin bu isi bu kadar profesyonelce yurutmene hayranim inan ki...
Ne guzel, sorumluluklarini gayet ciddiye aliyorsun ve su forumnda o kadar cok sey oturttun ki... ama sanirim gercek hayatta da boylesindir sen... herkese zaman ayiriyor ve gayet disiplinli yorumluyor puanliyorsun. tekrar takdirlerimi sunayim dedim.
inan ovgu degil. Ben gordugumu soyluyorum. Herkes cok guzel kocluk yapiyor bu forumda bazen oldu bastan savma koclar ama coook uzun zamandir hiiic yok. Insanlar acisindan sansli bir topic bu ama senin ayrica ozelligin su: oturup dusunuyorsun sistemi nasil gelistirebiliriz diye. Ya da gonullu koc bulamayinca hemen gonullu oluyorsun.O yuzden bu isi severek yaptigini dusunuyorum... bizim tesekkur etmemiz lazim valla....
.
olcak o kadar. ilk 3 ayi atlat sakincasi yoksa baslarsin spora....rahat seyler giymeye calis is yerindede elbiseler falan...
ben kesin pisbogaz bir hamile olurdum valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?