50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olur canım o zaman tüm günü yazarım. zaten benim diyetisyen listesi inşallah geri kalanlarıda burda veririm. siz bayağı çıtırsınız bana göre. maşallah diyorum size valla. çok kilonuz yok sizin ama erkenden önlemini alıyosunuz daha ne olsun değilmi. spor konusunda zaten süpersiniz yani zayıf insan bile spor yapmalı kasları gelişir çok güzel olur. herkes imkanları dahilinde yapar kimi spor salonuna gider kimi evde yapar. ben daha önce spor salonunada gittim ancak yani hayat boyu devam edemiyorsun o yüzden eve aldım spor gereçleri evde yapıyorum bende kolay oluyo o zaman istediğim zaman yapma şansım oluyo.

bugün pilates yapacağım. yaptığım sporuda günlük yeme listeme eklerim o zaman sizin gibi. sabahtan ben gün içinde yiyeceklerimi planlayıp yaptığım için sabahtan itibaren yiyeceklerim belli oluyo.

biz bebek düşünüyoruz o yüzden zayıflıyorum hamilelikten sonra kilo vermek başladığın noktaya dönmek sporla sağlıklı beslenme ile daha kolay oluyo diye canım. hamileliktede diyetisyen kontrolunde besleneceğim allahın izni ile

evet bencede herkes sporunu ypamalı......en azından hareket etmeli..... hem kilo vermek hem koruma için...bende spor salonuna gitim ama çok zor oluyordu....onavakit ayrı git terle ya orda duş al ya terli ev gel....... amann hiç bana göre değilll.... o yüzden evde spor yapmayı seviyorum
sulecim senin 1 kilonmu kaldı fazla olarak canım

aslında odaki çizelgye göre 200 gr fazlayım.... ama değiştirmedim bir türlü fırsat bulup.......:
hedefim 50 idi ama şimdi verebildiğim kada vermek istyorum bizde bebek düşünüyoruz....o yüzdne hedefim aslında 47,5 ( en son lisede bu kilodaydım o yüzden bir daha dönmek istiyorum.....) kısmet bakalım kilomu önce gider bebek mi gelir........

şule
anchusa
gzmnc
aybukeeslem
hugocuk
linguist
hasretim34
tugbaaaa
azul

kızlar başka spor listemize katılmak isteyen var mı????

hugocuk dün spor yaptınmı??? bide dünkü menünüde yazda koçumuz gelince puanlasın.......

napıyım şekerim işe geldim.yapcak iş çok ama aypasım yok. yapmadıkçada geriliyorum

heee bazen öyle oluyor insana.....içiden gelmiyor bir uyuşuluk çöküyor....aslnda başlasa devamı gelecek ama bşlamak gözünde büyüyor......

teşekkür ederim canm platesi ögrensem iyi olcak bisiklet sıktı birazzz

Günaydin kizlar

Düzensiz yemeye baslayinca düzene varmak zor oluyor. Ama yavas yavas düzelticem geri..
Kocum, menüm :

Sabah: bir acma (Milchbrötchen)
ara: yok
Ögle: Yesillikli, havuclu, lahanali, misirli salata (Lidl´den)
Ara: bir muz
Aksam: 3 kücük dilim ekmek (susamli, ketenli,ay cekirdekli) üzerine sade ve cesnili labne ve kornison tursu ve bir kup cabuk corba, acili domates
Ara: meyveye niyetlendim ama yemedim.

Spor da yok (Sulecim)

Son düzenleme:

görücem de ben videolari bulamadim. bana özelden birkac link atarmisiniz ?

hugocuk dün spor yaptınmı??? bide dünkü menünüde yazda koçumuz gelince puanlasın.......

yok tatlım dün yapmadım ayrıca dün yeme düzenimde olmadı işlerim çoktu dışardaydım öğleden sonra geldim. ben bugünden itibaren başlayayım en iyisi canım

selam kızlar bende yeniyim boyum 1,60 kilom 55 bende 5 kilo vermek istiyorum hedefim 50 ve göbeğim var bugün itibari ile baslamak istiyorum

sabah

2 bardak tek şekerli çay
yarım dilim ekmek
tavada yarım yumurta

puanlama işini çok sevdim :)

canım hoş geldi öncelikleeee yalniz tüm menün yazman gerekiyor..öğün öğün yazarsan koçumuzun gözünden kaçar puanlarken.....

günaydin kizlar menümü yazip platese kaciyorum

sabah,2 kuru kayisi,bir bardak su,1 mandalina, bir cicek ekmek(t.b),yagsiz krem peynir,kendi yaptigim sekersiz ayva marmelati,yesil zeytin,salatalik

ara yesil cay

ögle renkli biberli tavuk sote,salata,süt :S ( yogurdum bitmis)

ara bir elma,bir mandalina

aksam firinda sebze kizartmasi,yogurt

ara yesil cay,süt

spor
30 dk plates+20 dk yürüyüs+30 dk fitness

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…