as ermeler baslamis
hımmmm bu iyiye işaret......demekki düzeliyorsun artık......
hııımmm eminim çok güzel olmuştur......okurken ağzım sulandı......afiyet olsun....
güzel olmustur bence
yaa umarim... yoksa yazik olur tum malzemeye.... ilk kez boyle tarifsiz nesiz kafama gore takildim :)) hoc cok farkli bisi degil ama yine de emin olamiyorum....
ya oyle asiri tutkuyla isteme seklinde degil de, herseyi yiyemiyorum ya onlar olsa yerim gibime geliyor..
kanyonda makro market var, hava guzel olsa oraya gidicem bi oglen
meyve sebze reyonu cok genis oranin
ben oyle uydurmasyon coookk yemek yaparim,
aksam isten gidip yemek yetistirme telasi olunca eldeki malzemeye gore toplama bisiler yapiyosun mutlaka,
ayni yemegi 2.ye yap deseler yapamicam)))
son zamanlarda yapamadim hic o ayri :-(
bebisine yaparsin sen de :)) ayy aklima geldi annem anlatirda kucukken bana ne bulursa düdüklüye atarmis sonra suzer yedirmeye calisirmis.... ama gercekten ne bulursa....
hadi yesillik, sebze et, tavuk neyse de bi sure beyin denemisbööööööööööööö
yaparim,
insallah o da istahli bi cocuk olur da yer.
yemeyen cocuk ccoookkkk zor , kardesimden biliyorum
annen alemmisss
ama yaz meyveleri yok burda,
mevsim meyveleri var
aseriyorumnet varmis ama dondururlmus geliyormus meyveler, o yuzden istemedimm
Ya ben yeniyimde o kilo tablolarini nasil yaptiniz
merhaba canim
s--1
ara--0
öglen--2 (salata-yogurt grubu eksik)
ara--1
aksam--2 (et-tavuk-baklagil grubu eksik)
ara--1
toplam 7 puan... HIC meyve görmedimmmmmmmmmmmmm((
ben dun 45 dakka yurudum kocum....
bence menun fazlasini da hakeder ama malesef bebissiz bayanlar 10 üzerinden degerlendiriliyor
biri yemeyen cocuk mu dedi :))) annem benden o kadar cekmis ki anlatamam.. hos simdi dusununce o sihirli dudukludeki yemekler de yenmezmis ya ben hicbirsey yemezmisim... anne sutunu bile 2-3 kere emmis birakmisim.... kadincagiz heryolu denemis.... en son 6 aylikken mide filmi cektirmis doktor bisi mi var diye :)
en sonunda bi dr, birakin ugrasmayin hanim, acik tenli cocuklar istahsiz olurlar, ileride de rejim yapacak demis... Vallahi hakli cikti adam....
ilkokula baslayana kadar herkis 12+12 olmak uzere enaz 24 linkosiln igne olurdum... ilkokula basladim ilkh hafta wc e gittim die mikrobik sarilik oldum15 gun yattimm... ama sonra masallah cok az hastalandim...
bu da hayat hikayem.....
hmm evet dondurulmus olmasin.. katki maddesi ekliyorlar dondurmak icin....
bebekde ki manavda hep oluyor, ama kilosu 50 tl falandi :) bir kere görmüstüm de arkadasim kolumdan ceke ceke yurutmustu :))
mesaj attigim yerlerle ilgili aciklamalarin devami da var ama mesaj atamiyorum suan 10 dakka beklemem lazim....
ya da netten sen de bulabilirsin.. ben organik gida istanbul die arattiydim...
biri yemeyen cocuk mu dedi :))) annem benden o kadar cekmis ki anlatamam.. hos simdi dusununce o sihirli dudukludeki yemekler de yenmezmis ya ben hicbirsey yemezmisim... anne sutunu bile 2-3 kere emmis birakmisim.... kadincagiz heryolu denemis.... en son 6 aylikken mide filmi cektirmis doktor bisi mi var diye :)
en sonunda bi dr, birakin ugrasmayin hanim, acik tenli cocuklar istahsiz olurlar, ileride de rejim yapacak demis... Vallahi hakli cikti adam....
ilkokula baslayana kadar herkis 12+12 olmak uzere enaz 24 linkosiln igne olurdum... ilkokula basladim ilkh hafta wc e gittim die mikrobik sarilik oldum15 gun yattimm... ama sonra masallah cok az hastalandim...
bu da hayat hikayem.....
dışarda buz gibi bir hava ve rüzgar var birazda yağmur çiseliyor....ama be sarındım sarmalandım...yüryüşüm yaptım geldim.....50 dk....kaşkol bere kaban derken sadece gözlerim görünüyodu.
selam arkadaşlar...
Uzun zamandır 60-69 topiğindeydim..arkadaşlarımla birlikte buraya geçtim..aranıza alırsanız sevinirim.
Diyetisyenimin verdiği listeye ancak bugün başlayabildim.
Sizlerede faydalı olursa sevinirim
sabah 2 bardak su 1 t.k bal - 1 ç.kaşığı tarçın-çörek otu- 1 ceviz
kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği 1 k.k peynir 1 yumurta
ara.2 bardak su yeşil çay 1 meyveli aktiva
öğle 1 bardak limonlu su+haşlama tavuk 1 kepçe şehriye çorbası
ara 2 bardak su 1 doğadan form
küçük süt 2 etiform
akşam 1 bardak elma sirkeli su ton balığı salata
ara 1 meyve 1 bardak süt
yatmadan önce 2 bardak maydonoz suyu
yorumlarınızı bekliyorum
selam arkadaşlar...
Uzun zamandır 60-69 topiğindeydim..arkadaşlarımla birlikte buraya geçtim..aranıza alırsanız sevinirim.
Diyetisyenimin verdiği listeye ancak bugün başlayabildim.
Sizlerede faydalı olursa sevinirim
sabah 2 bardak su 1 t.k bal - 1 ç.kaşığı tarçın-çörek otu- 1 ceviz
kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği 1 k.k peynir 1 yumurta
ara.2 bardak su yeşil çay 1 meyveli aktiva
öğle 1 bardak limonlu su+haşlama tavuk 1 kepçe şehriye çorbası
ara 2 bardak su 1 doğadan form
küçük süt 2 etiform
akşam 1 bardak elma sirkeli su ton balığı salata
ara 1 meyve 1 bardak süt
yatmadan önce 2 bardak maydonoz suyu
yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?