50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada platesı soran bı arkadasımız vardı canım hoca eşliğnde yapıyorum lastık hemen kullana bılırsın bız bırgun lastıkle obur gun lastıksız calısıyoruz tabı lastıgı zaten her harekette kullanmıyorsun bıraz bacak hareketlerınde ve kol calısmalrında kullanıyorsun.eger lastıgın yoksa orta sert bı lastık al ılk etap ıcın

ya kızlar benım bı sorum olacak aslında sorarken azcık utanıyorum ama gogus buyutmek ıcın herhangı bır formul bılen varmı aranızda

canim benim plates yapmak istiorum ama doktor hocasi yapanlar genelde acile gelio sakatlanmalar oluo diye ben baslangic cd si alsam ona bakarak yapsam olurmu yalniz bisey olurmu

canim benim plates yapmak istiorum ama doktor hocasi yapanlar genelde acile gelio sakatlanmalar oluo diye ben baslangic cd si alsam ona bakarak yapsam olurmu yalniz bisey olurmu

canım baslangıc cd sıyle baslayabılırsın ama baslamadan once mutlaka ısınma hareketlerını duzenlı yap bıtırıkende gevseme hareketlerıyle bıtır cd de vardır zaten hareketlerı yavas ve mutlaka dıyafram nefesı kullanarak yapıyorsun boynun dan ve belınden sıkayettın yoksa yap eger varsa bazı hareketlerde boynunu zorlama destek al oldumu bıde en onemlısı karın calıstırıcı mekık hareketlerınde boynun dan guc alma karnını sıkıstır.yoksa boynun agrır.boynun yukarda ve karsıya bakar vazıyette olcak ama karnını sıkıstırark calıscaksın boynundan guc almadan yapacaksın mekık hareketlerını.

canim benim bi cok puf noktasi var yanimda hoca olsa daha saglikli yaparim degilmi
biraz gozum korktu

Diyet Kurabiye

Malzemeler

2 su bardağı saf kepek
1 su bardağı beyaz un
Yarım paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tarçın
3 çorba kaşığı bal
1 tatlı kaşığı rendelenmiş limon veya portakal kabuğu
1 adet yumurta
1 su bardağı yoğurt
(Toplam 18 kurabiye için)

Hazırlanışı

Tüm malzemeyi karıştırıp, yoğurun. Gerekirse birkaç kaşık su ekleyin. Küçük çay kurabiyeleri boyutunda parçalar koparın. Yuvarlayıp, yağlanmış veya yağlı kağıt serilmiş tepsiye sıralayın. 180 derece fırında 20 dakika kadar pişirin.

1 Porsiyon Besin Değerleri :

Enerji (kcal): 162
Protein (gr): 9,5
Yağ (gram): 3,2
Karbonhidrat: 23
Lif (gr): 3,2

canım aslında yanında yapan bırısı olsa daha cabuk ogrenırsın bence bı cd al ızle once sonra tekrar cd yle yap onlarda da puf noktaları anlatıyordur zaten.

anladim canim ama yanlis yaparsam uyaricak kimse yok
seniin hocan sen yanlisveya hatali yaptiginda duzeltiodur dimi canim
bende bisiklet cceviriorum ama platesede ozeniorum slkllasmak icin canim bi bakicamm artik

Aşk köpüğü

Ayşegül Bahar Kaymakçı'dan düşük kalorili tatlı tarifi...

Malzemeler: 150 gr. light yoğurt, yarım çorba kaşığı hazır kahve, 1 kahve kaşığı kakao, yarım çorba kaşığı toz tatlandırıcı.

Hazırlanışı: Malzemeler köpük haline gelene kadar mikserde karıştırılır. Temiz bir tülbent ile suyu süzüldükten sonra dolapta bekletilip soğuk servis edilir. Porsiyonları süslemek için 5 adet çilek kullanabilirsiniz.

anladim canim ama yanlis yaparsam uyaricak kimse yok
seniin hocan sen yanlisveya hatali yaptiginda duzeltiodur dimi canim
bende bisiklet cceviriorum ama platesede ozeniorum slkllasmak icin canim bi bakicamm artik

canım mesela hoca egzersızlerı yaparken ornegın boynundan rahatsızlıgı olanlar bu hareketı su sekılde yapsın dıye onerıler getıryo.ben ogrenıyorum ılerde evde kendım yaparım.ama cd de nasıl anlatılıyor bılemıyorum.ama bazı arkadaslar cd den yapıyolar memnunlarmıs .vucudu bayag sıkılastıp duzgun hatlar kazanmasına yardımcı oluyor.

kızlar ya sızınle bısey paylaşmak ıstıyorum yakında evlenıcem ALLAH nasıp ederse ama streslıyım bıraz korkuyorum galıba herkes bekarlık gbısı yok dıyıp kafamı karıstırıyo morale ıhtıyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…