50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam herkeseee koçum tşkler şimdiden değerlendirme için

Sabah
tost ( 2 dilim kepek ekmek arası yarım kk diyet peynir, 1 yaprak marul, 2-3 dal maydanoz, çeyrek domates)

Ara
1 orta boya yakın elma
1 adet beyaz leblebi

Öğle
çeyrek greyfurt
1 adet eti hoşbeş (9 kat tat bisküvisinin ince ve azıcık uzun hali)
2 kupa 5 i bir yerde çay
yarım dilim kepek ekmek (belki çok az fazladır ama 1 dilim yok)
1 kase hazır domates çorbası (kaşarsız) pul biberli
1 çorba kasesinin yarısından biraz fazla salata (yağsız tuzsuz sossuz, 1,5-2 yaprak marul, 3-4 dal roka, çeyrek salatalık)
1 küçük mandalina

Ara
0,5 mllik pet şişede yarım yağlı süt
2,5 dilim bisküvi pastası (4 kat x 2,5= 10 adet petit beurre bisk. ve az miktar fındık aromalı hazır puding diye düşünelim :18: )

Akşam
en fazla 1 kase hazır domates çorbası (kaşarsız-tuzsuz)
4-5 çorba kaşığı pirinç pilavı (k. biberli)
yarımdan biraz fazla karnı yarık
yarım su bardağı ayran

Ara
2 kupa sade mate çayı

Ara
1 portakal
1 küçük mandalina

toplamda 2,5 lt su
55-60 dk yürüyüş
170 ip atlama
45 dk pilates

*tatlı biraz fazla oldu gibi ama onu yiyince yemekte çok yiyemiyorum daha yemedim en fazla ne kadar yerim diye düşünerek yazıyorum fazlası olsun azı olmasın zaten canım yemekte istemiyor 2 akşamdır yemekten 45 dk önce filan bisk. pastası yediğim için acaba hep böyle mi yapsam sonuçta diğer tatlılara nazaran extra un-şeker yumurta vs. katmıyorum marmelat şerbet vs. de yok ???

Son düzenleme:
Kizlaaarrr kilo bildirimlerini unutmayin. su ana kadar 2 kisinin bildirimi geldi. Pazartesi sabaha kadar yolladiniz yolladiniz. Zamaninda yollamazsaniz listeye dahil etmeyecegim. Liste bir kere yayinlanacak yalnizca haberiniz olsun

ama benim henüz bi tartım bile yokk ( pzrtesiye kadar tartılırım bi yerdenn inş.

bende simdi aksam yemeyimi yiyorum..pilatesimi yaptim az önce

menümde 4 kasik mor lahana yemeyi..yanina 2 kasik yogurt
firinda brokoli yapmistim..4 kasik kadarda ondan yerim yine yanina 2 kasik yogurtlan.-

günlük 1 kaçmak yapma hakkımız var zaten..... onun için sorınyok.... öğle yemeğin ço az olmuşşşş sadece çorba ekmek salata olmazzz mutlaka yemek olmalı puanın 9

kizlar burda puandami veriliyo..cok hossunuz

evet canım.....ben koçum bu hafta değelendirme kriterlerim var onlara uygun olarak puan veriyorummm...böylelikle haftanın en güzel besleneni seçiyoruz....

merhabalar
bugünkü menüm
sabah
çeyrek simit , çok azıcık ekmek ve krem peynir , salatalık , çay

ara yok

öğlen
yarım kaseden daha az mercimek çorba
yarım porsiyon orman kebabı
yarım pors. pirinç pilavı
yoğurt

ara
elma

ara
yarım poğaca

akşam
kahvaltı edicez, sucuk peynir çay domates vs.

merhaba kızlar. ben 60-69 topiğindeydim ancak orada hoş olmayan şeyler oldu. üzüldüm açıkçası ve eğer buraya kabul ederseniz sizn aranıza katılmak istiyorum canım. kilom size göre biraz fazladır benim. 70 kiloyum. boyumda 170. 5 ay önce başladım diyete ve spora. diyetisyene gidiyorum. 13 kilo verdim. 10 kilosu yağdı. 5 kilom kaldı ideal kiloma. yağ oranım fazla olmadığı için 65 ideal dedi diyetisyenim. kabul ederseniz burda sizlerle olmak istiyorum

canim benim..seninde gelmene sevindim..

hugocuk hakli kizlar...bende 69-60 kilo verenler topiginden kactim..orda okadar sevimli biri varki dayanamadik kactik sonunda....benide alirsaniz araniza sevinirim..

aralaın eksik bide akşm yeeğinde eksiklik var puanın 7

aaaa nedemek hoşgeldiniz....tabi kabul ederiz.bzim kapımı herkese açık..... sizin sistemdn bizimk iraz fark lıdır bize menüyü o hatfa koçkimse o yorumlar ve puan verir...eminim sizde sevecekiniz bizi.....

çok teşekkür ederiz kızlar. benim listem var. onu uyguluyorum. yazarım size listemi. ayda 1 kez kontrole giidiyorum. güzel kilo verdim. yanlız ben asla şeker ve tatlı yemiyorum 5 ay oldu. hiç ağzıma tatlı ve şekerli şeyler sürmedim hiç. sadece meyve yerim tatlı olarak sizden güç alarak 65 olurum inşallah en kısa zamanda

O ZAMAN bnde menumu yazayım
SABAH: 2 dılım bugday ekmegı,3 adet zeytın,1 kıbrıt kutusu beyaz peynır,yagsız domates ve salatalık 1 bardak az sekerlı çay
ARA: 1 ORTA BOY ELMA
ÖĞLE: 5KASIK MERCIMEK CORBASI,4 YEMEK KASIGI SUSUZ ISPANAK YEMEGI,2 DİLİM EKMEK,1 SU BARDAGI KDR YOGURT VE YAGSIZ SALATA
AKŞAM: 2KEPCE TARHANA CORBASI, 5YEMEK KASIGI COK AZ SULU BEZELYE YEMEGI 1SU BARDAGI KADARI YOGURT VE AZ YAGLI SALATAAA :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…