günaydın sulecim naber burdasın galiba
olur canım o zaman tüm günü yazarım. zaten benim diyetisyen listesi inşallah geri kalanlarıda burda veririm. siz bayağı çıtırsınız bana göre.maşallah diyorum size valla. çok kilonuz yok sizin ama erkenden önlemini alıyosunuz daha ne olsun değilmi. spor konusunda zaten süpersiniz yani zayıf insan bile spor yapmalı kasları gelişir çok güzel olur. herkes imkanları dahilinde yapar kimi spor salonuna gider kimi evde yapar. ben daha önce spor salonunada gittim ancak yani hayat boyu devam edemiyorsun o yüzden eve aldım spor gereçleri evde yapıyorum bende kolay oluyo o zaman istediğim zaman yapma şansım oluyo.
sulecim senin 1 kilonmu kaldı fazla olarak canım
biz bebek düşünüyoruz o yüzden zayıflıyorum hamilelikten sonra kilo vermek başladığın noktaya dönmek sporla sağlıklı beslenme ile daha kolay oluyo diye canım. hamileliktede diyetisyen kontrolunde besleneceğim allahın izni ile
günaydınnnnn canım burdayımmmm....bu sabah erkenden dersim oluncaaaa kalktık geldik...... nasılsın canım ne var ne yok....
napıyım şekerim işe geldim.yapcak iş çok ama aypasım yok. yapmadıkçada geriliyorum
teşekkür ederimmmm cicim..... desene rtıkhem menü listesinde hem spor listesinde senin görcez.....
çok teşkkür ederimmm canım....artık bir düzen tutturum inş bozulmaz...özellikle tatilden korkuyorum...evden ayrıldımmmı düzenim alt üst oluyor :26::26:
bizim her hafta aramızdan seçtiğimiz koçlarımız var meülerimiz değerlendiriyor ve biz puan veriyr eskikliklermiz söylüyor....bide spor listesi yapıyouz....herkes sporunu ve süresini bildiyor böylece haftanın en çok spor yapanını ve en güzel beslenenini seçiyoruz....
evet canım spor listesi var....herkes yaptığı sporu ve süreni bildiyor...hepsi puandırılyor ve haftanın en çok spor yapanı seçiliyor..... sebzeli kıtır...parmak şeklinde...içinde mısır havuç bezelye var dışı patates nişastası ile kaplanmış... pane gibi aynı....fırına verip pişiriyorsun 15 dk... kızaryor altı üstü..
platesi hergün tv8 e 10.30 ebru şallı ile yapabilirsin.... yada internetten dvd sini indirebilirsin yada satın alabilirsin....
spor listemize katılmak ister misin????
canım menünü böyle tek tek yazma koçumuz değerlndiremez....tüm günü birden yaz......
Tebrikler doğru yanıt...
Canım normalde ben şerbetli tatlıları hiç yemem,yapmam da,eşimin babaannesi bi büyük yoğrt kabına
doldurmuş göndermiş,bitiremedik bi türlü napayım mecbur yiyorum...
inş. cnm .başlayınca faydasını sende görüceksn.herkese tavsiye ederim ben esnio vücut açılıo hafifiliosun.süper.
neyse kızlar iyi akşamalr ben leslie yapıcam arada gelirim sizi ziyarete bizim gruptan da size katılacak olan çok iyi arkadaşlar var onlar gelncede gelirim ara sıra.herkese kolay gelsn
hugocuk dün spor yaptınmı??? bide dünkü menünüde yazda koçumuz gelince puanlasın.......
selam kızlar bende yeniyim boyum 1,60 kilom 55 bende 5 kilo vermek istiyorum hedefim 50 ve göbeğim varbugün itibari ile baslamak istiyorum
sabah
2 bardak tek şekerli çay
yarım dilim ekmek
tavada yarım yumurta
puanlama işini çok sevdim :)
canım hoş geldi öncelikleeee yalniz tüm menün yazman gerekiyor..öğün öğün yazarsan koçumuzun gözünden kaçar puanlarken.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?