inan ovgu degil. Ben gordugumu soyluyorum. Herkes cok guzel kocluk yapiyor bu forumda bazen oldu bastan savma koclar ama coook uzun zamandir hiiic yok. Insanlar acisindan sansli bir topic bu ama senin ayrica ozelligin su: oturup dusunuyorsun sistemi nasil gelistirebiliriz diye. Ya da gonullu koc bulamayinca hemen gonullu oluyorsun.O yuzden bu isi severek yaptigini dusunuyorum... bizim tesekkur etmemiz lazim valla....
.
ben de aynı fikirdeyim şuleye öpücükler gönderiyorum, çok özenli bir de çok tatlı
kesinlikle katiliyorum anchusa sana.
ben de cok tsk ediyorum suleulkuye.
ayni sekilde sana da cnm
topigin buyuk yuku sizlerde
evet evet kesinlikle suleulkucumuuzzz cok cok iyi:))
ben bile kilo verdim yaaa :)
selam kizlar benide araniza alirmisiniz..hedefim 55 kilo olmak..163 boyundayim..simdi leslie sansonla spor yapcam sonra görüsürüz.......
yok senin durumunu biliyorumcnmmm ben rejim yapmadigim icin kilo bildirimi de yapmiyorum ama ..
yapmam gerekir mi??
ben de aynı fikirdeyim şuleye öpücükler gönderiyorum, çok özenli bir de çok tatlı
kesinlikle katiliyorum anchusa sana.
ben de cok tsk ediyorum suleulkuye.
ayni sekilde sana da cnm
topigin buyuk yuku sizlerde
cnm ic karni genis olanlarda yana dogru bi genisleme oluyor, benim gibi ic karni dar olanlarinda one dogru pirtliyor gobisi..
elbise giymeyi dusundum de o zaman daha cok belli olacak diye cekiniyorum
kumas pantlanlarim rahatti da, bugun free gun, kot giydim, mahvetti beni, karnimi sıktı :-((
yok senin durumunu biliyorum
bak herkes yani fikirde...
pepper gobeginin one cikmasi daha iyi bosver...kotlara veda edicen bir sene kadar napalim...
biliyorum gebeyidiy mi,
bence de daha iyi..
hamile kotu alirim ben de.
zaten bi site kesfettim,
ebru maternity; siz de not edin, size de lazim olacak,
bi 3 aylik olayim ordaki giysilerin hepsini alicam) bayildim bittim,
bu kadar modern hamile giysileri oldugunu bilmiyordum ben
cevahirde de gebe diye bi magaza varmis galiba, sen bilirsin belki cnm, nasil acaba, fiyatlari falan.
bigun gidip bakarim ya da
peper kilo bild,rmi yap bence .
bakalım takip edelim hamileleik killosunu
biliyorum gebeyi
valla hic indirimde gormedim. LAzim olmayinac iceri girip bakmadim da ama cevahire cok fazla gidiyorum ben. vitrininde hep cok sirin seyler var...
o da olur cnmmm
ben kendim tutuyorum zaten;
25 aralik: 55,8
8 ocak ;55,1
15 ocak 55,0
bir de yarin tartilicam bakalim
canım kaç aylıksın sen?
olsun canım bebeğiniz ve siz sağlıklı olunda gerisi boş doğumdan sonra vermek için çabalarız.
evet canım normal kilon.ben bu sözü sadece derdimiz kilo olsun die dedim.çünkü ben 1 aydır amniyosentez krizindeydim sonuçlarımı bekliodum 2 gun önce sonuçlarımı aldım ve rahatladım.şimdi bende takmıyorum kafama kiloyu falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?