50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim ara öğünlerimde bir çay bardağı süt hakkım var... ama ben içemiyorum sütü... bundan sonra ben de kahve yapıp içeyim ozman..

çok iyi olur tatlım. hem tatlı isteğini kesiyor ben çok faydasını gördüm. hemde çok tokluk veriyor insan bişey yemek istemiyor

hugom tartı doğru sanırım
az önce komşunun tartısında 57.7 evdekinde 57.9 geldim
kahvaltı sonrası ve üstümdekilerle 700-800 gr oynaması normaldir sanırım dimi?

canım benim kilolarımın sebebi ginera biliyomusun... ben tedavi amaçlı kullandım korunma amaçlı değil... ikinci doğumdan çıktığımda 55 kiloydum 10 ay 55 kiloda kaldım sonra ginera verdi dr onu kullandım 4 kutuda 10 kilo aldım... benim hormonlarımda problem vardı ama belki ondandır...

Son düzenleyen: Moderatör:

kıyamam çocuklarınızda varmış allah bağışlasın

bu arada kehveyi öğrendiğim iyi oldu teşekürler canım bilgi için ben de spor öcesi içeyim ozaman...
rica ederim cnm yeşilçayda içebilirsin onda da kahve kadar olmasa da kafein var :)

heee ben de diyetisyene gidiyom 1 haftadır... 1500 kalorilik fil diyeti verdi diyetisyenim bana... çatlamazsam çıtır olucam inşallah...

olursun canım olursun :) daha önce düzensiz beslendiğimiz ve yediğimiz kalorili şeyler yüzünden kilo almadık mı zaten miktar az olsa bile küçük bi şeker bile kaç kalori...

hugom tartı doğru sanırım
az önce komşunun tartısında 57.7 evdekinde 57.9 geldim
kahvaltı sonrası ve üstümdekilerle 700-800 gr oynaması normaldir sanırım dimi?

normal tabikide tatlım. bazen 1 kilo bile oynar. sen spor yapıyorsun yediklerine dikkat ediyorsun elbette vereceksin canım benim. hiç telaşlanma canım rahat ol

sen iki çocuğa yine iyisin tatlım. ben doğum yapmadan 83 kiloya çıkmıştım. ama benimde biliyorsun insülin direncinden oldu. çok şükür atlattım ama allahtan. senin az bi işin var. pilatesede başladın bak 2 aya bişey kalmaz canım yeterki moralini bozma. eşin çok şaşıracak seni görünce. bebeciklerinle eşinle mutlu huzurlu günlere az kaldı tatlım sabret kendini bırakma. kolay değil ama dayan. sıkıldığında bunaldığında gel bize yardım eder destek oluruz. zaten hepimizin desteğe ihtiyacı var olmasa burda olmayız zaten. benimde ihtiyacım var

normal tabikide tatlım. bazen 1 kilo bile oynar. sen spor yapıyorsun yediklerine dikkat ediyorsun elbette vereceksin canım benim. hiç telaşlanma canım rahat ol

ne bileyim 1 günde bu kadar oynayınca acaba dedim yanlışlık mı var, ben tartıyı bugün iade etmiyim de yarın sabah aç karna bidaha tartılayım, iyice emin olayım, ondan sonra içim rahat edecek sanırım :)))

yemek pişirdim geldim.. bi nohut yapmışım ki sanırım 3 gün yerim şişince baya bi çok geldi gözüme yalnız olunca hemen bitmez sanırım... ayırıp birazını salatalara koyarım diye düşünmüştüm ama unutmuşum

kiz sendemi geldin....vay be..ne insanlar varmis..illalah ettirdi millete...sözde eyitimcimis birde..ben kesinlikle inanmiyorum eyitimci olduguna....bende size söylemeyi unutmusum..bende doktorum...hahaha

hugocugum bende son günlerde cok halsizim..sürekli uykum var...kismet olupta diyetisyenden randevu alamadim...insallah yarin unutmam

hugocugum bende son günlerde cok halsizim..sürekli uykum var...kismet olupta diyetisyenden randevu alamadim...insallah yarin unutmam

canım arı poleni kullanıyorum ben çok iyi geldi bana. 1 günde gitti halsizlik canım. çok memnunum. bulabilirsen eğer canım orda sende kullan çok iyi geliyor

haklisin canim..artik cesaret edemiyorum su rahatsizligim var bu rahatsizligim var diye..yine alay edilir..kasitli seyler yapilir diye insan cekiniyo..biri diyo ben rahatsizim..oda yardimci olacagina anlayis gösterecegine ..bak ben bukadar kilo verdim hic hsta olmadim..bakin önüme okadar tatlilar geliyo..hic yemiyorum..yesemde rahatsiz olmuyorum..gerisi gelmiyo.daha neler neler.kendini öve öve bitiremedi...hic hos seyler deyil bunlar...

Son düzenleme:
canim ben önce biraz okuyim yazdiklarinizi neler yapiyorsunuz ..buranin düzenine biraz alisayim..birde benim 6 aylik bebisim var..insallah o listede birgün bende olurum..bende spor yapiyorum ama düzensiz iste..

devrimcim sana özel mesaj göndermeye çalıştım ama kutu dolu diye hata verdi, boşaltabilirmisin canım mesaj kutunu?

canım aklı başında insanların yapacağı işler değil bunlar zaten boşver üzülme. sana özelden mesaj atacağım şimdi sürem doldu birazdan atarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…