kızlar ya sızınle bısey paylaşmak ıstıyorum yakında evlenıcem ALLAH nasıp ederse ama streslıyım bıraz korkuyorum galıba herkes bekarlık gbısı yok dıyıp kafamı karıstırıyo morale ıhtıyacım var
kızlar ya sızınle bısey paylaşmak ıstıyorum yakında evlenıcem ALLAH nasıp ederse ama streslıyım bıraz korkuyorum galıba herkes bekarlık gbısı yok dıyıp kafamı karıstırıyo morale ıhtıyacım var
Bir tanem ben geçen temmuzda evlendim, o kadar mutluyum ki anlatamam, keşke daha önce karşılaşıp evlenseymişiz diyoruz şimdi eşimle 3 sene falan çıkmıştık. Okul iş derken ancak evlenebildik. Evlilik mükemmel bir şey hayatım kimsenin seni korkutmasına izin verme, sevdiğin insanla uyumak, sabah uyandığından onu görmek gibi bir şey yok bu dünyada, sormak istediğin bir şey olursa özelden de sorabilirsin hayatım.
selam kızlarr
ben bu akşam dağıttım saat 4 gibi yattım 6 da uyandığımda başım dönüyordu
kendimi mutfakta buldum temiz 3 dilim ekmek 1 tabak yemek ve bi kase pudink anca sakinleştim
ve daha devamı var kızım kısır tarzı bişey istedi benim keyfim olmayınca kendisi yaptı eğer yemessem ayıp olcak o kadr uğraştı pek sevmesemde 7.30 da kalbi kırılmasın diye onuda yidim üstüne 1 litrede su tabiiilülülülülülü
e şimdi 1 saat geçsin en az 200 kalori yakarım :sinifsinif: 1 saat sonra spora devam :kedi:
canım bı goz gezdırdım ama ne bılıyım pek akla uygun bısey bulamadım
Dün 1 saat yapıp 400 kalori yaktım bugün de 300 falan yaparım sanıyorum.
saol canım destegın ıcın kafama takılan bısey olursa sorarım ozelden.bızımde 6 sene olacak ama aşk bıterse dıye korkuyorum nebılım mutsuz olmak tan herseyın monotonlasmasından falan ıste
ya kızlar benım bı sorum olacak aslında sorarken azcık utanıyorum ama gogus buyutmek ıcın herhangı bır formul bılen varmı aranızda
canim bu 400 kaloriyi bi basina gectigin zamanda mi yakiyosun yoksa 200 bi 200 bi falan mi ben bi oturusta en fazla 300 yaktim ama asiri yoruldum Şeniz
İnsan düşünüyor tabi bir ömür nasıl geçicek diye ama o kadar güzel örnekler var ki, insan sevdikten sonra bırak sıkılmayı bir ömür yetmez bile onunla yaşamaya, önemli olan sevgi ve saygıyı koruyabilmek.
Az kalmış canım allah mesut etsin, bu aralar biraz stresli oluyor ama ufak şeyleri kafana takma, insan kendini gelinliğin içinde görünce tüm yorgunluğu gidiyor:)
evet canım haklısın İNŞALLAH herşey guzel olur
Ne yaptın yasemin....
Sana stepper yolu göründü o zaman. Bu arada ne güzel bir şeydir insanın kızının elinden yemek yemesi.:)
Kısıra lafımız yok o yüzden puding için 200 kalori yeterli dediğin gibi
İnşallah hayatım sen gönlünü rahat tut
selam kızlar
sabah 9 da kalktım. bir kase nesfit yedim.1.5 saat sporumu yaptım.öğleden sonra gezmeye gittim.2 tane börek ve salata yedim. küçük bir dilimde tatlı.....sonra 1 saat kadar market gezdim((( geilince tavuklu pilav pırasa yedim.
2 litre suyumu tamamlamak üzereyim. 1 tanede maden suyu içtim...
bu arada yasemncım sen naptın ole ya pudıng kısır ekmek falan cezanı cekmeye basla şımdıden anca bıterkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?