50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Puanlar gayet güzelmis. Aybükeeslem tebrikler Umarim puanlar dogrultusunda bolca kilo vermisizdir.

Nanecim, bu arada koclugun icin cok tesekkür ederim

yok canım ya sadece 200 gr vermişim.ve geri aldımzaten bu ara stres yaptım bu durumu o yüzden habire yiyorum ama yarın tekrar dikkat edicem inş.

oooo sayımız artmış...kızlar nbr????

Ne güzel iste, birlikte verelim fazlaliklari.Umarim basarirsin, ama o sürede basaramazsan bile devam etmeyi ihmal etme cünkü kilolari verdigimizde artik korumakla mesgul olucaz, bu vermekten iyidir :)
Cocuklarla hareketli gecer zaman tabi, pesinden kosmalar, oyunlar falan egzersiz gibidir bazen eminim

Aa o metod pek ilgincmis ya. denemek lazim bi. korkarak yemek gercekten farkli, insantadini cikara cikara yemeli, ama abartmamali yinede :)

erken yatman iyiymis aslinda. Umarim bunun ve suyu iyi icmenin faydalarini görürsün..

kızlar merhaba herkese gerçi kimse yok ama her neyse aranızda tiroid rahatsızlığı olan var mı kızlar neden soruyorum çünkü 2 ay falan oldu regl olamıyorum dr.a gitmedim açıkcası ama bu seferde olmazsa giderim herhalde araştırıyordum bir şey buldum tiroidle ilgili tiroid bozukluklarında kilo da verilemezmiş mesela tiroid yetersizliğinin nedenlerinde iyot alımının az olması falan diyor ben de çok uzun zamandır yemeklerime hiç tuz katmam acaba ondan tiroid yetrsizliği oldum ve bu yüzden mi regl olamıyorum ki reglyi geçtim (gerçi o da önemli de ) kilo da verilemiyormuş

parlaksiyah ben bu topikte yeniyim daha önce neler yazdın okumadım onları bi özet geçersen daha net bi yorum yapabiliriz. Asırı spor da regle engel olabilir mesela, cok agır diyet de. Tiroid bildigim kadarıyla hiç belirti vermeyip birden ortaya cıkmaz ama diyet tetiklemiş olabilir. Kist olabilir olasılık cok yani...Türkiye de iyot yetersizliğine baglı tiroid hastalıgı görülme sıklıgı yogun ama illa olacak diye bişey yok ben de tuz atmıyorum yemeklere hiç bi sorunum yok. Önce bi kadın dogumcuya gitsen daha mantıklı sanki gerekirse T3 T4 baktırırsın (tiroid hormonları bunlar) azsa gerçekten kilo vermene engel olabilir o konuda dogru okumussun. Metabolizmanı yavaşlatır, daha çok üşürsün mesela, kabız yapar var mı böyle şeyler?

ben de bişey sorayım madem. Ben yurtdısnda yasıyordum şimdi ankara dayım ve ailemle kalıyorum. Orada cok hareketli bi hayatım vardı çalısıordum bi de yalnızdım koşusturmam coktu ama şimdi evdeyim hep -inşallah tekrar gidecem- ama bu süreçte kilo aldım ve iyice şişmek istemiyorum ancak annem böyle yemek yaptıgı sürece cok zor:)) hedefim kilo vermek kadar hareket etmek ve şekle girmek aslında. Kilomu tam bilmiyorum sanırım 55-56 boyum 163 ama ölçülerim 90-71-90 ve belim son dönemde böyle kalınlaştı. HAyatımda hiç diyet yapmadım, hep 51-52 filandım. şimdi 28 yasındayım özellikle bel çevresinden vermek için ne yapmam lazım? Bi de ankara da pilates yapan kimler var?- ben eskiden yapıyordum evimde şimdi ortamım müsait değil- Fikir bekliyorum kızlar.

Evlenmeden evvel güzel olmus. Umarim yine gelirsin de biz de görüsürüz :)
Umarim cikülata yememissindir

Nasip bakalım,yok canım yemedim çikolata...

Azulcum tabiki destek oluruz.

Bekliyorum desteklerinizi,yanlışım eksiğim olursa düzeltirsiniz...

Evet arkadaşlar bu hafta koçunuz benim,menülerinizi yedikten sonra yazarsanız sizin için de benim için

de daha iyi olur,hadi bakalım sağlıklı bi hafta diliyorum...

sanki beni anlatiyorsun :) belimi hic ölcmedim ama neredeyse ayni sorunla.r.

Nasip bakalım,yok canım yemedim çikolata...

güzeeel

Hic zannetmiyorum yanlisinin olacagini Tamamdir kocum, sagol

Günaydin bu arada herkese

günaydinnnnn....

nasilsiniz ??? ben de ailemle cok cok güzel bir tatil gecirdim. simdi yine isteyim. ama ailemle olmak cok iyi geldi.. hemencecik de 1 kilo almisim

neyse yeniden baslayayim ben saglikli beslenmeme....

dün geldigim icin buzdolabi bombos ben de birsey hazirlayamadim. bugün biraz sagliksiz beslenecegim ama yarina kesin düzeltirim...

sabah--> 1 bardak meyve suyu+2 kasik pekmez

ara--> yogurt

öglen--> 5-6 tane kuru pasta + cay

ara--> 1 baklava+1 lokum (yanimda getirdiklerimi ikram edecegim buradaki arkadaslara)

aksam--> döner

ara--> meyve alirim bugun marketten.

günaydinnnnn....

nasilsiniz ??? ben de ailemle cok cok güzel bir tatil gecirdim. simdi yine isteyim. ama ailemle olmak cok iyi geldi.. hemencecik de 1 kilo almisim

Günaydın,iyiyim ben,sen nasılsın gzmnc,tatil iyi geldi ha....

Günaydın,iyiyim ben,sen nasılsın gzmnc,tatil iyi geldi ha....

hem de süpperrrr..... cok ozlemisim ailemi... cok da hizli gecti... birdaha ancak 5-6 ay sonra gidebilirim yine... neyse cok sükür bilg.im var. netten konusabiliriz..

bu hafta koc sensin sanirim. Kolay gelsin canim....

günaydinnnnn....

Günaydin sevgili gzmnc hosgeldin
1 kilo alman sorun degil, sen gidani aldin ya önemli olan o :81:

Günaydin sevgili gzmnc hosgeldin
1 kilo alman sorun degil, sen gidani aldin ya önemli olan o :81:

hosbuldum canim.. evet evet süperdi, annem sevdigim herseyi yapmisti :)

iyi oldu yani... simdi spora da daha ciddi baslarsam cabuk toparlanirim die umut ediyorum...

neyse ben kacayim, yapmam gereken bissürü is birikti...

aksama görüsürüs.. hoscakalin...

ne güzel, anne sefkati baskadir spor kesinlikle ise yarar. Kolay gelsin canim, görüsürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…