50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben bugün iğrenç bir şey yptım ne bulursam yedim abur cubur olarak yani mesela yılbaşında yerizya ya da özel bir günde vs. cips-kola-pizza-hamburger vs. değil ama çikolata, bisküvi, çubuk kraker çerez (fıstık) kendimden iğreniyorum nasıl böyle bir şey yaptım ben böyle iradesiz birisi değilim ki işin garip yanı canım istemediği halde yedim ve yedkten sonra ağladım neden yiyorum diye ama acısını çıkarıcam 2 ya da 3 gün detoks yapıcam lanet olsun bana istifra edebilsem keşke ama o da yok ne oluyor bana bilmiyorum bugünden sonra devam etmiycek eminim ama 1 gün 1 gündür kilo almam inş. 1 günden

iyi geceler kızlar... bu saatte üşenmedim 35 dk falan callenetics yaptım...

Bu saatten yapılabilecek en uygun egzersizi seçmişsin :)) İnsanın uykusunu getiriyor ablanın üslubu :89:

Callenetics nasil bisey ? Merak ettim.

Callenetics esneme ve ufak hareketlerin çok tekrarından oluşan inceltmeye yönelik güzel bi program. Eski video olduğundan biraz sıkıcı ama.

Arada sırada olur öyle şeyler, afiyet olsun :92: 1 günde 1 kilo alınmaz merak etme, ama yediğin şeker ve tuz sebebiyle vücudun güzel su biriktirir :)) 1 günlük detoks kafidir eğer kendini kötü hissediyorsan :13:

çok tşk ederim cnımm böyle şeyler duymaya öyle ihtiyacım var ki şu anda
bu vcdan azabı bana ders oldu artık çooook uzun süre böyle aptalca bir şey yapmam

evet çok sıkıcı ama etkisini görünce insanın yapası geliyo... benim göbeğimi ve potişimi baya topladı...

çok tşk ederim cnımm böyle şeyler duymaya öyle ihtiyacım var ki şu anda
bu vcdan azabı bana ders oldu artık çooook uzun süre böyle aptalca bir şey yapmam

Rica ederim Yediğin zaman da çok huzursuz olma lütfen. İnsan özlüyor valla o tarz gıdaları da, aramıza çok net limit koyunca da az da olsa yemesini beceremeyip abartıyoruz :))
Benim de öyle tecrübelerim çoktur Ama iyi oluyor ya, insan yerken mutlu oluyor, sonrasında da mide rahatsızlığıyla birlikte cezasını buluyor

aaa ne var bu kadar üzülecek... arada olur böyle şeyler... yarın ekmekten kısarsın biraz dengelersin olur biter...üzülme lütfen..

canin isteseydi neyse de keske yapmasaydin yaaaa.... ama aglanacak bisey yok, lanet edecek de.
istigfari hic düsünme. spor ile cezalandir bence kendini madem ceza istiyorsun :)

evet çok sıkıcı ama etkisini görünce insanın yapası geliyo... benim göbeğimi ve potişimi baya topladı...

Sıkıcı dediğime bakma, ben de çok severim callan ı (huzur veriyordu bana) :118: Ama yerde spor yapmaktan hoşlanmadığım için zumbayla tanıştıktan sonra bıraktım, ayakta yapılan callan hareketlerini hala kendi kendime yaparım :13: Gerçekten çok akıllıca düşünülmüş etkili hareketler Tamamiyle sıkılaştırma prensibiyle hareket ediliyor.

canım youtubeda kısa tanıtım videosu var ama indirmek istersen googleda callenetics sen de zayıfla yaz.. "sen de zayıfla" diye bi forumdan indirebilirsin..

ama zumba kardiyo egzersizi, call kas şekillendirme egzersizi...ikisi bi arada yapılırsa süper olur...
ben kardiyo olarak stepperda çalışıyorum... şimdiden farketti.. ahh ahh bi de sizin gibi çıtır olabilsem süper olacak.... aşkitom gelene kadar zayıflamam lazım...

Evet doğru diyorsun... şimdilik ayakta yapabildiklerimle idare edeyim diye düşünüyorum (kalça hareketinin süper callan da ayakta yapılan versiyonları da baya güzel) istediğim kiloya erişince onlara ağırlık veririm diye plan yaptıydım kendimce :78:

Stepper alt bacak kaslarını da çok çalıştırıyormuş, o bölgede kas istemiyorsan dikkat

Ay sevgilin askerde mii, zaman su gibi aksın, sağlıkla kavuşun... Ben de geçen yıl bu zamanlarda asker bekliyordum :) Kilo vermek için süper bi motivasyon, ben 61 den 53 e düştüydüm şubattan mayısa :86: (çıtır falan değilim ben yahu, gayet etliyim )

Belli bir isim vermem mümkün değilki egzersiz için... Doktorumun verdiği hareketler...Omurga ve kas güçlendirici egzersiz bunlar...

1 elma rendeleyin icine tarcin ve isteye göre findik badem ceviz kirintilari serpistirin..priene arkadsin lezziz tarifi.....

1 muz ezin biraz suyu cikana kadar buzdolapta 1 saat bekletin..üzerine isteye göre yine tarcin ve badem ,findik veya ceviz kiriklari serpistirin..yasemin arkadasimizin tarifi..

isteye göre herhangi bir meyve..ben genelde elma tercih ediyorum..elmalari küp küp dogruyorum bi kac kasik yogurtlan karistirip yine tarcin ve arzuya göre badem findik ceviz kirintilari serpistiriyorum

1 fincan sütlü türk kahvesini zaten hugocuk arkadasimiz yazmisti..

tarcinli zencefilli sicak süt..

yesil cayinda cok faydasi oluyo

potasyum eksikligide tatli krizlerine yol acabiliyormus..adet dönemlerinde yine tatli krizlerinde muz yenilmesi cok faydaliymis.

birde bazen hani oluyorya birseyler yeme krizine giriyoruz..ama ne yiyeceyimizi bilmiyoruz..öyle durumlarda abur cubur düzensiz atistirmaktansa ben sekersiz sakiz cigniyorum..onunda cok faydasi oluyo..

bitter cikolatayida kilo verdigimde kendime ödül olarak aliyorum...ama 2 kücük parcayi asmamasi gerkiyo..ben bazen fazla kaciriyorum..3-4 kücük parca yiyorum..

günde 4-5 dilim ekmekten az yenilirse tatli krizlerine yol acabilirmis..bu bilgiyide hugocuk arkadasimiz vermisti...simdilik aklima gelen bunlar..yine bircogunuz bunlari biliyorsunuzdur ama bilmeyen arkadslar faydasini görür umarim..kolay gelsin kizlar..

sağol canım sevgilim değil kocişim askerde... iki tane de bebeğim var...
benim yanımda çıtır sayılırsınız siz...ikinci doğumdan çıkınca bile 55 kiloydum ama sonra rahatsızlandım ilaçlar ve serumlar beni böyle şişko yaptı...

bu yabancı... benim dediğim sitede türkçe dublajlısı var... link vermek yasak değilse koyayım linki buraya...

Ay biliyorum ben o dublajlıyı :))) normalde pro. dublajları bile sevmem, bilmeden amatör dub. versiyonunu indirmişim, o kadar kötü geldi ki videonun sesini silmiştim, sen diyince hatırladım o günleri Bi de o zaman net kotalıydı, orjinali indirmeden, sessiz versiyonunu yapıyordum :86:

Link versen de **** lı çıkıyor burda. Google dan her türlüsünü bulur sanırım... Hotfile linkleri çıkıyor sanırım burda ama yasak mı bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…