50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar coturix, hatice84,melahat,tugba,suleulku,nugyapepper,aybukeselam, yaamur, aygirl disinda pazartesi gunku menusunu yazip benim puanlamadigim var miii????????????

pazartesi listesi....

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan

sabah (1p) ara (1p) öğle (3p) ara (1p) akşam (3p) ara (1p) - TOPLAM
şule 1 1 3 1 3 1 0 10
peppermint 1 1 3 1 3 1 0 11
gzmnc 1 1 3 1 3 1 1 9
nazz 0
jelyb10 0
aybukeeslem 1 1 3 1 3 1 0 10
azul 1 1 3 1 3 1 1 9
tuğbaaa 1 0 1 1 2 1 0 6
anchusa 0
parlaksiyah 1 1 3 1 3 1 1 9
yaamuur 1 1 3 0 3 1 1 8
hasretim34 1 1 2 1 2 1 0 8
Aygirl 1 0 2 1 3 0 0 7
nugya 1 1 3 1 3 1 0 10
melahat 1 1 3 1 3 1 0 10
Hatice_84 1 1 2 1 3 1 0 9
coturnix 1 0 3 1 2 1 0 8

Son düzenleme:
Tugbacim 11 listeyle ugrasinca nevrim döndu :)) senin puanin 6 ediyor canim.... ben sanirim 7 yazmisim.....

kusura bakma....

Canim puanlardan kirmakta cekinme :) cok bonkörce bir puan oldu cok tesekkür ederim :)
öglenki salata acaip doyurucu geldi. ama icinde misir vardi, ayrica sosundan da kattim. normalde kraker yerim diye düsündüm ama yiyemedim yaninda, cünkü tok tuttu. sanirim midem kücülmüs biraz nihayet ... bugün daha düzgün bir menü olacak insallah :)

listeye gore ne yediysen ya da yemediysen puan veriyorum canim... sadece icimelvermiyor :)))

bu hafta benim koclugum ugurlu mu gelecek ne P aksam yemegi süper olmusss...........

10 paun+1 ======11 bende bebise kiyak gececegim :)))

.

yasasinn

cok sagol cnmm,

dun aksam ozene bezene kendime yayla corbasi yaptim valla;
icinde yumurta yogurt var biraz vitaminli biseyler yiyeyim dedim
Allah'a sukur daha iyiye gidiyorum :81:

senin koclugun da ugurlu gelir umarim da bu hafta bol bol vitaminli seyler yerim

kizlar bu arada

benm cnm yaz meyveleri istiyor, istanbulda nerde bulunur, bi fikriniz var mi?

hımmmm bu iyiye işaret......demekki düzeliyorsun artık......

pazara gittim kuşotu labada ebegümeci ne ot bulursam aldım kızlar. karıştırdım yağsız pişiriyorum şimdi soğan ve salçada ekledim. artık akşama yerken 1 yemek kaşığı zeytinyağı eklerim. karışık ot yemeği oldu

olsun canim 8 de yeter bana :)

kızlar ben ayda 1 kez kontrole gidiyorum orda ölçüm yapılıyor. kas ve yağ oranına bakılıyor. evde tartılmıyorum ben tartım doğru tartımıyor. ben diyetisyenden geldikten sonra ölçümlerimi yazsam olurmuki

tabii.. ama anchusaya özelden mesaj atmalsiin...

ohhhh afiyet olsun........çok sağlıklı bir yemek olmuş....

ben de dün kurstan cikip eve gittigimde saat 10 olmustu... hic yemegim de yoktu ( cok sallamasyon bisi yaptim insallah guzel olmustur yaaaa.....

h.sonu köfte hazirlayip buzluga atmistim, onlari sabahtan cikartmistim cozulmus buzu...

firin tepsime once kofteleri dizdim, sonra patatesleri buyuk kupler halinde dograyip, baharatla yogurup tepsiye dagittim. en ustte de mantarlari 4e bölup dagittim... pismesine yakin da kasar serptim.. bilmiyorm nasil oldu.....

hııımmm eminim çok güzel olmuştur......okurken ağzım sulandı......afiyet olsun....

güzel olmustur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…