50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok biz yapılan spor türünü ve süresini puanlayarak hesaplıyoruz haftanın 1.sin seçiyoruz......şimdi daha dikkat ediyoruz yediklerimize..puan olunca herkes menüsünü yazıyor :)))...sende ayrılma artık burdn.....

ben 22 haftalık hamileyimm kilom 56 boyum 1.65 sizce normalmi?acaba nekadar kilo alınır 9 ay boyunca....

hiç bir fikrimiz yokkk..sen onu hamile topiğine sor istersn onlar daha işin içindeler

bence fx15 hiç kullanma....bir ark kullandı kilo verdi...bırakınca hepsini geri aldı.......aramıza katlll...sağlıklı beslenerek verirsn kilolarını.....mate çayı bende hiç bir sorun yapmadı....sanmıyorum uyku falan yapacğını...

bende fırın poşetinde sebzeli tavuk yapmıştım...içine dilim patateste koydum ama bana haşlama gibi geldiii.... yağlı kağıdı denemeyi düşünüyordummm....

bende baharatlı az yağ gezdirilmiş patatesi teflon fırın kabında direk pişirmiştim.. oda çok güzel oluor....aynı kızartma giibi tavsiye edeim...

sulecim yağlı kağıtta daha çıtır oluyo :))) spor ve koçluk sistemini epey geliştirmişsiniz maşallah

1,60 boyunda 55 kiloyum tek sorunum göbek ve 50 kilo olmak istiyorum lütfen egzersiz listesi yapın leslie mi plates mi ne yapayım :26: ben ya çayı tek şekerli içiyorum ekmeğide akşamları tüketmiyorum daha ne yapmam gerek bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun eylülde düğünüm varrrrrrrrrr

merhabalar malesef göbek en zor eriyen kısım ama sağlıklı beslenerek kızartma ve abur cuburlardan uzak durarak ve spor yaparak erimemesine imkan yok :79: diğer yerlerde problem warmı bilmiyorum ama hem leslie hemde plates yapabilirsin bi gün birini diğer gün birini.yada gün aşırı..sana kalmış artık ama pilates bölgesel incelmede çok başarılı :)

bende çayı sekersiz içemsdim ama yaklaşık 2 yıldır çayda kahvede seker kullanmıyorum..kademeli olarak kestim çayı açık alıyodum önce azalttım sora 1 küp şekere sora yarıma düşürdüm ve sonra bıraktım:) burdaki arkadaşlar genelde 3 ana 3 ara öğün şeklinde besleniyorlar.. aralarda yeşil çay içmende fayda var. yemeklerin yanında salata, yoğurt/ayran olsun mutlaka..sabah zengin bi kahvaltı yaparsan günün daha iyi geçer..protein alımına dikkat et hem kilo vermeni kolaylaştırır hemde kas kaybını önler suyu 2-2,5 lt tüketmeye çalış .... şimdilik aklıma gelenler bunlar

bu arada şimdiden hayırlı olsun eylüle çok wara daha :90:

içiyorum bakalım kaç kilo vereceğim. fx15i evlenmeden önce kullandım zaten şuan ginera alıyorum onunla beraber kapsül almak istemiyorum.
mateyi aç karnına da içsem sipariş verdiğim yer tok karnına dedi etkisi pasifleşir mi?

evlenince kilo aldınmı?

Dahası, insan sağlığına faydası saymakla bitmiyor. Uzmanların günde bir tabak yemenizi önerdiği kırmızı lahanayı sofralarınızdan eksik etmeyin.

Kırmızı lahanayı doğrayıp bol tuz ile derin bir kapta bir gün bekletin. Ertesi gün elinizle suyunu sıkıp süzdürdükten sonra kavanoza doldurun. Ağzına kadar üzüm sirkesiyle doldurup, salata yapmaya hazır hale getirin. İsteğe göre roka, dilimlenmiş zeytin, mısır konservesi ilave edip salata yapın.

Kırmızı lahanayı haşlayıp ince doğrayın. 2 kaşık mayonez, 3 ince kıyılmış sarımsak ve 1 kaşık yoğurt ilave edip iyice karıştırın. Üzerini ince kıyılmış maydanoz ile süsleyerek salatanızı hazırlayın.

Kırmızı lahana yemeği yapmak için, lahananın iç yapraklarını üst üste dizip boyunca kesin. Soğanları doğrayıp tereyağında kavurun. Lahana yapraklarını ilave edip 5 dakika daha kavurun. 1 çay kaşığı toz şeker, 1 yemek kaşığı sirke, tuz ve karabiber ilave edip 10 dakika pişirin. Ekşi elmanın kabuklarını soyup küp doğrayarak yemeğinize ilave edin. 10 dakika daha pişirin. Farklı bir tat yaratın.

Kırımızı lahana turşusu yapmak için, 3 adet kırmızı lahana, 1 şişe üzüm sirkesi, 1 limonun suyu yeterli olacaktır. Lahanaları ince kıyın. Üzerine sirke ve limon suyunu ekleyip kavanozlara doldurun. Bir hafta bekletin. Turşunuz hazır. Kıvırcık salata, kırmızı turp, havuç, mısır, domates ve zeytinyağı ile enfes salatalar hazırlayabilirsiniz.

Kırmızı lahanalarınızı buzdolabında rahatlıkla 1ay süreyle saklayabilir, dolaptan alıp direkt salatalarınıza ekleyebilirsiniz. Nasıl mı? Lahanayı ince dilimleyin ve üzerine tuz dökerek elinizle ovun. Ovduğunuzda lahanaların suyu çıkacaktır. Bu suyu iyice süzdürün. Lahanaların üzerine zeytinyağı ve sirke dökün ve ağzı sıkıca kapanan cam bir kapta buzdolabında saklayın.

Kırmızı lahanayı saklamanın bir diğer yöntemi ise, lahanaları üst kabuğundan ayırıp dörde bölün. Böldüğümüz parçalari

orta incelikte doğrayın. Kavanoz içine aktarıp yarısından fazlasını dolduracak şekilde sirke ilave edin. 1 su bardağı su ekleyin. Bu şekilde lahanalarınızı 2 yıl süreyle saklayabilirsiniz.

Üç portakal, 500 gr ince kıyılmış kırmızı lahana, tuz, karabiber, 50 gr file badem, 150 gr yağlı yoğurt ile enfes bir tat yakalayın. Bir portakalın suyunu sıkın. Kırmızı lahanayı 1 çay bardağı portakal suyu, tuz, karabiber ile karıştırıp 5 dakika ezerek yumuşatın. Kalan portakalları elma soyar gibi soyun, böylece beyaz kısımlarını tamamen kesin. Çekirdeklerini çıkardıktan sonra dilimleyin. Keserken çıkan suyu bir yerde toplayın. Bademleri tavada pembeleşinceye kadar kavurun. Yoğurda tuz, karabiber ve portakal suyunu ilave edin. İnce kıydığınız yeşillikleri ekleyin. Kırmızı lahanayı portakal ve bademle karıştırıp yoğurt sos ile birlikte servis yapın.

Kırmızı lahana doğrarken elleriniz boyanırsa, limon suyu ile ellerinizi ovuşturarak boyanın çıkmasını sağlayabilirsiniz.

alintidir.......

notÜN YEMEYINI YAPTIM COK GÜZEL OLDU::ÜZERINEDE YOGURT DÖKTÜM::

selam kızlar...

bende 5 ay önce doğum yaptım. 52 le hamile kaıdm 62 doğuma girdim ama şimdi 58-59 da oynuyorum.
2 haftadır plates yapıyorum ama emzirdiğim için yemek zorunda kalıyorum elim ayağım kesiliyor. benim gibi olan varmı. nasıl gidecek bu kilolar.

tarifleri not ettim çok teşekür ederiz......bende denicem en kısa zamanda......

iyi akşamlar hanımlar bende 60-69 topiğinden geliyorum hugocuk ve devrim66 arkadaşlarımız gibi aynı sebepten burdayım bende benide aranıza alırsanız sevinirim.kilom 67.800 boyum 1:53 79:400 den düştüm bu kiloya.şu anda izinde olduğumdan dolayı pek fazla giremiyorum bir hafta sonra izinden dönüyorum o zaman hergün burdayım şimdiden teşekkür ederim sizlere

tabii alırız ne demek hoşgeldiniz. topiğimize........

seninde geldigine cok sevindim nugyacim...burasida cok iyi ayrilma burdan

hoşgwldin canım artık buraya geldik.

günaydın kızlar. naslısınız. dün dişçideydim. dişlerimde yapıldığı için bu aralar epey yoruyor beni. bugün ev temizliğim falan var tüm gün ama yarından itibaren yediklerimi yazarım. bu arada 13 kilo verince diyetisyene gitsemde kızlar halsiz kaldım. daha doğrusu grip atlattım ayrıca her hafta dişçiye gidiyorum falan yordu beni. bir türlü gücümü toplayamamıştım. dün ısrar üzerine arı poleni aldım kızlar hergün ondan yiyeceğim. internetten araştırdım. ünlü bir diyetisyen diyette arı poleni kullanmayı tavsiye etmiş. vücudun kaybettiği değerli şeyleri almak için. bende kullanmaya karar verdim kızlar. aslında sağlıklı verdim yağ verdim kas vermedim kas versem sağlıksız diyeceğim ama işte gripti dişlerdi falan ardından ev temizliği falan dinlenemedim hiç. hasta değildim ama eski gücümde yoktu. dün kullandım hemen fark etti . nugya ve devrim benim arkadaşlarım onlarda aynı dertten muzdaripler. bizide aranıza aldığınız için teşekkürler. dostluk kurmak herzaman yardımcı olabilmek adına burdayız inşallah güzel dostluklar kurarız.

merhaba kızlar... ben de tek şikayetçi benim sanıyordum... diyodum benim içim fesat kızla geçinmeye çalışıyodum... neyseki yanlız değilmişim...

geçmiş olsun hugocum...inşallah toparşarsın bi an önce... poleni ben çocuklarıma yediriyorum ama faydası varsa ben de yiyim... ben de çok halsizim malum kanamalarımdan dolayı...

ayyy bu kızlarda hep çıtır yanlız psikolojim iyice bozulmasın benim burda...

anammm hugocuk bana poşetleneceğini sölemedi ben de öylece fırına verdim kuru kuru oldu beğenmemiştim... hemen poşet alıp yarın tekrar deniyorum...

hoşgeldin tatlım. nugya devrimci hayell de geldi canım. polen çok faydalı canım bende yeni başladım dün ama inanırmısın yedikten sonra 1 saat içinde bana enerji geldi. bugünde çok iyiyim. dün iki dişim kesildi ağrım var biraz. normalde iyice halsiz kalırdım ama bugün çok iyiyim ve temizliğine bile başladım canım. diyettede sakıncası yokmuş canım. birde ben keçiboynuzu pekmezine başladım canım. o da çok iyimiş. biliyorsun demir eksikliği var bende. diyette arttı iyice saçlarım dökülüyordu onada başladım. tahinle karıştırıp her sabah kahvaltıda 1 kaşık yerim. tek başına yiyemiyorum çünkü şeker tatlı yemiyorumya çok şekerli geliyor tadı o yüzden tahinle karıştırıp yiyeceğim. yarın sporada başlarım artık. bugün ev temizliğim var zaten hep ayakta oluyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…