50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ben önce biraz okuyim yazdiklarinizi neler yapiyorsunuz ..buranin düzenine biraz alisayim..birde benim 6 aylik bebisim var..insallah o listede birgün bende olurum..bende spor yapiyorum ama düzensiz iste..

düzensiz olsu hiç yapmamakn iyidir....hepimizn en kolay yaptığı spor yürüyüş... ama senin belki fırsatın olmayabilr bebişten.... ama vaktin olursa evde spor yapabilirmsin lesli pilates yada zumba falan istersen yazalım senide listeye....belki daha çokfırsat oluşturursun kendine ne dersin....

bizim yapılarımızdn bahsedelim birazda.... biz aramızdn gönüllü olarak koç belirliyoruz pazartesindn cuma ya kadar menüleri değerlediriyor puan veriyor.....her koçun kendi belirlediği puan verme kriterleri var onu açıklıyor paartesi günü..bizde o yönde yaptıklarımızı yazıyoruz.....

6 öğün şeklinde besleniyoruz...ve tüm günü ya tersi gün yada o günün akşamında yazıyoruz....böylelikle değerlendirme daha kolay oluyor

arkadaşlar sanırım tpiğinizde sizi çok üzmüşler nedenini bilemesekte..inş burda rahat edersniz.....

aradığımız dostluk canım. burdada bulduk allah hepinizden razı olsun. herşeyiniz çok güzel. güzel karşılandık güler yüz bulduk daha ne olsun değilmi. spor konusunda bayıldım. koçluk olayıda çok güzel. herşey çok güzel. eksilen motivasyonum sayenizde yerine geldi yani. dayenizde diyet topiğinde olduğumu anladım

kızlar merhaba, malesef evde ki internetim gitti ve forumu takip edemiyorum, listelere giremiyorum, tez zamanda dönmek istiyorum aranıza ama güzel olan şey 2 kg vermişim aylar sonra tartıda ilk defa 55 i gördüm , dikkat etmeye çalışıyorum yine yediklerime, görüşmek üzere öpüyorum hepininizi sağlıklı günler sizin olsun..

kızlar ben şimdi sabah öğlen akşam ara öğünlerimi falan saati saatine yazarım tekrardan toplu olarakta yazacakmıyım yoksa sadece öğün saatlerimde yazsam olurmu nasıl yapacağım.

Son düzenleme:
selam herkese...
evet hugocuğun sorusuna ben de cvp bekliyorum... geldik yerleştik topiğinize kuralları iyice öğrenelim...

ben de 49 a düşmeye çalışıyorum...
boyum 166 sizce çok mu zayıf olur...
eski kilom 49u
2 haftada 58 olmuşum ne güzel 55e düşmütüm ... sütüm kesildi diye durmadan yiyorum valla

vayy aylar öncesi mesajımı buldum...demekki ben ilaçları kullanmadan 58 mişim... ben 55 ten aldım sanıyordum...vay be o zamanlar 58 çok gelmiş gözüme nerden bilebilirdim bir gün 65 i bile devireceğimi...

evet canım alıştık çok şükür başlarda çok zorlandık ama alıştı artık...
başta gece uykusunda bile ağlardı baba baba diye... şimdi baya iyi..yanlız hiç telefonu baa vermiyo babamla konuşcam diye zor alıyorum elinden...

ayy kıyamam ben ona babasını istiyor. daha ufacık anlamazda. allah sabırlık versin canım dua edicem

çokk tşk ederim koçumm :79: bu aradaa 59 la başlamıştım dün tartıldımm 58 olmuşummmmm bi haftadır burdayım az yiyerek spor yaparak dahada faydasını qörüceemm inşalaahh

yaaaaaa 1 haftada mı verdin.tebrik ederimmmmmmmmm
ben de cuma tartıldığımda başlangıca göre 1 kilo falan vermişim ama haftasonu sanki hepsi geri geldi. yine 53 ü gördüm moralm bozulduuu
bu arada resimdeki oğlun galiba kaç aylık?

kayınpederim gelmek üzere ben daha yemek yapmadım...
mercimek çorbası ve patates oturma yapacağım.. ben 2 kepçe mercimek ve 2 kk büyüklüğünde yağsız tuzsuz haşlama tavuk yicem.. tavuğu çok haşlamışım bitiremedim iki gündür...

sağol canım allah razı olsun... kızıma da dua et teyzesi... duaya çok muhtacız...

canim kizinin emekledigini yazmissin diger topikde gördüm cok sevindim ,yürüdügü konustugu günleride görürsün ins,secmeyede baslamis ne güzel ,buraya yazdim kusura bakma diger takimda okuyali cok oldu simdi kizindan bahsedince aklima geldi

arkdaşlar zayıflama sürecinde size yardımcı olabilrim ilgilenenler özelden yazabilir herkese iyi pazalar

hugocuk sanada selam,nasilsin buraya taisnmissiniz iyide yapmissiniz bosverin ben cok durmadim orda ama disardan takip ediyodum hep,iyi dayandiniz siz :),bana gelince malesef ben nefsime yenik düstüm yine bu hafta toparlandim yine ins olur bu sefer banada dua edinde basarayim bu sefer

sanirim bu gurupta spor listeside var bendemi gelsem acaba buraya bende spor yapmaya calisiyorum haftanin 3 4 günü spor salonuna gidiyorum gitmedigim günlerde evde plates yapmaya baslamak istiyorum,belki gaza getiriri burasi beni

sağol canım allah razı olsun... kızıma da dua et teyzesi... duaya çok muhtacız...

hepinize ediyorum canım. allah kolaylık versin şifa versin güç kuvvet versin. allah hzuzurunuzu daim etsin canım. çok güçlü bir kadınsın canım taa kaç ay önce söylemiştim yine söylüyorum çok güçlü bir kadınsın. allah sana daha çok güç versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…