ben o sütlü kahveye bayılıyorum süt böyle başka bi tatlı gelio bana.......
evlendikten sonra kilo almadım eski kilomu söylemesem daha iyi ama 61 kilo şuan çok kaba duruyor.evlenince kilo aldınmı?
benim ara öğünlerimde bir çay bardağı süt hakkım var... ama ben içemiyorum sütü... bundan sonra ben de kahve yapıp içeyim ozman..
evlendikten sonra kilo almadım eski kilomu söylemesem daha iyi ama 61 kilo şuan çok kaba duruyor.
endometriosis var eğer kilo alırsam kısır kalabilirmişim. bu yüzden ginera verdi doktor kilo yapmadı.
ama asabi biri oldum.
sağol canım... ahh keşke uzun dönem çıksaydı bizde gidecektik ozaman.... 2 tane de bebeğim var.... hep beraber olacaktık... hayırlısı olsın bakalım... sizin için de haırlısı böyledir belki... askerliği beklemeniz iyi olmuş.. biz beklemedik işte sonuç daha zor...
rica ederim cnm yeşilçayda içebilirsin onda da kahve kadar olmasa da kafein var :)bu arada kehveyi öğrendiğim iyi oldu teşekürler canım bilgi için ben de spor öcesi içeyim ozaman...
heee ben de diyetisyene gidiyom 1 haftadır... 1500 kalorilik fil diyeti verdi diyetisyenim bana... çatlamazsam çıtır olucam inşallah...
hugom tartı doğru sanırım
az önce komşunun tartısında 57.7 evdekinde 57.9 geldim
kahvaltı sonrası ve üstümdekilerle 700-800 gr oynaması normaldir sanırım dimi?
canım benim kilolarımın sebebi ginera biliyomusun... ben tedavi amaçlı kullandım korunma amaçlı değil... ikinci doğumdan çıktığımda 55 kiloydum 10 ay 55 kiloda kaldım sonra ginera verdi dr onu kullandım 4 kutuda 10 kilo aldım... benim hormonlarımda problem vardı ama belki ondandır...
normal tabikide tatlım. bazen 1 kilo bile oynar. sen spor yapıyorsun yediklerine dikkat ediyorsun elbette vereceksin canım benim. hiç telaşlanma canım rahat ol
merhaba kızlar... ben de tek şikayetçi benim sanıyordum... diyodum benim içim fesat kızla geçinmeye çalışıyodum... neyseki yanlız değilmişim...
geçmiş olsun hugocum...inşallah toparşarsın bi an önce... poleni ben çocuklarıma yediriyorum ama faydası varsa ben de yiyim... ben de çok halsizim malum kanamalarımdan dolayı...
hugocugum bende son günlerde cok halsizim..sürekli uykum var...kismet olupta diyetisyenden randevu alamadim...insallah yarin unutmamhoşgeldin tatlım. nugya devrimci hayell de geldi canım. polen çok faydalı canım bende yeni başladım dün ama inanırmısın yedikten sonra 1 saat içinde bana enerji geldi. bugünde çok iyiyim. dün iki dişim kesildi ağrım var biraz. normalde iyice halsiz kalırdım ama bugün çok iyiyim ve temizliğine bile başladım canım. diyettede sakıncası yokmuş canım. birde ben keçiboynuzu pekmezine başladım canım. o da çok iyimiş. biliyorsun demir eksikliği var bende. diyette arttı iyice saçlarım dökülüyordu onada başladım. tahinle karıştırıp her sabah kahvaltıda 1 kaşık yerim. tek başına yiyemiyorum çünkü şeker tatlı yemiyorumya çok şekerli geliyor tadı o yüzden tahinle karıştırıp yiyeceğim. yarın sporada başlarım artık. bugün ev temizliğim var zaten hep ayakta oluyorum o yüzden
hugocugum bende son günlerde cok halsizim..sürekli uykum var...kismet olupta diyetisyenden randevu alamadim...insallah yarin unutmam
canım bende yani şeker ve tatlı mahvetti hayatımı. şimdi pekmez tahin meyve yiyorum geçiyor. birde canım şekersiz sütlü türk kahvesi pişiriyoruz arkadaşlarımda yapıyorlar. o da çok kesiyor. süte kahveyi ekleyip pişiriyoruz o da çok etkili oluyor. diyet bittikten sonrada keklerimi kuru meyveli pekmezli yaparım artık. beyaz un yerine esmer un kullanırım. insülin direnci vardı ama geçti çok şükür. o yüzden o zamnalar ne kadar sporda yapsam yani tatlı yediğimde arkası geliyordu yine yemek istiyordum bi türlü düzenim oturmuyordu. çok şükür bıraktım hiçte canım istemiyor. ama o pekmezli pestiller falan varya onlarda iyi. veya bitter çikolatada iyi. kana hızlı karışıp kan şekerini yükseltmiyor böylece yine tatlı yemek istemiyorsun. biz buraya o yüzden geldik canım. topiğimizde sürekli tatlı resimleri öve öve anlatılan tatlılar vardı. beni etkilemiyordu ancak şeker hastası arkadaşlarımız vardı. onlar etkileniyordu. bir değil iki değil sürekli inadına yapılınca onlar üzüldü. bende baktım onlara haksızlık oluyor bende çıktım geldim buraya canım. böyle oldu işte. sürekli yenilen içilen şeylerin markası veriliyordu bizde rahatsız olduk geldik aranıza. siz maşallah bize göre oldukça çıtırsınız ama aranızda bizde öyle olucaz allahın izniyle canlarım
canim ben önce biraz okuyim yazdiklarinizi neler yapiyorsunuz ..buranin düzenine biraz alisayim..birde benim 6 aylik bebisim var..insallah o listede birgün bende olurum..bende spor yapiyorum ama düzensiz iste..çok güzellll...bizde yaptığımız sporun süresini ve cinsini yazıyoruz.........ozaman listeye ekliyoruz seni.....
merhaba hoşgeldn aramıza...biz menülerimizi hafta içi ve tüm günü içerecek şekilde yazıyoruz...pualama için...haftasonu özgürüz yani :))
aktarlardan bakayim canim..insallah bulurum.....sanada gecmis olsun hugocugum..canım arı poleni kullanıyorum ben çok iyi geldi bana. 1 günde gitti halsizlik canım. çok memnunum. bulabilirsen eğer canım orda sende kullan çok iyi geliyor
haklisin canim..artik cesaret edemiyorum su rahatsizligim var bu rahatsizligim var diye..yine alay edilir..kasitli seyler yapilir diye insan cekiniyo..biri diyo ben rahatsizim..oda yardimci olacagina anlayis gösterecegine ..bak ben bukadar kilo verdim hic hsta olmadim..bakin önüme okadar tatlilar geliyo..hic yemiyorum..yesemde rahatsiz olmuyorum..gerisi gelmiyo.daha neler neler.kendini öve öve bitiremedi...hic hos seyler deyil bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?