50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günün ilk menüsü benden olsun

sabah
2 kuru kayisi, cicek ekmek( tam bugday),yagsiz krem peynir,zeytin,salatalik

ara yesil cay

ögle tavuklu salata,yogurt

ara meyve ( evde kalmamis alicam bugün,o ypzden bilmiyom ne yiycem )

aksam kiymali karnibahar,yogurt

ara yesil cay

spor-30 dk plates

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım ama anlamadığım bişey var..hafta içinde dikkat etmiştim ama hafta sonu dikkat etmeyince tekrar almışım..bir hafta uğraşıp iki günde alıyoruzzzzz

Gercekten öyle. Haftasonu ipin ucunu kacirmayinca sabit kaliyor kilolar. abartmamaliyiz ama bizim türk mutfaginda kilo almamak mucize gibi birsey.

bu bugünün kesinlesen menüsü mü??

bir de menüyü

sabah--->

ara--->

ögle--->

ara--->

aksam--->

ara--->

seklinde siniflandirir misiniz??

ya da satir atlayarak :)

tesekkürler...

bu bugünün kesinlesen menüsü mü??

bir de menüyü

sabah--->

ara--->

ögle--->

ara--->

aksam--->

ara--->

seklinde siniflandirir misiniz??

ya da satir atlayarak :)

tesekkürler...

evet bugünün menüsü ,tamam öyle yapayim iki yere daha bildiriyorumda aynisini yapmistim ama düzeltirim sorun degil

düygün kahvalti ---> 1 puan

ara---> 1 puan

öglen--> 2 puan (ekmek, pilav, makarna --> karbonhidrat grubu eksik)

ara--> 1 puan

aksam---> 2 puan (ekmek, pilav, makarna --> karbonhidrat grubu eksik)

ara--> 1 puan

toplam puaniniz 8.

canim ben monti yapiyorum,bizim diyette bunlar yok,benim icin eksik puan almak sorun olmaz ama sizin icin bi problem olursa katilmiyim ben

canim ben monti yapiyorum,bizim diyette bunlar yok,benim icin eksik puan almak sorun olmaz ama sizin icin bi problem olursa katilmiyim ben

hmmm, bu kurali degistirmesek iyi olur canim, cunku aklimizda tuutmak zor olur.. herkesin mutlaka ki ozel sebepleri vardir...

eksik puan almak sorun degilse bu sekilde puanlan diger yediklerini degerlendirmye daha cok ozen gosteririm...

hmmm, bu kurali degistirmesek iyi olur canim, cunku aklimizda tuutmak zor olur.. herkesin mutlaka ki ozel sebepleri vardir...

eksik puan almak sorun degilse bu sekilde puanlan diger yediklerini degerlendirmye daha cok ozen gosteririm...

tamam canim,yok zaten benim icn kural degistirmeye gerek yok,ben katilirim araniza ben zaten daha cok spor icin geldim buraya,sporumu yapiyorum ama burasiyla birlikte daha bi disiplin olusturmak istiyorum ,tesekür ederim

aksam ki sulu yemegin suyundan pek tuketmemeye calisirsaniz iyi olur :))
yesil cay in yanina meyve ekleyede bilirsiniz??

kis zamani ozellikle turuncu meyvelerden bol bol tuketmeye ozen gosterelim. zaten az yiyerek bunyeyi gucsuz birakiyoruz

ben de menumu yazayim

sabah

2 dilim kepek ekmegi
1 diliminde sarelle
1 dilimi kk peynirle
4 adet mini domates
1 bardak sut

ara

1 mandalina

öglen

4 adet parmak balik
1 dilim kepek ekmegi
yogurt

ara

1 portakal

aksam

5 adet köfte
1 dilim kepek ekmegi
domates salatalik

ara

1 muz

2 minicik kacamagim var :)) biri cikolata digeri sicak cikolata

bir şey sorabilirmiyim...bu diyetisyenin verdiği menümü yoksa sen kendin mi oluşturuyorsun menü nü....

gzmnc tatlım çizelgeni kaydırsana..... o kadar kilo vermişin.... belli olsun değil mi????

bir şey sorabilirmiyim...bu diyetisyenin verdiği menümü yoksa sen kendin mi oluşturuyorsun menü nü....

yok ben diyetisyene gitmiyorum,montignac diye bir diyet var onu uyguluyorum,aslinda diyet demk yalnis olur saglikli beslenme diyelim,hatta sitede linki var deneyimler bölümünde..

sadece bir kac kurali var

mesela pilav makarna patates havuc ,muz üzüm yasak
etle birlikte ekmek ve bakliyatlar yenmiyo
sabah kahvaltida tam bugday ekmegi yiyourz ama yaninda yedigimiz peynirler yagsiz olmali
meyveyi yemketen ya 30 dk önce yada en az 2 saat sonra yiyoruz,
etle birlikte sebze yenebilir ve etli yemekelr yapilabilir,her ögünde salata ve bir süt ürünü mutlaka olmali..

simdilik aklima gelenler bu kadar ve en güzeli doyana kadar yiyoruz ,porsiyon,kalori kisitlamasi yok,bu diyet glisemik endeksle iligi,gl endeksi yüksek olan yiyecekleri tüketmiyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…