suleciiimmm
ben de varimmm
gecen hafta 2 . olmusum ; tabi hamilelik puanlarinin etkisiyle
benim cook yogun gececek gibi bu hafta.... gecen haftaki toplantilari telafi etmeliyim.... ama simdiden kafam sisti
yok canim hasta deyilim.biliyorsun iste..buraya katilmak isteyen 2 arkadasim banlandi o malum biri yüzünden..neyse cabuk dönerler umarim
Allah kolaylık versin......şimdiden tatil moduna girmişindir ama :))))
.
canim benim sagol, sizin nazariniz degmez banaaaa hoşgeldinnn..canım valla nazar değircez harikaaa gidiyorsunnn.... normal bir çok kişi senin kadar güzel beslenmior....sen bu halde muhteşemsin.....bu hafta öle çok + puan vermediğin bir çok tam punı kendi hakkınla aldınnn.....
bu alıntıyı hamile toğinden aldım...sen yemek yapamıyorum diyodun yaaa.......şunu bir oku
Dün akşam eşim carrefoura götürdü belki orda istediğim bişiler buluruzz diye yaprak sarma ama ekşi veyumuşak istiorumALLAH razaı olsun ordaki herçeşit sarmayı denettiler bana ALLAH onlara gönülleirndekini versin yazarken bile ağlıorum ama yok istediğim deildi ben orda ağlamaya başladım açım diye ay herkes bir kötü oldu anlatamam
sonra kola içtim eşim sevdiğim menülerden aldı ama görmek bile beni fena etti geceyide öle geçirdim sabahta eşimin dayısına msj attım beni kahvaltıya çağırırmısınız diye saolsunlar çaırdılar orda 2 dilim ekmek yedim çok şükür öle işte
yüzümü yıkarken su kokuyor yaa
ayrıca midem bulanıor 2 gündür açım mercimeğimi besleyemiorum sinirlerimm çok bozuk mutfağın kapısını kapattım bulaşık makinası bile kokuyor yaaa Buzdolabını açamıorum bile açmayı geç düşündükçe bile fena oluorum sabah ilaçlarımı ve suyu kurtardımmm onları alana kadar canımdan can gitti
belki soğuk bişiler yerim dioirum ama yapamadığım için yiyemiorumda allah beterinden saklasın ama açımmmm
.....
slm kızlar ben 60-69 topiğinden misafir geldim.
aç karnına 57.1 geliorum tok ise 58.3 .çizelgemide tok kiloma göre yapıorum ki hedefimn de 1-2 kilo altında olayım die.haftada 3 gün 45 dk.leslie yapıorum sabahlarıda pilates.kilo vermemin yanında selülitlerim uçtu gtti çok az popiş de varbirde acaip inceldim bölgecel sorunlarınız varsa pilates acaip şeklendirio.2 aydır yapıorum ben leslie yi.pilates te 1 ay oldu.bu 5.hafta.benm en çok göbiş sorunum var ama piltes süper topluo.
bu arada boyum 1.67.çok zayıf olmak istemiorum ben şeklli güzel hatlarım olsun gydiğim zman kıyafetin içini doldurayım istiorum.
siz neler yapıosunuz nası gidio?
canim benim sagol, sizin nazariniz degmez bana)
belli olmaz, 3 aydan sonra bi istahim artik obur olurum belki..
bi arkadasim ilk aylar yiyemiyordu, sonradan bi acildi 7,5 aylik 20 kilo almis
cok istahi acilmis ama engel olamiyormus
ayy canim yaa yaziyi okudum da
beterin beteri varmis
halime sukredeyim.
ama benzer seyleri donem donem ben de yasiyorum cnm; Allahtan ki hepsi ayni anda olmuyor;
mesela 1-2 hafta once aynen bu bayan gibi musluktan akan su bana da kokuyordu. esime diyordum bu su kokuyor mu, yoo diyor ama bana pis kokuyor :-(
bu h.sonu da buzdolabini acamadim.
icinde kokacak bozulan hicbisey yok, sadece kahvaltiliklar ve meyveler var ama acinca bana pis kokuyordu;
kahvaltiyi falan esim hazirladi
yemek hala pisiremiyorum cnm,
yani hem istegim yok, hem midem kabul etmiyor hem de enerjim yok yemek yapmak icin
cmr. gunu evde kahvalti yaptik, oglen disarda yedik, aksam da atistirmayla gecirdik
pazar oglen annem bezelye yemegi gondermis ondan yedik, aksam da makarna hasladim :-(
neyseki pismis yemegi yiyebiliyorum,
isyerinde de sikinti olmuyor o sayede.
tabi ilk zamanlara gore cok iyiyim, bu halime cok sukur,
giderek de iyi olacak diye umuyorum.
(yaziyi hangi topikten aldin cnm?)
slm kızlar ben 60-69 topiğinden misafir geldim.
aç karnına 57.1 geliorum tok ise 58.3 .çizelgemide tok kiloma göre yapıorum ki hedefimn de 1-2 kilo altında olayım die.haftada 3 gün 45 dk.leslie yapıorum sabahlarıda pilates.kilo vermemin yanında selülitlerim uçtu gtti çok az popiş de varbirde acaip inceldim bölgecel sorunlarınız varsa pilates acaip şeklendirio.2 aydır yapıorum ben leslie yi.pilates te 1 ay oldu.bu 5.hafta.benm en çok göbiş sorunum var ama piltes süper topluo.
bu arada boyum 1.67.çok zayıf olmak istemiorum ben şeklli güzel hatlarım olsun gydiğim zman kıyafetin içini doldurayım istiorum.
siz neler yapıosunuz nası gidio?
hoşgeldin....tebrik ederim sporun faydaını görmüşün ve düzenli yapıyorsun..... bzde spor olarak leslie ,yürüyüş zumba pilates yapıyoruz aralarından...
senin kilon boyuna göre ideal...daha vermeyi düşünyor musun???
selam kızlar bu topiğe geldiğimden beri biraz daha zayıflamışım buradan önce daha az yiyiyordum ama sağlıksızdı sanırım herhalde ondandırtok iken 50 filan gösterdiği oluyordu artık tokken 48 filan gösteriyorum çok mutlu oldum üstelik nerdeyse 2. ayı geldi hala regl olamadım ama yinede iyi kilom çok seviniyorum tartıyı görünce, bu tabiki topiğimiz ve koçlar sayesinde
gözün aydin parlaksiyah. bak yemekten korkma, saglikli beslenmenin faydalarini görüyorsun ac kalmadan ne güzel inmissin bile. ama daha da inme bence. citir kal ama kitir da olma yani
kalanchoe hosgeldinkac kiloydun sen önceleri ? su fazlaliklari vereyim bende pilates yapicam galiba...
heee "ÇITIR KAL AMA KITIR DA OLMA" heee çok komik....
saol cnm ben başladığımda 64 kiloydum.şimdi aç karnına 57.1 geliorum.pilatese 10 kilodan fazla fazlan yoksa başlanabilr die biliorum.kardioyla desteklenrse çok daha faydalı oluo hem şekllnme hem yağların yakımı açısından.pilates çok güzel inceltio ve şekllndiro cnm benm belim mesela 11 cm inceldi basenlerim 6-7 cm.den fazla inceldi.bence mucize gibi bişi pilates
Burdayız....
Gzmnc tebrikler...menümü de yazayım bu arada...
Sabah:Bir dilim kepek ekmeği,biraz tereyağ,iki zeytin,iki ceviz,bi bardak az şekerli çay,bi ince dilim portakallı cevizli kek
Ara:bi elma,yarım muz
Öğle:çeyrek ekmek kadar pide(üzgünüm),bi tabak buğdaylı yoğurt çorbası,üç küçük kuru biber
dolması(az kıymalı ve pirinçli),bi kase yoğurt,bir kalburabastı tatlı,
Ara:bi bardak 3ü 1 arada kahve,
Ara:yarım muz
Akşam:Bir buçuk tabak menemen,bir kase yoğurt yicem
Ara:yarım muz,bir portakal yerim.
Spor:1 saat leslie yürüyüş ve fitness hareketleri yaptım,akşam yine yapar mıyım bilemiyorum,kesin
bişey söylemeyim,ama bugün Ezel var heralde yapamam,günlük 2 lt.su içiyorum hep zaten...bu
kadar...
gözün aydin parlaksiyah. bak yemekten korkma, saglikli beslenmenin faydalarini görüyorsun ac kalmadan ne güzel inmissin bile. ama daha da inme bence. citir kal ama kitir da olma yani
tesekkürler...
vee bir soru memleket nire???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?