Puanlar gayet güzelmis. Aybükeeslem tebriklerUmarim puanlar dogrultusunda bolca kilo vermisizdir.
Nanecim, bu arada koclugun icin cok tesekkür ederim
inanamiyorum...cok mutluyum..
cok tesekkür ederim canim..
sagol canim..insallah hep beraber basaracagiz bunu
neyseki foruma uzak ve yabancı biri değilim her aksam düzenli olarak girebilirim.
2 ayda 8 kilo iyi gibi geldi tabiki sınır noktamda kalıp onu kırmaya uğraşmam gerekmezse cünkü haftada 1 kilo vermek istyrum fazla değil bende yavaş ama güzel olsun istyrum. ben spor yapmasamda gün içinde çocuklarla serbest ve oyun saatlerinde zıplayıp hoplayıp hareket ediyorum.
hareket konusunda hiç zorlanmıcağıma eminim:)))
düşünce gücüyle zayıflama konusuna da gelince...... nette araştırma yaptım. müzikler falan var kulaklığı takıp dinliıyorum... 21 gün süreyle bozmadan yapmak gerekirrmiş... secret gibi bişey aslında bu... mesela ben bel çevremin incelmesini istyrum ya o müzik çalarken sadece o kasalrımın hareket ettiğini düşünüyorum gün içinde yediğim hiç bişeye sen kalorilisin seni yersem kilo alırım demiyorum... ne yersem yiyim aa sen ne kadar güzel bi yiceksin seni yersem kilo verebilirim diyorum:))) komik ama gerçekkDDD
deli gibi her yiyeceğe harikasın kalorisizsin demek gerekiyomuş. biz böyle her yemeğe korkarak bakınca vucut tepki gösterirmiş. düşününce doğru aslında..
yok canım ya sadece 200 gr vermişim.ve geri aldımzaten bu ara stres yaptım bu durumu o yüzden habire yiyorum ama yarın tekrar dikkat edicem inş.
Evlenmeden evvel güzel olmus. Umarim yine gelirsin de biz de görüsürüz :)
Umarim cikülata yememissindir
Azulcum tabiki destek oluruz.
ben de bişey sorayım madem. Ben yurtdısnda yasıyordum şimdi ankara dayım ve ailemle kalıyorum. Orada cok hareketli bi hayatım vardı çalısıordum bi de yalnızdım koşusturmam coktu ama şimdi evdeyim hep-inşallah tekrar gidecem- ama bu süreçte kilo aldım ve iyice şişmek istemiyorum ancak annem böyle yemek yaptıgı sürece cok zor:)) hedefim kilo vermek kadar hareket etmek ve şekle girmek aslında. Kilomu tam bilmiyorum sanırım 55-56 boyum 163 ama ölçülerim 90-71-90 ve belim son dönemde böyle kalınlaştı. HAyatımda hiç diyet yapmadım, hep 51-52 filandım. şimdi 28 yasındayım özellikle bel çevresinden vermek için ne yapmam lazım? Bi de ankara da pilates yapan kimler var?- ben eskiden yapıyordum evimde şimdi ortamım müsait değil- Fikir bekliyorum kızlar.
Nasip bakalım,yok canım yemedim çikolata...
Bekliyorum desteklerinizi,yanlışım eksiğim olursa düzeltirsiniz...
Evet arkadaşlar bu hafta koçunuz benim,menülerinizi yedikten sonra yazarsanız sizin için de benim için de daha iyi olur,hadi bakalım sağlıklı bi hafta diliyorum...
güzeeel
Hic zannetmiyorum yanlisinin olacaginiTamamdir kocum, sagol
Günaydin bu arada herkese
günaydinnnnn....
nasilsiniz ??? ben de ailemle cok cok güzel bir tatil gecirdim. simdi yine isteyim. ama ailemle olmak cok iyi geldi.. hemencecik de 1 kilo almisim
neyse yeniden baslayayim ben saglikli beslenmeme....
Günaydın,iyiyim ben,sen nasılsın gzmnc,tatil iyi geldi ha....
günaydinnnnn....
nasilsiniz ??? ben de ailemle cok cok güzel bir tatil gecirdim. simdi yine isteyim. ama ailemle olmak cok iyi geldi.. hemencecik de 1 kilo almisim
neyse yeniden baslayayim ben saglikli beslenmeme....
Günaydin sevgili gzmnc hosgeldin
1 kilo alman sorun degil, sen gidani aldin ya önemli olan o :81:
hosbuldum canim.. evet evet süperdi, annem sevdigim herseyi yapmisti :)
iyi oldu yani... simdi spora da daha ciddi baslarsam cabuk toparlanirim die umut ediyorum...
neyse ben kacayim, yapmam gereken bissürü is birikti...
aksama görüsürüs.. hoscakalin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?