50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol aygirl,menüne baktım da sende mi broçincisin?

Ben de alamanyada kalırken bi tek broçini beğenmiştim de,diğer almanların yediği ekmekleri hiç

beğenmemiştim...ablam kızıyodu hiçbişeyi beğenmiyo bu kız diye...

Ya bu arada anchusa ya ulaşan var mı,iki kez özel msj attım cevap gelmedi,dün burdan da yazdım

gene cevap yok,noldu ki?kilo bildirimi de gelmedi diye yazmış,ben bildirmiştim ama...
:44:

ister istemez yiyorum. onlarsiz olmuyor. ya ekmek yada brötchen yiyorum.
hatta simdi bitane almaya gidicem. nasil bisey kararlastiramadim daha. yoksa kahvaltimi hic yapmamis olurum. bugün doktora gidicem, eminim orada cok bekletirler, iyisi mi karnimi doyurayim :)

Senin kilon ne durumda ? Anchusa dün bi ugradi gitti, gelri ama yine. Haftaya kilo listesinde mutlaka seni yazar. belki varmamistir mesajin yada gözden kacmistir.

günaydın arkadaşlar.ben de grubunuza girmek isterim.fakat spor yapabileceğimi sanmıyorum.bunun için vakit bulmak gerekli.bulunduğum ilçede bir fitnis salonu açılmıştı gitmek istedim ama saatlerini ayarlayamadık.sabah çıkıp akşam eve geliyorum.siz nasıl zaman ayırıyorsunuz valla tebrikler.umarım ben de azmeder ve kilolarımı veririm.

hoşgeldinnn...... biz evde spor yapıyoruzzz netten cd ler indirdik onlaı kullnıyoruz...... bir çoğumuz bunun için vakit yarattı.... insan isteyince azmednce olmıcak şey yok.....

arkadaşlar bir de demeyi unuttum ara tatilde memlekete gidiyoruz orada günlük menümü yazamayabilirim bir problem olur mu.çünkü intrenek ve bilgisayar bulamayabilirim, fırsatım oldukça yazarım.tatilden sonra düzenli yazmaya çalışırım.bu arada bu kilo çizelgesinde değişiklikleri nasıl yapıyorsunuz.

Doyur doyur afiyet olsun,soğuklarda iyi beslenmek lazım, :97:

Ya sorma ben geçen hafta hiç kilo verememişim,hafta sonu kaçamaklarını fazla kaçırıyoruz tüm hafta

boşa gidiyo,ah bu iştahım yok mu gene açıldı tutamıyorum...

Yani acaba özel mesajlar gitmiyo mu onu merak ettim,zeten kilo verememişim ulaşmaması önemli değil

de,mesajşlar gitmiyo mu ki diye düşündüm ondan...

merhaba canim...

menünde aksam hem makarna hem püre yanyana pek olmamis ama sanirim azicik azicik yiyeceksin :))

sabah-->1
ara-->0
ögle-->3
ara-->1
aksam-->2 (salata-yogurt ya da m.suyu ekleseydin keske)
ara-->kestane yedin mi yemedin mi??

toplamda 8 (kestane yedigini varsayiyorum. yemediysen soyle lutfen.)

selam canim,

sabah-->1
ara-->1
ögle-->2 (yogurt salata grubun eksik)
ara-->1
aksam-->3 (ama cok da besleyici ve saglikli degil)
ara-->1

puanin 9

merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim acaba

tabi:))

biz burada hizli kilo vermeden ziyade saglikli beslenmeye ozen gosteriyoruz...

Duzenli yemek aliskanligi edinip sporla bunu desteklemeye calisiyoruz.

gonullu koclarimiz var. gunluk olarak menunu yaziyorsun ve o haftanin kocu degerlendiriyor.

sabah
---

ara
---

öglen
---

ara
---

aksam
----

ara
---

3 ana 3 ara ogun beslenmeye ozen gosteriyoruz. her kocun degerlendirme sistemi farkli.

gecen haftaki kocumuzun izledigi yontemi bu hafta ben kocum ben de takip edecegim.

sabah kahvaltisi 1 puan

aralar 1 er puan

öglen ve aksam yemekleri 3 er puan

ayrica her cuma kilo bildirimi yapiyoruz ve spor yapiyorsak bunu belirtiyourz. bu listeler herhaftanin sonunda koclarimiz tarafindan yayinlanior.

teşekkür ederim şuleülkü.aslında doğru diyorsun bu bir bahane olabilir.biraz daha azmetmek lazım sanırım.

Hmm kutusu dolu olsa bildiri gelirdi. Bazen olabiliyor böyle seyler.
Hafta sonu bazen iyice saldiriyoruz dimi :) bu hafta biraz daha dikkat et bak gidecek kilolar..

tesekkürler canim, umarim iyi bir hafta geciririz....

sabah--1
ara--1
öglen--3
ara--1
aksam--3
ara--1

topalm 10 puan amaaaaa menün biraz zayif...

merhaba canim

s--1
ara--0
öglen--2 (salata-yogurt grubu eksik)
ara--1
aksam--2 (et-tavuk-baklagil grubu eksik)
ara--1

toplam 7 puan... HIC meyve görmedimmmmmmmmmmmmm ((

selam fistiklar naber?

herkes iyidir umarim.
:90:

dunku menum kocum

sabah
yarim simit
yarim salatalik
1 ad.ucgen peynir

ara
2-3 cubuk kraker

ogle
1 kase tarhana corbasi
2 yemek kasigi nohut
3 yemek kasigi pilav
1 kase cacik

ara1
1 muz

ara2
yarim simit
yarim salatalik

aksam
1 kase yayla corbasi
4-5 ad. yaprak sarma
1 bardak ayran

ara
1 parca cikolata
1 elma

optum cnm sagol

Son düzenleme:

kocummmmm, super bir menu :)) elbette 10 puan....

canim puanin 10. ama bundan sonra ögünler arasinda bosluk birakabilir misin.. gercekten okumasi cok cok zor..... bol yesillik yemissin bu cok guzel ama meyve göremedim

birde benim düğünüm var yani eylülde zayıflamak değilde şekilli vücudumun olması şart :)

bu hafta benim koclugum ugurlu mu gelecek ne P aksam yemegi süper olmusss...........

10 paun+1 ======11 bende bebise kiyak gececegim :)))

merhaba canim, puanin 10. hem patlamis misir hem pekmez ekmek biras kacamak gibi olmus ama, azicik yedigini dusunerek görmuyorum :))

s--1
a--1
ögle--3
ara--0
aksam--3
ara--1

-1 kacamak puani... hem kreker, hem gofret hem biskuvi hem cips..... butun yasaklilar bir gune sigmis P meyve de göremedim.....

puanin 8 canim....

canimmmmmmmmmmm biranönce toparla kendini :))) benim koclugumda olacak is mi bu aaaaaaaa...........

ben sana eksik puan vermeye elim varmiyor sen de almaaa P

s--1
a--0
ö--2 (yaninda ayran falan icseydin keske cok da doyurmaz onlar zaten tek baslarina)
a--1
ak--3
a--0

toplam puanin 7 canim...

canim tum gunu birlikte yazar misin tek tek hem bulamam hem de tum gunu degerlendiremedigimden birsey diyemem....

puanin 8 canim... o da ekmek-pilav grubu eksik oldugundan....

biz burada hizli kilo vermeden ziyade saglikli beslenmeye ozen gosteriyoruz...

Duzenli yemek aliskanligi edinip sporla bunu desteklemeye calisiyoruz.

gonullu koclarimiz var. gunluk olarak menunu yaziyorsun ve o haftanin kocu degerlendiriyor.

sabah
---

ara
---

öglen
---

ara
---

aksam
----

ara
---

3 ana 3 ara ogun beslenmeye ozen gosteriyoruz. her kocun degerlendirme sistemi farkli.

gecen haftaki kocumuzun izledigi yontemi bu hafta ben kocum ben de takip edecegim.

sabah kahvaltisi 1 puan

aralar 1 er puan

öglen ve aksam yemekleri 3 er puan

ayrica her cuma kilo bildirimi yapiyoruz ve spor yapiyorsak bunu belirtiyourz. bu listeler herhaftanin sonunda koclarimiz tarafindan yayinlanior.

heee 10 puan almışım teşekkürler koçum.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…