ben bugün sadece pilates yaptim 45 dakika..leslie yarin yapmayi düsünüyorumcanım dün sana cevap yazdım ama görmedin sanırım......
bizde sporda günlük 1,5 saati geçmeyecek yoksa fazla olan kadaar süresini siliyoruz...... o yüzden hala katılmak istiyorsan yaptığın sporların süresini azaltmalısın.....
karar senin???
Kıslarrr....
boyum 1.57 kılom 58. Bizimkilere kalsa normal kilom ne eksik ne fazla diyolar ama bana nedense böyle gelmiyo :2: yaklasık 3 aydır yenı bı fırmada calısıyorum ve ısım hep masa bası.gelen misafirlerimede bırbırınden nefıs kurupastalar ıkram edıyorum. onlarla birlikte hoppa cukkaya indiriyorum bendeSuan bile 3ü birarada nescafe ve yanında cok cici kurabiylerımle yazıyorumm
Napsamda bu cıcı alıskanlıgımdan kurtulsammm ,,,, Benii bundan kurtarınn :92::92::92:
Bu arada grubunuza dahil olmak istiyorumm..
Benide alın yanınızaaaaaaa
kızlar ya ben akşam yemeğimi geç yemek zorunda kaldım işim vardı 19.30 da başladım 15-20 dk da yedim geç oldu biliyorum ama 1 seferden bir şey olmaz değil mi
kızlar ya ben akşam yemeğimi geç yemek zorunda kaldım işim vardı 19.30 da başladım 15-20 dk da yedim geç oldu biliyorum ama 1 seferden bir şey olmaz değil mi
iyi akşamlar kızlar
şulecim dün sabah slim in 6 egzersiz programının 2. level videosu ramp it up yaptım..48 dk sürüyo.. akşamda 45 dk yürüyüşüm var.. birazdan yine ramp it up yapıcam... herkesi öperim
ŞULECİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM
ben de spor listesine katılmak istiyorum pazartesi salı 30 dk bisiklet ve bugünde 30 dk bisikletle 40 45 dk yürüyüşüm var canım...öptmmmm
Merhaba kızlar :119:
Şulecim bugün 40 dk zumba+dambıl+azcık şınav ve kalça hareketi... (hepsi fitness a giriyor diye ayrı süre hesabı yapmadım)
çok sağolun kızlar valla içim içimi yedi 12 den önce yatmam zaten 1 -1.30 gibi yatacağım bu akşam çok sağolun ya bu topiği ve içindekileri çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?