50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim yaaa bilmem mi hicc ama pek secenegim yoktu valla eritcem bugun insallah canim valla bak kaydirigubbakcemile3 2 dilim yedim ama canim dilimler buyuktu biraz :sinifsinif: canim valla sen iyi yakiyomussun dediigim gibi 300u yakinca pek yoruluyorum ama bugun cezaliyim yakarim insallah bayaa bi :kedi:

mafoldumbenfarkındayım canım galibaa kan şekerim düşmüşte ondan işte ben ondan
tam bir program tutturamıyorum:tomato:
ALLLAH sanada evladının elinden leziz yemekler yemeyi nasip etsin:Saruboceq:canımŞeniz

Amin canım. Kan şekeri düştüğünde tatlı yersen birden yükselip daha sonra daha çok düşer kan şekerin hayatım. Böyle zamanlarda gerçekden kötü hissettiğinde bir kesme şeker yemen daha mantıklı, ama meyvelerle korunan kan şekeri en sağlıklısı

scyllacım e tebrik edeyim o zaman ben seni benim erkek kardeşimde temmuzda evlendi ben mayıs ayında 67 kilo idim bu sebeble zayıfladımdelikafadulden

itiraflar dokulmeye basladı lmaz: acaba bı hafta ıcınde 3 kez ceza alana daha buyuk bı cezamı versek bu cezalar pek kesmedı herhalde kızlar:jeyyar:klava:

Yakarsın yakarsın kaçmaz senden olmazsa 150 kalori bisiklette yak 50 tane de ip atla.

sağol canım bu konuya daha dikkat edicem artık:sinifsinif:

scyllacım e tebrik edeyim o zaman ben seni benim erkek kardeşimde temmuzda evlendi ben mayıs ayında 67 kilo idim bu sebeble zayıfladımdelikafadulden

Sağol canım ben de seni tebrik ederim baya bir kilo vermişsin, demekki daha da çok verebilirsin

itiraflar dokulmeye basladı lmaz: acaba bı hafta ıcınde 3 kez ceza alana daha buyuk bı cezamı versek bu cezalar pek kesmedı herhalde kızlar:jeyyar:klava:

valla kesti burcu opuyorumnanaktankan benm şeker düşmese yapmazdım bak zaten artık bende spor yapıyorum eskiden sadece yürüyordum

Yakarsın yakarsın kaçmaz senden olmazsa 150 kalori bisiklette yak 50 tane de ip atla.

insallah canim hatta bu dediklerinden azicik daha fazla yapmaya caliscam insallah gerisi de kendime verdigim ceza olsun kaydirigubbakcemile

Kızlar unutmayın amacımız bir kaç kilo vermek değil sadece, daha güzel, daha alımlı, daha sağlıklı eşlerimizin, sevgililerimizin, arkadaşlarımızın, çevredekilerin özenerek bakacakları bir fiziğe sağlıklı bir şekilde kavuşmak.
Ama herşeyden önemli olan aynada kendinize bakmaya doyamayacak bir fiziğe sahip olabilmek, bu sizin elinizde biliyorsunuz, bu yüzden motivasyonumuzu kaybetmeyelim lütfen. 50-59 grubu olarak ideal fiziğe herkesden daha yakınız, işimiz o kadar da zor değil, buna çok yakınız biliyorsunuz:)

ben de bugün ılık limonlu suyum klasik kahvaltım
öğlen makarna
biraz aşure öyle 1 kase değil
ara da 1 kepek ekmeğe acı ezme sürdüm
akşamda 1 kase çorba
suyumu içtim 2.5 litre
bacak hareketlerimi de yaptım

evet canım sana katılıyorum kesınlıkleopuyorumnanaktan

cidden öyle ya düzgün bı fızıge sahıp olmaya cok yakınız ınsallah herkes fıstık gibi olacakk sevgilim göbüşümle dalga gecemyıcek kısa bı sure sonraakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bozocum scylla bence seni ödüllendirmeli bugünün en istikrarlısı sensin gayet düzenlikaydirigubbakcemile5

bu arada sabah bı muz yedım bı kac form kraker arada bı bardak cay ıctım suyu azalltım bu aralar 1500u bulmuolar bıle aksamda sulu kofte bı tabak bırazda pıyaz yedım mandalıne yedım sımdıde yatmadanda mekıklerımı cekerım canım cok tatlı cektı bugun ınanılmaz hemde ama yemedımsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…