50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bugün sadece pilates yaptim 45 dakika..leslie yarin yapmayi düsünüyorum

Kıslarrr....
boyum 1.57 kılom 58. Bizimkilere kalsa normal kilom ne eksik ne fazla diyolar ama bana nedense böyle gelmiyo :2: yaklasık 3 aydır yenı bı fırmada calısıyorum ve ısım hep masa bası.gelen misafirlerimede bırbırınden nefıs kurupastalar ıkram edıyorum. onlarla birlikte hoppa cukkaya indiriyorum bende Suan bile 3ü birarada nescafe ve yanında cok cici kurabiylerımle yazıyorumm
Napsamda bu cıcı alıskanlıgımdan kurtulsammm ,,,, Benii bundan kurtarınn :92::92::92:

ay ondan kolay ne var tatlım. bak kurabiye ve keklerini kendine kadar evde hazırla. şöyleki esmer un kullan tam buğday unu kepe un veya çavdar olsun. sonra şeker yerine harnup pekmeziyle tatlandır kek ve kurabiyelerini kuru meyveli yap. margarin yerine sını yağ kullan ama yarım çay bardağı olsun. bu şekilde yap birde üçü bir arada yerine 2 si birarada kullan aslında onuda içme krema kilo vermeyi yavaşlatır onun yerine sütlü şekersiz türk kahvesi iç. veya çok az koy şeker. ama unutma bunlarında kalorisi var ama iştahını açmaz daha tok tutar. hamur işlerini esmer unlu yap şeker yerine pekmezle tatlandır yağın sıvıyağ ve az olsun böyle daha sağlıklı

Bu arada grubunuza dahil olmak istiyorumm..

Benide alın yanınızaaaaaaa

tabi...

biz burada hizli kilo vermeden ziyade saglikli beslenmeye ozen gosteriyoruz...

Duzenli yemek aliskanligi edinip sporla bunu desteklemeye calisiyoruz.

gonullu koclarimiz var. gunluk olarak menunu yaziyorsun ve o haftanin kocu degerlendiriyor.

sabah
---

ara
---

öglen
---

ara
---

aksam
----

ara
---

3 ana 3 ara ogun beslenmeye ozen gosteriyoruz. her kocun degerlendirme sistemi farkli.

gecen haftaki kocumuzun izledigi yontemi bu hafta ben kocum ben de takip edecegim.

sabah kahvaltisi 1 puan

aralar 1 er puan

öglen ve aksam yemekleri 3 er puan

ayrica her cuma kilo bildirimi yapiyoruz ve spor yapiyorsak bunu belirtiyourz. bu listeler herhaftanin sonunda koclarimiz tarafindan yayinlanior.

benim bugünki menüm...

kahvalti..1 kase sütlü esmer kelogs..yarim dilim esmer ekmekle 1 kücük dilim salam1 yemek kasigi kadar tel peynir..1 kupa yesil cay..

ara ..1 armut,,,5 badem

öyle yemeyi..2 kepce balkabagi corbasi,,,1 dilim esmer ekmek,,2 kasik salcali makarna

ara..1 armut ,,5 badem

aksam...6 kasik brüksel lahana yemeyi üzerine 3 kasik yogurt döktüm...1 dilim esmer ekmek..4 catal marul-domatesli salata..yarim porsiyon ton baligi -konservenin yarisi-

ara olarak sütlü türk kahvesi ve 1 kan portakal düsünüyorum..bundan sonrada en son araögünden sonra baska birsey yememeye karar verdim ..en son ara ögünde zaten en gec saat 21-21.30 da oluyo

iyi akşamlar kızlar

şulecim dün sabah slim in 6 egzersiz programının 2. level videosu ramp it up yaptım..48 dk sürüyo.. akşamda 45 dk yürüyüşüm var.. birazdan yine ramp it up yapıcam... herkesi öperim

çarşamba menümmm:
SABAH
1KAKAOLU KREP(ARASINDA TAHİN PEKMEZ VE CEVİZ VARDI)
yarım dilim ekmek
yarım kk beyaz peynir
yarım kupa yeşil çay

ARA
1 br sıcak çikolata
ARA
1 adet çikolatalı gofret

ÖGLE
1 kase ezogelin çorbsı
ıspanak salatası (bulgur nar ve cevizli şuleden yazmıştım çok güzel oldu teşekkür ederim şulecimm)
1 dilim ekmek

ARA
1 kupa 5 i bir yerde
1 avuç kadra siyah kuru üzüm

AKŞAM
2 kaşık sebze yemeği(brokoli patates havuç ve ıspanaklı)
2 köfte
ıspanak salatası
yarım dilim ekmek
5 fındık
1 kase k-fleaks(kızıma yedircem diye kendim doğru düzgün yiyemedim sofrayı toplayıncada doymadığımı farkettim o yüssssssden fındıkla k-fleaks yedimmm)

ARA
Henüz ara yapmadım ama meyve yerim heralde biraz da leblebi olabilirrrrrrr:

1 lt su
spor
40 45 dk yürüyüş
30 dk bisiklet

ŞULECİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM
ben de spor listesine katılmak istiyorum pazartesi salı 30 dk bisiklet ve bugünde 30 dk bisikletle 40 45 dk yürüyüşüm var canım...öptmmmm

kızlar ya ben akşam yemeğimi geç yemek zorunda kaldım işim vardı 19.30 da başladım 15-20 dk da yedim geç oldu biliyorum ama 1 seferden bir şey olmaz değil mi

Merhaba kızlar :119:

Şulecim bugün 40 dk zumba+dambıl+azcık şınav ve kalça hareketi... (hepsi fitness a giriyor diye ayrı süre hesabı yapmadım)

kızlar ya ben akşam yemeğimi geç yemek zorunda kaldım işim vardı 19.30 da başladım 15-20 dk da yedim geç oldu biliyorum ama 1 seferden bir şey olmaz değil mi

12 den önce yatmıyorsan bişi olmaz

Zuzucum spor yaparken 1 buçuk saatten fazlası - puan ediyor, ona dikkat edersin :86:

Buarada uzun zamandır adam akıllı dikkat etmiyordum yediklerime.. Dün başladım dikkat etmeye ve dünden bugüne 600 gram verdim :118: Dün de zaten 800 gram vermiştim. Sanırım dikkat etmeyince vücut baya bi şişmiş :)) Zaten hep öyledir, en başta çok kilo verirsin.

çok sağolun kızlar valla içim içimi yedi 12 den önce yatmam zaten 1 -1.30 gibi yatacağım bu akşam çok sağolun ya bu topiği ve içindekileri çok seviyorum

ŞULECİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM
ben de spor listesine katılmak istiyorum pazartesi salı 30 dk bisiklet ve bugünde 30 dk bisikletle 40 45 dk yürüyüşüm var canım...öptmmmm

tamam canım ekledim.....

Merhaba kızlar :119:

Şulecim bugün 40 dk zumba+dambıl+azcık şınav ve kalça hareketi... (hepsi fitness a giriyor diye ayrı süre hesabı yapmadım)

tamam canım yazdım....

koçum bügünki menümü yazayım
sabah:bir bardak ılık ballı tarçınlı süt,avuç içi kadar peynirli ekmek

ara:yeşil çay iki su bard. sıcak su ve bir su b. açık çay
bir avuç karad kuru üzüm,badem,fındık,iki kuru kayısı

öğlen:çok az kısır

ara:iki bardak sıcak su ve iki bardak açık çay biy yeşik elma

akşam:haşlama tavuk but,salata,biraz yoğurt,avuç içi kadar kaşarlı sucuklu tost

ara daha yapmadım ama taze sıkılmış portakal-mandalina içmeyi düşünüyorum.
bugün hiç spor yapmadım sadece okuldan eve yürüyerek geldim yaklaşık yirmi dk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…