50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooooooooo bugün okuyorum okuyorum bitmiyor maşallah... kaynatmışsınız sabahtan beri giremedim.
menümü yazıyım koçum..
önceden belirtiyim çok karbonhidratlı bi menü oldu 2 gündür aldığım 10 puana ve tartıdaki sayıya (52.4)
aldandım komsudaydım fazla kaçırdım.çooooooooook pişmanım:18::18::18::18: akşam yemek bile yiyemedimm
SABAH
Yarım ıspanaklı gözleme
1 dilim kadar ekmek
1 kupa yeşil çay
tereyağ-az bal az reçel
labne prynir-1 çatal beyaz peynir

ARA
1 kase k-fleaks
2 t.k.pekmez

ARA
Yarım muz
1 portakal

ÖĞLE
2 küçük kıymalı poğaça
2 dilim yeşil mercimekli börek
1 dilim kek
biraz lahana dolması
1 br çay

ARA
iğde

AKŞAM
salata maydonoz ve kuzu kıulağıyla

ARA
meyve yerim biraz da iğde...

su 3-4 br oldu
spor yarım saat kadar bisiklete binerim.

bence menün güzel canim..puanlama olarak ne puan vereceyimi bilmiyorum ama daha yeniyim burda.....birde burda galiba bütün günün menüleri beraber yaziliyo..bence daha iyi bu sekilde.

gayet güzelll menü.... artık senn haftaya alalım listemize....böyle beslenirsen çok kısa sürede hedfine erişirsin....

evet öğlen çok yemişin.... hepside karhnhidrat dediğin gibi keşke salata falan olsaymış birazda hep hamur işi olmuş.....

puanın 7
bence menün güzel canim..puanlama olarak ne puan vereceyimi bilmiyorum ama daha yeniyim burda.....birde burda galiba bütün günün menüleri beraber yaziliyo..bence daha iyi bu sekilde.

pardon puanlamayi kocum yapiyordu dimi..ay alismam lazim ..

alışırısn canım bzde eskiden sizin topikteki gibi yapıyorduk..kim denk gelirse yorumluyor..her öğünü yediğimizde yazıyorduk...am bu sefer tüm gün değerlendirlmiyordu tek öğün yorum yapılıordu...

sonra koç sistemni getirdik herks menüsünü yazıyordu koç yorumluyordu...bu kezde kimi yazıyor kim yazmıyordu kaçmak yazdğmız zaman yazmyoruk..sonra puanlama işi geldi topiğime bir ark uyguladı çok verimaldık herkes puan almak için menüsnü yazmaya başladı tabii kaçamak yapmıyordu artık..

alışırısn canım bzde eskiden sizin topikteki gibi yapıyorduk..kim denk gelirse yorumluyor..her öğünü yediğimizde yazıyorduk...am bu sefer tüm gün değerlendirlmiyordu tek öğün yorum yapılıordu...

sonra koç sistemni getirdik herks menüsünü yazıyordu koç yorumluyordu...bu kezde kimi yazıyor kim yazmıyordu kaçmak yazdğmız zaman yazmyoruk..sonra puanlama işi geldi topiğime bir ark uyguladı çok verimaldık herkes puan almak için menüsnü yazmaya başladı tabii kaçamak yapmıyordu artık..[/QUOTE]

bu sekilde daha güzel motive oluruz..burayi sevdim ben..

bende simdi leslie yaptim 3 mil..aslinda öylen yapacaktim kocis el koydu pc ye...bende sonra yapayim dedim..

kizlar burdada o malum zararli tatlilardan yiyormusunuz....
menülere bakilirsa burdaki arkadaslar daha saglikli besleniyo gibime geldi...

bende yarin bütün gün ne yedigimi ictigimi not alip buraya yazacagim..bu sekilde daha iyi..diyer sekilde kacamak yapma ihtimali daha yüksek..ne yedigimizide unutuyoruz hem zararli seyler yememis oluruz..cünkü sorumlulugumuz olur buraya yazacagiz..puanlama alacagiz

şimdi tatlı yiyoruz tabi...benimkoçluğumda 1. kaçamağa izin var ama 2 de - veriyorum birde tatlı ile yapılan araya puan vermiyorum...ama tatlının yanında sağlık bir şey yenirse yada daha sorasında hemen sonra ara yapıp sağlıklı şeyler yenirse tatlıyı görmezden geliyorum.....

tabi haftayaki koçumuz nasıl bir sistem uygular pazartesi bildirir bize....

hemen hatırlatayım hafta sonu menü değerlendirmiyoruz yani özgürüz. .biz kaçamaklarımızı o yüzden haftasonu yapıyoruzzz... koçlarımız pazartesi-cuma arasında menülere puan veriyor.....

bayagi ciddi ciddi düzen var burda..ama iyidir..

evet canım biz düzenimizi kurduk çok güzel işliyor çok memnunuz :))) git gide sayımız artıyor bir sürü yeni arkadaşımız aramıza katılyor.....sayı arttıkçaa paylaaşım artıyor bilgimiz artıyor

madem sayınız artıyo bana yer kalmaz sonra bende acele edeyim bari
kızlar bende varım kabul ediyonuz mu beni de:78:

hoşbulduk canım
ay belki bende bura sayesinde yeniden başlarım diyete :97:

diyet olarak düşünme sağıklı beslenerke kilo veriyorm de kendine...diyet rejim psikolojisine girmekten korunursun.....biz 6 öğün yiyerek öğünlerimizde

sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata gruplarından 1 er ürün seçerek menümüzü oluşrturuyoruz....

gün içinde 2 -2.5 litre su içiyoruz yeşil çay yada 5 bir yerde içmeye özen gösteriyoruzz ayrıca spor listeside tutuyoruz eğer spor yapıyorsanz onunda cinsini ve süresini bildiriyorsunuz ....

evet canım öyle ama yinede olmuyo işte bir başlasam sonunu getireceğimde işte moralim bozuldukça hep bozuyorum malesef:2:

evet canım öyle ama yinede olmuyo işte bir başlasam sonunu getireceğimde işte moralim bozuldukça hep bozuyorum malesef:2:

hiç morelini bozmaaa burda hesap verme zorunuluğu olduğu içinnn ve koçlarımız yanlışlarımızı söylediği için çok daha rahat kilo vereckesin bundan emin ol......

anchusa çizelge hazırlamak için imza alanı derken kontrol paneli-profili düzenle-deki çizelge kısmı değil mi başka bir yer var da ben mi görmüyorum yaaaaaaaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…