Kizlaaarrr kilo bildirimlerini unutmayin. su ana kadar 2 kisinin bildirimi geldi. Pazartesi sabaha kadar yolladiniz yolladiniz. Zamaninda yollamazsaniz listeye dahil etmeyecegim. Liste bir kere yayinlanacak yalnizca haberiniz olsun
selam herkeseee koçum tşkler şimdiden değerlendirme için
Sabah
tost ( 2 dilim kepek ekmek arası yarım kk diyet peynir, 1 yaprak marul, 2-3 dal maydanoz, çeyrek domates)
Ara
1 orta boya yakın elma
1 adet beyaz leblebi
Öğle
çeyrek greyfurt
1 adet eti hoşbeş (9 kat tat bisküvisinin ince ve azıcık uzun hali)
2 kupa 5 i bir yerde çay
yarım dilim kepek ekmek (belki çok az fazladır ama 1 dilim yok)
1 kase hazır domates çorbası (kaşarsız) pul biberli
1 çorba kasesinin yarısından biraz fazla salata (yağsız tuzsuz sossuz, 1,5-2 yaprak marul, 3-4 dal roka, çeyrek salatalık)
1 küçük mandalina
Ara
0,5 mllik pet şişede yarım yağlı süt
2,5 dilim bisküvi pastası (4 kat x 2,5= 10 adet petit beurre bisk. ve az miktar fındık aromalı hazır puding diye düşünelim :18: )
Akşam
en fazla 1 kase hazır domates çorbası (kaşarsız-tuzsuz)
4-5 çorba kaşığı pirinç pilavı (k. biberli)
yarımdan biraz fazla karnı yarık
yarım su bardağı ayran
Ara
2 kupa sade mate çayı
Ara
1 portakal
1 küçük mandalina
toplamda 2,5 lt su
55-60 dk yürüyüş
170 ip atlama
45 dk pilates
*tatlı biraz fazla oldu gibi ama onu yiyince yemekte çok yiyemiyorum daha yemedim en fazla ne kadar yerim diye düşünerek yazıyorum fazlası olsun azı olmasınzaten canım yemekte istemiyor 2 akşamdır yemekten 45 dk önce filan bisk. pastası yediğim için acaba hep böyle mi yapsam sonuçta diğer tatlılara nazaran extra un-şeker yumurta vs. katmıyorum marmelat şerbet vs. de yok ???
kizlar burda puandami veriliyo..cok hossunuz
cok beyendim bunu...evet canım.....ben koçum bu hafta değelendirme kriterlerim var onlara uygun olarak puan veriyorummm...böylelikle haftanın en güzel besleneni seçiyoruz....
canim benim..seninde gelmene sevindim..merhaba kızlar. ben 60-69 topiğindeydim ancak orada hoş olmayan şeyler oldu. üzüldüm açıkçası ve eğer buraya kabul ederseniz sizn aranıza katılmak istiyorum canım. kilom size göre biraz fazladır benim. 70 kiloyum. boyumda 170. 5 ay önce başladım diyete ve spora. diyetisyene gidiyorum. 13 kilo verdim. 10 kilosu yağdı. 5 kilom kaldı ideal kiloma. yağ oranım fazla olmadığı için 65 ideal dedi diyetisyenim. kabul ederseniz burda sizlerle olmak istiyorum
canim benim..seninde gelmene sevindim..
üzülme canim benim..burdaki arkadaslar bizi yanliz birakmazlar umarim..napayım canım olmaz ama bu kadarda ayıp artık ya gerçekten üzüldüm.
üzülme canim benim..burdaki arkadaslar bizi yanliz birakmazlar umarim..
merhabalar
bugünkü menüm
sabah
çeyrek simit , çok azıcık ekmek ve krem peynir , salatalık , çay
ara yok
öğlen
yarım kaseden daha az mercimek çorba
yarım porsiyon orman kebabı
yarım pors. pirinç pilavı
yoğurt
ara
elma
ara
yarım poğaca
akşam
kahvaltı edicez, sucuk peynir çay domates vs.
merhaba kızlar. ben 60-69 topiğindeydim ancak orada hoş olmayan şeyler oldu. üzüldüm açıkçası ve eğer buraya kabul ederseniz sizn aranıza katılmak istiyorum canım. kilom size göre biraz fazladır benim. 70 kiloyum. boyumda 170. 5 ay önce başladım diyete ve spora. diyetisyene gidiyorum. 13 kilo verdim. 10 kilosu yağdı. 5 kilom kaldı ideal kiloma. yağ oranım fazla olmadığı için 65 ideal dedi diyetisyenim. kabul ederseniz burda sizlerle olmak istiyorum
haklisin canim..artik durulmazdi zaten orda..inşallah canım. gerçi benim kilom bu topiğe fazla ama artık 60-69 topiğindede durulmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?