ya kızlar benım bı sorum olacak aslında sorarken azcık utanıyorum ama gogus buyutmek ıcın herhangı bır formul bılen varmı aranızda
bu arada platesı soran bı arkadasımız vardı canım hoca eşliğnde yapıyorum lastık hemen kullana bılırsın bız bırgun lastıkle obur gun lastıksız calısıyoruz tabı lastıgı zaten her harekette kullanmıyorsun bıraz bacak hareketlerınde ve kol calısmalrında kullanıyorsun.eger lastıgın yoksa orta sert bı lastık al ılk etap ıcın
canim benim plates yapmak istiorum ama doktor hocasi yapanlar genelde acile gelio sakatlanmalar oluo diye ben baslangic cd si alsam ona bakarak yapsam olurmu yalniz bisey olurmu
canım bunlarla ilgilli baya bi topik var
canım baslangıc cd sıyle baslayabılırsın ama baslamadan once mutlaka ısınma hareketlerını duzenlı yap bıtırıkende gevseme hareketlerıyle bıtır cd de vardır zaten hareketlerı yavas ve mutlaka dıyafram nefesı kullanarak yapıyorsun boynun dan ve belınden sıkayettın yoksa yap eger varsa bazı hareketlerde boynunu zorlama destek al oldumu bıde en onemlısı karın calıstırıcı mekık hareketlerınde boynun dan guc alma karnını sıkıstır.yoksa boynun agrır.boynun yukarda ve karsıya bakar vazıyette olcak ama karnını sıkıstırark calıscaksın boynundan guc almadan yapacaksın mekık hareketlerını.
canim benim bi cok puf noktasi var yanimda hoca olsa daha saglikli yaparim degilmi
biraz gozum korktu
canım aslında yanında yapan bırısı olsa daha cabuk ogrenırsın bence bı cd al ızle once sonra tekrar cd yle yap onlarda da puf noktaları anlatıyordur zaten.
anladim canim ama yanlis yaparsam uyaricak kimse yok
seniin hocan sen yanlisveya hatali yaptiginda duzeltiodur dimi canim
bende bisiklet cceviriorum ama platesede ozeniorum slkllasmak icin canim bi bakicamm artik
canimmm ne dizin varrr
gunde ne kadar ceviriosun kac kere canimcimm
scyllaacım nasıl gıdıyor bakayım yasagına uyuyorsun dımı
Uyuyorum tatlım bir tek yılbaşında küçük bir puding yedim onu da fazlasıyla yaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?