50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün evime kavuştum, bugünde ne bulduysam yedim. Pek iç açıcı olmayan bir menüyle geldim koçum.

Sabah :
1 bardak şekersiz çay
4 dilim ekmek
Fındık ezmesi
Kaşar peyniri
Krem peynir

Öğle :
Yarım ekmek arası bol köfte
Domates
Yeşil biber
1 bardak şekersiz çay

Akşamı pek öğün olarak yazamıcam. Öğleden yatana kadar yediklerimi yazayım ben en iyisi...

1 paket cips
2 adet mandalina
Biraz kuruyemiş
1 bardak vişne suyu
Çok az turşu

cuma günkü menünü bildirmekte geç kaldın (( menü puanlama listesi yayınlandı..... birde hafta sonu özgürüz menü yazmıyoruz tüm kaçamaklarımızı hafta sonu yapabiliyoruz....

Koçuuuuummmmmmm :))) Bir şey daha dicem. Yarından itibaren bende dahil olmak istiyorum spora... Nasıl oluyor? Biz istediğimizi yapıp mı bildiriyoruz? :)))

tamam yazayım senide listeye....yaptığın sporun adın v süresini bildiyorsun ona göre ben kaydediyorum....

Aaaa çok pardon hafta sonu olayını bilmiyordum :))

Cuma günü için diyecek bir şeyim yok. Olan olmuş artık... Dikkat ederim bir dahakine :))

kızlar merhaba ben döndüm iki haftadır acil servislerde sürünüyoruz ciddi alt solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor oğlum biraz toparladı ama hala öksürük var çok üzüldüm korktum keşkee ben hastalansam evladının acı çektiğini görmek insanı öldürüyor
neyse dertlerimle sizi de sıkmayım bu hafta dikkat edeceğim yediklerime inş

çok geçmiiş olsun..Allah şifasnı versin.....

bu arada herkese güüünaaayyydııııınnnnnnnnnnn

günaydinnnn....

nasilsiniz???

bu hafta koc benim :) ben de suleulku gibi yapmaya calisacagim... yani:

1. 3 ana 3 ara ögün olmak üzere 6 ögün

2. ana ögünlerde mutlaka en az 3 cesit besin grubundan da almak...

et-balik-tavuk-baklagiller + ekmek-pilav-makarna + ayran-m.suyu-salata

3. ara ögünlerde vücudun ihtiyaci olan mineralleri ve vitaminleri meyve, kuru meyve, ve bitki caylari ile tamamlamak.

4. kacamak hakki 1 tane

5. bol bol sivi tüketimi

6. spor kocu ben degilim ama sporla birlikte kan dolasimini hizlandirip bu kis gununde vucudu daha direncli hale getirebiliriz :))

herkese kolay gelsin............

eklemek istedigim bir de durumum var. aksamlari nete giremiyorum. pazartesi persembe okuldan 5:30 da ayriliyorum, o gunler en son o saatlerde yorum yapabilirim, sonra kocumuz benle ilgilenmiyor demeyin

diger gunlerde de elimden geldigince burda olup yardimci olmaya calisacagim....

herkesin saglikli beslenebildigi, spor yapabildigi, kilo verebildigi, guzel bir hafta gecirmesini dilerim.....

bu haftanım en güzel besleneni GZMNC tebrik ediyoruz ve kupasını takdim ediyoruz

cok tesekkür ederim :)) :78: :78: :78:

buldum tabloyu.... ama herkes cok guzel beslenmis.. sule bu kesinlikle senin eserin bence kupayi sen hakediyorsun :)))

Gzmnc günaydin canim Cuma haric, menüleri bir gün sonra bildirsem olur mu kocum ?

elbette canim :)) benim icin de daha iyi olur hatta :))

cuma da bir yolunu bulurum :)

Öyle yapayim o zaman :) Cuma kacta yolculuk?

13:40 da canim... insallah bir aksilik cikmaz da 17:15 de de istanbul'dayim.. evden nete girebilirim cuma aksami :)) o zaman da son degerlendirmeyi yaparim :)

haftaya listede olamam ben olursam cunku sonuncu olurum kesin annem kimbilir nasil zorlar yemem icin... kesin kilo da alirim

sabah 52.4 ciktim ama dun akrabada biras abarttim sanirim ondan

cunku cuma gunu 51.4 dum...

aksam yemegini engec 6:30-7 gibi yaparsam ertesi gune kus gibi oluyorum :)) diger turlu tarti hep 52.küsür gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…