50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa umarim... yoksa yazik olur tum malzemeye.... ilk kez boyle tarifsiz nesiz kafama gore takildim :)) hoc cok farkli bisi degil ama yine de emin olamiyorum....

ben oyle uydurmasyon coookk yemek yaparim,
aksam isten gidip yemek yetistirme telasi olunca eldeki malzemeye gore toplama bisiler yapiyosun mutlaka,
ayni yemegi 2.ye yap deseler yapamicam )))

son zamanlarda yapamadim hic o ayri :-(

ben oyle uydurmasyon coookk yemek yaparim,
aksam isten gidip yemek yetistirme telasi olunca eldeki malzemeye gore toplama bisiler yapiyosun mutlaka,
ayni yemegi 2.ye yap deseler yapamicam )))

son zamanlarda yapamadim hic o ayri :-(

bebisine yaparsin sen de :)) ayy aklima geldi annem anlatirda kucukken bana ne bulursa düdüklüye atarmis sonra suzer yedirmeye calisirmis.... ama gercekten ne bulursa....

hadi yesillik, sebze et, tavuk neyse de bi sure beyin denemis bööööööööööööö

yaparim,
insallah o da istahli bi cocuk olur da yer.
yemeyen cocuk ccoookkkk zor , kardesimden biliyorum

annen alemmisss

yaparim,
insallah o da istahli bi cocuk olur da yer.
yemeyen cocuk ccoookkkk zor , kardesimden biliyorum

annen alemmisss

biri yemeyen cocuk mu dedi :))) annem benden o kadar cekmis ki anlatamam.. hos simdi dusununce o sihirli dudukludeki yemekler de yenmezmis ya ben hicbirsey yemezmisim... anne sutunu bile 2-3 kere emmis birakmisim.... kadincagiz heryolu denemis.... en son 6 aylikken mide filmi cektirmis doktor bisi mi var diye :)

en sonunda bi dr, birakin ugrasmayin hanim, acik tenli cocuklar istahsiz olurlar, ileride de rejim yapacak demis... Vallahi hakli cikti adam....

ilkokula baslayana kadar herkis 12+12 olmak uzere enaz 24 linkosiln igne olurdum... ilkokula basladim ilkh hafta wc e gittim die mikrobik sarilik oldum 15 gun yattimm... ama sonra masallah cok az hastalandim...

bu da hayat hikayem.....

ama yaz meyveleri yok burda,
mevsim meyveleri var

aseriyorumnet varmis ama dondururlmus geliyormus meyveler, o yuzden istemedimm

hmm evet dondurulmus olmasin.. katki maddesi ekliyorlar dondurmak icin....

bebekde ki manavda hep oluyor, ama kilosu 50 tl falandi :) bir kere görmüstüm de arkadasim kolumdan ceke ceke yurutmustu :))

mesaj attigim yerlerle ilgili aciklamalarin devami da var ama mesaj atamiyorum suan 10 dakka beklemem lazim....
ya da netten sen de bulabilirsin.. ben organik gida istanbul die arattiydim...

merhaba canim

s--1
ara--0
öglen--2 (salata-yogurt grubu eksik)
ara--1
aksam--2 (et-tavuk-baklagil grubu eksik)
ara--1

toplam 7 puan... HIC meyve görmedimmmmmmmmmmmmm ((

Değerlendirme için tşkler koçummmmm! Meyveyle pek aram yoktur benim ama biraz daha dikkat edip yemeye çalışcam :)))

Son düzenleme:

ayy yaa yazik annene.

ben de cok minyon ve zayiftim kucukken;
annem de beni hep doktorlara tasirdi zayifim diye, birkeresinde kanim tam olmasi gerekenin yarisi degerlerde cikmisti,
doktor dalak, ciger, bobrek yiyecek demisti,
annem cok ugrasti onlari bana yedirmeye ama yemedim.
cok kan ilaclari vitaminler kullandim ben de

bu da benim hayat hikayem

cnm benim cok sagol,

bi aratirim ben de simdi

bizdee sarılar çürük olur derler...... demek istahsızda olurlarmış bunu şimdi öğendim.....

dışarda buz gibi bir hava ve rüzgar var birazda yağmur çiseliyor....ama be sarındım sarmalandım...yüryüşüm yaptım geldim.....50 dk....kaşkol bere kaban derken sadece gözlerim görünüyodu.

selam arkadaşlar...
Uzun zamandır 60-69 topiğindeydim..arkadaşlarımla birlikte buraya geçtim..aranıza alırsanız sevinirim.
Diyetisyenimin verdiği listeye ancak bugün başlayabildim.
Sizlerede faydalı olursa sevinirim

sabah 2 bardak su 1 t.k bal - 1 ç.kaşığı tarçın-çörek otu- 1 ceviz

kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği 1 k.k peynir 1 yumurta

ara.2 bardak su yeşil çay 1 meyveli aktiva

öğle 1 bardak limonlu su+haşlama tavuk 1 kepçe şehriye çorbası

ara 2 bardak su 1 doğadan form
küçük süt 2 etiform

akşam 1 bardak elma sirkeli su ton balığı salata

ara 1 meyve 1 bardak süt

yatmadan önce 2 bardak maydonoz suyu

yorumlarınızı bekliyorum

merhaba ebruli hosgeldin....

biz burada hizli kilo vermeden ziyade saglikli beslenmeye ozen gosteriyoruz...

Duzenli yemek aliskanligi edinip sporla bunu desteklemeye calisiyoruz.

gonullu koclarimiz var. gunluk olarak menunu yaziyorsun ve o haftanin kocu degerlendiriyor.

sabah
---

ara
---

öglen
---

ara
---

aksam
----

ara
---

3 ana 3 ara ogun beslenmeye ozen gosteriyoruz. her kocun degerlendirme sistemi farkli.

gecen haftaki kocumuzun izledigi yontemi bu hafta ben kocum ben de takip edecegim.

sabah kahvaltisi 1 puan

aralar 1 er puan

öglen ve aksam yemekleri 3 er puan

ayrica her cuma kilo bildirimi yapiyoruz ve spor yapiyorsak bunu belirtiyourz. bu listeler herhaftanin sonunda koclarimiz tarafindan yayinlanior.

eger menu degerlendirme, spor listesine katilmak istersen bu haftanin kocu benim, puanlamaya dahil edebilirim seni de....

sporlari da gunluk olarak suleulku ye bildirmelisin...

merhaba hoşgedlin...... bir şey sorcam...bi kadar su çeşidini diyetisyenin mi vardi sen kendinmi içiyrsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…