arkdaşlar zayıflama sürecinde size yardımcı olabilrim ilgilenenler özelden yazabilir herkese iyi pazalar
sanirim bu gurupta spor listeside var bendemi gelsem acaba buraya bende spor yapmaya calisiyorum haftanin 3 4 günü spor salonuna gidiyorum gitmedigim günlerde evde plates yapmaya baslamak istiyorum,belki gaza getiriri burasi beni
hugocuk sanada selam,nasilsin buraya taisnmissiniz iyide yapmissiniz bosverin ben cok durmadim orda ama disardan takip ediyodum hep,iyi dayandiniz siz :),bana gelince malesef ben nefsime yenik düstüm yinebu hafta toparlandim yine ins olur bu sefer banada dua edinde basarayim bu sefer
katılırsan motive olur canım iyi olur. bende yeni geldim bu topiğe pek bilmiyorum arkadaşlar anlatırlar sana
tatlım yemek konusunda değilde sinirlerim dayanmayacaktı yakında. bizde geldik çokta iyi oldu rahatladık vallahi. kafamız rahat artık huzur bulduk
sagol canim,arkadaslar sistemden bahsederse biraz,gelirim belki bende,
spor çizelgesi var bu çok iyi. çok motive eder insanı. yediklerimizi yazıyoruz. her hafta koç seçiliyormuş canım. koç yediklerimizi kendi kriterlerine göre değerlendirip puan veriyormuş. hafta sonları ise serbesmiş. bence çok güzel spor konusunda bayıldım çizelgeye süper yani. disiplin var motive var süper daha ne olsun keşke daha önce gelseymişiz
bende bizden ayrldın sanmıştım......ama 2 kilo haberi çok güzel..... tebrik ederim....kendinedikkat et görüşene kadarkızlar merhaba, malesef evde ki internetim gitti ve forumu takip edemiyorum, listelere giremiyorum, tez zamanda dönmek istiyorum aranıza ama güzel olan şey 2 kg vermişim aylar sonra tartıda ilk defa 55 i gördüm , dikkat etmeye çalışıyorum yine yediklerime, görüşmek üzere öpüyorum hepininizi sağlıklı günler sizin olsun..
kızlar ben şimdi sabah öğlen akşam ara öğünlerimi falan saati saatine yazarım tekrardan toplu olarakta yazacakmıyım yoksa sadece öğün saatlerimde yazsam olurmu nasıl yapacağım.
selam herkese...
evet hugocuğun sorusuna ben de cvp bekliyorum... geldik yerleştik topiğinize kuralları iyice öğrenelim...
kayınpederim gelmek üzere ben daha yemek yapmadım...
mercimek çorbası ve patates oturma yapacağım.. ben 2 kepçe mercimek ve 2 kk büyüklüğünde yağsız tuzsuz haşlama tavuk yicem.. tavuğu çok haşlamışım bitiremedim iki gündür...
hugocuk sanada selam,nasilsin buraya taisnmissiniz iyide yapmissiniz bosverin ben cok durmadim orda ama disardan takip ediyodum hep,iyi dayandiniz siz :),bana gelince malesef ben nefsime yenik düstüm yinebu hafta toparlandim yine ins olur bu sefer banada dua edinde basarayim bu sefer
sanirim bu gurupta spor listeside var bendemi gelsem acaba buraya bende spor yapmaya calisiyorum haftanin 3 4 günü spor salonuna gidiyorum gitmedigim günlerde evde plates yapmaya baslamak istiyorum,belki gaza getiriri burasi beni
bende bizden ayrldın sanmıştım......ama 2 kilo haberi çok güzel..... tebrik ederim....kendinedikkat et görüşene kadar
hııımmmm öyle anlatayımmm...günün menüsü akşam yada ertesi gün sabah yazıyosunuz
sabah
yediklerim
ara
yediklerim
öğle
yediklerim
ara
yediklerim
akşam
yediklerim
ara
yediklerim
eğer spor listsinede dahil olmak isterseniz menünüzün altındada yaptğınız spor cinsi ve süresi
koçumuz menüleri okuyor eksiklik varsa uyarıyor bizii ona göre de puan veriyor.....
eğer aklınızatakılan bir şey varsa sorun cevaplamaya çalışayım
canım haşlama tavuğu salatanın içine katsana yeşllik garnitürmısır tavuk çok güzel ouyor tavsiye ederm..... tek haşlama yemek sıkıcı olabilir
şekerimsende gel aramıza....bekleriz.....
[
arkadaşlar merhaba.bir kaç gündür forum giremedim.menülerimi yazamadım.oğlumun rahatsızlığı daha sonrasında seyahet filan derken şimdi fırsat bulup girebildim.ama zayıflamaya devam.bu günden sonra tekrar menülerimi yazmaya başlıcam inşallah.
hoşgeldinnn tekrar canıım.... çok geçmiş olsun.......
tesekür ederim,geldim gitti :)
ama söyle bisey var hani su koc ve puan sisteminde,ben monti yapiyorum orda bazi yasakli seyler va,mesela sabah ve ögle arasinda ara tavsiye edilmiyor,pirinc,patates,havuc bunun gibi SIKINTI olmaz olmaz heralde
spor listeisne bende dahil olmak istiyorum ,nasil olyuor,yani sporlarimizi yaziyoruzda sonuc ne oluyor,
ara öğünlerimiz genelde meyve oluyor yada kuru üzüm ceviz badem fındık vb....
spor listesii bentutuyorum dahil olmak istyorum demeniz yeterli....spor ların cinsini ve süresini yazıyorunuz..hep sporun puanı ayrı
yürüyüş ( 60 dk= 6p )
fitness (60 dk=10 p)
pilates (60dk=8p)
böylelikleee en çok puan alan 1.oluyor.....
teşekkür ederim canım.ama ben bir şey sormak istiyorum ya.bu aralar baya stresli günler geçiriyorum.canım hiç bir şey yemek içmek istemiyor.azıcık yesem miğdem dolu sanıyorum.acaba miğdem mi küçüldü.yoksa stresten mi oluyo?sizede oluyomu böyle.yinede günde 2-3- defa yememe rağmen kiloda vermişim.ama inan aklıma hiç yemek gelmiyo.korkuyorumda böyle kilo alıcam diye
hoşbulduk canım sağoltabii alırız ne demek hoşgeldiniz. topiğimize........
teşekkür ederim devrimcim burdayım artıkseninde geldigine cok sevindim nugyacim...burasida cok iyi ayrilma burdan
hoşbulduk hugocukhoşgwldin canımartık buraya geldik.
günaydın canlarrryeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler hızlıca okudum rahatsız olanlara da geçmiş olsun diyorum
sabah yine yürüyüşümü yaptım geldim mis gibi açık havada şimdide kahvaltı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?