50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet severek yapıyorummm....fırsatım oldukçada yapmaya devam edecem. inş. bencede çok şanslılar hepimiz çok güzel ilgileniyo çok iyi örnek oluyoruz yeni gelenlere......

ben de aynı fikirdeyim şuleye öpücükler gönderiyorum, çok özenli bir de çok tatlı

kesinlikle katiliyorum anchusa sana.

ben de cok tsk ediyorum suleulkuye.

ayni sekilde sana da cnm
topigin buyuk yuku sizlerde

evet evet kesinlikle suleulkucumuuzzz cok cok iyi:))

ben bile kilo verdim yaaa :)

çok teşekkür ederim kızlar güzel düşünceleriniz için....

selam kizlar benide araniza alirmisiniz..hedefim 55 kilo olmak..163 boyundayim..simdi leslie sansonla spor yapcam sonra görüsürüz.......

tabi alırız hoş geldin.....

cnmmm ben rejim yapmadigim icin kilo bildirimi de yapmiyorum ama ..
yapmam gerekir mi??
yok senin durumunu biliyorum

ben de aynı fikirdeyim şuleye öpücükler gönderiyorum, çok özenli bir de çok tatlı

bak herkes yani fikirde...

pepper gobeginin one cikmasi daha iyi bosver...kotlara veda edicen bir sene kadar napalim...

bende 50 kiloyla hamile kaldım şuanda 56 kiloyum boyumda 1.65.22 haftalık hamileyim..benmde karnım öne doğru gidiyo ama popomda kilo alıyo çok ta hareketliyim ya.neler yapıyosunuz fırmda kalmak için?:)

yok senin durumunu biliyorum

bak herkes yani fikirde...

pepper gobeginin one cikmasi daha iyi bosver...kotlara veda edicen bir sene kadar napalim...

diy mi,
bence de daha iyi..

hamile kotu alirim ben de.
zaten bi site kesfettim,
ebru maternity; siz de not edin, size de lazim olacak,
bi 3 aylik olayim ordaki giysilerin hepsini alicam ) bayildim bittim,
bu kadar modern hamile giysileri oldugunu bilmiyordum ben

cevahirde de gebe diye bi magaza varmis galiba, sen bilirsin belki cnm, nasil acaba, fiyatlari falan.
bigun gidip bakarim ya da

biliyorum gebeyi
valla hic indirimde gormedim. LAzim olmayinac iceri girip bakmadim da ama cevahire cok fazla gidiyorum ben. vitrininde hep cok sirin seyler var...

Hanımlar az önce haberlerde gördüm,bi helva varmış deva-i misk adında,

Çok faydalıymış,pehlivanlara,bebeklere ve hatta padişahlar hasta kızlarına bundan yedirirmiş,

41 çeşit baharat,bal,yumurta akı varmış içinde,

Çok merak ettim bileniniz var mı?

Oktay Usta'da yapılcakmış sanırım bugün...

olsun canım bebeğiniz ve siz sağlıklı olunda gerisi boş doğumdan sonra vermek için çabalarız.

olsun canım bebeğiniz ve siz sağlıklı olunda gerisi boş doğumdan sonra vermek için çabalarız.

canim zaten henuz kilo almadim ben.
sonraki aylarda da alirsam kafama takmam,
sonucta bu donemin de guzelligi bu, kilo almak.
zaten ilk cocukta pek kilo kalmiyor, dogumdan sonra gidiyor cabucak

evet canım normal kilon.ben bu sözü sadece derdimiz kilo olsun die dedim.çünkü ben 1 aydır amniyosentez krizindeydim sonuçlarımı bekliodum 2 gun önce sonuçlarımı aldım ve rahatladım.şimdi bende takmıyorum kafama kiloyu falan...

sen de mi hamilesin cnm,

neden amniyosentez oldun? yasin kac sormasi ayip?

evet tabi, tek derdimiz kilo olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…