anladım canım güle güle kullan bilg :) eskidende çok zewkli topiğimiz :86: bende burdayım artık bi mani olmadığı sürece biraz keyfim yoktu spor yapmıyodum kötü besleniyodum genelde dışardanama artık eskisi gibi olucam ve buralardayım:) spor listeside iyi olmuş genel yıl dulci yapıyodu + - veriyodu ölemi yine?
ben 22 haftalık hamileyimm kilom 56 boyum 1.65 sizce normalmi?acaba nekadar kilo alınır 9 ay boyunca....
senden sonra sipariş verdim geldi yarım saat önce bakalım. 162 boyunda ve 61 kiloyum 3 kilo versem bile yeter bana. bir ara fx15 kullandım endometriosis rahatsızlığından dolayı kilo vermem gerekiyordu iyi kilo verdim enerji de veriyordu. ama çalışan bir kadınım bu yüzden bitkin düşmek istemiyorum. mate çayı uyku yapar mı?
günaydin kizlar.....patetes püreside güzel..ama bi tarf vereyim istersen...hugocuk arkadasimdan almistim tarifi..patetesleri dilimliyoruz..tuz,pulbiber kekik,1 kasik siviyaglan karistirip biraz bekletip 15 dakika kadar...sonra firin posetine verip firinda pisiriyoruz..cok lezzetli ve hafif oluyo...
merhaba canım patatesi bende o şekilde yapıyorum kızartmadan daha lezzetli oluyobazen fırın poşetine koymadan yağlı fırın kağıdı seriyorum tepsiye üzerine patidisler :86: arada bi karıştırıyorum mm süper
yok biz yapılan spor türünü ve süresini puanlayarak hesaplıyoruz haftanın 1.sin seçiyoruz......şimdi daha dikkat ediyoruz yediklerimize..puan olunca herkes menüsünü yazıyor :)))...sende ayrılma artık burdn.....
hiç bir fikrimiz yokkk..sen onu hamile topiğine sor istersn onlar daha işin içindeler
bence fx15 hiç kullanma....bir ark kullandı kilo verdi...bırakınca hepsini geri aldı.......aramıza katlll...sağlıklı beslenerek verirsn kilolarını.....mate çayı bende hiç bir sorun yapmadı....sanmıyorum uyku falan yapacğını...
bende fırın poşetinde sebzeli tavuk yapmıştım...içine dilim patateste koydum ama bana haşlama gibi geldiii.... yağlı kağıdı denemeyi düşünüyordummm....
bende baharatlı az yağ gezdirilmiş patatesi teflon fırın kabında direk pişirmiştim.. oda çok güzel oluor....aynı kızartma giibi tavsiye edeim...
1,60 boyunda 55 kiloyum tek sorunum göbek ve 50 kilo olmak istiyorum lütfen egzersiz listesi yapın leslie mi plates mi ne yapayım :26: ben ya çayı tek şekerli içiyorum ekmeğide akşamları tüketmiyorum daha ne yapmam gerek bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun eylülde düğünüm varrrrrrrrrr
içiyorum bakalım kaç kilo vereceğim. fx15i evlenmeden önce kullandım zaten şuan ginera alıyorum onunla beraber kapsül almak istemiyorum.
mateyi aç karnına da içsem sipariş verdiğim yer tok karnına dedi etkisi pasifleşir mi?
merhabalarmalesef göbek en zor eriyen kısım ama sağlıklı beslenerek kızartma ve abur cuburlardan uzak durarak ve spor yaparak erimemesine imkan yok :79: diğer yerlerde problem warmı bilmiyorum ama hem leslie hemde plates yapabilirsin bi gün birini diğer gün birini.yada gün aşırı..sana kalmış artık ama pilates bölgesel incelmede çok başarılı :)
bende çayı sekersiz içemsdim ama yaklaşık 2 yıldır çayda kahvede seker kullanmıyorum..kademeli olarak kestim çayı açık alıyodum önce azalttım sora 1 küp şekere sora yarıma düşürdüm ve sonra bıraktım:) burdaki arkadaşlar genelde 3 ana 3 ara öğün şeklinde besleniyorlar.. aralarda yeşil çay içmende fayda var. yemeklerin yanında salata, yoğurt/ayran olsun mutlaka..sabah zengin bi kahvaltı yaparsan günün daha iyi geçer..protein alımına dikkat et hem kilo vermeni kolaylaştırır hemde kas kaybını önler suyu 2-2,5 lt tüketmeye çalış .... şimdilik aklıma gelenler bunlar
su ile aram maalesef ki yok,diyet deneyimlerim oldugu için her yemegin yanında yoğurt yada salata yemege dikkat ediyorum,iş yerim yemeği kendi yapıyo neyseki şanslıyım her imkanım var :) ama spor saatleri falan ne kadar birde sıcak oda soğuk oda fark eder mi ?
Dahası, insan sağlığına faydası saymakla bitmiyor. Uzmanların günde bir tabak yemenizi önerdiği kırmızı lahanayı sofralarınızdan eksik etmeyin.
Kırmızı lahanayı doğrayıp bol tuz ile derin bir kapta bir gün bekletin. Ertesi gün elinizle suyunu sıkıp süzdürdükten sonra kavanoza doldurun. Ağzına kadar üzüm sirkesiyle doldurup, salata yapmaya hazır hale getirin. İsteğe göre roka, dilimlenmiş zeytin, mısır konservesi ilave edip salata yapın.
Kırmızı lahanayı haşlayıp ince doğrayın. 2 kaşık mayonez, 3 ince kıyılmış sarımsak ve 1 kaşık yoğurt ilave edip iyice karıştırın. Üzerini ince kıyılmış maydanoz ile süsleyerek salatanızı hazırlayın.
Kırmızı lahana yemeği yapmak için, lahananın iç yapraklarını üst üste dizip boyunca kesin. Soğanları doğrayıp tereyağında kavurun. Lahana yapraklarını ilave edip 5 dakika daha kavurun. 1 çay kaşığı toz şeker, 1 yemek kaşığı sirke, tuz ve karabiber ilave edip 10 dakika pişirin. Ekşi elmanın kabuklarını soyup küp doğrayarak yemeğinize ilave edin. 10 dakika daha pişirin. Farklı bir tat yaratın.
Kırımızı lahana turşusu yapmak için, 3 adet kırmızı lahana, 1 şişe üzüm sirkesi, 1 limonun suyu yeterli olacaktır. Lahanaları ince kıyın. Üzerine sirke ve limon suyunu ekleyip kavanozlara doldurun. Bir hafta bekletin. Turşunuz hazır. Kıvırcık salata, kırmızı turp, havuç, mısır, domates ve zeytinyağı ile enfes salatalar hazırlayabilirsiniz.
Kırmızı lahanalarınızı buzdolabında rahatlıkla 1ay süreyle saklayabilir, dolaptan alıp direkt salatalarınıza ekleyebilirsiniz. Nasıl mı? Lahanayı ince dilimleyin ve üzerine tuz dökerek elinizle ovun. Ovduğunuzda lahanaların suyu çıkacaktır. Bu suyu iyice süzdürün. Lahanaların üzerine zeytinyağı ve sirke dökün ve ağzı sıkıca kapanan cam bir kapta buzdolabında saklayın.
Kırmızı lahanayı saklamanın bir diğer yöntemi ise, lahanaları üst kabuğundan ayırıp dörde bölün. Böldüğümüz parçalari
orta incelikte doğrayın. Kavanoz içine aktarıp yarısından fazlasını dolduracak şekilde sirke ilave edin. 1 su bardağı su ekleyin. Bu şekilde lahanalarınızı 2 yıl süreyle saklayabilirsiniz.
Üç portakal, 500 gr ince kıyılmış kırmızı lahana, tuz, karabiber, 50 gr file badem, 150 gr yağlı yoğurt ile enfes bir tat yakalayın. Bir portakalın suyunu sıkın. Kırmızı lahanayı 1 çay bardağı portakal suyu, tuz, karabiber ile karıştırıp 5 dakika ezerek yumuşatın. Kalan portakalları elma soyar gibi soyun, böylece beyaz kısımlarını tamamen kesin. Çekirdeklerini çıkardıktan sonra dilimleyin. Keserken çıkan suyu bir yerde toplayın. Bademleri tavada pembeleşinceye kadar kavurun. Yoğurda tuz, karabiber ve portakal suyunu ilave edin. İnce kıydığınız yeşillikleri ekleyin. Kırmızı lahanayı portakal ve bademle karıştırıp yoğurt sos ile birlikte servis yapın.
Kırmızı lahana doğrarken elleriniz boyanırsa, limon suyu ile ellerinizi ovuşturarak boyanın çıkmasını sağlayabilirsiniz.
alintidir.......
notÜN YEMEYINI YAPTIM COK GÜZEL OLDU::ÜZERINEDE YOGURT DÖKTÜM::
iyi akşamlar hanımlar bende 60-69 topiğinden geliyorum hugocuk ve devrim66 arkadaşlarımız gibi aynı sebepten burdayım bende benide aranıza alırsanız sevinirim.kilom 67.800 boyum 1:53 79:400 den düştüm bu kiloya.şu anda izinde olduğumdan dolayı pek fazla giremiyorum bir hafta sonra izinden dönüyorum o zaman hergün burdayımşimdiden teşekkür ederim sizlere
simdiden afiyet olsun canim..tarifleri not ettim çok teşekür ederiz......bende denicem en kısa zamanda......
seninde geldigine cok sevindim nugyacim.iyi akşamlar hanımlar bende 60-69 topiğinden geliyorum hugocuk ve devrim66 arkadaşlarımız gibi aynı sebepten burdayım bende benide aranıza alırsanız sevinirim.kilom 67.800 boyum 1:53 79:400 den düştüm bu kiloya.şu anda izinde olduğumdan dolayı pek fazla giremiyorum bir hafta sonra izinden dönüyorum o zaman hergün burdayımşimdiden teşekkür ederim sizlere
iyi akşamlar hanımlar bende 60-69 topiğinden geliyorum hugocuk ve devrim66 arkadaşlarımız gibi aynı sebepten burdayım bende benide aranıza alırsanız sevinirim.kilom 67.800 boyum 1:53 79:400 den düştüm bu kiloya.şu anda izinde olduğumdan dolayı pek fazla giremiyorum bir hafta sonra izinden dönüyorum o zaman hergün burdayımşimdiden teşekkür ederim sizlere
günaydin kizlar.....patetes püreside güzel..ama bi tarf vereyim istersen...hugocuk arkadasimdan almistim tarifi..patetesleri dilimliyoruz..tuz,pulbiber kekik,1 kasik siviyaglan karistirip biraz bekletip 15 dakika kadar...sonra firin posetine verip firinda pisiriyoruz..cok lezzetli ve hafif oluyo...
merhaba kızlar... ben de tek şikayetçi benim sanıyordum... diyodum benim içim fesat kızla geçinmeye çalışıyodum... neyseki yanlız değilmişim...
geçmiş olsun hugocum...inşallah toparşarsın bi an önce... poleni ben çocuklarıma yediriyorum ama faydası varsa ben de yiyim... ben de çok halsizim malum kanamalarımdan dolayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?