50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 haftalık bir moladan sonra tekrar aranızdayım kızlaaaaaaaaaar :))
Nasılsınız? nasıl gidiyor diyetler? Yurduma döndüm ben...Başladı ne bulursan onu yemek zorundasın dönemi... :S Hep burada aldım zaten bu kiloları...

Bugünkü menümü yazayım hemen... Güne geç başladım, aralar atlandı biraz...

Sabah 11.00 :
1 dilim ekmek
1 bardak karışık meyve suyu
1 adet elmalı pasta ( Anneleri yaptıklarından )
1 haşlanmış yumurta
2 adet yeşil zeytin

Öğle 14.00
1 adet elmalı pay, yanında 2 kaşık dondurma, biraz çikolata sosu

Akşam 18.30
2 dilim ekmek
6adet tavuk kanat
1kaşık pilav
Yarım domates
1 tombul ayran

Ara 22:00
1 bardak süt

40 dakika kadarda yürüyüş yaptım orta tempoda...

Slm Tugba, iyiyiz biz senden naber ? Hosgeldin
Umarim bu hafta sende güzel kilo verirsin. Havalar iyice isinmadan incecik olalim hepicigimiz !

Sulisim canim ben de 15 dakika stepper yapiverdim

Slm Tugba, iyiyiz biz senden naber ? Hosgeldin
Umarim bu hafta sende güzel kilo verirsin. Havalar iyice isinmadan incecik olalim hepicigimiz !

Sulisim canim ben de 15 dakika stepper yapiverdim

arkadaşlar hepinize merhaba:))kadınlar kulübünün her bölümü gerçekten ayrı güzel,birlik ve beraberlik var bu sitede...bende 50*59 topiğini darkolive in yazısını okuyunca buldum gerçekten o yazıyla çok motive oldum ve kendiside 80*89 topiğindeymiş ve arkadaşlarıyla aynı kilolara inmişler umarım bizde burda istediğimiz kiloları görürüz...boyum 1.68 kilomu yarın sabah yine yazıcam akşam 59 u gördüm keyfim kaçtıne kilolar gördüm 67 -63-57-55-53-49 şu anda 50 kilo olmak için uğraşıcam ama gerçekten bu sefer desteğe ihtiyacım var yapamıyorum çünkü...7 gün doluyum iş okul birarada olunca nasıl spor yapıcam hiç bilmiyorum...ARKADAŞLAR LÜTFEEENNN DESTEEEKKKK...YAZA FORMDA GİRELİMMM...

Evlendiğimde 49.5 kiloydum.Şimdi 57.5 oldum

1 buçuk senede bu kadar aldıysam sonumu göremiyorum.Pantolonumla yürürken bağırsaklarım dışarı fırlicak bigün korkuyorum.Ya da pantolon patlicak ve kurtulucam
Bu sabah da biri bebek mi var dedi

İmdaat

Bu gidişatıma dur diycek bi koç arıyorum kendime :84:

günaydın arkadaşlar dün ilk günün rehavetiyle çok saçma bi diyet yaptım galiba hemen ilan ediyorum.

sabah : 1,5 dilim ekmek 1 kare dilim kaşar 2 çery domates

ara : sabahtan kalan yarım dilim ekmek 1 kare dilim kaşar 1 çery domates

sabah uyuya kaldığım için dolaptan ilk elime geçeni çantama attım poğaçayla güne başlamaktan iyidir galiba

öğlen : 1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı baharatlı cevizli salça 1 tatlı kaşığı krem peynir 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

pazar gününden yemeğim kalmamıştı ve öğlen yemeğe işten eve gittiğim için hazırlamaya fırsatım yoktu.

ara : bir kase yoğurt 1 küçük muz

ara : 5-6 badem

akşam : 1 kepçe mercimek çorbası 2 servis kaşığı bulgur pilavı ekmek yokk

2-2,5 litre su
arada bir fincan şekerli kahve 1 dilim hazır kek götürdüm.

azulcum şimdiden kolay gelsin puanlarını bekliyorum
bu arada boy ve kilomuzu kime bildiriyoruz.

Tamam bugün puanlama yapmıyoruz sana...

Genel olarak güzel,ekmek yok ama önceki günü telafi etmek için yemediğinden puan

kırmıyorum,yalnız su hiç göremedim,su içmeyi ihmal etmezsen daha iyi olur ok?tam puan aldın 10...

Hmm nerden puan versem şaşırdım...:44:

Sabah çok eksik,nerdeyse hiçbişey yememişsin, -1

Ara yok, -1

Öğle güzel,lahmacunu,keki görmedim ben

Akşam da coladan -1

Bir de su içiyo musun hiç,benim için sağlıklı beslenmede su çok önemli,fazla kırmıyorum puan yine de,puanın 7 ok?

Sabah güzel,öğle malesef sırf kaçamak dolu,hiç besleyici bişey göremedim,ordan -1,

İki arayı da yapmamışsın -2,

Akşam yemeğin de güzel,ayran iyi olmuş,

Toplam puanın 7...

Bir de bol su içmeye çalışalım lütfen,belirtelim ayrıca ne kadar içtiğimizi ok?

azulcum dünkü menüm
KALKINCA: 4 kuru kayısı
SABAH: 1-1,5 dilim kaşarla 2 yumurtalı omlet+ 2dilim kepek ekmek +1br yeşil çay +tahin pekmez
ARA: 1 küçük elma yoğurt tarçın keten tohumu karışımı + 8-10 iğde
ÖGLE: 1 kase brokoli çorbası+ 1dilim kepek ekm.+3 eti burçak
ARA: yulaf ezmeli cocopops 1 kase
AKŞAM: 1 kepçe brokoli çorbası +2-3 kaşık ıspanak (1 kaşık yoğurtla)+ 1 tabak fırında patates
ARA: 3 kuru kayısı+ yarım küçük elma

1,5 lt kadar su

spor 90 mekik yarım saat bisiklet
koçum bu hafta desteklerini bekliyorum çünkü 53.8 olmuşum ama reglim yaklaştı ondan mı bilmiyorum karnım patlıcak gibi:78:

Aramıza hoşgeldin,inan azmedince insan herşeyi yapabiliyo,bizler de altı gün çalışıyoruz,bi gün de eve

kendimize ayırıyoruz genel olarak,ama akşam sabah iş yerinde falan devamlı hareket halinde olmaya

çalışıyoruz,tabi düzenli olarak spor yapmak daha iyi oluyo ama işte elimizden geldiğince,sen takıl

buraya birbirimize destek oluruz...

Sen de hoşgeldin,üstte dediğim gibi tam yerine geldin,takip et devamlı burayı bir ayda kendine

gelirsin merak etme...

Hmm çok da fena değil menün,yeni başladığın için önce kendini bi rahatlat,kasma kendini diyet

yapıyorum diye,zaten bu diyet değil ki,düzenli sağlıklı beslenme için bi beslenme programı gibi düşün,

Sabah ve akşam menün güzel,öğlenin biraz eksik olmuş kahvaltı gibi sanki,ordan -1

Araların da güzel,

Keki de görmüyorum bu seferlik,portakal suyu ve su çok güzel,

Toplam puanın 9...

Kiloları da anchusaya bildiriyoruz ama o galiba bu aralar yok,taşınacaktı sanırım...

Merhaba,

Ben de bu gruba dahil olmak istiyorum. Özel olarak yapmam gereken bir şey var mı günlük menümü, yaptığım sporu yazmak dışında?

Teşekkür ederim.

suyu iciyorum gerci dün 2litreye varmamistir ama genel olarak su icmeye özeniyorum. tesekkürler kocum.

bu arada günaydin herkese

Hmm gayet güzel bi menü,puan kırılacak bi yer bulamadaım valla

Tamam tüm arkadaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz...

Tam puan aldın 10...tebrikler...böyle devam...

Merhaba,

Ben de bu gruba dahil olmak istiyorum. Özel olarak yapmam gereken bir şey var mı günlük menümü, yaptığım sporu yazmak dışında?

Teşekkür ederim.

Hoşgeldin,

Genel olarak bu şekilde,sağlıklı beslenmeye özen gösteriyoruz,menü ve sporlarımızı yazıyoruz,kendimizi

motive ediyoruz takım ruhuyla ve kilo veriyoruz...

Teşekkür ederim koç ilk güne hazırlıksız yakalandım ondan oldu bu arada boyum 1,58 kilom 56,7
yeni, katılan arkjadaşlara da hoşgeldiniz diyorum bakalım önümüzdeki hafta başında kaç gr vermiş olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…