50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

buldum tabloyu.... ama herkes cok guzel beslenmis.. sule bu kesinlikle senin eserin bence kupayi sen hakediyorsun :)))

çok teşekkür ederizzz hep beraber başarıyoruzzz bunu....eğer bizler koçlarımızın eleştrilerine önem vermeyip bidiğimizi okusak..böyle güzel bir topiğimiz olmaz ve böyle sağlıklı beslenerek kilo veremezdik :))) bu kupa hepimizinnnnn

Kizlar bu hafta bildirim neredeyse yapilmadi diyebilirim.
Listemiz asagidaki gibi.
Aybukeeslem birincimiz.Parlaksiyah ta aramiza yeni katildi...Umarim daha sonraki haftalarda daha uzun listeler ve daha fazla kilo kayiplari olur.
8/1/2011 14/1/2011 21/1/2011 kilo farki
aybukeeslem 53.2 53.1 52.4 700 gr vermis gzmnc 52 51.8 51.4 400 gr vermis
anchusa 52.5 52.4 52.4 kilosunu koruyor
lachesis 58.2 58.2 58.2 kilosunu koruyor
parlaksiyah 48.1 aramiza yeni katildi

heee aa bendee mesaj atmıştım...koskoca 400 gr almıştım 51.9 olmuştum :))))

gunaydn arkadaslrım nasılsınızzz:) menumu aksam yazacagım hepsını bırlıkte olurmuu..bugun spor merkezıne yazılıyorumm 1den 7 ye kadar aksamlarıda yatmadan önce plates 10 gun snra dr kontrolum var ve bn ıı bı sekılde ılerleme kaydetmek ıstıyorummm:)

hepinize günaydin kizlar..ben simdilik yazdiklarinizi okuyorum..buranin düzenine tam alismam lazim..hepinize saglikli beslenmeler diliyorum

ben galiba özelden atmayi unutmusumm buradan yazmistim.

Aybükeeslem tebrikler

olsun canim anneciginin yemeklerini ye de, gerekirse kilo al. keyfini cikar ...

Anchusa, ben tartildim sabahleyin 58,4üm. ama cok ümitlenmiyorum, cünkü birkac gündür cok az sey yedim geri alma ihtimalim yüksek.. :2:

Bu arada hepinize günaydin

evet buradan yazmisim Anchusacim.. özeli unutmusum :) Zaten bu haftaki kilomu saymiyorum. Hastalaninca insan düsüyor hemen.. asil bu hafta belli olur. Bakalim :)

2. olmusum coookk sevindimm

Kızlar merhaba ;
Ben de aranıza katılmak istiyorum...
Tartı ne kadar 60 göstersede kıyafetlerle (Kaban ,bot vs.) 59 nkilo olduğumu düşümüyorum.Hedefim 53 kiloya düşmek..Aslında gecen yaz 56 kiloydum.Kışın her zaman 2 kilo alıyorum.Bu kış daha bitmeden fazlasıyla aldım.Aslında tam olarak bir diyet yapmıyorum .Ama başta tatlıyı ve hamur işini kesmekten başlayacağım sanırım şeker zaten kullanmam.Ben herşeyden yiyerek zayıflama raftarıyım ama porsiyonları az tutarak doymadan kalkarak

Bana yardımcı olacak önerileriniz var mıdır?
Hızlı zayıflamanın ipuçları neler?
Bir de bu tabloyu anlayamadım?:26:

heee aa bendee mesaj atmıştım...koskoca 400 gr almıştım 51.9 olmuştum :))))
senin mesajin gelmedi
zaten o kadar az meaj geldiki bu hafta kacirmam mumkun degildi..

ben galiba özelden atmayi unutmusumm buradan yazmistim.

Aybükeeslem tebrikler
aygirl gecmisi hic okuyamiyorum. ozelden yazmayinca muhtemelen gozumden kaciyor

hosgeldin...

biz burada hizli kilo vermeden ziyade saglikli beslenmeye ozen gosteriyoruz... duzenli yemek aliskanligi edinip sporla bunu desteklemeye calisiyoruz.

gonullu koclarimiz var. gunluk olarak menunu yaziyorsun ve o haftanin kocu degerlendiriyor.

sabah
---

ara
---

öglen
---

ara
---

aksam
----

ara
---

3 ana 3 ara ogun beslenmeye ozen gosteriyoruz. her kocun degerlendirme sistemi farkli.

gecen haftaki kocumuzun izledigi yontemi bu hafta ben kocum ben de takip edecegim.

sabah kahvaltisi 1 puan

aralar 1 er puan

öglen ve aksam yemekleri 3 er puan

ayrica her cuma kilo bildirimi yapiyoruz ve spor yapiyorsak bunu belirtiyourz. bu listeler herhaftanin sonunda koclarimiz tarafindan yayinlanior.

Heyyy beni aranıza almayacakmısınız yoksa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…