bence menün güzel canim..puanlama olarak ne puan vereceyimi bilmiyorum ama daha yeniyim burda.....birde burda galiba bütün günün menüleri beraber yaziliyo..bence daha iyi bu sekilde.O ZAMAN bnde menumu yazayım
SABAH: 2 dılım bugday ekmegı,3 adet zeytın,1 kıbrıt kutusu beyaz peynır,yagsız domates ve salatalık 1 bardak az sekerlı çay
ARA: 1 ORTA BOY ELMA
ÖĞLE: 5KASIK MERCIMEK CORBASI,4 YEMEK KASIGI SUSUZ ISPANAK YEMEGI,2 DİLİM EKMEK,1 SU BARDAGI KDR YOGURT VE YAGSIZ SALATA
AKŞAM: 2KEPCE TARHANA CORBASI, 5YEMEK KASIGI COK AZ SULU BEZELYE YEMEGI 1SU BARDAGI KADARI YOGURT VE AZ YAGLI SALATAAA :)
O ZAMAN bnde menumu yazayım
SABAH: 2 dılım bugday ekmegı,3 adet zeytın,1 kıbrıt kutusu beyaz peynır,yagsız domates ve salatalık 1 bardak az sekerlı çay
ARA: 1 ORTA BOY ELMA
ÖĞLE: 5KASIK MERCIMEK CORBASI,4 YEMEK KASIGI SUSUZ ISPANAK YEMEGI,2 DİLİM EKMEK,1 SU BARDAGI KDR YOGURT VE YAGSIZ SALATA
AKŞAM: 2KEPCE TARHANA CORBASI, 5YEMEK KASIGI COK AZ SULU BEZELYE YEMEGI 1SU BARDAGI KADARI YOGURT VE AZ YAGLI SALATAAA :)
ooooooooo bugün okuyorum okuyorum bitmiyor maşallah... kaynatmışsınız sabahtan beri giremedim.
menümü yazıyım koçum..
önceden belirtiyim çok karbonhidratlı bi menü oldu 2 gündür aldığım 10 puana ve tartıdaki sayıya (52.4)
aldandım komsudaydım fazla kaçırdım.çooooooooook pişmanım:18::18::18::18: akşam yemek bile yiyemedimm
SABAH
Yarım ıspanaklı gözleme
1 dilim kadar ekmek
1 kupa yeşil çay
tereyağ-az bal az reçel
labne prynir-1 çatal beyaz peynir
ARA
1 kase k-fleaks
2 t.k.pekmez
ARA
Yarım muz
1 portakal
ÖĞLE
2 küçük kıymalı poğaça
2 dilim yeşil mercimekli börek
1 dilim kek
biraz lahana dolması
1 br çay
ARA
iğde
AKŞAM
salata maydonoz ve kuzu kıulağıyla
ARA
meyve yerim biraz da iğde...
su 3-4 br oldu
spor yarım saat kadar bisiklete binerim.
bence menün güzel canim..puanlama olarak ne puan vereceyimi bilmiyorum ama daha yeniyim burda.....birde burda galiba bütün günün menüleri beraber yaziliyo..bence daha iyi bu sekilde.
pardon puanlamayi kocum yapiyordu dimi..ay alismam lazim ..
gayet güzelll menü.... artık senn haftaya alalım listemize....böyle beslenirsen çok kısa sürede hedfine erişirsin....
tşk ederım takdırlerınız ıcın ıns. ulasırım hedefıme lısteyede alırsanız cok memnun olurummmm cok ıyı motıve oldum ılk gundennn:)
bende simdi leslie yaptim 3 mil..aslinda öylen yapacaktim kocis el koydu pc ye...bende sonra yapayim dedim..
kizlar burdada o malum zararli tatlilardan yiyormusunuz....
menülere bakilirsa burdaki arkadaslar daha saglikli besleniyo gibime geldi...
bende yarin bütün gün ne yedigimi ictigimi not alip buraya yazacagim..bu sekilde daha iyi..diyer sekilde kacamak yapma ihtimali daha yüksek..ne yedigimizide unutuyoruz hem zararli seyler yememis oluruz..cünkü sorumlulugumuz olur buraya yazacagiz..puanlama alacagiz
bayagi ciddi ciddi düzen var burda..ama iyidir..
madem sayınız artıyo bana yer kalmaz sonra bende acele edeyim barievet canım biz düzenimizi kurduk çok güzel işliyor çok memnunuz :))) git gide sayımız artıyor bir sürü yeni arkadaşımız aramıza katılyor.....sayı arttıkçaa paylaaşım artıyor bilgimiz artıyor
madem sayınız artıyo bana yer kalmaz sonra bende acele edeyim bari
kızlar bende varım kabul ediyonuz mu beni de:78:
hoşbulduk canımtabi canımm ne demek hoşgeldin aramıza.....
hoşbulduk canım
ay belki bende bura sayesinde yeniden başlarım diyete :97:
diyet olarak düşünme sağıklı beslenerke kilo veriyorm de kendine...diyet rejim psikolojisine girmekten korunursun.....biz 6 öğün yiyerek öğünlerimizde
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata gruplarından 1 er ürün seçerek menümüzü oluşrturuyoruz....
gün içinde 2 -2.5 litre su içiyoruz yeşil çay yada 5 bir yerde içmeye özen gösteriyoruzz ayrıca spor listeside tutuyoruz eğer spor yapıyorsanz onunda cinsini ve süresini bildiriyorsunuz ....
evet canım öyle ama yinede olmuyo işte bir başlasam sonunu getireceğimde işte moralim bozuldukça hep bozuyorum malesef:2:
inşallah canım dediğin gibi olurhiç morelini bozmaaa burda hesap verme zorunuluğu olduğu içinnn ve koçlarımız yanlışlarımızı söylediği için çok daha rahat kilo vereckesin bundan emin ol......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?