iyi geceler kızlar... bu saatte üşenmedim 35 dk falan callenetics yaptım...
Callenetics nasil bisey ? Merak ettim.
kızlar ben bugün iğrenç bir şey yptım ne bulursam yedim abur cubur olarak yani mesela yılbaşında yerizya ya da özel bir günde vs. cips-kola-pizza-hamburger vs. değil ama çikolata, bisküvi, çubuk kraker çerez (fıstık) kendimden iğreniyorum nasıl böyle bir şey yaptım ben böyle iradesiz birisi değilim ki işin garip yanı canım istemediği halde yedim ve yedkten sonra ağladım neden yiyorum diye ama acısını çıkarıcam 2 ya da 3 gün detoks yapıcam lanet olsun bana istifra edebilsem keşke ama o da yok ne oluyor bana bilmiyorum bugünden sonra devam etmiycek eminim ama 1 gün 1 gündür kilo almam inş. 1 günden
Callenetics nasil bisey ? Merak ettim.
Arada sırada olur öyle şeyler, afiyet olsun :92: 1 günde 1 kilo alınmaz merak etme, ama yediğin şeker ve tuz sebebiyle vücudun güzel su biriktirir :)) 1 günlük detoks kafidir eğer kendini kötü hissediyorsan :13:
Bu saatten yapılabilecek en uygun egzersizi seçmişsin :)) İnsanın uykusunu getiriyor ablanın üslubu :89:
Callenetics esneme ve ufak hareketlerin çok tekrarından oluşan inceltmeye yönelik güzel bi program. Eski video olduğundan biraz sıkıcı ama.
çok tşk ederim cnımm böyle şeyler duymaya öyle ihtiyacım var ki şu anda
bu vcdan azabı bana ders oldu artık çooook uzun süre böyle aptalca bir şey yapmam
kızlar ben bugün iğrenç bir şey yptım ne bulursam yedim abur cubur olarak yani mesela yılbaşında yerizya ya da özel bir günde vs. cips-kola-pizza-hamburger vs. değil ama çikolata, bisküvi, çubuk kraker çerez (fıstık) kendimden iğreniyorum nasıl böyle bir şey yaptım ben böyle iradesiz birisi değilim ki işin garip yanı canım istemediği halde yedim ve yedkten sonra ağladım neden yiyorum diye ama acısını çıkarıcam 2 ya da 3 gün detoks yapıcam lanet olsun bana istifra edebilsem keşke ama o da yok ne oluyor bana bilmiyorum bugünden sonra devam etmiycek eminim ama 1 gün 1 gündür kilo almam inş. 1 günden
evet çok sıkıcı ama etkisini görünce insanın yapası geliyo... benim göbeğimi ve potişimi baya topladı...
Kizlar bunu youtube dan bulur muyum ? Calleneticsi :93:
Sıkıcı dediğime bakma, ben de çok severim callan ı (huzur veriyordu bana) :118: Ama yerde spor yapmaktan hoşlanmadığım için zumbayla tanıştıktan sonra bıraktım, ayakta yapılan callan hareketlerini hala kendi kendime yaparım :13: Gerçekten çok akıllıca düşünülmüş etkili hareketlerTamamiyle sıkılaştırma prensibiyle hareket ediliyor.
Karın egzersizleri:
Dailymotion - Le Challenge Callanetics Special Abdos - une vidéo Spor
Doğru yapmasını becerirsen mekik gibi sırtı çok zorlamadan göbişi çok güzel çalıştırıyor. (eğer zorlanırsan bil ki yanlış yapıyorsun)
ama zumba kardiyo egzersizi, call kas şekillendirme egzersizi...ikisi bi arada yapılırsa süper olur...
ben kardiyo olarak stepperda çalışıyorum... şimdiden farketti.. ahh ahh bi de sizin gibi çıtır olabilsem süper olacak.... aşkitom gelene kadar zayıflamam lazım...
yokcanm yanlışlık yok....dün sana egzersizin adını sordumm ama tam cevap vermedin..... her yanımı çalıştıran dedin sadece..... böyle cevap verince sporunun hangi gruba dahil olduğunu kestiremedim birdahakine ayrıntılı açıklayıcı yazarsan bende listeye daha kolay yazarım........
Evet doğru diyorsun... şimdilik ayakta yapabildiklerimle idare edeyim diye düşünüyorum (kalça hareketinin süper callan da ayakta yapılan versiyonları da baya güzel) istediğim kiloya erişince onlara ağırlık veririm diye plan yaptıydım kendimce :78:
Stepper alt bacak kaslarını da çok çalıştırıyormuş, o bölgede kas istemiyorsan dikkat
Ay sevgilin askerde mii, zaman su gibi aksın, sağlıkla kavuşun...Ben de geçen yıl bu zamanlarda asker bekliyordum :) Kilo vermek için süper bi motivasyon, ben 61 den 53 e düştüydüm şubattan mayısa :86: (çıtır falan değilim ben yahu, gayet etliyim )
bu yabancı... benim dediğim sitede türkçe dublajlısı var... link vermek yasak değilse koyayım linki buraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?