yok ben diyetisyene gitmiyorum,montignac diye bir diyet var onu uyguluyorum,aslinda diyet demk yalnis olur saglikli beslenme diyelim,hatta sitede linki var deneyimler bölümünde..
sadece bir kac kurali var
mesela pilav makarna patates havuc ,muz üzüm yasak
etle birlikte ekmek ve bakliyatlar yenmiyo
sabah kahvaltida tam bugday ekmegi yiyourz ama yaninda yedigimiz peynirler yagsiz olmali
meyveyi yemketen ya 30 dk önce yada en az 2 saat sonra yiyoruz,
etle birlikte sebze yenebilir ve etli yemekelr yapilabilir,her ögünde salata ve bir süt ürünü mutlaka olmali..
simdilik aklima gelenler bu kadar ve en güzeli doyana kadar yiyoruz ,porsiyon,kalori kisitlamasi yok,bu diyet glisemik endeksle iligi,gl endeksi yüksek olan yiyecekleri tüketmiyoruz..
doyana kadar yemekten kastiniz nedir?? yani sizin icin tabak porsiyonu ne kadar???
yok ben diyetisyene gitmiyorum,montignac diye bir diyet var onu uyguluyorum,aslinda diyet demk yalnis olur saglikli beslenme diyelim,hatta sitede linki var deneyimler bölümünde..
sadece bir kac kurali var
mesela pilav makarna patates havuc ,muz üzüm yasak
etle birlikte ekmek ve bakliyatlar yenmiyo
sabah kahvaltida tam bugday ekmegi yiyourz ama yaninda yedigimiz peynirler yagsiz olmali
meyveyi yemketen ya 30 dk önce yada en az 2 saat sonra yiyoruz,
etle birlikte sebze yenebilir ve etli yemekelr yapilabilir,her ögünde salata ve bir süt ürünü mutlaka olmali..
simdilik aklima gelenler bu kadar ve en güzeli doyana kadar yiyoruz ,porsiyon,kalori kisitlamasi yok,bu diyet glisemik endeksle iligi,gl endeksi yüksek olan yiyecekleri tüketmiyoruz..
hııımmm anlaadım.... ama dilara koçaktan duymuştum..... eğer yeterli karbonhidrat alınmazsa vucut kas kaybına uğruyormuş...beyin gerekli enejyisi k.hidratlardan alıyrmuş..buna az olursa kasardn kullnıyormuş buda yağ kaybı yerine kay kaybına neden oluyormuş.....
ben eskiden sadece kahvaltıda ekmek yerdim gün içinde hiç tüketmezdim...ama şimdi dengelemye çalışıyorum.....
pilavı prinçtn değilde bulgurdan yeseniz genemi olmuyor diyetinizde..... tamamen mi yasak..... biz hiç diyet yapmadığımız için bilgimiz yok o yüzden merak ediyorum
Günaydin nanecim nasilsin? Göbüsh napiyo ? belirginlesti mi?
gobis cikti biraz cnm,
ama hamile diyecek kadar degil)
iyice belirginlessin, foto yuklerim))
sen nasilsin?
canim herkes dahil olabilir... tabi sonrasindaki durumu senin istikrarli olmana bagli....
eger haftalik olarak yemek degerlendirme listesine, spor listesine ve kilo bildirim listesine katilmak istiyorsan hosgelirsin
nasıl kiloverdin ya? bana da söyler misin
gobis cikti biraz cnm,
ama hamile diyecek kadar degil)
iyice belirginlessin, foto yuklerim))
sen nasilsin?
merakla bekleyecegim.........
ayy masallahtamam merakla beklicem :)
iyiyim ben cok sagol.
huhuhu kızlar nerdesiniz.........
ben takip ediyorum sizi canim...ben öylen yemeyimde birseyler atistirdim..ne istahim var ne keyfim..yani hic yazmasamda olur ne yedigimi..
hayırdır canım hasta falanmısın yoksa canını sıkan bi şeylermi var.....
menü yaz sen genede....koçumuz ona göre puan verecek.....
hayırdır canım hasta falanmısın yoksa canını sıkan bi şeylermi var.....
yok canim hasta deyilim.biliyorsun iste..buraya katilmak isteyen 2 arkadasim banlandi o malum biri yüzünden..neyse cabuk dönerler umarimhayırdır canım hasta falanmısın yoksa canını sıkan bi şeylermi var.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?