50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doyana kadar yemekten kastiniz nedir?? yani sizin icin tabak porsiyonu ne kadar???

slm kızlaar bende geldim artık aranızdayım benimde vermem gereken 3-4 kilom var 6 aylık evliyim 5 kilo aldım böyle giderse davula dönmek üzereyim akşam yememkleri olmadan yapamıyorum fazla abartmadan yicem akşam ama gün içinde azaltcam yediklerimi, bakalım nolcak 1 ay süre verdim kendime :86::86:

hııımmm anlaadım.... ama dilara koçaktan duymuştum..... eğer yeterli karbonhidrat alınmazsa vucut kas kaybına uğruyormuş...beyin gerekli enejyisi k.hidratlardan alıyrmuş..buna az olursa kasardn kullnıyormuş buda yağ kaybı yerine kay kaybına neden oluyormuş.....
ben eskiden sadece kahvaltıda ekmek yerdim gün içinde hiç tüketmezdim...ama şimdi dengelemye çalışıyorum.....

pilavı prinçtn değilde bulgurdan yeseniz genemi olmuyor diyetinizde..... tamamen mi yasak..... biz hiç diyet yapmadığımız için bilgimiz yok o yüzden merak ediyorum

evet canim ilk asamada bulgurda yasak,karbonhidrati sebzelerden aliyoruz tamamen kesmis degiliz yani,

Son düzenleme:
canim herkes dahil olabilir... tabi sonrasindaki durumu senin istikrarli olmana bagli....

eger haftalik olarak yemek degerlendirme listesine, spor listesine ve kilo bildirim listesine katilmak istiyorsan hosgelirsin

nasıl kiloverdin ya? bana da söyler misin

nasıl kiloverdin ya? bana da söyler misin

biz burada hizli kilo vermeden ziyade saglikli beslenmeye ozen gosteriyoruz...

Duzenli yemek aliskanligi edinip sporla bunu desteklemeye calisiyoruz.

gonullu koclarimiz var. gunluk olarak menunu yaziyorsun ve o haftanin kocu degerlendiriyor.

sabah
---

ara
---

öglen
---

ara
---

aksam
----

ara
---

3 ana 3 ara ogun beslenmeye ozen gosteriyoruz. her kocun degerlendirme sistemi farkli.

gecen haftaki kocumuzun izledigi yontemi bu hafta ben kocum ben de takip edecegim.

sabah kahvaltisi 1 puan

aralar 1 er puan

öglen ve aksam yemekleri 3 er puan

ayrica her cuma kilo bildirimi yapiyoruz ve spor yapiyorsak bunu belirtiyourz. bu listeler herhaftanin sonunda koclarimiz tarafindan yayinlanior.

huhuhu kızlar nerdesiniz.........

ben takip ediyorum sizi canim...ben öylen yemeyimde birseyler atistirdim..ne istahim var ne keyfim..yani hic yazmasamda olur ne yedigimi..

hayırdır canım hasta falanmısın yoksa canını sıkan bi şeylermi var.....

menü yaz sen genede....koçumuz ona göre puan verecek.....

ben biraz leslie yapim..yarinda kismetse düzenli bi sekilde menü listemi ve yaptigim sporu yazarim buraya..sonra görüsürüz kizlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…