50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suleulku akşam yazdığım salatayı yiyemedim..akşam misafir geldi çay içtik.ben de 5i bir yerde ve kuru meyve ve iğde yedim...sporda yapamadım.yarın açıkögretim sınavım var..artık yatmak istiyorum..misafir gelince plan değişti yanii.kusura bakma puanlamayı da yapmışsın..

kızlar selam ben eskilerden kimler var yok diye bakayım dedim:))
giremiyorum takip edemiyorum sizleri artık

yaa ben hep menülerimi en sona yazıyorum inş. sorun olmuyodur qeç saate kadar meyve vs falan yiyorum qeçte yatınca maluum oğluş yüsünden qeç yasıyorum..
cuma qünkü menüm

sabah :
bi dilim kepekli lıght ekmek
bi bardak süt
yarım biber , ufak domates ve bi yumurtadan menemen
ince dilim beyaz peynir ( yağlı peynir seviyorum o yüzden çok az yiyorum )
yarım salatalık

ara :
bi avuçtan az fazla tuzlu balık kraker

öğlen :
iki kşık makarna
iki kaşık sebze yemeği
bi kase yoğurt

ara :
bi tane mandalina

akşam :
yarım tabak sebze çorbası
iki köfte
iki kaşık patates püresi ( kızartma olmasın diye püre yaptım )
iki kaşık pilav
yeşil salata ve bi kase yoğurt

ara :
bi elma , bi mandalina ve yarım portakal

zaman sonra bi bardak meyvesuyu yanına 7 8 tane belkide 10 peynirli çubuk kraker

2 lt su sabah 45 dk plates
ayrıca yarım saat akşam spor ve yine şişelerlede çalıştım
hepsi bu koçum
herkeze iyi haftasonlar diliyorum :80:

kızlar selam ben eskilerden kimler var yok diye bakayım dedim:))
giremiyorum takip edemiyorum sizleri artık

slm canım bende geçen kış düzenli girip takip ediyordum sen küçük kızından çok fazla gelemiyordum sanırım... geçen hafta yazdım ama pek kimse kalmamış eskilerden..... umarım toplaşırız yine :84:

Son düzenleme:
günaydın herkeseee bende geçen pazardan bu yana spora başladım yeniden ve otomatikmen yediğim içtiğim şeyler ve hayatım bi düzene girdi çok mutluyum boynumdaki rahatsızlık yüzünden 4 ay kadar spor yapamadığımı yazmıştım yürüyüşle başladım dr.um pilatesede yeniden başlayabileceğimi söyledi biraz hafifleyip pilateste yapıcam...sabah yürüyüşümü yaptım geldim güzel bi kahvaltı yapıyorum şimdide:) bugün belki bi 40 dklık yürüyüşe çıkabilirim tatil olduğundan hemde dün okulumdaki öğrt arkadaşlarla kız kıza yemeğe çıktık bi 30 kişi kadar:)) yedik içtik :89: üzerine oynadıkta ama olsun sabahki yürüyüş akşamdan kalanlar için olsun

Ya kızlar hepinize merhaba, önceden bu kadar takıntı yapmazdım kilomu ama artık karar verdim bende zayıflamak istiyorum. 56 kiloyum 46'ya düşmek istiyorum zamanım bol yeterki isteğimi gerçekleştiriyim, bende aranıza katılmak istiyorum.

dulcinea, yasemin, kuzu,waterspider , yesa, evcadısı, lachesis, truf(o hamileydi sanırım:) ,nilufert, sencewitch,prensesfb, spatz,tweety.....unuttuklarım warsa kusurua bakmayın :92: arkadaşlar nerelerdesin ((

merhabalar canım boyun kaçki 46 olmak istiyorsun? birde spor falan yapıyomusun?

Düzenli olarak spor yapan birisi değilim, ama başlamayı çok istiyorum..:86: Boyum kısa olduğundan dolayı kilomun 46'ya düşmesini istiyorum.. Boyum 1.55

salata puanını siliyorumm puanın 6

çok güzel bir menü puanın 10

Düzenli olarak spor yapan birisi değilim, ama başlamayı çok istiyorum..:86: Boyum kısa olduğundan dolayı kilomun 46'ya düşmesini istiyorum.. Boyum 1.55

sporu düzenli yapsan sıkılaşma sağladığından 46 ya gerek kalmaz bence:) bende bi türlü başlayammıştım bi ara rahatsızlığım yüzünden sonrada hareketsizliğe alışmışım başlamak epey bi sancılı oldu ama şuan bomba gibiyim :86: imkanın warsa dışarda yürüyüşlerle başlayabilirsin hem boll temiz hava hem müzik insanı kendine getiriyo :79:

Son düzenleme:

hoşgeldin aramıza...

dulcinea, yasemin, kuzu,waterspider , yesa, evcadısı, lachesis, truf(o hamileydi sanırım:) ,nilufert, sencewitch,prensesfb, spatz,tweety.....unuttuklarım warsa kusurua bakmayın :92: arkadaşlar nerelerdesin ((

merhaba hoşgeldinnnn.....beni unutmuşun ama neyse nasılsın???

hoşgeldin aramıza...

merhaba hoşgeldinnnn.....beni unutmuşun ama neyse nasılsın???

saol canım ben geçen hafta sonuydu sanırım girdim foruma dulci ile senin spor konusundaki mesajlarına cewap yazmıştım bende başlamak istiyom hep birlikte başlayalım diye.. sanırım gözünden kaçtı o zaman :) cevap vermeyince acaba benmi karıştırdım dedim geçen yıl yazışmıyomuyduk diye ...böle direk dalınca konuya huzursuz falanmı oldu demiştim :)) demekki doğru hatırlıyomuşum sende wardın ama çok fazla kalmıyodun sanırım forumda dimi...

herneyse iyiyim sulecim sen nasılsın :79:

evet canım çok kalamıyormurdm....şimdi kendi bilg. var rahatım yani..... eee daha sık katılırsın sende aramıza...... koçluk sisteminin yanınnda bide puanlama getirdik spor listeside tutuyoruz....zevkli oldu topiğimiz.....

anladım canım güle güle kullan bilg :) eskidende çok zewkli topiğimiz :86: bende burdayım artık bi mani olmadığı sürece biraz keyfim yoktu spor yapmıyodum kötü besleniyodum genelde dışardan ama artık eskisi gibi olucam ve buralardayım:) spor listeside iyi olmuş genel yıl dulci yapıyodu + - veriyodu ölemi yine?

sen de mi hamilesin cnm,

neden amniyosentez oldun? yasin kac sormasi ayip?

evet tabi, tek derdimiz kilo olsun

soruna çokk geç cevap veriyorum ama genede bilmeni istedim.27 yaşındayım.3lü test sonucum çok yuksek çıktı.inanılmaz üzülmüştüm. bebeğim down sendromlu doğabilirdi.çok şükürki öyle olmadı.sonuçlar temiz gelince dünyalar benim oldu. çok kötü bi duygu rabbim hiç bir anne adayına bu duyguyu yaşatmasın...:80:

Son düzenleme:
ben 22 haftalık hamileyimm kilom 56 boyum 1.65 sizce normalmi?acaba nekadar kilo alınır 9 ay boyunca....

mate çayı idrar söktürür...eğer hamileleilik şüphen var sa kullanma...bebek düşünmüyorsanı gönül rahatlığı ile içebilrsin......

senden sonra sipariş verdim geldi yarım saat önce bakalım. 162 boyunda ve 61 kiloyum 3 kilo versem bile yeter bana. bir ara fx15 kullandım endometriosis rahatsızlığından dolayı kilo vermem gerekiyordu iyi kilo verdim enerji de veriyordu. ama çalışan bir kadınım bu yüzden bitkin düşmek istemiyorum. mate çayı uyku yapar mı?

günaydin kizlar.....patetes püreside güzel..ama bi tarf vereyim istersen...hugocuk arkadasimdan almistim tarifi..patetesleri dilimliyoruz..tuz,pulbiber kekik,1 kasik siviyaglan karistirip biraz bekletip 15 dakika kadar...sonra firin posetine verip firinda pisiriyoruz..cok lezzetli ve hafif oluyo...

merhaba canım patatesi bende o şekilde yapıyorum kızartmadan daha lezzetli oluyo bazen fırın poşetine koymadan yağlı fırın kağıdı seriyorum tepsiye üzerine patidisler :86: arada bi karıştırıyorum mm süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…