50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanirim bu gurupta spor listeside var bendemi gelsem acaba buraya bende spor yapmaya calisiyorum haftanin 3 4 günü spor salonuna gidiyorum gitmedigim günlerde evde plates yapmaya baslamak istiyorum,belki gaza getiriri burasi beni

katılırsan motive olur canım iyi olur. bende yeni geldim bu topiğe pek bilmiyorum arkadaşlar anlatırlar sana

tatlım yemek konusunda değilde sinirlerim dayanmayacaktı yakında. bizde geldik çokta iyi oldu rahatladık vallahi. kafamız rahat artık huzur bulduk

sagol canim,arkadaslar sistemden bahsederse biraz,gelirim belki bende,

spor çizelgesi var bu çok iyi. çok motive eder insanı. yediklerimizi yazıyoruz. her hafta koç seçiliyormuş canım. koç yediklerimizi kendi kriterlerine göre değerlendirip puan veriyormuş. hafta sonları ise serbesmiş. bence çok güzel spor konusunda bayıldım çizelgeye süper yani. disiplin var motive var süper daha ne olsun keşke daha önce gelseymişiz

canim benide spor cizelgesi cekiyo zaten,tabi yedikleirmide yazarim,ben montignac diyetine basladim ama diyet sayilmaz saglikli beslenme demek daha dogru olur bi kac kurali var okadar,buda gl endeksle ilgili yani senin sistemede benziyor,neyse sonucta sagliksiz diyet listelerinden degil,yazarim bende menülerimi,

bende bizden ayrldın sanmıştım......ama 2 kilo haberi çok güzel..... tebrik ederim....kendinedikkat et görüşene kadar

kızlar ben şimdi sabah öğlen akşam ara öğünlerimi falan saati saatine yazarım tekrardan toplu olarakta yazacakmıyım yoksa sadece öğün saatlerimde yazsam olurmu nasıl yapacağım.

selam herkese...
evet hugocuğun sorusuna ben de cvp bekliyorum... geldik yerleştik topiğinize kuralları iyice öğrenelim...

hııımmmm öyle anlatayımmm...günün menüsü akşam yada ertesi gün sabah yazıyosunuz

sabah
yediklerim

ara
yediklerim

öğle
yediklerim

ara
yediklerim

akşam
yediklerim

ara
yediklerim

eğer spor listsinede dahil olmak isterseniz menünüzün altındada yaptğınız spor cinsi ve süresi

koçumuz menüleri okuyor eksiklik varsa uyarıyor bizii ona göre de puan veriyor.....

eğer aklınızatakılan bir şey varsa sorun cevaplamaya çalışayım

canım haşlama tavuğu salatanın içine katsana yeşllik garnitürmısır tavuk çok güzel ouyor tavsiye ederm..... tek haşlama yemek sıkıcı olabilir

sanirim bu gurupta spor listeside var bendemi gelsem acaba buraya bende spor yapmaya calisiyorum haftanin 3 4 günü spor salonuna gidiyorum gitmedigim günlerde evde plates yapmaya baslamak istiyorum,belki gaza getiriri burasi beni

şekerimsende gel aramıza....bekleriz.....

[

kızlar akşam yemeğinde anchusadan aldığım salatayı yapım ıspanakla...muhteşemoldu.....hemen sizinle paylaşayayım dedim

CIG ISPPANAK SALATASI
Malzemeler
1 ajda bardağı köftelik bulgur
1 kg ıspanak
tuz,karabiber
1 demet dereotu
1 bağ taze soğan
1/2 su bardağı ceviz
1 adet nar
ben ıspanağı azalttım içine çiğden lahanada ekledim 2 renkli oldu salata
Sosu
200 ml su bardağının içersine
1 yemek kaşığı soya sosu ( ben soya sosu koymadm)
2 yemek kaşığı balsamic sirke ( elma sirkesi koydum)
5 yemek kaşığı nar ekşisi
1 adet limon suyu konulur.
üzerine bardak doluncaya kadar zeytinyağ konulur.

Hazırlanışı
Bulgur 1/2 çay bardağı su ile ıslanır.

Yeşilliklerin hepsi çok incecik kıyılıp bulgurla karışır.

Üzerine ceviz kırıkları dökülür.

Son olarak sosu dökülüp çok iyi karıştırılıp servis tabağına alınır.

Not:Ispanaklar sosu hemen çekmediği için sos çok iyi karıştırılmalı.

Salata yayvan servis tabağına yerleştirilir.

Tepesine nar taneleri serpiştirilip servise hazır edilir

bol ekşili harika oldu....çok beğendim.....burdan tekrar teşekkür ederim anchusaya.......

arkadaşlar merhaba.bir kaç gündür forum giremedim.menülerimi yazamadım.oğlumun rahatsızlığı daha sonrasında seyahet filan derken şimdi fırsat bulup girebildim.ama zayıflamaya devam.bu günden sonra tekrar menülerimi yazmaya başlıcam inşallah.

tesekür ederim,geldim gitti :)

ama söyle bisey var hani su koc ve puan sisteminde,ben monti yapiyorum orda bazi yasakli seyler va,mesela sabah ve ögle arasinda ara tavsiye edilmiyor,pirinc,patates,havuc bunun gibi SIKINTI olmaz olmaz heralde

spor listeisne bende dahil olmak istiyorum ,nasil olyuor,yani sporlarimizi yaziyoruzda sonuc ne oluyor,

hoşgeldinnn tekrar canıım.... çok geçmiş olsun.......

hoşgeldinnn tekrar canıım.... çok geçmiş olsun.......

teşekkür ederim canım.ama ben bir şey sormak istiyorum ya.bu aralar baya stresli günler geçiriyorum.canım hiç bir şey yemek içmek istemiyor.azıcık yesem miğdem dolu sanıyorum.acaba miğdem mi küçüldü.yoksa stresten mi oluyo?sizede oluyomu böyle.yinede günde 2-3- defa yememe rağmen kiloda vermişim.ama inan aklıma hiç yemek gelmiyo.korkuyorumda böyle kilo alıcam diye

ara öğünlerimiz genelde meyve oluyor yada kuru üzüm ceviz badem fındık vb....

spor listesii bentutuyorum dahil olmak istyorum demeniz yeterli....spor ların cinsini ve süresini yazıyorunuz..hep sporun puanı ayrı

yürüyüş ( 60 dk= 6p )
fitness (60 dk=10 p)
pilates (60dk=8p)

böylelikleee en çok puan alan 1.oluyor.....

anladim canim sagol,ben dahil olayim ozaman,yarindan baslarim yazmaya,gerci bugünde yaptim ama giris pazartesi olsun :)

zaman zaman hepimize oluyorr..merak etme geçici bir durum....sen genede bir şeyley yemeye çalış sıksık....

stresin geçince normale dönersin.....

Koçuuuuuuuuuuummmm ben geldim yine... Bu ara finallerden dolayı gecikiyordu menüler... Artık her gün düzenli olarak yollayabileceğim. Bitti finaller... Kurtuldum.

Cuma günkü menüm:

Sabah:
3 dilim ekmek
Reçel
1 kk helva
1 kk peynir
Domates
Salatalık
2 bardak şekersiz çay

Ara:
1 susamlı gevrek

Öğle:
1 meyveli etiform bisküvi
1 bardak limonata
2 adet bebe bisküvisi

Akşam:
1 adet tavuk etinden hamburger
Biraz patates
1 adet ıce tea şeftali

Ara:
1 maden suyu

Cumartesi günkü menüm:

Sabah:
1 adet patatesli poğaça

Öğle:
Sacta kavurma
3 dilim ekmek
1 bardak çay
Biraz salata

Ara:
1 adet albeni kek

Ara:
1 bardak süt

Akşam:
Sucuklu yumurta
Biraz yeşil zeytin
1,5 dilim kaşar peyniri
1 bardak şekersiz çay

Ara:
İki lokma salatalık turşusu

Koçummmmm Cumartesi akşam pek olmadı biliyorum ama evime döndüm. Yurtta hiç sucuklu yumurta yiyemediğim için saldırdım resmen desem yeridir. :114: Gözüm döndü resmen:111:

Koçuuuuummmmmmm :))) Bir şey daha dicem. Yarından itibaren bende dahil olmak istiyorum spora... Nasıl oluyor? Biz istediğimizi yapıp mı bildiriyoruz? :)))

tabii alırız ne demek hoşgeldiniz. topiğimize........
hoşbulduk canım sağol
seninde geldigine cok sevindim nugyacim...burasida cok iyi ayrilma burdan
teşekkür ederim devrimcim burdayım artık
hoşgwldin canım artık buraya geldik.
hoşbulduk hugocuk

hoşbulduk canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…