canim ben önce biraz okuyim yazdiklarinizi neler yapiyorsunuz ..buranin düzenine biraz alisayim..birde benim 6 aylik bebisim var..insallah o listede birgün bende olurum..bende spor yapiyorum ama düzensiz iste..
haklisin canim..artik cesaret edemiyorum su rahatsizligim var bu rahatsizligim var diye..yine alay edilir..kasitli seyler yapilir diye insan cekiniyo..biri diyo ben rahatsizim..oda yardimci olacagina anlayis gösterecegine ..bak ben bukadar kilo verdim hic hsta olmadim..bakin önüme okadar tatlilar geliyo..hic yemiyorum..yesemde rahatsiz olmuyorum..gerisi gelmiyo.daha neler neler.kendini öve öve bitiremedi...hic hos seyler deyil bunlar...
sildim canim..mesjini bekliyorum..
aradığımız dostluk canım. burdada bulduk allah hepinizden razı olsun. herşeyiniz çok güzel. güzel karşılandık güler yüz bulduk daha ne olsun değilmi. spor konusunda bayıldım. koçluk olayıda çok güzel. herşey çok güzel. eksilen motivasyonum sayenizde yerine geldi yani. dayenizde diyet topiğinde olduğumu anladımdüzensiz olsu hiç yapmamakn iyidir....hepimizn en kolay yaptığı spor yürüyüş... ama senin belki fırsatın olmayabilr bebişten.... ama vaktin olursa evde spor yapabilirmsin lesli pilates yada zumba falan istersen yazalım senide listeye....belki daha çokfırsat oluşturursun kendine ne dersin....
bizim yapılarımızdn bahsedelim birazda.... biz aramızdn gönüllü olarak koç belirliyoruz pazartesindn cuma ya kadar menüleri değerlediriyor puan veriyor.....her koçun kendi belirlediği puan verme kriterleri var onu açıklıyor paartesi günü..bizde o yönde yaptıklarımızı yazıyoruz.....
6 öğün şeklinde besleniyoruz...ve tüm günü ya tersi gün yada o günün akşamında yazıyoruz....böylelikle değerlendirme daha kolay oluyor
arkadaşlar sanırım tpiğinizde sizi çok üzmüşler nedenini bilemesekte..inş burda rahat edersniz.....
selam herkese...
evet hugocuğun sorusuna ben de cvp bekliyorum... geldik yerleştik topiğinize kuralları iyice öğrenelim...
ben de 49 a düşmeye çalışıyorum...
boyum 166 sizce çok mu zayıf olur...
eski kilom 49u
2 haftada 58 olmuşum ne güzel 55e düşmütüm ... sütüm kesildi diye durmadan yiyorum valla
evet canım alıştık çok şükür başlarda çok zorlandık ama alıştı artık...
başta gece uykusunda bile ağlardı baba baba diye... şimdi baya iyi..yanlız hiç telefonu baa vermiyo babamla konuşcam diye zor alıyorum elinden...
ayy kıyamam ben ona babasını istiyor. daha ufacık anlamazda. allah sabırlık versin canım dua edicem
çokk tşk ederim koçumm :79: bu aradaa 59 la başlamıştım dün tartıldımm 58 olmuşummmmmbi haftadır burdayım az yiyerek spor yaparak dahada faydasını qörüceemm inşalaahh
bu haftanım en güzel besleneni GZMNC tebrik ediyoruz ve kupasını takdim ediyoruz
sağol canım allah razı olsun... kızıma da dua et teyzesi... duaya çok muhtacız...
sağol canım allah razı olsun... kızıma da dua et teyzesi... duaya çok muhtacız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?