şule
anchusa
gzmnc
aybukeeslem
hugocuk
linguist
hasretim34
tugbaaaa
azul
kızlar başka spor listemize katılmak isteyen var mı????
heee 10 puan almışım teşekkürler koçum.......
bahara yaza citir citirrr olalim insaALLAH !!!
birde benim düğünüm var yani eylülde zayıflamak değilde şekilli vücudumun olması şart :)
canimmmmmmmmmmm biranönce toparla kendini :))) benim koclugumda olacak is mi bu aaaaaaaa...........
ben sana eksik puan vermeye elim varmiyor sen de almaaaP
s--1
a--0
ö--2 (yaninda ayran falan icseydin keske cok da doyurmaz onlar zaten tek baslarina)
a--1
ak--3
a--0
toplam puanin 7 canim...
Canim puanlardan kirmakta cekinme :) cok bonkörce bir puan oldu cok tesekkür ederim :)
öglenki salata acaip doyurucu geldi. ama icinde misir vardi, ayrica sosundan da kattim. normalde kraker yerim diye düsündüm ama yiyemedim yaninda, cünkü tok tuttu. sanirim midem kücülmüs biraz nihayet ... bugün daha düzgün bir menü olacak insallah :)
bu hafta benim koclugum ugurlu mu gelecek neP aksam yemegi süper olmusss...........
10 paun+1 ======11 bende bebise kiyak gececegim :)))
.
listeye gore ne yediysen ya da yemediysen puan veriyorum canim... sadece icimelvermiyor :)))
as ermeler baslamiskizlar bu arada
benm cnm yaz meyveleri istiyor, istanbulda nerde bulunur, bi fikriniz var mi?
yasasinn
cok sagol cnmm,
dun aksam ozene bezene kendime yayla corbasi yaptim valla;
icinde yumurta yogurt var biraz vitaminli biseyler yiyeyim dedim
Allah'a sukur daha iyiye gidiyorum :81:
senin koclugun da ugurlu gelir umarim da bu hafta bol bol vitaminli seyler yerim
kizlar bu arada
benm cnm yaz meyveleri istiyor, istanbulda nerde bulunur, bi fikriniz var mi?
bu hafta benim koclugum ugurlu mu gelecek neP aksam yemegi süper olmusss...........
10 paun+1 ======11 bende bebise kiyak gececegim :)))
merhaba canim, puanin 10. hem patlamis misir hem pekmez ekmek biras kacamak gibi olmus ama, azicik yedigini dusunerek görmuyorum :))
s--1
a--1
ögle--3
ara--0
aksam--3
ara--1
-1 kacamak puani... hem kreker, hem gofret hem biskuvi hem cips..... butun yasaklilar bir gune sigmisP meyve de göremedim.....
puanin 8 canim....
canimmmmmmmmmmm biranönce toparla kendini :))) benim koclugumda olacak is mi bu aaaaaaaa...........
ben sana eksik puan vermeye elim varmiyor sen de almaaaP
s--1
a--0
ö--2 (yaninda ayran falan icseydin keske cok da doyurmaz onlar zaten tek baslarina)
a--1
ak--3
a--0
toplam puanin 7 canim...
canim tum gunu birlikte yazar misin tek tek hem bulamam hem de tum gunu degerlendiremedigimden birsey diyemem....
puanin 8 canim... o da ekmek-pilav grubu eksik oldugundan....
biz burada hizli kilo vermeden ziyade saglikli beslenmeye ozen gosteriyoruz...
Duzenli yemek aliskanligi edinip sporla bunu desteklemeye calisiyoruz.
gonullu koclarimiz var. gunluk olarak menunu yaziyorsun ve o haftanin kocu degerlendiriyor.
sabah
---
ara
---
öglen
---
ara
---
aksam
----
ara
---
3 ana 3 ara ogun beslenmeye ozen gosteriyoruz. her kocun degerlendirme sistemi farkli.
gecen haftaki kocumuzun izledigi yontemi bu hafta ben kocum ben de takip edecegim.
sabah kahvaltisi 1 puan
aralar 1 er puan
öglen ve aksam yemekleri 3 er puan
ayrica her cuma kilo bildirimi yapiyoruz ve spor yapiyorsak bunu belirtiyourz. bu listeler herhaftanin sonunda koclarimiz tarafindan yayinlanior.
kızlar ben ayda 1 kez kontrole gidiyorum orda ölçüm yapılıyor. kas ve yağ oranına bakılıyor. evde tartılmıyorum ben tartım doğru tartımıyor. ben diyetisyenden geldikten sonra ölçümlerimi yazsam olurmuki
pazara gittim kuşotu labada ebegümeci ne ot bulursam aldım kızlar. karıştırdım yağsız pişiriyorum şimdi soğan ve salçada ekledim. artık akşama yerken 1 yemek kaşığı zeytinyağı eklerim. karışık ot yemeği oldu
ben de dün kurstan cikip eve gittigimde saat 10 olmustu... hic yemegim de yoktu( cok sallamasyon bisi yaptim insallah guzel olmustur yaaaa.....
h.sonu köfte hazirlayip buzluga atmistim, onlari sabahtan cikartmistim cozulmus buzu...
firin tepsime once kofteleri dizdim, sonra patatesleri buyuk kupler halinde dograyip, baharatla yogurup tepsiye dagittim. en ustte de mantarlari 4e bölup dagittim... pismesine yakin da kasar serptim.. bilmiyorm nasil oldu.....
ben de dün kurstan cikip eve gittigimde saat 10 olmustu... hic yemegim de yoktu( cok sallamasyon bisi yaptim insallah guzel olmustur yaaaa.....
h.sonu köfte hazirlayip buzluga atmistim, onlari sabahtan cikartmistim cozulmus buzu...
firin tepsime once kofteleri dizdim, sonra patatesleri buyuk kupler halinde dograyip, baharatla yogurup tepsiye dagittim. en ustte de mantarlari 4e bölup dagittim... pismesine yakin da kasar serptim.. bilmiyorm nasil oldu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?