1 haftalık bir moladan sonra tekrar aranızdayım kızlaaaaaaaaaar :))
Nasılsınız? nasıl gidiyor diyetler? Yurduma döndüm ben...Başladı ne bulursan onu yemek zorundasın dönemi... :S Hep burada aldım zaten bu kiloları...
1 haftalık bir moladan sonra tekrar aranızdayım kızlaaaaaaaaaar :)) Nasılsınız? nasıl gidiyor diyetler? Yurduma döndüm ben...Başladı ne bulursan onu yemek zorundasın dönemi... :S Hep burada aldım zaten bu kiloları...
bebeginin saglikli olmasi cok cok güzel... insallah hicbir sorun olmaz... kilo alsan da sen hep buraya gel :)) bebisinle birlikte gelin :)
iyi akşamlar güzel bayanlarrrr...
bugun tam bir felaketti beslenme programım... zaten adımölçerim de bugun geldi. o yuzden yarından itibaren adapte olabilirim bu zayıflama işine.
sabah 1 poğaça 1 çaykaşıgı labne ve domates salatalık( buraya kadar herşey normaldı)
öğlen 2 dilim börek ve yarım elma
ikindide üzerine nutrella sürülmüş bir dilim kek.
deminde 1 adet ısmanaklı pide ve capy
akşamda ne yerim daha belli değil...(evde misafir oldugu için canları ne isterse o yenicek ve malesef onlar işten gelene kadar beklemek zorundayım)
ve 1 lt su içebildim. çünkü bu pazartesi olunca bütün bi hafta yapılacak olan sanat etkinliklerimizi toparladık çocuklarımla.... çook yoruldukk ve de yedıkkk:)))
bence bugun bana da puan verilmesinnnnn:)))
selam kizlar bende bugünki yediklerimi yazayim...dün biraz fazla yedim...o yüzden menümde ekmek yok..
kahvalti...
5 kasik sütlen müsli.......1/2 mango
ara...1/2 mango...1 cay bardagi buttermilk ..5 badem..12 tane sari leblebi
öyle....
1 tabak brüksel lahana yemeyi
3 kasik yogurt
1 cay bardagi buttermilk
2 kaynamis yumurta
1 erik
3 badem....10 kabak cekirdeyi..30 aycicek cekirdeyi..:)
ara..1/2 pane balik dilimi (fischstäbchen)..1 kan portakal..3 badem
aksam....
2 kepce kuru fasulye..
2 dilim hindi gögsü janbon
2 catal sebzeli makarna..-1 yemek kasigi kadar ancak yapar-
ara...1 kücük elma...1 fincan tarcinli süt
spor...45 dakika pilates...
Azulcum bugün yediklerim:
Sabah: bir dilim recelli ekmek
Ara: yok
Ögle: 2 ev lahmacunu, bitane kadar, ayrica 1 tabak marullu, domatesli, soganli, bol limonlu, az naneli salata
Ara: bir dilim elmali kek
Aksam: 2 icli köfte, salcali sos ile, köfteler haslama, malesef yaninda bir kücük bardak kola
Ara: meyve yada yogurt olacak
1 haftalık bir moladan sonra tekrar aranızdayım kızlaaaaaaaaaar :))
Nasılsınız? nasıl gidiyor diyetler? Yurduma döndüm ben...Başladı ne bulursan onu yemek zorundasın dönemi... :S Hep burada aldım zaten bu kiloları...
Bugünkü menümü yazayım hemen...Güne geç başladım, aralar atlandı biraz...
Sabah 11.00 :
1 dilim ekmek
1 bardak karışık meyve suyu
1 adet elmalı pasta ( Anneleri yaptıklarından)
1 haşlanmış yumurta
2 adet yeşil zeytin
Öğle 14.00
1 adet elmalı pay, yanında 2 kaşık dondurma, biraz çikolata sosu
Akşam 18.30
2 dilim ekmek
6adet tavuk kanat
1kaşık pilav
Yarım domates
1 tombul ayran
Ara 22:00
1 bardak süt
40 dakika kadarda yürüyüş yaptım orta tempoda...
arkadaşlar hepinize merhaba:))kadınlar kulübünün her bölümü gerçekten ayrı güzel,birlik ve beraberlik var bu sitede...bende 50*59 topiğini darkolive in yazısını okuyunca buldum gerçekten o yazıyla çok motive oldum ve kendiside 80*89 topiğindeymiş ve arkadaşlarıyla aynı kilolara inmişler umarım bizde burda istediğimiz kiloları görürüz...boyum 1.68 kilomu yarın sabah yine yazıcam akşam 59 u gördüm keyfim kaçtıne kilolar gördüm 67 -63-57-55-53-49 şu anda 50 kilo olmak için uğraşıcam ama gerçekten bu sefer desteğe ihtiyacım var yapamıyorum çünkü...7 gün doluyum iş okul birarada olunca nasıl spor yapıcam hiç bilmiyorum...ARKADAŞLAR LÜTFEEENNN DESTEEEKKKK...YAZA FORMDA GİRELİMMM...
Evlendiğimde 49.5 kiloydum.Şimdi 57.5 oldum
1 buçuk senede bu kadar aldıysam sonumu göremiyorum.Pantolonumla yürürken bağırsaklarım dışarı fırlicak bigün korkuyorum.Ya da pantolon patlicak ve kurtulucam
Bu sabah da biri bebek mi var dedi
İmdaat
Bu gidişatıma dur diycek bi koç arıyorum kendime :84:
günaydın arkadaşlar dün ilk günün rehavetiyle çok saçma bi diyet yaptım galiba hemen ilan ediyorum.
sabah : 1,5 dilim ekmek 1 kare dilim kaşar 2 çery domates
ara : sabahtan kalan yarım dilim ekmek 1 kare dilim kaşar 1 çery domates
sabah uyuya kaldığım için dolaptan ilk elime geçeni çantama attım poğaçayla güne başlamaktan iyidir galiba
öğlen : 1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı baharatlı cevizli salça 1 tatlı kaşığı krem peynir 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
pazar gününden yemeğim kalmamıştı ve öğlen yemeğe işten eve gittiğim için hazırlamaya fırsatım yoktu.
ara : bir kase yoğurt 1 küçük muz
ara : 5-6 badem
akşam : 1 kepçe mercimek çorbası 2 servis kaşığı bulgur pilavı ekmek yokk
2-2,5 litre su
arada bir fincan şekerli kahve 1 dilim hazır kek götürdüm.
azulcum şimdiden kolay gelsin puanlarını bekliyorum
bu arada boy ve kilomuzu kime bildiriyoruz.
Hmm nerden puan versem şaşırdım...:44:
Sabah çok eksik,nerdeyse hiçbişey yememişsin, -1
Ara yok, -1
Öğle güzel,lahmacunu,keki görmedim ben
Akşam da coladan -1
Bir de su içiyo musun hiç,benim için sağlıklı beslenmede su çok önemli,fazla kırmıyorum puan yine de,puanın 7 ok?
azulcum dünkü menüm
KALKINCA: 4 kuru kayısı
SABAH: 1-1,5 dilim kaşarla 2 yumurtalı omlet+ 2dilim kepek ekmek +1br yeşil çay +tahin pekmez
ARA: 1 küçük elma yoğurt tarçın keten tohumu karışımı + 8-10 iğde
ÖGLE: 1 kase brokoli çorbası+ 1dilim kepek ekm.+3 eti burçak
ARA: yulaf ezmeli cocopops 1 kase
AKŞAM: 1 kepçe brokoli çorbası +2-3 kaşık ıspanak (1 kaşık yoğurtla)+ 1 tabak fırında patates
ARA: 3 kuru kayısı+ yarım küçük elma
1,5 lt kadar su
spor 90 mekik yarım saat bisiklet
koçum bu hafta desteklerini bekliyorum çünkü 53.8 olmuşum ama reglim yaklaştı ondan mı bilmiyorum karnım patlıcak gibi:78:
suyu iciyorum gerci dün 2litreye varmamistir ama genel olarak su icmeye özeniyorum. tesekkürler kocum.
bu arada günaydin herkese
Merhaba,
Ben de bu gruba dahil olmak istiyorum. Özel olarak yapmam gereken bir şey var mı günlük menümü, yaptığım sporu yazmak dışında?
Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?